Ben de duydum koydum odalarımıza.. Hepimiz hasta olduk soğan maşallah turp gibi:) ama eline çiğ sarımsak soğan pırasa veriyorum oyun oluyornhem de..
Günaydın canım.. Sıkma canını bu onun yapısından kaynaklanıyor sanırım, sen de etli butlu bir hatun değilsin zaten. Benim kızım o persentilde yüzde bir de

(( boyu uzun ama doktor yüz bebekten en küçük seninki diyor içim gidiyor

yapacak bir şey yok. Öğünlerni temiz temeklerini veriyorum. Hazır mama kullanmıyorum. Çok önceden sizlern uyarısıyla karbonhidrat kullanımını arttırmıştım yulaf yerine tam buğday unu vs.. Ama durum bu..
Yine de gece ytmadan önce pirinç unu maması, muz, labne, kaşar şeyniri, hamurlar çocuklara kilo aldırır mı bilmem ama bunları vermeyi deneyebilirsin

benim tavsiyem dinlenmez sanırım bu konuda ama ben artık ğzülmeyi bıraktım sağlıklı olduğu müddetçe.
D vit devam. 400 ünite olarak 2 yaşına kadar.
Demir ihtiyacı varsa devam. O tahlile bakılarak söyleniyor.
Akşamları kuş üzümü va koybilirsin çnüne tek tek yemeyi sever belki. Ben sevmezdim kızım da aevmiyor:)
Maşallah kuzuya hep sağlıklı olsun boyu kilosu.. Dişe gelince kaçıncı diştesiniz ki, 2-3 yaş demiş. Biz 7-8 ile uğraşıyoruz öahvetti çıktılar ama tam değil..
Emzirme konusuna gelince sıkıntısı varsa emzirirdim ama düzene girince bıraktırırdım.
İkici bebeğime allah nasip eserse altı ay sonra gece beslenmesini kesip rahat rahat uyumayı planlıylrumm:)))) en büyük hayalim:) ama kızımda ds arabaya atıp gezerim diyordum avcumu yaladım:))