kızlarrrrrrr bebeğimin kalbi gümbür gümbürrr maşallahhhh
boyu da 1.15 cm
Maşallah ikinizde de ama en çok bebişe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyu da 1.15 cm
Kıslarrr duyduk duymadık demeyin facebook grubumuz ekleyinnnnnnn Vuslatımız Ocak 2015
KK bizim canımız her alanda burayı bırakamayız zaten ama ek bi sayfamız olsunnn
doktor işi yattı kocam izin vermedi. 10 kere doktor mu değişir. dere geçerken at değiştirildiği nerde gözükmüş dedi. Amaaa ben altan girdim üsten çıktım en azından 10 hazıran olan doktor randevumu 6 hazirana aldırabıldım..
Keçii ne olcakkkkk
boyu da 1.15 cm
grup kapalı mı bulamadım ben facebook ta
Aynen canım tecrübeli oldugundan anlıyosun
Bnmde sol tarafta seyirme oluyo
Günde 1 defa muhakkak hissediyorum
Bunu okuyunca agladımde ki biye agladın neden agladın. Duygusala bagladım.. Kardeşlik ne güsel bişi .... Kardeşlerii özledim( haftada bikez görsemde)
Canım bnm beb çin takvimine kızımda baktım kızdı.. Tutdu. Buda erkk diyo neye göre nasıl hesaplıyolar bilmiyom ama tutuyo gibi arkadaslarımınkide tutdu hep...
:))) aynen ya bnm annemin kardeşimn gözler yeşil eşminki kahverengi kızımn gözler koyu kahve oleki gö bebegini göremiyosun misket gibi
Bi arkadasım var ailesinde birtek babası yeşil gözlü kıznın gözleri masmavi aboww
Hosgeldinn canımm
Bnde kızımı agustosta dogurdum 2012 cok tatlı bi kızcem var buda ocakta olcak inş
Ewet canım kız cocukları genelde cok cektrıeı diyolar bnmde ilki kız aman Allahım 4 ay boyunca klozetle kanki olmustuk
Bunda aksam bi halsızlıgm oluyo baskada bişi yok erkek mi dersin .....
ne bileyim valla canım. bende etkilendim böyle olunca işte. zaten rüyamdada erkek bebek gördüm. hayırlısı olsun. sağlıklı sıhatli olsunlarda.
insan bekleyemiyor gerçekten.iyi yapmıssın
maşallah annesi![]()
doktor işi yattı kocam izin vermedi. 10 kere doktor mu değişir. dere geçerken at değiştirildiği nerde gözükmüş dedi. Amaaa ben altan girdim üsten çıktım en azından 10 hazıran olan doktor randevumu 6 hazirana aldırabıldım..
Keçii ne olcakkkkk
ben 2 doktor değiştirdim hamileliğimin başından beri 3. de buldum sonunda istediğim doktoru![]()
Bursa olsa yardımcı olmaya çalışırdım,,,,
aynen ya elim karnımda ne yapıyorsun meleğim diyorum cevapta vermiyor namussuz. Babası gibi ketum olacak sanırım..
Ah bir doğsa da saatlerce konuşsam onunla![]()
Kızlar ben 6+1 oldum ama ne bel ağrısı ne kasık ağrısı hiç bişey yok bulantı çok az sadece bi uyku hali halsizlik ve göğüste hassasiyet var başka bi belirti yok kanama da yok bebek gelişmiyo mu acaba yine başladım ben pimpirikliğe bişey söyleyin bana
ayy çok alemsinn
keşke sürekli karnımızın içini görebilsek![]()
grup kapalı mı bulamadım ben facebook ta
bende 6 sında gıdecegım bakalım kalp atışını duymustum ama 6+3 tu bıraz zayıftı normal dedı doktor.
Senin kontrolün ne zaman ?? Benden önce gitceksen bebiş iyi mi haber et bana :)))) ben 6 Haziran'da gidicem
biliyorum canım ama korkma bir kac arkadasla daha konustum 9. haftada duyan var. bazı doktorlar zorlamıyorlar sesı duymak için ısı veriyorlarmış. Bazı doktorlara göre etik değil bazılarına göre sorun olmuyor. 20 gun sonra gel dedi işte 8. haftamız bitmiş olacak. o zaman cok net olur dedi. kötü birsey yok degilmi dedim hayır cok cok normal herşey dedi.bende 6+2 de karından bakmıştı zayıf dedi kalp atımı oda normal dedi ama ben dayanamıyorum acaba saglıklımı degilmi diye aklım hep onda sende biliyosun
biliyorum canım ama korkma bir kac arkadasla daha konustum 9. haftada duyan var. bazı doktorlar zorlamıyorlar sesı duymak için ısı veriyorlarmış. Bazı doktorlara göre etik değil bazılarına göre sorun olmuyor. 20 gun sonra gel dedi işte 8. haftamız bitmiş olacak. o zaman cok net olur dedi. kötü birsey yok degilmi dedim hayır cok cok normal herşey dedi.
ben bu cumartesi gideceğim ..7 sine almıştım değiştirdim .. daha önce kanamam olmuştu ..çok ara vermeden ulaşabileceğim bir doktor edinmek istedim.. kesesini devlet hastanesine görmüştüm ..