2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kizlar bir yas kontrollerinde boy kilo az cikti persentilde 15 civari ediyor, ne yapsamki bi oneriniz var mi
dr ne diyor peki ? saglikliysa eger onemliymis bu durum ? bizde bu sabah dr a gittik 1 yas kontrolu icin,cok sukur boyda kiloda sikinti yok bizdede 2-3 yasta cikaracagi tum disleri suanda cikardigi icin geceleri uykularindan uyanir dedi ama dr a gore sansliymisiz erkrnden cikararak,gece emzirmeyi kesmedigjmi soyledim ondan mi uyaniyor dedim onu emerekdis sikintilarini yeniyor ondan mahrum etme dedi bosver dedi kac kere emiyorsa emsin aklimi karistirdi bnmde ,bir suru soracagim seyi unuttum,kan damlasi ,d vitaminidevam etcekmiyiz soramadim

Ben de duydum koydum odalarımıza.. Hepimiz hasta olduk soğan maşallah turp gibi:) ama eline çiğ sarımsak soğan pırasa veriyorum oyun oluyornhem de..

Gunaydin kizlar bir yas kontrollerinde boy kilo az cikti persentilde 15 civari ediyor, ne yapsamki bi oneriniz var mi
Günaydın canım.. Sıkma canını bu onun yapısından kaynaklanıyor sanırım, sen de etli butlu bir hatun değilsin zaten. Benim kızım o persentilde yüzde bir de(( boyu uzun ama doktor yüz bebekten en küçük seninki diyor içim gidiyor yapacak bir şey yok. Öğünlerni temiz temeklerini veriyorum. Hazır mama kullanmıyorum. Çok önceden sizlern uyarısıyla karbonhidrat kullanımını arttırmıştım yulaf yerine tam buğday unu vs.. Ama durum bu..
Yine de gece ytmadan önce pirinç unu maması, muz, labne, kaşar şeyniri, hamurlar çocuklara kilo aldırır mı bilmem ama bunları vermeyi deneyebilirsin benim tavsiyem dinlenmez sanırım bu konuda ama ben artık ğzülmeyi bıraktım sağlıklı olduğu müddetçe.

D vit devam. 400 ünite olarak 2 yaşına kadar.
Demir ihtiyacı varsa devam. O tahlile bakılarak söyleniyor.
Akşamları kuş üzümü va koybilirsin çnüne tek tek yemeyi sever belki. Ben sevmezdim kızım da aevmiyor:)
Maşallah kuzuya hep sağlıklı olsun boyu kilosu.. Dişe gelince kaçıncı diştesiniz ki, 2-3 yaş demiş. Biz 7-8 ile uğraşıyoruz öahvetti çıktılar ama tam değil..
Emzirme konusuna gelince sıkıntısı varsa emzirirdim ama düzene girince bıraktırırdım.
İkici bebeğime allah nasip eserse altı ay sonra gece beslenmesini kesip rahat rahat uyumayı planlıylrumm:)))) en büyük hayalim:) ama kızımda ds arabaya atıp gezerim diyordum avcumu yaladım:))

tatlim 8 altta 8 ustte toplam 16 olmus oldu
onde 4 altta 4 vardi simdi 4 koprk disi ve 4 azida tam olarak cikarsa 16 olcak iste

nazar olmuştur kesin tüh okusun eşin sana, tabi marifetlisin döktürüyorsun maşaallah
Aynen aynen derdi banyo wc babadina da agliyo daha edemiyo kapinin altindan bakiyo yatip kuzum benim
ha hay akıllı bıdık :)
oooo ben ona neler alırım taksın taksın:) kaçıyor valla napıyım zaten öksürükte var ya gidiyor anneme döndüm hayır o normal doğum yapmış 6 kere bana ne oluyorsa
aa bak bir ara yapmıştım soğanı iyi hatırlattın yine yapayım
canım bebeği geliştiren et süt yumurta, etini düzenli ver protein ağırlıklı besle eğer yemesinde sıkıntı yoksa, sütün azaldıysa mutlaka süt takviyesi yap, tabi karbonhidratı unutma, ben çorbaları bol malzemeli yapıyorum birde ekmek koyuyorum içine ekstra kilo alsın diye

