- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
Geçen hafta cuma 5 mmhmm o da mercimek yani daha:)kaç mm kesen?
Bugun gittim işte 15 mm olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta cuma 5 mmhmm o da mercimek yani daha:)kaç mm kesen?
Geçen hafta cuma 5 mm
Bugun gittim işte 15 mm olmus
tamam canım sağol:)olsun eflalim biz seni simartiriz burda merak etme
kizlar tefriciyeleri okumayi unutmayin hadi en kisa zamanda bitirelim.dusjeli canim ben 100 daha okudum not alirsin canim.
mervem insallah iyi haberlerle gelirsin canim bekliyoruz.
opuyorum hepinizi![]()
canım maşallah kese boyutun gayet iyi kalp atışınıda görürsün merak etmeKızlar kesem5 mm den 15 mm yükselmiş
Bebişi göremedik kalp atıslarınıda
İnş 15 gün sonra görcez onuda dedi dr um
5 6 haftalık dedi
Beden bebiş gözükmedi anlamadım
benimki istemiyor canımoyy maşallah eflalim senin kuzuna bende baya bir süre söylemek istemiyorum yani şöle karnım çıksın öyle söylerim...gerçi benim kız deli gibi kardeş istiyor hemde 4 tane..:)
sağol canıım öyle ne yapalım:)alıntı yapamadım bi türlü
EFTALİM her erkek bir olmuyor işte eşinin da doğası öyleymiş bak miniğin var yanında ne güzell
MERVECİM ne güzel keseyi görmüşsünüz..bebeğei görmek için bence de erken..
SILA da ne güzel bilgilendirmiş bizi...
benimde göğüsler dolgunlaştı acıyor, midem ağrıyor, kasık ağrılarım var uykum var akşamları:) üşüyorum:)Benim gibi olan varmı ... ağzımın hiç tadı yok çamur gibi... göüslerim çok ağrıyor....birde benim adama sinir oluyorum,garibim bir şey de yapmıyor ama göresim yok nedense adamı bir şey dese batıyor :)) allahtan altdan alıyorda kavga çıkmıyor... hormanlaran dır dimi
ayyy aynı ben ne olacak halimizOff kizlar ben durmadan bişeyler yemek istiyorum ya daha oglen olmadi neler yedim
Bu istahla devam edersem yandım
okudum canım:)Nerdesniz kızlar
Hadi herkes bebişler için bir fatiha okusun
:))
Okudummm:)
hoşgeldin canım hayırlı olsunbende ocak annesi olucam hayırlısı ile,,,
ocak 15 de olucak bebeğim benide listeye alır mısınız?
birde benşm çok kasık ağrılarım oluyor şu anda 4h3g hamileyim ama yerimden 5 dakikaka kalkayım yumurtlalıklarım dökülecekmiş gibi ağğrıyor , öksürünce yumurtalıklarım çatlıcak sandım,,,
iki gündür yatıyorum,,, evde kimse de yok![]()
yarın dr gidicem oraya bile nasıl gideceğimi düşünüyorum kara kara,,,
gayet güzelaldım biraz önce değeri dün akşam üzeri 6 da vermiştim 317,25ti bugün öğlen 12de verdim 476,8 çıktı :) bakalım cumartesi ne çıkcak
tamam canım vermişsin zaten:) yapacak bir şey yok:)cumartesi de vereyim daha vermem :) yarın müsait olsaydık bugünkünü vermek zorunda kalmıcaktım ama olmadı fazladanbi kere daha vermiş olcam. bebeğim sağlıklı olsun da pekmez bal ceviz geri getiririm ben kanımı napalım :)
canım benimde kasıklarım ağrıyor hiç korkma çok normal yerleşiyor yavrunkızlar ya ben de yarın doktora gidip değerler artmış mı herşey yolunda mı diye baktıracam
pazartesi 360 çıkmıştı. doktor çok yeni dedi.
sanki adetim gelcekmiş gibi bi sancı giriyor arada belime ve kasıklarıma benim gibi olan var mı yoksa bende ters giden bişe mi var?
birde göğüslerimde hiç sızlama falan yok
bende bugün düşündüm nasıl tutucam diye:)ayni seyi bende dusunmustum mervemm ama ramazan ayinda nasil oruc tutucam diye simdiden dusunmeye basladim cok uzun o kadar sure susuz kalmaya dayanabilicekmiyim dayansam bebegim icin zararli olurmu bu korkular var icimde
canım tam tersi sğ taraf erkek sol taraf kız, benim oğlum da sağdaydı:)7 - 8 haftalık usg kağıtlarında cinsiyet tahmini yapıyorlar kızlar
usg kağıdını eline aldığında
bebek kesenin içinde sol taraftaysa erkek sağ taraftaysa kız oluyormuş :)![]()
çok güzel canım maşaallahkızlar kan sonucum geldi değerim 213batım yarın buarada
evet canım haklısınbirde çiğ yumurta yada az pişmiş yumurta kesinlikle yenmemeli, bunu burada ki doktorlar söylemiyor ama yurtdışında ki bütün siteler yazıyor,,,
birde pastörize olmamış sütten peynir yenmemeli,,,
birde derin deniz balıkları ve kabuklu deniz ürünleri yenmemeli,,,
mayonez de buna dahil içinde çiğ yumurta olabilir....
