• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam arkadaslar.
dun kanamam oldgnu yazmstm ama cvplarinizi okuyamadm acilen doktora gittim.kesemin etrafinda kan birikimi varmis.hep yatmam lazimmis.cok uzgunum :(

Çok geçmiş olsun ben de hep yatıyorum :((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım 5+3 üm ben şuanda 5+0 da keseyi gördük 6.5mm
bhcg de <1500 dü senin ilk usg de kese boyutun kaçtı?

Valla canım ben ben hiç anlamıyorum bunlardan ama bana verdiği kese resmimde GS0 10.1mm var bu mu acaba ..? Bende tam 5.0 de gitmiştim bi de DPT var o ne bilmiyorum ama o da 131.4mm yazıyor hadi beni aydınlatın :)

Valla canım ben ben hiç anlamıyorum bunlardan ama bana verdiği kese resmimde GS0 10.1mm var bu mu acaba ..? Bende tam 5.0 de gitmiştim bi de DPT var o ne bilmiyorum ama o da 131.4mm yazıyor hadi beni aydınlatın :)

gs kesenin boyutu canım ama diğerini bilmiyorum

işte 10.1mm senin kesenin boyutu benim keseciğim biraz küçk sanırım :D:52:

sagol canım sizinde olacak inş. Hayırlısıyla duyarsın kalp atışını inş.

Ayyyyh inş ya çok istiyorum duymayı o sesi duymadan tam inanamıycam hala şaka gibi geliyor :)

cnm benim gittiğim bi doktor var çok ii ben 4+5 haftalıkken gittiğimde troid testi karaciğerlerle ilgili test bi çok şeylere bakıldı. ve bana çok kilo almamamı soyledi yemem gerekenleri söyledi özelden yazarsan adnı numarasını verebilirim. be 13 haziran gitcem tekli tarama yapılacak

canım teşekkürler, özelde mesaj attım döner misin??????

Back
X