2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim araban ole cok buyuk degil ki bildim bi model ama sb 700 daha kullanisli olurdu su yonden bak sunny baby garanti konusunda hic sıkıntı yasatmayan bi marka kullanici hatasini bile karsilar
Ciddimisin cnm sürüş kolundaki servis yerinde bozulma oldu şimdiden demin baktım daha 2 sefer kullandım ne saçma o kadar para ver ve adi bişey çıksın demin bakarken servis yeri bozuldu karşılarlar mı bunu da

Kızlar bide benim aradığım şey aslında puset adaptörü bence en iyisi bu istanbul kalabalığında eğer gezmeyi planlıyorsam en akıllıca çözüm bu olmalı böyle bir şey arıyordum ama puset adaptörü olduğundan bihaber cahil ben gidip o saçma arabaya razı oldum zaten baston puset de var sağlamlık yönünden çok iyi.. puset adaptörü benim aradığım birşey arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz

Günaydın kızlar yine kimsecikler yok kızlar geçen eltimden bahsetmiştim oğlumu kıskanıyor bende hep inşallah etrafı yaramaz çocoklarla dolarda bizde senden kurtuluruz diyordum ona şükürki hamileymiş bu arada ben sabah sabah yine iş başındayım oğlumun burnu çok tıkanıyor sürekli temizliyorum hırıltı çoğalmasın diye kalkıp birde odayı havalandırdım şimdide ilaç saati geldi oğluma dua edin öpüldünüz

canı,m üzülme gule gule kullan travel aldı isen ondan ağır artık zaten oturabilirler hafif eğimli şekilde anakucagını çıkarıp hafif olarak kullan
kaka yapıyorsa iyi cnm büyüme atağıdir kaka gösterge değil diyorlar ama benm bebıs az kilo aldığında 3gün kaka yapamadı tamam bü ayda çok almadi ama ek gıda olayından dolayı günde bir mutlaka bazen 2yapıyor... Annem zaten aşırı hareketli kilo alsın deme yesin yeter bu ahmete diyor:)

günaydin ben varım :) kaka saati bitti yeniden uyudu bizimki eltıne hayırlı olsun ins sağlıkla alır kucağına tüp bebeğe gerek kalmamis :) pasan biraz iyi mi

günaydin ben varım :) kaka saati bitti yeniden uyudu bizimki eltıne hayırlı olsun ins sağlıkla alır kucağına tüp bebeğe gerek kalmamis :) pasan biraz iyi mi
Sağol canım Dediğin gibi tüpe gerek kalmadı birde gece gece bana duyurmak için kendi gittiği doktorun hastanesini sormazssa daha iyi olacak ama ne yapalım allah ona bağışlasın..

ahmet paşa ile abdullah paşa birbirine benziyor zaten aynı saatte uyanıyorlar oğlum düne göre viraz daha
İyi ama öksürük kafamı kurcalıyor

Şu bebeklerin elinde ne var anlamadım benimki elini komple ağzınasokuyor boğazına kadar götürüyor enson artık öğürüyor bende kızıp elini çekiyom oda bana tip tip gülüyor

Günaydın sabah şekerlerio kadar uyumak istiyorum ki sağolsun ogluşda bi o kadar uyutmuyor ayakta rüya görüyorum resmen

Zaman_siz gündüz uykusu bize göre iyi sizinki 30 dk uyusa öpüp başıma koyarım:)

ben gündüz sürekli beşik sallıyorum 15 dk uyursa iyi

5 ocak doğumlu bebeğim

Günaydın kızlar. Nasılsıniz bebişler nasıl? Calismaya başladığımdan beri bir kosturmaca dir gidiyor.. der programını aralıklı ayarladım ev yakın gidip geliyorum emzirmek için. . ancak Ara ara girip okuyorum yorum yapıyorum.. emziren anneler bebişlere şu veriyor musunuz.. bide ek gidaya ne zaman geçmeyi düşünüyor sunuz?

Sağol canım

Merhaba güzel anneler. Bebek Arabası almayan varsa chicco liteway plus öneririm çok kullanışlı tek eksikliği çift yönlü olmayışı.

Sağol cnm

Ah şu erkekler kendilerini dünyanın en akıllı ve de en sorunsuz mahlukatı sanıyorlar ama nerde birde kendilerine bir kadının gözünden baksalar o zaman neyin ne olduğunu anlarlar canım sen sıkma o tatlı canını bütün erkekler aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…