Aynen canım tecrübeli oldugundan anlıyosun
Bnmde sol tarafta seyirme oluyo
Günde 1 defa muhakkak hissediyorum
Bunu okuyunca agladım

de ki biye agladın neden agladın. Duygusala bagladım.. Kardeşlik ne güsel bişi .... Kardeşlerii özledim( haftada bikez görsemde)
Canım bnm beb çin takvimine kızımda baktım kızdı.. Tutdu. Buda erkk diyo neye göre nasıl hesaplıyolar bilmiyom ama tutuyo gibi arkadaslarımınkide tutdu hep...
:))) aynen ya bnm annemin kardeşimn gözler yeşil eşminki kahverengi kızımn gözler koyu kahve oleki gö bebegini göremiyosun misket gibi

Bi arkadasım var ailesinde birtek babası yeşil gözlü kıznın gözleri masmavi aboww
Hosgeldinn canımm
Bnde kızımı agustosta dogurdum 2012 cok tatlı bi kızcem var buda ocakta olcak inş
Ewet canım kız cocukları genelde cok cektrıeı diyolar bnmde ilki kız aman Allahım 4 ay boyunca klozetle kanki olmustuk
Bunda aksam bi halsızlıgm oluyo baskada bişi yok erkek mi dersin .....
evet canım 3 gündür sürekli oluyor:)
Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah:)
üçüncü güzel fikir ikiyi bi doğuralım

3 te biraz ara vermek istiyorum ben şöyle 30 lu yaşlarda
ne güzel gözün aydın maşallah
iyi yapmışsın bende bu aralar bi gimeyi düşünüyorum tahlil sonuçlarımı alıcam bahaneyle bikez daha görürüm belki afacanı

ben zaten 31 yaşındayım canım:)
kızlar ultrason çıktısında yazan kaç haftalık olduğu ve tahmini doğum zamanı benim sat ile uyuşmuyor. Hangisini dikkate almalıyım?
satı baz alacaksın
doktor işi yattı kocam izin vermedi. 10 kere doktor mu değişir. dere geçerken at değiştirildiği nerde gözükmüş dedi. Amaaa ben altan girdim üsten çıktım en azından 10 hazıran olan doktor randevumu 6 hazirana aldırabıldım
..
Keçii ne olcakkkkk
e doğru demiş canım sabret azcık
kızlarrrrrrr bebeğimin kalbi gümbür gümbürrr maşallahhhh

boyu da 1.15 cm
ayy maşallah canım
Mide bulantısı cook kotu

hele sabahlari iskence gibi olmaya başladı. Sürekli ilac da almak istemiyorum.cozumu olan var mi cubuk kraker leblebi dışında
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
elma en güzel çözüm
Selam kızlar .. bende 2 gündür adet olmadan önceki gibi kasiklarimda sancı var. Tam 8.haftam doldu.
Hiç yoktu bu ağrı. . Sizde de var mı?
normal olabilir
ayyy ocak anneleri grubuda acılmış,hepinize hayırlı olsun, sağlıkla bu süreci tamamlayalım sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alalım

inşallah
amin inşaallah
Kızlar Dr gittiğimde folbiol vermişti sabah+akşam günlük 2 doz alıyodum drumunu değiştirdim o da folbiol yazmış ama günlük tek doz yazmış ben nasıl yapıcam şimdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iki doz fazla gibi
kızlar yaaaa bişi sorucam size dün kan verdim bugün sonuçlarımı aldım ama ANTI-HCV 0.02 NEGATİF çıktı ama bunu koyu renkle yazmışlar netten bayabi araştırdım aids olmadığım belli ama neden koyu yazmışlar diğerlerinin hepsi normal bu koyu yazılmış bi fikri olan varmı kafama çok takıldı.doktorada cumartesi günü gidicem çatlarım o zamana kadar

((
negatif çıkmış korkmana gerek yok
Arkadaşlar mrb bugün günü kötü başladım baş dönmesi bulantı halsizlik bide kasık ağrılarım var 6 haftalık gebeyim çok fenayım bugün önerebileceğiniz bi şey var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yemediğin için öylesindir
yarın 5+1 kalb atisini duyma olasiligim yok mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maalesef çok zor
Selam arkadaslar.
dun kanamam oldgnu yazmstm ama cvplarinizi okuyamadm acilen doktora gittim.kesemin etrafinda kan birikimi varmis.hep yatmam lazimmis.cok uzgunum
dinleneceksin canım mecburen tek bebeğin iyi olsun
Slm kızlar nasılsınız
Bn dün aksam doktora gittim yine kanamam oldu diye.. Şükür bebegim iyiymiş.. Babasıyla kalbini gördük boö bom bom sesini duyduk 8 hafta 5 gün oldu bugun doktor 16 haftaya kadar rahatsızlıgım olmassa gelmene gerek yok dedi..
12 haftada 2.trama testi için gidicem işte sadece
Progestanı bırakmıstım 4 gündür içmiyodum kanamanın sebebi oymus hap rahım duwarını kalınlastırıyomus hapı bıraktıktan sonra kanama yapıyomus ..nese ki bişimiz yok yani
Kızlar bişi sölicem ama alınmayın bu usg merakı ne yahu

