• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yoğurt makinası kullanan var mı ? Bu aralar yoğurdu tutturamiyorum :KK43:
Bebnnnnn
Cok memnumum
Tefalin kullaniyorum satis yerinde 200
İnternette 129 lira 6 taksit hemde
Kapiya kdr garantiyle geliyor
Sise gunluk sutle yapiyorum en gzl sutas ve yorsaninkiyle oluyo
Yok sut kaynat yok ilit yok sar derdi yok
Kaba 1 ymk kasigi yigurt 1 lt sut karistir tak fise 8 saat sonra hazir mis gibi

Slm fistik anneler
Anneanenin pesine takildik armutluya geldik biz Allah nasip ederse iki hafta burdayiz insallah
Cokk gzl resimler cektik,ardayi cimlere oturttum,neyseki cinleri kopardi agzina atmadan cekimlerimiz bitti
Goz atarsiniz albumumuze ;)

Kızlarrr ya bebeği parmağını emen var mıı?? Of Çağlar emiyo ve ne zaman nasıl bıraktıracağımı bilmiyorum çok alışmadanda bırakmasını istiyorum. Doktora sormuştum ilk emmeye başladığımızda doktorumuzda 5 yaşına kadar emmiş emsin bişey olmaz dedi ama ben bırakmasını istiyorum ya. Ama ben parmağını çektikçe bidaha emiyo ısrar edersemde hırçınlaşıyo ağlıyo :(

Kızlarrr ya bebeği parmağını emen var mıı?? Of Çağlar emiyo ve ne zaman nasıl bıraktıracağımı bilmiyorum çok alışmadanda bırakmasını istiyorum. Doktora sormuştum ilk emmeye başladığımızda doktorumuzda 5 yaşına kadar emmiş emsin bişey olmaz dedi ama ben bırakmasını istiyorum ya. Ama ben parmağını çektikçe bidaha emiyo ısrar edersemde hırçınlaşıyo ağlıyo :KK43:
En Korktuğum şey.. Aylin vardı ben Çocukken parmağını emekten ince kalmıştı emdiği parmağı..

Mutlaka bir sorunu işter ediyor diyorlar emme isteği açlık anne ilgisi sonra da baba ilgis geliyor. MemedeKi huzuru aradığı için yerine parmağı koyarmış.. Ellerine tutacağı Şeyler vermeyi denesen ya da parmağına oyjbcaklar çoraplar geçirip oyun yapsan... Aklıma gelenler bunlar..

Bir de elini o farkında olunca Çekme inada binmesin. Bir kere o yaparken bunun yanlış OLDUĞUNU anlat emmek isterse memeni vereceğini söyle.. Ve memeni açıp ver.

Benim aklıma gelebler bunlar... Ini çabucak bırakır..

En Korktuğum şey.. Aylin vardı ben Çocukken parmağını emekten ince kalmıştı emdiği parmağı..

Mutlaka bir sorunu işter ediyor diyorlar emme isteği açlık anne ilgisi sonra da baba ilgis geliyor. MemedeKi huzuru aradığı için yerine parmağı koyarmış.. Ellerine tutacağı Şeyler vermeyi denesen ya da parmağına oyjbcaklar çoraplar geçirip oyun yapsan... Aklıma gelenler bunlar..

Bir de elini o farkında olunca Çekme inada binmesin. Bir kere o yaparken bunun yanlış OLDUĞUNU anlat emmek isterse memeni vereceğini söyle.. Ve memeni açıp ver.

Benim aklıma gelebler bunlar... Ini çabucak bırakır..
Ya benim bebeğim çok meme düşkünü değil maalesef. Mesela erdikten yarım saat sonra etmez bidaha. Ingilizce bırakmıyoruz ama ne bileyim ya ışte kimisi diyo incedir parmağı. Doktor bende etmişim bişey olmadı diyo. Başka emen ailelerle tanıştım tesadüfen benimkinden daha büyüktü bebekleri 2-3 yaşlarında onlarda bisey olmuyo dedi. Karşı komşunun oğlu 4. Sınıfa gidiyo ve uyurken tv izlerken hala emiyo ve parmağında bisey yok. Ya bisey olmuyo diye emsin istemiyorum parmağını azıcık daha aklının başına gelmesini istiyorum 1,5-2 yaşlarında biraktirmayi düşünüyorum ya bakalım şu anda da ara ara çekiyorum bazen ole cekiveriyorum bazen öpüp kollamaya yanasiyirym çaktırmadan cekiveriyorum ama hep yine emiyo yine emiyo offfff off :(

gec uyanmanın ve gec kahvaltı yapmanın verdgı enerjıyle bugun ev temzlıorumm.
Zeytın ezmesını hc ama hc begenmdm .zaten ben hc alıp yememıstm.bundan sorada almam

