2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
evet ben de aralık ayında doğum yapacaklarını gördüm kendi kendime niye ocak ayında doğum yapacaklara topik açılmadı diyordum
26 yaşındayım
son adet tarihim belli deil gibi .. tahmini doğum olarak 12 ocak çıkıyor :) Allah o günleri gösterir inşallah
sizinde kasıklarınızda adet gelecek gibi ağrı giriyor mu ya :43::43::43:

benim da kasıklarım çok ağrıyor canım bazen hasta oldum sanıp wc bile gidiyorum
tecrübeli bir arkadaşım her ay adet olacağın dönem ağrın olabilir dedi.

içim rahatladı valla sağolun . işte bebeği görene kadar içim rahatlamayacak

evet canim onu bende duymustum her ay adet zamaninda agrin olurmus.
ilk 3 ay cok dikkat edelim kizlar bi arkadasim 3 ayini doldurmasina 1 hafta kala kaybetti bebegini cok uzulmustuk

Pastorizelerde çok katkı oluyor doğalı en iyisi doktor haklı canım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence pastörize içene kadar dogalı en güzeli...eskiden kutu süt için derlerdi şimdi de doğal güvendiniz yerden aldınız açık sütleri için diyorlar

içim rahatladı valla sağolun . işte bebeği görene kadar içim rahatlamayacak

canim oncelikle rabbim o bebegi sana nasip ettiyse hicbisey engel olamaz bebegini kucagina almaya nasipte yoksada ne yapsan nafile o yuzden bosuna stres yapma sakin gecirmeye calis gunlerini inan bana sen ne kadar rahat ve sakin olursan bebeginde o kadar rahat buyur icinde :31:

aldım biraz önce değeri dün akşam üzeri 6 da vermiştim 317,25ti bugün öğlen 12de verdim 476,8 çıktı :) bakalım cumartesi ne çıkcak

Son adet tarihin kaçtı ? Benim sat 2 nisan..dün yaptırdım kan testi 319 çıktı.. Yarın bidaha gitcem..

pastorize iç bence allah korusun hayvanlardan brusella tarzı birçok şey geçiyor. çiğ olarak süt yumurta salam sosis sucuk yeme .
benim de göğüslerimin köklerinde var sadece ama milletin hep ucu acıyor ondan merak ettim .

canım kişiden kişiye değişir heralde..
ben de kendimi çok dinliyorum tedirginiz ya ondan..
rahat olmak lazım ama mümkün değil :31:

Pastorizelerde çok katkı oluyor doğalı en iyisi doktor haklı canım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iştee genelde iki görüş var bilemedim hayvanlardan hastalık kapar mıyım yoksa pastörize katkılı mı?
iyice araştırıyım bunu..

ben de duymuştum bunu canım..
demek ki doğru :1:

Son adet tarihin kaçtı ? Benim sat 2 nisan..dün yaptırdım kan testi 319 çıktı.. Yarın bidaha gitcem..

11 nisan canim onun son adet tarihi ..
esra sen hala kan tahlilindemisin kan vere vere kan kalmadi kisss :9:

canim oncelikle rabbim o bebegi sana nasip ettiyse hicbisey engel olamaz bebegini kucagina almaya nasipte yoksada ne yapsan nafile o yuzden bosuna stres yapma sakin gecirmeye calis gunlerini inan bana sen ne kadar rahat ve sakin olursan bebeginde o kadar rahat buyur icinde :31:

evet haklısın kaderde ne varsa o ama ilk bebeğimi düşük yaptım ve çok zor oldu o yüzden insan ister istemez endişeleniyor.
kendimi telkin etmeye çalışıyorum pozitif düşünüyorum sürekli ama bi yanda kafamda sorular dönüp duruyo :26: :26:

evet ben de aralık ayında doğum yapacaklarını gördüm kendi kendime niye ocak ayında doğum yapacaklara topik açılmadı diyordum
26 yaşındayım
son adet tarihim belli deil gibi .. tahmini doğum olarak 12 ocak çıkıyor :) Allah o günleri gösterir inşallah
sizinde kasıklarınızda adet gelecek gibi ağrı giriyor mu ya :43::43::43:
Canm bnm 6 haftalık olmuş hala arada öle agrılarım oluyo
Teeddüt etme canm bnm
Doru sölemiş canm bnm aynen öle gercekten
bence pastörize içene kadar dogalı en güzeli...eskiden kutu süt için derlerdi şimdi de doğal güvendiniz yerden aldınız açık sütleri için diyorlar
Bn kvdemler haywancılık yapıyolar
Sütüm yogurdum yumurtam dogal hamdolsun :))

evet haklısın kaderde ne varsa o ama ilk bebeğimi düşük yaptım ve çok zor oldu o yüzden insan ister istemez endişeleniyor.
kendimi telkin etmeye çalışıyorum pozitif düşünüyorum sürekli ama bi yanda kafamda sorular dönüp duruyo :26: :26:
rabbim ilk bebeginin omrunu buna versin insallah canim uzulme melegin seni cennette bekliyor olucak annesi

11 nisan canim onun son adet tarihi ..
esra sen hala kan tahlilindemisin kan vere vere kan kalmadi kisss :9:

Daha bir kere verdim sılacım ehehe :) o da düşük çıktı.. Yarın 2. Ye gitcem işte.. Bak gördünmü arkadaş 12 benim 2 nisan.. Arada on gün var ama değerler aynı ..

en son ne zaman kan tahlili yaptırdın ve değerin kaç çıktı çok merak ediyorum :26:

ben 1 mayısta 132
2 mayısta da 261 çıkmıştı bi daha da yaptırmadım
cumartesi doktor isterse öyle yapılacak
ama progestan diye bi ilaç alıyorum düşük riskine karşı

Daha bir kere verdim sılacım ehehe :) o da düşük çıktı.. Yarın 2. Ye gitcem işte.. Bak gördünmü arkadaş 12 benim 2 nisan.. Arada on gün var ama değerler aynı ..

oylemi o kadar cok kan veriyosunuz ki kim kac kere verdi takip edemiyorum artik :9:
ben daha hic kan vermedimm bi test yaptim cift cizgiyi gorunce hamileyim dedim oturdum popomun ustune :52:
sali gunu bakalim kan alicak mi doktor

Back
X