Benim oğlumda hiç belirtim yoktu normal bir insan gibi hayatıma devam ettim ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbir şey bu da öyle olur sandım bu kez bulantı baş dönmedi halsizlik o kadar farklıki hiç endişelenme yani sağlıkla gelsin
Aaa yoksa benim de mi erkek acaba

)))) bulantı ağrı falan yok ya
Gözlemlediğim kadarıyla kız bebekler biraz daha bulantılı oluyor erkeklerdede olan var ama genelde kız benimde içime öyle doğuyor zaten hayırlısı olsun hakkımızda
Benimde oğlum 3,5yaşında ben hiç o duyguya giremedim sanki haksızlık mı yapıyorum ona ikinci plandamı kalacak oğlumla eskisi gibi ilgilenebilecekmiyim gibi salak düşüncelere dalıyorum
Ne güzel bende çok isterim ikinci kız olsun erkek olursa daha iyi anlaşırlar diyor herkes ama bence değişik olmasıda güzel sahiplenir kardeşini bende birbirlerine düşkün olsunlar diye elimden geleni yaparım
kesinlikle aynı duyguları yaşıyorum iki gündür ben bu çocuğu oğlum için istedim ama oğluma haksızlık edicem onun sevgisini bölücem yeteri kadar ilgilec,nemeyeceğim ve çocuğumun psikolojisi bozulacak duygusu mavediyor beni ama iki çocuklu kaç arkadaşa sorduysam bu duygular doğumdan sonra bitecek hepimiz öyle hissetmiştik çok güzel olacak diyorlar
cnm benimde k.validem ve eşimin abisi mavi gözlü eşimde sarıya yakın kumral bende kumralım oğlum benim kopyam oldu ikinci çocuğum eşime çok benzesin istiyorum