2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
amin kızlar sağolun

canım Bi şüphen varsa mutlaka nöroloğa götür derim çünkü ben 3tane çocuk dr götürdüm baş çevresi büyüyor sıkıntı yok dedi hepsi

ben ablamın kızından biliyordum bu durumu kontrollerine hep gitmiştim onlarla dr dan duyduklarımla şüphelendim ama dr lar niye hiçbişey göremedi bilmiyorum

amin canm

amin canm tek düşündüğüm ameliyat sonrası acı çeker mi nasıl dayanır bunlar hep kafamda
Haklısın canım, gideceğim çocuk devlet hastanesi, iyi bir çocuk nörologu var ama ancak hastanede ki çocuk doktorları gerek görürse gidebiliyosun, eğer çocuk dru yönlendirmezse özelde bir çocuk nörologu arastiricam direk oraya goturucem inşallah. Bu arada bebeğin kaç aylikti ve nasıl anlaşıldı?

Cnm yetişkinle cocuk tabiki bir olmaz ama annem 2 kez beyin ameliyati olmustu ve hic de tahmin ettiğimiz gibi olmamıştı Cok şükür agrisi olmamisti ve ertesi gün yurutmuslerdi..sen kalbini ferah tut..
dr bebeklerin daha kolay geçirdiğini söyledi inşallah öyle olur

git tatlım,, birde en iyi hekim. com websitesini öneririm oradan iyi doktorlar buluyorsun hep,,,
hayırlı haberlerin olur umarım,,,
bakayım canım teşekkür ederim

Haklısın canım, gideceğim çocuk devlet hastanesi, iyi bir çocuk nörologu var ama ancak hastanede ki çocuk doktorları gerek görürse gidebiliyosun, eğer çocuk dru yönlendirmezse özelde bir çocuk nörologu arastiricam direk oraya goturucem inşallah. Bu arada bebeğin kaç aylikti ve nasıl anlaşıldı?
3ocak doğumlu canım 5ay 3haftalık şu an
3aylıkken kapanmak üzere denilmişti ama baş çevresi büyüyordu

10 gündür falan alnında Bi sertlik fark ettim yiğenimden az çok biliyordum ve bide bu kapanma durumu olunca götürdüm dr a

Cnm yetişkinle cocuk tabiki bir olmaz ama annem 2 kez beyin ameliyati olmustu ve hic de tahmin ettiğimiz gibi olmamıştı Cok şükür agrisi olmamisti ve ertesi gün yurutmuslerdi..sen kalbini ferah tut..
dr bebeklerin daha kolay geçirdiğini söyledi inşallah öyle olur

git tatlım,, birde en iyi hekim. com websitesini öneririm oradan iyi doktorlar buluyorsun hep,,,
hayırlı haberlerin olur umarım,,,
bakayım canım teşekkür ederim

3ocak doğumlu canım 5ay 3haftalık şu an
3aylıkken kapanmak üzere denilmişti ama baş çevresi büyüyordu

10 gündür falan alnında Bi sertlik fark ettim yiğenimden az çok biliyordum ve bide bu kapanma durumu olunca götürdüm dr a

Kizlar bugun bebegime mama seti aldim wee markanin, ikili kutu ustune kapakli bi bolme var oraya kasigi konuluyor, cok begendim, hafif akiskan gidalar icin idealmis, meyve sebze koyup yediririm umidiyle aldim, 14 lira fiyati. Kasigin uc kismi yumusacik biberon uclari gibi yymusakligi, tupper tek kasik 15 lira ve daha sert kasigi var bunu tavsiye ederim :)