kafein de sınırlama olması gerekiyor...
evet düşüğe sebep oluyor ilk üçü karaciğerde toxoplazma riskinden dolayı zararlımaydonoz nane tere nar karaciğer de abartılı şekilde yenmemeliymiş bugün telefonda doktorum söyledi. ilk kontrolümde ayrıntılı konuşurum yazarım kızlar
kaç gündür net kotam yoktu,bundan sonra rahat rahat sizinleyim inşallah.ooo sayfalar da epey ilerlemiş.ben 2 gün önce keseyi görmüştüm bugünde gittim doktora kese gayet güzel gelişiyormuş20 mayısta kalp atışlarını duyacağım bebeğimin inşallah.
şimdi geçmişi okuyayım çok şey kaçırdım:)
tamam canım sağol:)
canım maşallah kese boyutun gayet iyi kalp atışınıda görürsün merak etme
benimki istemiyor canım
sağol canıım öyle ne yapalım:)
benimde göğüsler dolgunlaştı acıyor, midem ağrıyor, kasık ağrılarım var uykum var akşamları:) üşüyorum:)
ayyy aynı ben ne olacak halimiz
okudum canım:)
hoşgeldin canım hayırlı olsun
gayet güzel
tamam canım vermişsin zaten:) yapacak bir şey yok:)
canım benimde kasıklarım ağrıyor hiç korkma çok normal yerleşiyor yavrun
bende bugün düşündüm nasıl tutucam diye:)
canım tam tersi sğ taraf erkek sol taraf kız, benim oğlum da sağdaydı:)
çok güzel canım maşaallah
evet canım haklısın
evet düşüğe sebep oluyor ilk üçü karaciğerde toxoplazma riskinden dolayı zararlı
hoşgelidn maşallah canım kesene![]()
Bende bugün 100 tane okudumSalavatı tefriciye listesi
Mrv5534:100 salavatı tefriciye
akıntısı olan var mı ?
benim çok kasıklarım ağrıyor birde bugün akıntım fazlalaştı,,,
aynı dertten muzdarip olan var mI?
ben iki gündür yatıyorum en fazla 5 dakika sonra kramp giriyor kasıklarıma
bi deee doktora gittikçe doktorun söylediklerini-tembihlerini paylaşalım kızlar..
özellikle ilk hamişliği olan arkadşlar olarak bilgisiz ve şaşkınız![]()
akıntısı olan var mı ?
akıntısı olan var mı ?
akıntısı olan var mı ?
Slm kızlar aksama doğru fena bi ağırlık çöktü üstüme bas ağrimda var iki gündür cok iyiydim nazar degirdim kendime iyiyim diye diye![]()
Hoşgeldin canim pc başına geçince eklerim listeye inşallahBen de aranıza katıldım. SAT: 14 Nisan, Yaş:30, İkinci Çocuk. Bugün Beta Hcg: 45.31 çıktı
kaç gündür net kotam yoktu,bundan sonra rahat rahat sizinleyim inşallah.ooo sayfalar da epey ilerlemiş.ben 2 gün önce keseyi görmüştüm bugünde gittim doktora kese gayet güzel gelişiyormuş20 mayısta kalp atışlarını duyacağım bebeğimin inşallah.
şimdi geçmişi okuyayım çok şey kaçırdım:)
8 mayıs 2014
Salavatı tefriciye listesi
Mrv5534:100 tefriciye
Cupcakelove: 100 tefriciye
aynı durumdayım yemeği yapasıya kadar kaç kez oturdum kalktım anlatamam
akıntılarım bebek yerleşirken çok fazlaydı. yani öyle düşünüyorum akıntım geçenlerde çok fazlaydı şimdi çok az
bende de akıntı var canım :26:akıntısı olan var mı ?
aynı durumdayım yemeği yapasıya kadar kaç kez oturdum kalktım anlatamam
akıntılarım bebek yerleşirken çok fazlaydı. yani öyle düşünüyorum akıntım geçenlerde çok fazlaydı şimdi çok az
Slm kızlar aksama doğru fena bi ağırlık çöktü üstüme bas ağrimda var iki gündür cok iyiydim nazar degirdim kendime iyiyim diye diye![]()
geçmiş olsun . benimde çok mideme bulantı girdi yemek kokusu baydı beni tüm iştahım kaçtı
bide eşim saçını kestirmiş orada kolonya dökmüş resmen kusacaktım normalde kolonya çok severim ama bilemedim içim kalktı resmen