2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynen gündüzde uyuamıyorum gözlerim kızardı de gittim damla verdi iftar sahur damlatiyorm iyice kaydı şaftim bu ara :-)
Gecmis olsun canim.bir de sende iki tane yaramaz var.bir taneyle basa çıkamıyorum ben.aslında sorun oglusumda degil bende.hakkindan gelemiyorum islerin.canimin istediğinde yapmaya alismisim.simdi oglus uyusun hemen işe daliyrum zorunlu gibi oluyo bu da daha cok yoruyor beni.

Slm kizlar..
biz koctasa gittik oyuncak koymak Icin sepet aldim..Pazara da gidecektik ama kizim arabada sizdi esimi bekliyoruz O yapiyor alışverişi. .
Bugun 3. gundu kizim kaka yapmayali normalde 4 kez yapardı ek gida bozdu düzeni. .1 tatli kasigi zeytinyagi verdim bikac saat sonra yapti sukur..
güle güle kullanın sepetinizi:) eymenede lazım küçük bir tane abisinin oyuncaklardan ayırmam lazım:) canım sen ek gıdayı azalt süte yüklen naçizane tavsiye
Sevmis demek ki cnm hadi insallah ek gidaya az kaldi zaten. .
sağol canım sebze sebze dedim ama beyimizin keyfine kaldık, bir hafta daha idare edeyim vermiycem daha
Nego Nego biooıl hakkında yorumlar nasıl ise yarıyormuymuş ya canımı sıkıyor iyice yaz geldi belli oluyor ... Emire benzerse daha ne isterim çok şeker oğlun masallah..

@miss_curious canım ilk etapta olabiliyor kaka düzensizliği sen kabızlık diye vermemeli yapma ver ki üstten ver alttan çıksın:KK70:
canım çok güzel yorumlarda var memnun kalmayanda var, gittigidiyordan alıcam bakalım belki işe yarar bir umut çok çirkin oldum iyice lekelendim, iyi düşün emir yakışıklı ama adeta kurtlu:KK70:
Dun gece yine gözümü gözüme yummadim.annemlere gitmistik merkezdeler yarim saat sürüyor gitmek.
sahura kadar oturduk 2 b7cukta uyandı minnos sonra eve gelirken gece arabada uyudu.yatagina koyarken uyandi sonuç 6 ya kadar uyumadi.uykumun hepsi 6:00-11:00 arasi kadar. Bu bunye daha neler görecek acep.cok yoruluyrum.ramazan sahur ayrı bir yoğunluk.sizlerin nasil geciyor kızlar minislerin huysuzluk donemi galiba
canım işte gezme olunca düzen falan kalmıyor çok zor çocukla sosyal hayat:)
Bizde de ilk defa Kabızlık oldu ek gıdaya da başlamadım halbuki ama şu sıralar Ramazan diye fazla yoruluyorum belki ondan..

Canım huysuz bebeklere pazarı tavsiye etti bizim doktor hem ilgisini çekiyor hem de yoruluyor sen de Bebeğini götür belki faydası olur bir de arabada kocan yanında dursun sen sür mesela bebeği öyle alıştırın emzirip bin mesela.. Ek gıda veriyorsan biberona ıhaşmur rezene koy ağlarsa versin eşin..
Bir de Aylin aslım ninni cd si çıkarmış arkadaşım memnun kalmış oyalıyor dedi netteki Şarkıları cd yapmış aklında olsun
Bir de tchibo da bebek koltuğu aynası satılıyor hem bebek oyalanıyor em anne Görüyor anne yalnız şöförken.. Belki bunlar da işe yarar..
Ben de araba süremez oldum bebekten hep eşimle çıkıyoruz :KK43: çare arıyorum ayna müzik deneyeceğim bir de
yorulunca süt gerçekten azalıyor
Sagol cnm ben de tam bebek izleme aynasi araştırıyordum, gecen gun yan camlar icin golgelik aldim..
senin minik neden Izin vermiyor Arac surmene, bu donem huysuzluk bas gösteriyor galiba..Kısa. mesafelere gidiyorum alissin Diye onda da mizirdaniyor ztn..
biberon lzm aslinda su vermek icin tavsiyesi Olan var mi kizlar?
canım geçen gün resim koymuştum wee alıştırma bardağı damla akıtmayan kullanıyorum
ufff bugun Kizimi tarttim tahmin ettigim gibi 10 gundur kilo almamis hic..Zaten emmiyor, cisli bez sayisi da azaldi..
napsam ya bikac gun ek gidayi azaltsam Mi acaba kizlar? BenZer sorunla karşılaşan var mi?
canım dediğim gibi emzirmeye odaklan bir yazı paylaşmıştım bakıyım yine paylaşayım ek gıdaya geçince daha az emdiği için süt azalıyormuş, ek gıda pirinç unu muhallebi olmadığı sürece kilo aldırmıyor bilgin olsun, kilo alsın diyorsan pirinci haşlayıp onun suyuyla yapıyorlar mamayı falan
Bizim de bezlerimiz tam dolmuyor. Yoğurt ve meyve veriyorum. Ek gıdadan olur muymus? Ne yapabileceğimizi bilmiyorum :KK43:
canım süte yüklen emzirmeye ek gıda her zaman az olsun önemlisi süt unutma
Günaydın kızlar yeni telefonumdan kl daha net :KK71::KK73:
oh hayırlı olsun güle güle kullan, bakalım bizimkide alacak hala:KK45:
6 ay fotolarımız eklendi kızlar ilgilenenlere:KK52:
ilgilenmem mi pek beğendim:cool:
Pazartesi sendromu yasiyor forum:KK14:bebekler bi yandan bulasik camasir bi yandan hava da kapali üstümde de bi miskinlik sormayin gitsin :KK51:

bana her gün sendrom:KK70::KK70:

Selamlar güzel anneler, ben bir miskinleştim ki sormayın resmen tembel ev hatunlarından oldum:KK70: yan gelip yatıyım derdindeyim hep:cool:

Minik kuşumu bir dr var ne zamandır götürmek istediğim, kaynımgil götürmüşler ona bakalım duruma göre bende götürücem bu hafta

Gıcık eltimin nazar ettiği resmen kanıtlandı, kv ağzından kaçırdı az önce, kv demiş ki eltime sen eflalin yerinde olsan ne yaparsın eymen çok kötü ağlıyor korkarsın demiş (eltim oğlu ağlayınca susturamıyor doğduğundan beri kv mi çağırıyorlar sustursun diye çünkü eltim panik oluyor) işte kv öyle deyince yoook hiçte öyle değil eymen çok sakin ağlamıyordur o demiş, kv ısrar ettiği halde inanmamış:KK62: şimdiiiiii benden çekeceğin var elti ben biliyordum zaten hasetliğini ya neyse mübarek gün:mad: bu arada dr eltime bu çocuk gıdası kalmış kansız duruyor sen beslenmene dikkat etmiyormusun demiş, eee kilo verecem diye çorba salata yersen böyle olur elti hanım:KK62: kan idrar almışlar bakalım ne çıkacak sonucu, kv dedim bundan sonra bende onlara diyicem ne akıllı sessiz oğlunuz amaaan ne güzel yiyor uyuyor diyicem dedim, o da de sende dedi ohhh:KK45:

Gecmis olsun canim.bir de sende iki tane yaramaz var.bir taneyle basa çıkamıyorum ben.aslında sorun oglusumda degil bende.hakkindan gelemiyorum islerin.canimin istediğinde yapmaya alismisim.simdi oglus uyusun hemen işe daliyrum zorunlu gibi oluyo bu da daha cok yoruyor beni.
aynen katılıyorum koştur koştur olmak kötü :63:

Hayirli olsun canim gule gule kullan:KK66:
saol canım evlendigimden beri borç sonunda adam anladı sanırım beni bu dünyada beni bi kocam anladı oda yanlış anladı ama olsun :KK51:

Pazartesi sendromu yasiyor forum:KK14:bebekler bi yandan bulasik camasir bi yandan hava da kapali üstümde de bi miskinlik sormayin gitsin :KK51:
dün hallettim ben temizliği pek nı keyfim yerinde sen ablanda değil misin daha keyfini çıkar :KK19:

Selamlar güzel anneler, ben bir miskinleştim ki sormayın resmen tembel ev hatunlarından oldum:KK70: yan gelip yatıyım derdindeyim hep:cool:

Minik kuşumu bir dr var ne zamandır götürmek istediğim, kaynımgil götürmüşler ona bakalım duruma göre bende götürücem bu hafta