U umberto cnm kanguruyu kullanamadim onu da sevmedi.
L leble vakumlu mama sandalyesi oyuncagini da aldim Onu da sevmedi. .
napcam ben bu cadiyla yahu..
Hadi yaa ben de merak ediyordum naptiniz diye. Benim kizim yavas yavas alip da kullanamadigim esyalari kullanmaya basladi. Mesela artik ana kucaginda oturuyor(onceden 1dk bile durmazdi). Bebek arabasinda da eskisi kadar aglamiyor. Belki senin bidik da zamanla ilimli yaklasmaya baslar esyalarina. Yani umarim. Ara ara denemeye devam et yine de. Bu arada benimki de kanguruda duruyor ama 20dk falan. Sonra sikilmaya basliyor. Sonrasi malum:)

bayanlar bana geçen hafta müzikli projektör hediye gelmişdi,, kullanıyorum ve artık uykuya dalmakla ilgili neredeyse hiç problemim kalmadı,, ( şunu belirteyim ki uyku saatlerimiz çok problemli değildi ama uykuya dalmakla ilgili problemi vardı oğlumun),,,
hatta bugün tek başına uyudu, sadece emzirdim, müziği açtım, odada tek başına bırakdım,,, 10-15 dakika sonra tek başına uyumuşdu,, ( gerçi eşimde aynı yatakdaydı ama eşim ondan çok önce uyumuşdu),,,

gerçi uykumuz böyle ama gündüzleri huzursuz olmaya başladı,,, ( acaba diyorum aç mı oğlum???? ) çok fazla emiyor,,, gerçi kusması da var,, ama eskiye göre o kadar çok kusmuyor,,,, büyümesi kilo alımı gayet iyi ,,,,
gerçi oğluma ne zaman meme versem hiç hayır demeden lopur lopur emiyor,,,,
bir anlamda sesli düşünüyorum,,,,,ilk defa oğlum aç mı acaba diye düşünmeye başladım....
ilk 6 ay anne sütü vermek zorundayım çünkü oğlum alerjik,,, birde öyle bir durumum var,,,
napayım ???? yorumlara ihtiyacım var,,,,

bayanlar bana geçen hafta müzikli projektör hediye gelmişdi,, kullanıyorum ve artık uykuya dalmakla ilgili neredeyse hiç problemim kalmadı,, ( şunu belirteyim ki uyku saatlerimiz çok problemli değildi ama uykuya dalmakla ilgili problemi vardı oğlumun),,,
hatta bugün tek başına uyudu, sadece emzirdim, müziği açtım, odada tek başına bırakdım,,, 10-15 dakika sonra tek başına uyumuşdu,, ( gerçi eşimde aynı yatakdaydı ama eşim ondan çok önce uyumuşdu),,,

gerçi uykumuz böyle ama gündüzleri huzursuz olmaya başladı,,, ( acaba diyorum aç mı oğlum???? ) çok fazla emiyor,,, gerçi kusması da var,, ama eskiye göre o kadar çok kusmuyor,,,, büyümesi kilo alımı gayet iyi ,,,,
bir anlamda sesli düşünüyorum,,,,,ilk defa oğlum aç mı acaba diye düşünmeye başladım....
ilk 6 ay anne sütü vermek zorundayım çünkü oğlum alerjik,,, birde öyle bir durumum var,,,
çişi kakası nasıl bence 6 aya zaten cok az kaldı anne sutu vermeye devam et derim bide sutunun kalitesını arttırmaya caliştin mı

çişi kakası nasıl bence 6 aya zaten cok az kaldı anne sutu vermeye devam et derim bide sutunun kalitesını arttırmaya caliştin mı
günde 4 tane bol idrarlı bezi oluyor,, kaka 2-3 günde bir yapıyor oğlum,,,
protein ağırlıklı besleniyorum, bol bol su içiyorum,,, tahin-pekmez yiyorum,, hatta kilo vermek için biraz sağlıklı yemek olayına girmişdim ama şu 4-5 gündür çok acayip yiyorum,,,
temmuz 8 de 6 aylık olucak oğlum,,, 11 gün kaldı,,

Ben de çişini soracaktım bezleri o şekildeyse doyuyodur bence dönem dönem huzursuzluklari oluYo bahsetmiştim sana benimkinin genelde gazdan kaynaklandığını düşünüyorum az kalmış Zaten 6 ayına normal beslenme düzenine devam ederdim ben olsam

günde 4 tane bol idrarlı bezi oluyor,, kaka 2-3 günde bir yapıyor oğlum,,,
protein ağırlıklı besleniyorum, bol bol su içiyorum,,, tahin-pekmez yiyorum,, hatta kilo vermek için biraz sağlıklı yemek olayına girmişdim ama şu 4-5 gündür çok acayip yiyorum,,,
temmuz 8 de 6 aylık olucak oğlum,,, 11 gün kaldı,,
Çişi kakası normal canım..
zaten az kalmış altı ayını doldurmasına bence aç değildir..
benim oğlum mama içiyor aç olmadığından eminim ama sürekli huzursuz canımı çıkarıyor belkide dişlerden dolayı huysuzlanıyorlardır...

