bizim eltide ne konuşur yaSelam kızlar regl oldum 8 10 gün oruç tutamayacağım bir yandan üzülüyorum bir yandanda abdullah için sevindim sütüm biraz azalmıştı çoğaltmaya çalışacam..
Nego canım annem hep eğer nazarından korktuğunuz biri varsa onu gördüğünüz anda konuşturun sorular sorun böylelikle nazar edemez diyordu sende eltine öyle yap..
I imspecial telin hayırlı olsun canım güle güle kullan :))
canım cumartesi taşınıcam evle uğraşıyorum şimdi Arhanı emzirirken Bi bakayım dedim yarın annem gelecek inşallah biraz rahatlarım
eltiye bence de soyle
Ama anladığım kadarıyla çocuğu pek umrunda değil tepkisiz kalabilir :)
Cnm ben yedirme konusunda degil de emzirme konusundaki yaklasimini baz alicam, tracy hogg da once emzir diyormus yakin bi arkadasimi aradım kitabi detaylica okumustu..Ek gida bölümünü ben de bi okurum olmadi..Blw yı bende okudum da pişme sürelerinin nasıl olacağı aklıma yatmadı bi türlü
Slm kizlar..
bugun evde temizlik vardi yazamadim, minigim uyuyor..
ek gida ile ilgili yazı okudum bugun bol bol ve iki türlü yaklasim oldugunu birinde once acken ek gida verildiğini sonra emzirildigini diğerinde ise baby led weaning olarak geciyor once emziriyorsun sonra ek gida veriyorsun. .
Ben once ek gida vermiştim ve sutum inanilmaz azaldi..Sut artirma calismalarina basliyorum, umarim artar..
cok yogun calisiyo aslinda elinden gelir severde vakit bulamayabilir sorayim yaparim derse isterim cok tesekkur ederimBenim esım kendı yaptı 50 lırayı bıle bulmadı 35 cıvarı eşin yapabılırse resim ve olculerı koyabılırım
Ben bı emzırme bı ek gıda yapıyorum canımSlm kizlar..
ek gida ile ilgili yazı okudum bugun bol bol ve iki türlü yaklasim oldugunu birinde once acken ek gida verildiğini sonra emzirildigini diğerinde ise baby led weaning olarak geciyor once emziriyorsun sonra ek gida veriyorsun. .
Ben once ek gida vermiştim ve sutum inanilmaz azaldi..Sut artirma calismalarina basliyorum, umarim artar..
benim öyle karıştı ki neyi ne zaman veriyorsun desen hiç bir duzenim yok şu anSlm kizlar..
teşekkür ederim
canım elinden geleni yap bebeğinin rızkı ne kadarsa o,kadar emecek böyle düşünYa kizlar cok moralim bozuk,gecende sutumun azaldigindan bahsetmistim,sagarak onayladim ve gercekten cok azaldi,,mastitten sonra iflah olmadi bidaha o gogsumde sut kesildi resmen..emzirme olayimiz bastan beri hep sorunluydu tutamadi ememedi derken silikon ucla binbir ugrasla bugune kadar geldik,hergun sut artirici yiyip icmekten sagayim artsin diye geceleri bile kalkip sagmakla gecen maceramizin sonuna geliyoruz diye cok korkuyorum..sagdigimda iki memeden 60 cc ancak cikti 2-3 saatte bir..birden mamayi artirmak zorunda kaldim sadece gece yatarken verirken simdi gun icindede veriyorum mecburen..ek gidaya 5 aylikken yavasca basladik ama ben emzirmeyi hic birakmadim hep once emzirdim zaten cok istahli bi bebek oldugu icin yetmiyodu..yani birden azalmasina anlam veremedim ama cok uzucu..hic hazir degilim bitmesine..okadar cok cabaladimki sonradan vicdan azabi cekmek istemiyorum zaten yavrum hic huzurla rahatca ememedi cok uzuluyorum..dogumdan beri hergun 2-3 fincan humana iciyorum bigun bile aksatmadim..simdi bide galactago aldim ise yararmi bilmiyorum ama elimden geleni yapmak istiyorum...anneminde boyle olmus bu islerde genetikmi bilmiyorum ama insan yavrusunu mahrum ettigi icin uzuluyo...annem kizim 6 ay emdiya bukadar ugrastin yeter uzulme diyo ama ben bu vicdanimi rahatlatamiyorum biturlu..((
geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar....
Ben yine akşam akşam hastanelik oldum regl sancısı beni bitirdi..
Çocuk yokken bir şekilde atlatıyordym ama şimdi çocukla dinlenemiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...
