2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar,rahat rahat temzlik yapabliyo musunuz?ben süpürge yapmaya filan korkuyorum bişey olacak diye,fazla mı abartıyorum?

canim supurge yapmaya engel bisey olmaz daha merak etme :)
agir kaldirmaktan ve yuksege uzanmaktan sakin bu aralar

deme yawww ben cok istiyorum bi kizim olsun ucuncu cocugu istememdeki en buyuk sebebte kizim olsun istemem zatenn ama rabbim neyi nasip ettiyse o olur tabi bekleyip gorucez artikk hayirlisi neyse o olsun insallah

allah gönlüne göre versin :) 4 ay geçse de cinsiyetlerini öğrensek :)

Bence git. Ama sakın endişeli olduğunu hissettirme dra arkadaşım. Her dr aynı değil ama bazı dr lar endişeli olduğunu anlayınca maddi sebeplerle bir sürü tahlil vs. istiyor boşuna yıpranıyorsun bu süreçte. Ama ayın 23ne kadar hep için içini yer. O yüzden git bir özel hastaneye baktır bence. Rahatlarsın.
yok canım soğuk kanlı oluyorum doktorda:) ama dediği doğru kendi doktorum özelde pazartesi illa gel önce keseyi görelim diyor ben kalp atşınıda görmek istiyorum diyorum o yok kese deyince kızdım doktora, eşimlede konuşayımda karar verelim artık
kendini sicak tutmaya calis canim bende battaniyenin altinda oturuyorum suan :)
canim suan bebek cok kucuk esnemenin ne zarari olabilir ki ilerde gobegin buyuyunce istesende bu kadar rahat esneyemezsin zaten
Canım gerinince göbek düşebiliyor bir yere uzanıncada, göbek düşmesi bebek için iyi değil düşüğe sebep olabiliyor
Kasık agrıların nırmal canm üzme kendini stres yspma inşş
Güseeeeel haberlerle dönceksin bize

Bn kızımda hep ekşi yedım öle cokda asermedim aslında ekşide yıyodum tatlı olarakda soguk tatlılar dıım canınız ister şimdi bu yagmurda:9:
Şimdikindede çikolata görunce midem bulanıyo ne bilimm böle acı ekşi seler yıyesim geliyo yine

Okudum canm
ayyyy benimde aslında ikisinide sitiyor:))
2010 ekim doğumlu cnm 4 ün içinde..
normal doğum olur o zaman benimki 3 yaşında çok istiyorum ama bakalım ne olacak
teyzemin de 3 oğlu varr o da almanyada:52:
ama şimdi 2 kız torunu oldu :32:

okudum hepimizin bebişleri için :16:

ben de daha tiksinmek ya da aşermek gibi belirtiler başlamadı..
sadece bu sabah hafiften bi bulantı var..ama öğürcek kadar değil..
acaba bi kere olsun özele gitsen mi haftaya falan..merakın geçer o yüzden dedim..

güzel haberlerini bekliyoruz canım..

o gerinme hissi bend de fazla olmaya başladı dikkat ettikçe gerinesim geliyor ama korkuyorum ben de:26:
Canım eşimle konuşayım en iyisi bir karar verelim artık bakalım o ne diyecek
ayy senin sabrına hayran kaldım canım ya..ben hayatta bekleyemem doktora gitmeden,ufacık canlıyımdır.ama senin yaptığın daha iyidir belki de...
canım daha önce kötü tecrübe olunca sabrediyorsun aynı şeyleri yaşama düşüncesi çok geriyor, bende tez canlıyım oğlumda adet günü gittim doktora:) ikinci düşen de de:)
arkadaşlar,rahat rahat temzlik yapabliyo musunuz?ben süpürge yapmaya filan korkuyorum bişey olacak diye,fazla mı abartıyorum?
Canım mecburen süpürüp siliyorum oğlum var ev pis dursa olmaz kırıntı falan, eşimde hiççç yapma boş ver pis değil der:52: süpürge rahim kasını gerçekten geriyor dinlene dinlene kendini yormadan yap yapacaksan

ben temizliğimi aynen yapıyorum sadece süre değişti ben de önceden bütün evi bi buçuk saatte bitiriyodum şimdi 2 2buçuk oldu
çok çabuk yoruluyorum dinlenme isteği oluyo tabi bide hareketlerimi yavaşlattım biraz kendimi zorlamadan yapmaya çalışıyorum çünkü süpürge ve vileda karın kaslarını etkiliyo gibi geldi bana

pas pas yapmak çok fazla etkilemiyor sanki de,süpürge epey etkiliyor,sonuçta bir güç harcıyoruz.en iyisi senin gibi yavaş yavaş yapmak.

allah gönlüne göre versin :) 4 ay geçse de cinsiyetlerini öğrensek :)

insallah canim hepimizin rabbim gonlune gore versin :)
evet yaa ilk 3 ay bitse biran onceee ...