Kızlarrr ya bebeği parmağını emen var mıı?? Of Çağlar emiyo ve ne zaman nasıl bıraktıracağımı bilmiyorum çok alışmadanda bırakmasını istiyorum. Doktora sormuştum ilk emmeye başladığımızda doktorumuzda 5 yaşına kadar emmiş emsin bişey olmaz dedi ama ben bırakmasını istiyorum ya. Ama ben parmağını çektikçe bidaha emiyo ısrar edersemde hırçınlaşıyo ağlıyo :(
var tabıkı bırıde bız.hatta bı ara 2 elınıde sokuyodu agzına.sımdı azalttı bu sefer elıne ne gecerse o agzında.tuttugu agzında ya.artık tozlarıda tutuyo dusunun:( gecen kakasından sac cıktı artık.tadarak tanıyo herseyı :)

var tabıkı bırıde bız.hatta bı ara 2 elınıde sokuyodu agzına.sımdı azalttı bu sefer elıne ne gecerse o agzında.tuttugu agzında ya.artık tozlarıda tutuyo dusunun:KK43: gecen kakasından sac cıktı artık.tadarak tanıyo herseyı :)
Ya bizimki sizinden farklı bi durum sanırım çünkü bu aylarda genellikle bebekler herşeyi ağzına götürüyo ama bizimki bildiğin baş parmağını emiyo

Kızlarrr ya bebeği parmağını emen var mıı?? Of Çağlar emi ve ne zaman nasıl bıraktıracağımı bilmiyorum çok aemadanda bırakmasını istiyorum. Doktora sormuştum ilk emmeye başladığımızda doktorumuzda 5 yaşına kadar emmiş emsin bişey olmaz dedi ama ben bırakmasını istiyorum ya. Ama ben parmağını çektikçe bidaha emiyo ısrar edersemde hırçınlaşıyo ağlıyo :KK43:
Canim benim kizim dilini yaa alt dudagini emiyor, dikkat ettim ya uykusu gelince yada uykuya dalarken emiyor, arastirdigim kadariyla 2 yasa kadat normal emmesi, 1bucuk 2 yasinda cogunlukla kendi kendine birakiyormus bebekler, o yastan sonra emmeye devam ederse bir sorun var demektir canim, simdi emmesi sorub oldugu anlamina gelmiyor.. Hatta 2 yasa kadar mudahele etmek iyi ddgilmis ozguven duygusu zedeleniyormus. Benim kizim bazen emzirirken meme ucumla oynayip dudagini emiyor mesela.

Slm kizlar ya bisey sorucam sizlere yazdan beri gecmeywn bir pisigimiz var ve her gecen gun daha da artiyor kullandigim pisik kremleri sudokrem hametan bepanten desitin ama hic biri gecirmedi sizin onerebileceginiz baska bi krem var mi
Canım krem önerim yok ama her altını değiştirdiğinde yıka ve kurut havalandırabilirsende hemen iyileşir..
Birde misscurious bi krem yazmıştı onada bi sor derim..

Canim benim kizim dilini yaa alt dudagini emiyor, dikkat ettim ya uykusu gelince yada uykuya dalarken emiyor, arastirdigim kadariyla 2 yasa kadat normal emmesi, 1bucuk 2 yasinda cogunlukla kendi kendine birakiyormus bebekler, o yastan sonra emmeye devam ederse bir sorun var demektir canim, simdi emmesi sorub oldugu anlamina gelmiyor.. Hatta 2 yasa kadar mudahele etmek iyi ddgilmis ozguven duygusu zedeleniyormus. Benim kizim bazen emzirirken meme ucumla oynayip dudagini emiyor mesela.
Oh içimi rahatşlattın valla sağol canımcım :) ellemiyim o zaman 1 yıl daha emsin :)

Pinking Tree Pinking Tree @Girlboymom nnightsaill nnightsaill kizlar bu gunu sorunsuz atlattik bakici hic aglamadi dedi tabi insallah dogrudur..sabah ben erken cikiyorum babasi bakiciya teslim etmis sabah baya kotuymus gitmek istememis babaya sarilmis falan ayy cok uzuldum duyunca:KK43:
Alışıcak annesi üzmesen kendini :)

Bu arada foto yükledim foto yan yine telefondan düzelmiyo bilgisayarı açtığında düzeltrim artık :)

Slm kizlar ya bisey sorucam sizlere yazdan beri gecmeywn bir pisigimiz var ve her gecen gun daha da artiyor kullandigim pisik kremleri sudokrem hametan bepanten desitin ama hic biri gecirmedi sizin onerebileceginiz baska bi krem var mi
Bi ara bizdede oldu pişik bende ıslak mendilin ıslaklığından olduğunu farkettim ve ıslak mendille sildikten sonra pamukla kuruluyodum öyle geçti olmuyo artık çok şükür

:KK53:
Saol canım ..kurdun mu sobayı
Bbugun ugrasmaya basladık esım tutturdu salondan boruyu gecırelım oralarda sıcak olsun duvarı delecekmış:KK53: bı kac ıvır zıvır getırdı basıma ınsaat cıkarttı ev bırbırıne gırdı :mad:ben temızlerım dıyor o_Ohayırlısı artık ınsallah ıyı olur :KK62:

Back
X