- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Günaydın anneler hepiniz bana yazmışsınız Allah Razı olsun. Minione canım sana çok güldüm taş gibisn:) cildin de geçecek inş
Eflalim eşinin fotosunu eklemiştin ya evde eşofmanlı şimdi hıyarlı babaya inanamadım:))) hepimize yazıcam vaktim yok kusura bakmayın
Praline canım asla sana köyü anne Bebeğini ağlattın demedim yanlış anlama. Bence buradaki her anne ve bebek çok güzel çok özel ikili bir Takım. Ben öyle halsizlik yapamam. Çocuğunu en iyisi sen bilir Tanır sever kollarsın. Eğitimi verirsin. yazamıyorum ama yanlış anlaşılmak da istemem.. Hani Almanlar ağlatıyor dedin ya onun için yazdım. Hakk'ını helal et öyle anlattıysam kendimi.
Eflalim eşinin fotosunu eklemiştin ya evde eşofmanlı şimdi hıyarlı babaya inanamadım:))) hepimize yazıcam vaktim yok kusura bakmayın
Canim gecmis olsun, sikma canini artik farkindasin duzelir insallah
Canim bu arada 3 gunde fazla kilo vermissin, benim bilfigim saglikli olan 1 haftada 0.5-1 kilo vermek. Senin icin iyi olmaz diye soyledim..
Pinking Tree canimben sadece ilk gun aglattim sonrasinda zaten pisman oldum ve artik kizim yataga koyunca 1-2 dk aglayip kendi kendine sakinlesebiliyor, ben yaninda duruyorum o uykuya daliyor..
Bende bebegimi aglattigim icin pismanim, ama bunu yaptim diye ben kizimi sevmiyorum ona kotu davraniyorum anlami cikmiyor, butun gunumu kizima ayirmisim, kucaksa kucak, memeyse meme.. 1 kere aglattim diye kotu anne olmuyorumkizimin psikolojisi bozulmuyor, beb ona sevgimi merhametimi surekli gosteriyorum zaten.. Ben tutarli anne olmak istiyorum, cocuk annede bunu gorunce guven duygusu daha cok gelisiyor, arrik bu yola girdim geri donmem ayakta sallamaya..
Praline canım asla sana köyü anne Bebeğini ağlattın demedim yanlış anlama. Bence buradaki her anne ve bebek çok güzel çok özel ikili bir Takım. Ben öyle halsizlik yapamam. Çocuğunu en iyisi sen bilir Tanır sever kollarsın. Eğitimi verirsin. yazamıyorum ama yanlış anlaşılmak da istemem.. Hani Almanlar ağlatıyor dedin ya onun için yazdım. Hakk'ını helal et öyle anlattıysam kendimi.