allah kabul etsin nevin sagolasin canim

ooo masallah simdiden supurgeleri vermissiniz eslerinizin eline yandilar 9 ay hahahayy :)

yansın yansın:)))tüp bebekle hamile kaldım ben,progestan iğne yapıyoruz kalçadan,kalçalarım mosmor oldu zor oluyor.birde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,o yüzden kıyamıyor:))

kalp atışını ancak 6+6 da gittiğinde görürsün canım.. benim eski bebişte 6+2 de alttan muayenede duyulmuştu kalp atışı.. bu sefer karından baktıracağım bende 6+6 da giderim kalp atışını duymaya cumartesiye geliyor çünkü..:))) İnşallah sende hayırlısıyla duyarsın kalp atışını ..))
bende öyle düşündüm kalp atışını görürüm diye:) bakalım ne zaman gidicez
kırk tane okudum fatiha inşallah Allah kabul eder
BİZİM VE COCUKLARIMIZIN SALIĞI İÇİN

Allah kabul etsin canım

pas pas yapmak çok fazla etkilemiyor sanki de,süpürge epey etkiliyor,sonuçta bir güç harcıyoruz.en iyisi senin gibi yavaş yavaş yapmak.

paspas silerken değil de suyunu sıkarken etkiliyo en çok basınç uyguluyosun ya üstten direk karın kaslarını kasıyo o hareket ben de diyorum az sulu kalıversin yaz zaten üstüne bide diyarbakırda yaşıyorum bi dakikada kuruyo hemen

deme yawww ben cok istiyorum bi kizim olsun ucuncu cocugu istememdeki en buyuk sebebte kizim olsun istemem zatenn ama rabbim neyi nasip ettiyse o olur tabi bekleyip gorucez artikk hayirlisi neyse o olsun insallah

canım Allah gönlüne göre versin...
Çin takvimi falan kesin çıkıcak diye bir şey yok..sonuçta %50 ihtimal kimine tutuyor işte..
inşallah tatlı bi kızın olur tabi önce sağlık versin Allah..
aynen,benim eşimde yapıyo ama yapmasa daha iyi sanki,beceremiyo:)))
aynnen üstten üstte yapıyor içim rahat etmiyor :31:

ben temizliğimi aynen yapıyorum sadece süre değişti ben de önceden bütün evi bi buçuk saatte bitiriyodum şimdi 2 2buçuk oldu
çok çabuk yoruluyorum dinlenme isteği oluyo tabi bide hareketlerimi yavaşlattım biraz kendimi zorlamadan yapmaya çalışıyorum çünkü süpürge ve vileda karın kaslarını etkiliyo gibi geldi bana
yavaş yavaş yap tabi canım ben yemek yaparke bile 3 kez dileniyorm..
ooo masallah simdiden supurgeleri vermissiniz eslerinizin eline yandilar 9 ay hahahayy :)

ilk 3 ay riskli diye daha bi dikkat ediyoruz sonra başlarım ben yapmaya...
bi de çalışıyorum ben 9da 6ya kadar eşim öğretmen yarım gün gidiyor yapması işime geliyor ne yalan söyliyim :9:

Kızlar ben kalkıyorum hoşçakalın

bilmiyorum kizlar ya ben ucuncu oldugundan cok rahatim yada sizler cok paniksiniz anlamadim valla ben hayatima eskisi gibi devam ediyorum onceden ne yapiyosam hersey ayni ya bide bende su var biseyi taktimda daha kotu oluyorum o yuzden kendi haline birakip sakin sakin gecirmek istiyorum hamileligimi yoksa o olurmu bu olurmu diye kuruntu yaparsam iskence haline gelicek hamileligim rabbim onu bana nasip ettiyse bisey engel olamaz insallah

yok canım soğuk kanlı oluyorum doktorda:) ama dediği doğru kendi doktorum özelde pazartesi illa gel önce keseyi görelim diyor ben kalp atşınıda görmek istiyorum diyorum o yok kese deyince kızdım doktora, eşimlede konuşayımda karar verelim artık

Canım gerinince göbek düşebiliyor bir yere uzanıncada, göbek düşmesi bebek için iyi değil düşüğe sebep olabiliyor

ayyyy benimde aslında ikisinide sitiyor:))

normal doğum olur o zaman benimki 3 yaşında çok istiyorum ama bakalım ne olacak

Canım eşimle konuşayım en iyisi bir karar verelim artık bakalım o ne diyecek

canım daha önce kötü tecrübe olunca sabrediyorsun aynı şeyleri yaşama düşüncesi çok geriyor, bende tez canlıyım oğlumda adet günü gittim doktora:) ikinci düşen de de:)

Canım mecburen süpürüp siliyorum oğlum var ev pis dursa olmaz kırıntı falan, eşimde hiççç yapma boş ver pis değil der:52: süpürge rahim kasını gerçekten geriyor dinlene dinlene kendini yormadan yap yapacaksan

sanırım benim ilk gebelik olduğu için fazla pimpirikleniyorum.
evet,yavaş yavaş yapmaya karar verdim,en olmadı hergün bir odayı temizlerim.

paspas silerken değil de suyunu sıkarken etkiliyo en çok basınç uyguluyosun ya üstten direk karın kaslarını kasıyo o hareket ben de diyorum az sulu kalıversin yaz zaten üstüne bide diyarbakırda yaşıyorum bi dakikada kuruyo hemen
amaann o kadar kusur kadı kızında da olur,boşver zaten dediğin gibi hemen kuruyor.

Back
X