Gıcık eltimin nazar ettiği resmen kanıtlandı, kv ağzından kaçırdı az önce, kv demiş ki eltime sen eflalin yerinde olsan ne yaparsın eymen çok kötü ağlıyor korkarsın demiş (eltim oğlu ağlayınca susturamıyor doğduğundan beri kv mi çağırıyorlar sustursun diye çünkü eltim panik oluyor) işte kv öyle deyince yoook hiçte öyle değil eymen çok sakin ağlamıyordur o demiş, kv ısrar ettiği halde inanmamış:KK62: şimdiiiiii benden çekeceğin var elti ben biliyordum zaten hasetliğini ya neyse mübarek gün:mad: bu arada dr eltime bu çocuk gıdası kalmış kansız duruyor sen beslenmene dikkat etmiyormusun demiş, eee kilo verecem diye çorba salata yersen böyle olur elti hanım:KK62: kan idrar almışlar bakalım ne çıkacak sonucu, kv dedim bundan sonra bende onlara diyicem ne akıllı sessiz oğlunuz amaaan ne güzel yiyor uyuyor diyicem dedim, o da de sende dedi ohhh:KK45:
aman eflal is dedi gi n bi saatte olur önemli olan motoru çalıştırmak :KK76: boşver canım isteyince kalk
bu ara da cadı eltine ay ne şeker ne sakın ne iştahlı oğlun var ooo böyle cocugum olsaydı 10 tane dogururdum:KK49::KK49::KK49:

saol canım evlendigimden beri borç sonunda adam anladı sanırım beni bu dünyada beni bi kocam anladı oda yanlış anladı ama olsun :KK51:

dün hallettim ben temizliği pek nı keyfim yerinde sen ablanda değil misin daha keyfini çıkar :KK19:

aman eflal is dedi gi n bi saatte olur önemli olan motoru çalıştırmak :KK76: boşver canım isteyince kalk
bu ara da cadı eltine ay ne şeker ne sakın ne iştahlı oğlun var ooo böyle cocugum olsaydı 10 tane dogururdum:KK49::KK49::KK49:
5 ayın yorgunlugunu sinirini stresini hala atamadim canim hep miskinim bu aralar yataktan cikasim gelmiyor guya gezmeye geldim ilk firsatta yataga kosuyorum:110: aman o borclar hic bitmez biri bitmeden digeri baslar bankalara calisiyoz valla:63:

Nego Nego alinti yapiyorum bi turlu gondermiyor msji neyse iyiki eltimin bebegi yok su an kv herseyini kiyaslardi bende sinir olurdum biseyde diyemezdim

Gıcık eltimin nazar ettiği resmen kanıtlandı, kv ağzından kaçırdı az önce, kv demiş ki eltime sen eflalin yerinde olsan ne yaparsın eymen çok kötü ağlıyor korkarsın demiş (eltim oğlu ağlayınca susturamıyor doğduğundan beri kv mi çağırıyorlar sustursun diye çünkü eltim panik oluyor) işte kv öyle deyince yoook hiçte öyle değil eymen çok sakin ağlamıyordur o demiş, kv ısrar ettiği halde inanmamış:KK62: şimdiiiiii benden çekeceğin var elti ben biliyordum zaten hasetliğini ya neyse mübarek gün:mad: bu arada dr eltime bu çocuk gıdası kalmış kansız duruyor sen beslenmene dikkat etmiyormusun demiş, eee kilo verecem diye çorba salata yersen böyle olur elti hanım:KK62: kan idrar almışlar bakalım ne çıkacak sonucu, kv dedim bundan sonra bende onlara diyicem ne akıllı sessiz oğlunuz amaaan ne güzel :-)yiyor uyuyor diyicem dedim, o da de sende dedi ohhh:KK45:
Iyi yaparsin canım. Gicigina gicigina söyle
tembellik bende de var ki her ramazanda olur evim temizlenecek gönüllü araniyor.
:-)amann yap yap nereye kadar biz keyfimize bakalim :KK70:

Merhaba herkese bu ek gida isi ne zormus bizim pasa bi kasik yiyo baskada istemiyo bende zorlamiyorum ama gicik oluyorum her gun yogurt mayaliyorum anca bi kasik .mama sandalyesi almayi dusunuyoruz ama karar veremedik arastirmalara devam.hafta sonu aile dostumuz kibristan geldiler bizdecaya cagirdik aslinda yemege cagirmistik ama cocuk var diye caya gelmek istediler onlar gelicek diye evi bi guzel kari koca temizledik o yuzden bu gun rahatim bi aksam yemegi yapicam

