- 25 Haziran 2014
- 1.572
- 3.976
- 158
Noktasina virgulune her kelimesine katiliyorum canim kendine guveni olan sosyal cocuk yetistirmeyi kural tanimaz saga sola saldiran saygisiz cocuk yetistirmeyle karistiriyorlar bahaneleri de pasif mi olsun ezilmesin demezler mi bide o kadar uzuluyorum cocuklarimiz bu insanlarin cocuklariyla buyuyecek...hepimiz deger veriyoruz hepimiz cok seviyoruz ama hatasi olunca gostermeliyiz yaptigi yanlisi gormesini saglamaliyiz duyarli bi insan yetistirmeye calismaliyiz ama bunu tum anneler yapabilmeli guzel saglikli bi toplum olmak icin ... senle benle onla bunla olmuyor anneyim diyen herkes boyle davranmali...Dafiduck ben olsam ben de patlatirdim heralde bir anda. Geçmiş olsun canim kuzuna . Kızlar bu dönem annelerinin çoğu böyle hepimiz değer veriyoruz evladımıza ama zamane anneleri çok fena oldu yaa. Çocuğunu yaptığı bi hata karşında - üstelik ki birine zarar vermişken - uyarmamak üstüne bir de onunla oradan kaçarak suçuna ortak olmak nedir yaa resmen bunu bir daha yapabilirsine teşvik etmiş. Ben çocuklarımız adına gerçekten üzülür oldum onların yetiskinlik dönemini dusunemiyorum. Çoğu evde çocuklar sanki dünyada ondan başka önemli birşey yokmuscasina yetiştiriliyor. Anneler aman benim evladım kıymetli aman çocuktur yapar nereye gidecek bu böyle bilmiyorum bu koşullarda kendi çocuğumu nasıl yetistiririm onu bile sağlıklı dusunemiyorum. Çocuğumun ilerde bencil kendini beğenmiş boş tipler arasında kalmasından çok korkuyorum. Bu demek değil ben mükemmel yetistiecegimden %100 eminim aksine daha çok korkuyorum tüm anneler çocuğuna serbest davranirken benim sıkmam ne kadar doğru olur deyip yeterli terbiyeyi verememekten. Mrssuperfine canım seni de özellikle alintiladim bunları yazacaktım zaten senin yazdıklarını da görümce sanki şu yazdığım tarzda yetişmiş ergen modeli gibi Allah kolaylık versin senin evinde ne işi var ya. Telefonunu filan da niye sakinmayacaksin açmış mesajlarını okumuş işte ne kadar ayıp neyseki yarın gidiyormuş öyle teselli et artık kendini.