Anne sutune devam canim, bizimkilerin alerjiyi atlatmalari icin anne sutu hayati onem tasiyor, ben sutumun kalitesinin ve miktarinin azaldiginin farkindayim ama 3 hafta daha disimi sikicam, senin daha az kalmis, benim tek protein kaynagim kuzu eti diger her sey dokunuyor ogluma....

bence oğlun doyuyordur ama seni böyle düşünmeye iten sağlıklı beslenmen den kaynaklı vicdan azabi duyman ama emin ol öyle yapmasanda bebek o kadar kilo alıyor zaten az kalmış bi on gün daha devam edilebilir karar senin

Günaydın şekerler uykuya ihtiyacım var lütfen bana bi uyku gönderin bide yardımcım olsaydı süper olurdu:KK70:
Günaydın canım bana da bugün onlardan lazım :KK48: Gece 1.5 A kadar inat etti sonra da yarım saate bi uyandık çocuğun tam huyu düzeliyor bi rota aşısı yaptırıyoruz başlıyo huysuzlanmalar

Günaydın canım bana da bugün onlardan lazım :KK48: Gece 1.5 A kadar inat etti sonra da yarım saate bi uyandık çocuğun tam huyu düzeliyor bi rota aşısı yaptırıyoruz başlıyo huysuzlanmalar
bizim ateş olmadı ama uygulanma sebebi asi malesef bugün daha iyi gibi ordan oraya bi duramıyor ki top peşinde koşturuyor bunun büyümüş hali nasıl olur kınadıgım yaramaz öğrenciler gözümün önünde :D

bizim ateş olmadı ama uygulanma sebebi asi malesef bugün daha iyi gibi ordan oraya bi duramıyor ki top peşinde koşturuyor bunun büyümüş hali nasıl olur kınadıgım yaramaz öğrenciler gözümün önünde :KK70:
Hahahahah kınama canım kınama ben bi arkadaşın oğlunu kinamistim hep ayakta ve kucakta duruyo diye aynısından benim de oldu :KK76: 6. Ay aşılarını atlattım ne güzel çok gözümde büyüyor 1 Ay önceden derdi düştü banA ayrıca onun top peşinde koşan tipini yerimmm :KK68:

I imspecial hihami hihami asiyi atlatmissiniz ne guzel kizlar .6. Ayi ben de sevmiyorum bi suru asi var gibi hatirliyorum..
L leble bence oglun doyuyordur, huzursuzluga takilma derim..Az kaldi zaten surda, alerjik oldugu icin devam et bence de anne sütüne. .
Yok Canım bizim 6. Ay asmız bi dahaki aya şimdiden üzülüyorum 4 tane aşı varmış :KK51: Biz rotanin 2. Dozunu olduk

Atlatilan aşılar hayırlı olsun, kalanlara Allah kerim, ya ben 1 yasina kadar artık asi yok saniyordum ama 8,5 aylıkken bir aşı daha varmış. Sizede soylediler mi?

Bizde simdiye kadar 1 kere evde iftar yapabildik, eve dönüşümüz biri buluyor ve eve gelmeden uyumuyor köftem :KK48: uyku duzenimiz iyice bozuldu:KK14::KK53:

Sabahta erkenden kalkıyor, az önce zar zor uyuttuk eşimle, bende son durum :confused::rolleyes::KK53:

Şimdi de temizlik ve alışveriş var sirada, pazartesinden itibaren ben iftara almaya baslicam inşallah, Allah yardımcım/yardımcımız olsunn:KK39:

Back
X