- 14 Mayıs 2014
- 745
- 630
- 103
Dramemine yi bugün doktora sordum kullanma dedi. Daha önceki gebeliğimde vermişti başka bi doktorbana verdi ama daha hiç kullanmadım iyice dayanamayacak gibi olursam içmeyi düşünüyorum. adı dramamine. prospektüste de mecbur kalınmadıkça ve doktorunuza danışmadan içmeyin diyor. size reçete edilmiştir başkasına vermeyin diyo.
Ben de bugün doktora sordum napabilirim mide bulantısı için diye bana ilaç adı verdi. İlaç prospektüsünde hamile kadınlara tavsiye edilmemektedir die yazıo.. Ya da anneye yararı bebeğe olası zararından daha büyük olduğuna karar verilirse dio ki bence hiç bi şekilde kıyaslanmamalı...ilaç almadan geçirmek en iyisi..doktorların da ezbere hemen ilaç vermesi hiç hoşuma gitmedi. Benim de çok bulanıyo işyerinde ağlMaklı gözlerle oturuyorum resmen ama yinede ilaç almak hiç cazip gelmedi okuyunca..
Kokulara hassasiyet oluştuğunda yanında keskin ve mis kokulu bişiy taşı onu kokla diyolar.. Ben limon kolonyası taşıyorum.. Elime sürüorum ordan yayılıyo diğer kokuları bastırıyor.
Kolonyayı deneyeyim genelde tüm kokular kötü yapıyor ekmek kokusu bileeee delircem vallahi. Sana hangi ilacı verdi doktor?