Teşekkür ederim canım..benim öyle karıştı ki neyi ne zaman veriyorsun desen hiç bir duzenim yok şu an
ohh tertemiz ev bayılırımgüle güle kirlet canım
teşekkür ederim
canım elinden geleni yap bebeğinin rızkı ne kadarsa o,kadar emecek böyle düşün
oğlum 1haftalıktı sütüm gitmişti sarılık oldu diye üzüntüden stresten uzak durmaya çalış
geçmiş olsun canım
ben daha regl olmadım,zaten ilaç kullanmazsam olmam :)
Orta halli bisey dusunuyorum arkasi yatsin tepsisi cikip yikansin istiyoru. bide ben dun yogurdu tok karna denedim cok istahli vede hevesli yedi sma cok yemedi sende oyle yaptinmi bilmiyorum ama dene istersenaynen canım amaaaan bir saatte yaparım:) gaz veriyim kendime bende:)
evet evet diyecem o eltiye bundan sonra, benim kuzumu nazardan çatlatacaklar
ah canım elbet olacak onunda bebesi denk gelirseniz ikinciye yandın diyim ben sana
baktım ve bayıldım, pek yakışıklı bizim bebeler tabi kızlarımızda afet
söylüycem içime ata at şiştim ya
oyy gönüllü olamam nayır nolamam
canım benimki de aynı yoğurdu hiç almıyor pirinçli kaşık mamasınıda bri elma aldı denedim yani ama henüz geçmedim ek gıdaya
mama sandalyesini her bebek sevmiyor deneme imkanın var mı birinde dene de al derim , ne kadar bir fiyat düşünüyorsun ki?
bizde bir tek salıncak işe yaramadı bakalım eymen sevecek mi:)
süperde oldu maşallah:)
Ay canımmEn son bu mesajı yazmışsın 1 ay olmuş
ohh misss bende dün azcık temizledim akşam akşam:) canım tam da bunu diyecektim önce emzir sonar ver diye, dediğin yöntem neymiş bende bakıyım hemen:)Slm kizlar..
canım önce bir rahat ol bakalım sütün bitmez sütü bitiren iki şey var üzüntğü ve nazar, yeme içme bir yere kadar inan, sen üzülmeyi bırak bakalım bir, elinden geleninde fazlasını yapıyorsun her şeyi denemişsin, sana tavsiyem ek gıdaya bir hafta ara ver ve sıkı bir emzirme kampı yap derim, faydasını göreceğine inanıyorum, diyelim ki olmadı damla damla da olsa şifa olur sütün merak etme sakın bırakma emzirmeyi sağmayıYa kizlar cok moralim bozuk,gecende sutumun azaldigindan bahsetmistim,sagarak onayladim ve gercekten cok azaldi,,mastitten sonra iflah olmadi bidaha o gogsumde sut kesildi resmen..emzirme olayimiz bastan beri hep sorunluydu tutamadi ememedi derken silikon ucla binbir ugrasla bugune kadar geldik,hergun sut artirici yiyip icmekten sagayim artsin diye geceleri bile kalkip sagmakla gecen maceramizin sonuna geliyoruz diye cok korkuyorum..sagdigimda iki memeden 60 cc ancak cikti 2-3 saatte bir..birden mamayi artirmak zorunda kaldim sadece gece yatarken verirken simdi gun icindede veriyorum mecburen..ek gidaya 5 aylikken yavasca basladik ama ben emzirmeyi hic birakmadim hep once emzirdim zaten cok istahli bi bebek oldugu icin yetmiyodu..yani birden azalmasina anlam veremedim ama cok uzucu..hic hazir degilim bitmesine..okadar cok cabaladimki sonradan vicdan azabi cekmek istemiyorum zaten yavrum hic huzurla rahatca ememedi cok uzuluyorum..dogumdan beri hergun 2-3 fincan humana iciyorum bigun bile aksatmadim..simdi bide galactago aldim ise yararmi bilmiyorum ama elimden geleni yapmak istiyorum...anneminde boyle olmus bu islerde genetikmi bilmiyorum ama insan yavrusunu mahrum ettigi icin uzuluyo...annem kizim 6 ay emdiya bukadar ugrastin yeter uzulme diyo ama ben bu vicdanimi rahatlatamiyorum biturlu..((
çok geçmiş olsun, doğumdan sonra benim bitti sancılar hamdolsun çok zor yoksa bilirimİyi akşamlar kızlar....
Ben yine akşam akşam hastanelik oldum regl sancısı beni bitirdi..
Çocuk yokken bir şekilde atlatıyordym ama şimdi çocukla dinlenemiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım benimki crystal baby arkası yatıyor ama tam değil eğimli oluyor, çift tepsili ve çıkıyor tepsisi, hem de çok sağlam dandik değil ayaklarıOrta halli bisey dusunuyorum arkasi yatsin tepsisi cikip yikansin istiyoru. bide ben dun yogurdu tok karna denedim cok istahli vede hevesli yedi sma cok yemedi sende oyle yaptinmi bilmiyorum ama dene istersen
Ay canımmbeni sormazsınız diye düşündüm mutlu ettin beni ne yapayım hamdolsun bebekle ilgileniyorum çok şükür büyüdüler işin ilginç yanı 5 ci ayda emziğe alıştırdım hayatım kurtuldu oyalanıyor baktım ki ellerini tümden ağzına götürüyor ne bulursa ağzında bende bari emziği emsin diye çok direndim sonunda başardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?