bak şimdi tam da gece beslemeyi kesmeyi düşünürken, açıkcası bende bırakmak istemiyorum eşim bile alıştı annesi emzirde sakinleşsin diyor ağlayınca dayıyoruz memeyi ana baba hayır meme benim adama ne oluyorsa
onde 4 altta 4 vardi simdi 4 koprk disi ve 4 azida tam olarak cikarsa 16 olcak iste

ooo canım ya emirin 20 dişi var arda toptan çıkarmış:) maşallah ve kuzu tabi uyuyamaz bu kadar dişe, bizim beşinci yolda

evett canim valla erkenden toptan cikardi kuzum :) napalimm artik 1 yilcik daha uyumayiz bizde emziririz

Canim cok sukur saglikli doktorda az ama problem degil dedi, annelik iste az deyince sucluluk duygusu olusuyor . Masallah ardaya, bende dvit sormayi unuttum o yuzden devam ediyorum, kan damlasi hic kullanmadim

Ayni dertten muzdaribiz desene benim kizim yerdi artik yemiyor tlf vs fayda etmiyor sevdiklerinide yemez oldu..

Canim yemesi cok azaldi iki ay once gunde 3 kase yerdi simdi yemiyoorrr (( yogurt sutt azcik zorla, et suyu yaptim yemeklerine katiyorum, son zamanlarda o kadar istahsizki ne hazirlasam cope gidiyor bizim yediklerimizden azcik yiyor o kadar.. Sutumde bayagi azaldi duzene oturur insallah

E="minione, post: 44660802, member: 602088"]yaa annemde kala kala bu kanal 7 deki diziye fena taktim varmi benim gibi kushi arnav hastasi [/QUOTE]
Benim Annemde beni affet dizisi varya starda ona alostirmisti beni :))) psikopat bir dizi hep olumsuz seyler oluyor, babam en sonunda yasak koymustu ben ordayken islemeyin diye :)

Kelin merhemi olsa modundayim bu konuda, takmıyordum ama bu ara yine yememeye başladi moralim bozuluyor. Bu vesileyle ben de şunu sorayım günde kaç öğün ek gıda kaç öğün emzirme veya mama yapıyorsunuz kızlar?

E="minione, post: 44660802, member: 602088"]yaa annemde kala kala bu kanal 7 deki diziye fena taktim varmi benim gibi kushi arnav hastasi
Benim Annemde beni affet dizisi varya starda ona alostirmisti beni :))) psikopat bir dizi hep olumsuz seyler oluyor, babam en sonunda yasak koymustu ben ordayken islemeyin diye :)[/QUOTE]
Ben o dizinin hastasıyım hem kıl oluyorum ne biçim senaryo oyunculuk diye hem de birakamiyorum 3 yıldır gidip izleyeyim unutmuştum hehe

onde 4 altta 4 vardi simdi 4 koprk disi ve 4 azida tam olarak cikarsa 16 olcak iste​
bİzimde 12 oldu cinsim ne çektik be bu dişten çocuğa bakınca sanki buyuk adam gibi ağzı dış dolu çok gülüyoruz

yaa annemde kala kala bu kanal 7 deki diziye fena taktim varmi benim gibi kushi arnav hastasi
dur onuda söyleme onada takilirim ama saatler uymuyor inş

E="minione, post: 44660802, member: 602088"]yaa annemde kala kala bu kanal 7 deki diziye fena taktim varmi benim gibi kushi arnav hastasi
Benim Annemde beni affet dizisi varya starda ona alostirmisti beni :))) psikopat bir dizi hep olumsuz seyler oluyor, babam en sonunda yasak koymustu ben ordayken islemeyin diye :)[/QUOTE]off bende izliyorum malesefkaç yıldır küçük kizinda acaba kansızlık mi çok canim sen ilaç kullanmadim diyorsun test yaptır bence dis kaç tane o mu cikiyor