Her hafta her hafta bebeginize ne kadar zararı var biliyomusunuz içeri ısı ve ışın veriliyo ve bu cocuga az da olsa zararlı
Doktor bni niye haftaya cagırmadı niye şöle niye böle Allah askına biraz sabırlı olun..
Anlıyorum sizi merak ediyosunuz
5 haftalık gebeyi doktor 2 hafta sonra cagırır tabi kalp atıslarını kuvvetli duysun iyice belli olsun annenin içi rahatlasın diye .. 6 haftada kalp atısları duyulabılir ama cihazın özelliği son sistem olması lazım anneninde bunu görebilmesi için ama 7 haftada nerdeyse btn cihazlarda görülür ve duyulur...
Bana kızmayın küsmeyin bebeginiz için diyorum... İnanın biraz onu rahat bıraksak dünyaya gelince zaten yeterince radyasyona suna buna maruz kalcak.. Onlar şimdi en güvenilir yerdeler orda huzurlu huzurlu büyüsünler.... ZORUNLU OLMADIGI SÜRECE KENDİ İSTEGİMİZLE BEBİŞLERİMİZİ USG NIN ZARARINA MARUZ BIRAKMAYALIM LTFEN!!!!

maşallah bebeğine
selam kızlar nasılsınız
ben bugun bir gaflette bulunup bol yağlı salçalı bir kebap yedim zaten her gün mide ekşimesinden içim dışıma çıkıyordu kusamamak da cabası, gunlerdir herşeyi deniyorum baktım olcak gibi değil bugun gidip eczaneden gaviscon surup aldım ve şimdi içtim gerçekten içer içmez biraz rahatlattı. sizde aynı sorunları yaşıyor musunuz ?? bu hamilelik ne zor işmiş yaa millet 5 10 tane doğuruyo benim ilkinde pilim bitti, sürekli vucudumda halsizlik rahatsızlık hissediyorum, aslında net bir sekilde bir yerimde agrımıyor ama surekli rahatsız edici bir his var içimde, hayatta agrımayan midem beni mahvetti kabızım başım agrıyor iğne kullanıyorum :SS:S:S: sukrediyorum allah nasip etti diye ama ya cok zormus ya da ben böyle oldum bilmiyorumm ama hiç halim yok eşimle bile konusmaz oldum canımın acısıından:S:S:S:S:S:SS allah sifa versin bize yaa
canım geçecek bu durum 12. haftadan sonra düzelicez
kızlaarrrrrrrrr bu arada aklıma bir şey geldi
cocugunuzun karnınızda tam olarak nerede durduğunu hissediyor musunuz ? benim sanki göbeğimin altında sağ tarafta duruyormuş gibi geliyor orada bir gerginlik hissediyorum:) siz de de böyle bir his oluyo mu merak ettim
benimki solda canım seğiriyor
kızlar ya bilgisayar kullanımının bebişe zararı olur mu ki acaba ? izinliyim ben canım sıkıldıkça kendimi bilgisayar başında buluyorum bu konuda doktorundan uyarı alan var mı?
çok kullanmamak lazım
slm kızlarr sizdede oluyormu kendimi çok keyifsiz halsiz sanki hep hastaymışım gibi hissediyorum kaç gündür iştahta gitti acıkma hissi yok zorla bişiler atıyorum agzıma onlarında tadı yok kahvaltı yapmayı acıkıp yemek yemeyi çook özledim hamile kalmadan önce şu iştahım gitsede bişi yeemsem kilo versem diyodum off cook kötüymüş mide şişkinliği bir yandan şikayet etmek istemiyorum çok şükürr halime ama geçse şu günler artık kızımda hiç böyle degildim 3 ay bitince geçiyomuş daha 2 ay var sabır Allaahımm..
canım geçecek bu günler bazen bende çok keyifsiz oluyorum