2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hu huuu kızlar ben geldiiiim:KK71:

Zafergül canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin.
Demek saklamış heee:rolleyes:
Bu zamana kadar nasıl dayandınııııızzz, ebrubirolunda hala belli değil. Biz 12+3'te kesin erkek olarak öğenmiştik.
E haliyle kesin olunca hazırlıklara da ona göre erken başlayabildik:KK19:
Hadi bismillah sizin için. Artık isim seçme kıyafet seçme sezonu başlasın sizin içinde :KK68:

Benim oğlum benim Mustafam 32 cm olmuş, 963 gram olmuuuşş. Büyümüş bebikolatamm:KK68:
1 kilo olmamış mı Hocam dedim. Şimdiki ölçüme göre öyle, şimdi yeniden ölçsem 1 kilodan fazla bile çıkabilir.
Şu sıra biraz yanıltıcı olabilirmiş. Yani 1 kilo diyebilirsin dedi:KK3:

Benden ilk seferde 75 gr şeker yüklemesi istemişti, neden diye sordum;
50 gr yükleme yanıltıcı oluyor dedi. Azıcık bir yükseklik olsa 100 gr yükleme isteyip tekrarlatmamız gerekiyor dedi.
Bu test anneyi biraz zorlayan bir test. 75 gr şeker yüklemesinde de sonuç garanti oluyor. O yüzden ben tek seferde anlaşılsın diye baştan 75 gr istiyorum dedi. Şeker hikayesi böyle.

Kemiklere, organlara, kalbe, beyine, damarlara yeniden bakıldı. Her şey yolnda değil mi dedim. Tabikii en ufak bir şey olsa hemen söylerim hiç merak etme dedi, çok sağlıklı her yeri her şeyi dedi.

Suyu çok iyiymiş, kordondan giden kan çok iyiymiş. Birde kalp ve kalpten çıkan damarlarla ilgili cihazında yeni bir özellik varmış. İlk bende denedi. Buda çok sağlıklı dedi.

Allah'ım yüzü o kadar güzeldi kiiii bakmaya doyamadııık. Burnu dedim aynı sen eşime. Senin burnun gibi kalkık.
Semih Hoca dedi nereden gördün şimdi kalkık olduğunu burnun Hay Allah'ım dedi.
Eşime döndür başını bakayım burnuna benziyor mu diyor :KK70::KK70:

Şeker kan tahlili ve idrar tahlili sonuçları normal.

Nefes nefese kalma nefes darlığı çarpıntı normal dedi.
Mesela 2 kat merdiveni dinlenmeden çıkabilir misin dedi? Çıkabilirim dedim. O zaman harika dedi.
Nefes alamama durumu sürekli oluyorsa problem olabilir. arada bir gelip geçici oluyorsa önemli değil dedi.
Kasığına karnına bıçak saplanması gibi 1-2 dakikalık sancılar girebilir normal dedi. Bebek büyüyor, rahim büyüyor normal dedi.

Bizden haberler böyle hanımlar. Çok güzeldi bebişimiz ablam eşim ben hayran hayran baktık, esnemesine, hareketlerine ağzını açıp kapamasına... Maşallah sübhanallah..
Bir daha nasipse 1 ay sonra kontrolümüz inşallah. 1 Kasım'da:KK68::KK68:
hoş geldin maşaallah süphanallah mustafaya canım ne güzel anlatmışsın:)
Gunaydin kizlar, simdiden herkesin bayrami mubarek olsun, bundan sonrakilerde yavrularimiz kucagimizda olsun insallah...
amin canım seninde
Ben bugün buruk bir şekilde uyandım. Eşim dün sinirlenip, kötü davrandı bana. Sabaha kadar uyuyamadım. Sabah ta bir şey demeden gitti. Yüzüğü de evde bıraktı. Ben mesaj attım tek cümle yazmış ve umursamadı. Bayramda kimseyi üzmek istemiyorum. Gelince konuşalım demiş ama ben anneme gitmeyi düşünüyorum. Ne yapıyım sizce?
ah canım inşaallah gönlünü alır bende de durum farklı değil:(
ne kahvaltı şevki ne bişey bebişimi göremedim offf canım hiç kahvaltı yapmak istemiyor :KK61::KK61:ben mutfağa gidiyorum mecbur yapıcam açlıktan ölücem yoksa:KK61:
canım ben iyi aydır göremiyorum üzülme bayramdan sonra inşaallah görürüz
doktorumuz yokmuş bugün canım bende doğru eve geldim napıyım bayram sonuna kaldı artık o_O