Benim Annemde beni affet dizisi varya starda ona alostirmisti beni :))) psikopat bir dizi hep olumsuz seyler oluyor, babam en sonunda yasak koymustu ben ordayken islemeyin diye :)
Ben o dizinin hastasıyım hem kıl oluyorum ne biçim senaryo oyunculuk diye hem de birakamiyorum 3 yıldır gidip izleyeyim unutmuştum hehe[/QUOTE] hasret sonunda evlendi ya aman yaa sarınca bırakamiyor ama 7 gün izleme ayni kaldigin yerden devam unutma benide vardı ama Allahtan okuldayim ders kitabı elimde gözüm kemalde

evett canim valla erkenden toptan cikardi kuzum :) napalimm artik 1 yilcik daha uyumayiz bizde emziririz
ayy canım doktorun çok doğru demiş bıgün farkettim oğlumun üst iki azı, birde alt orta dişi beraber çıkmış sürekli emmek istiyordu demek ondanmış

canım biz sabah kahvaltı yapıyoruz ardan 1 2 saat grçtimten so ra mama verip uyutuyorum uyanıncada bidaha meme içiyor arada atıştırmalık bişey veriyorum eline meyve olsun galeta çubukları olsun salatalık farketmiyor ne bulursam akşamda artık yediğimiz yemeklerden veriyorum sonra yine meyve yersem onada veriyorum gece yatmadan 1 saat önce gece maması veriyorum katı hazırlıyorum yatmaya yakında inek süyü veriyorum ama onu az içiyor gecr boyuda emiyor bu aralar diş çıkarıyor diye gece mamada istiyor çok karışık yazdım umarım anlamışsın canım yani anladığın devam sütünü 2 veya 3öğün veriyorum oda bitirmiyor..

bende yazayim :)
sabah 8,30 kalktik hmn emziriyorum ( sabki hic mene gormemis o saate kdr gibi halbuki oncesi en az 6 seans meme )
9:30 peynirli yumurta
egrrki azcik yerse armut yada elma rendeleyip icine bebe biskuvisi kirip 1 saat sonra onu yediriyorum ( sonra yedi diye seviniyorum dun mesala hepsini kustu )
sonra 11:30 da emzirip uyutuyorum
oglen uyaniyor saat 13:30 gibi tarhana corbadina ekmek ufalayip veriyorum sadece onu askla iciyor, 4:30 emzirip uyutuyorum
saat 7:00 de ben kofte patayes yerken ona da yedirdim kofteyi cok seviyor kuru olmustu birsz ne cirkin yapmisim bogszinda kalmasin diye Ayran yaptim tek ictigi icecek o cunku ( bu dunku menumuz) 9:30 da yogurdun icinr 1 muz ezdim sonra birdaha kasikmamasi na gerek duymadim 23:30 da emerek uyudu sonra iste 2:30 3:00 3:50 4:50 ardindan 7:00 ve sonra 8:50 olarak emip uyansikkk :)))) ve gune merhaba

Masallah ardaya....dislerine masallah Allah kolaylik versin iyi olmus canim dr goturmen onun tavsiyesi bak kuzucuklat emerek rahatliylarmis.....ayni esim kafadan yok birakma cope doner o huzur buluyo ragatliyo sanarsin hepten memeden kesiyrum.alt tarafi gece azlatayim demistim....

Çok haklısın canım..ama ben o dönem bronşit oldum zaten yerimden kalkamıyordum..kv de hastalıklı sütünü verme falan dedi 2 gün yattım biraZ ayaklanınca dayanamadım verdim.vicdanımla mantığım arasında kalıyorum yani..Bi doktor bırak çok gençsin şimdiden 3 çocuk Bi de daha fazla emzirip bünyeni zayıf düşürme dedi başka bir doktor emzir takviye veririz sana çocuğun rızkını kesme dedi. bu git-gel ler sonunda 3-4 ay emzirmeye kesin karar verdim.
Bu arada senin Nasıl gidiyor hamilelik?kaç haftalık oldun ?bulantıların var mı yada geçti mi??bi de sizin cinsiyet belli olmuştur artık demi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…