Merhaba herkese bu ek gida isi ne zormus bizim pasa bi kasik yiyo baskada istemiyo bende zorlamiyorum ama gicik oluyorum her gun yogurt mayaliyorum anca bi kasik .mama sandalyesi almayi dusunuyoruz ama karar veremedik arastirmalara devam.hafta sonu aile dostumuz kibristan geldiler bizdecaya cagirdik aslinda yemege cagirmistik ama cocuk var diye caya gelmek istediler onlar gelicek diye evi bi guzel kari koca temizledik o yuzden bu gun rahatim bi aksam yemegi yapicam
Mama sandaysak kadar is görür nı malzeme yok salıncak mama sandalyesi ve bebek arabası tek geçerim bunları :-)

aynen canım amaaaan bir saatte yaparım:) gaz veriyim kendime bende:)

evet evet diyecem o eltiye bundan sonra, benim kuzumu nazardan çatlatacaklar:KK11:
Nego Nego alinti yapiyorum bi turlu gondermiyor msji neyse iyiki eltimin bebegi yok su an kv herseyini kiyaslardi bende sinir olurdum biseyde diyemezdim
ah canım elbet olacak onunda bebesi denk gelirseniz ikinciye yandın diyim ben sana
Ben de foto ekledim guzeller
baktım ve bayıldım, pek yakışıklı bizim bebeler tabi kızlarımızda afet:KK68:
Iyi yaparsin canım. Gicigina gicigina söyle
tembellik bende de var ki her ramazanda olur evim temizlenecek gönüllü araniyor.
:-)amann yap yap nereye kadar biz keyfimize bakalim :KK70:
söylüycem içime ata at şiştim ya:KK70:

oyy gönüllü olamam nayır nolamam:KK70:
canım benimki de aynı yoğurdu hiç almıyor pirinçli kaşık mamasınıda bri elma aldı denedim yani ama henüz geçmedim ek gıdaya

mama sandalyesini her bebek sevmiyor deneme imkanın var mı birinde dene de al derim , ne kadar bir fiyat düşünüyorsun ki?
Mama sandaysak kadar is görür nı malzeme yok salıncak mama sandalyesi ve bebek arabası tek geçerim bunları :-)

bizde bir tek salıncak işe yaramadı bakalım eymen sevecek mi:)

Benim esım kendı yaptı 50 lırayı bıle bulmadı 35 cıvarı eşin yapabılırse resim ve olculerı koyabılırım
süperde oldu maşallah:)

Kaynanam görümcelerim eltim durmadan eltimin kızını örnek gösterdiler ve üstelik kızı daha 2 buçuk aylıkken dayıyor yoğurdu yemeklerden tattırıyor sütünü çok az emziriyor yok mama verişini örnek gösteriyorlar öyle felaket birşey bana üst kattaki yeğeninin 40 ı çıkmamış bebeğe yemeğin suyundan içirdiğini örnek gösteriyor bu kadar CAHİLANE!!!:KK57: neymiş efendim alışsın!!! O bebek 4.cü ayında da alışır ne istiyorsunuz 40 ı çıkmamış bebekten!!!!!!!!! İşte böyle kafamı yediler eğitim şart:KK20: yazık ya ne desem de nafile :mad:
En son bu mesajı yazmışsın 1 ay olmuş

Selam kızlar regl oldum 8 10 gün oruç tutamayacağım bir yandan üzülüyorum bir yandanda abdullah için sevindim sütüm biraz azalmıştı çoğaltmaya çalışacam..

Nego Nego canım annem hep eğer nazarından korktuğunuz biri varsa onu gördüğünüz anda konuşturun sorular sorun böylelikle nazar edemez diyordu sende eltine öyle yap..

I imspecial telin hayırlı olsun canım güle güle kullan :))

C Cucu nerdesin canım merak ettim
canım cumartesi taşınıcam evle uğraşıyorum şimdi Arhanı emzirirken Bi bakayım dedim yarın annem gelecek inşallah biraz rahatlarım

eltiye bence de soyle ;)
Ama anladığım kadarıyla çocuğu pek umrunda değil tepkisiz kalabilir :)

Back
X