dün gecekötü bir rüzgar esti herhalde hepimize birşeyler olmuş:KK70: bende dokunsan patlıcak dercede sinirliiydim hemde hiçbirşey yokken :oops: adam tabağında 2 3 pirinç bıraktı diye nasıl kızdım :KK70:öyle yemek mi yenir diye:KK70::KK70: garibim oda hiç bişi demedi usul usul yedi kalanları:KK70:tüm gece aynıydım konuşmak dahi istemedim yani hiç birşey yokken:KK70:
ha hay iiyiymiş bahane:)
Herkrsciklere merhabalar.
Dun gerçektende kötü rüzgarlar esmis belli :KK43:
Gecende biz tartismistik esimle.4 12 gidiyodu msjlara rak tartistik gerci o bi laf soyledi ben 10 msj attim ana kucagi icin luzumsuz goruyo kendileri :KK11: ben belki park yatakta uyutamam diye mutfaktayken falan yanimda olsun istedim gerci mutfakla salon bitişik kapımız yok amerikan tarzi onu alana kadat portatif besik aliriz dedi.banane:KK71:baska bise aliriz dedi.ben bebegime istedigimi alamicammi:cry:
Cevresinde kimse kullanmamis gerek yok butjn mesele bu.sanirsam hormonlardan dolayi zoruma gitti.sen misin bunu diyen.
En sonunda bosancam senden dedim.tamam dedi .eve geldi opuyo beni bosancagin kadını niye opuyon dedim:oops:
Falan filan yarin adliyeye gitcez gibilerinden
Tabi ben Blöf yapiyom ki yanassin bana :KK60:
Benimki hayatta sevgisini gosteremez boyle zamanlarda anca:KK62:
Ve karar aldi bundan sonra bebegimize n alirsan al sana karışmıyorum dedi.istediğini al dogana kadar dedi:cool:
Iyi ozaman en az 5 yasina kadar kullancagi şeyleri alirim dedim :KK24:
Ya madem dedigimi yapacan kizacagimi biliyn niye soyluyon.bizde durum budur ben bisey derim esim muhalefet olur.ama ben yinede istedigimi yaparım.:KK70:
Olmazsa olmazimiz itiraz..isimdede anlasamiyoruz ben nisa diyorum o zeynep.bakalim kim galip gelicek:-)
Hatri kalmasin nisa zeynep diyorum benim begendigimi onaylamiyo nisan diye dalga geçerler diyo.
Yaa bu adam beni oldurcek:rolleyes:
Kizdirdi mizdirdi beni ama simdi alisverise gidicez gonlumu almasini da biliyo :KK73:
Ordanda e bebekten su ana kucağına bakayım Gozumle gormem lazim :-)
ayyyy bir tane ne gerek var daha:KK70::KK70:
ayy evet arkadaşlar herkese iyi bayramlar şimdiden bayramda izmire annemlere gideceğiz 2. gün sabah erkenden çıkacağız evden ama sadece 1 gece kalacağız uçak biletini öyle ayarlayabilmiştik yoksa çok pahalıya mal olucaktı 2 gece kalsak ,kısa olsada gidip göreceğiz buna da şükürler olsun

hayırlı yolculuklar canım

kızlar herkese hayırlı bayramlar inşaallah güzel bir bayram olur hepimiz için

bende eşine kızanlardanım:) gerçi ben hamile kaldım kalalı sinir oluyorum:( onun yüzünden sürekli ağlıyorum öyle kızgınım ki, bugün ki mevzu daha doğrusu bu aralar gündemimiz kreş, oğlum 3,5 yaşında ve çok hareketli akıllıdır teyzeleri, fazla akıl olunca benim oynattığım oyunlar ona yetmiyor bende bu halimle artık ona yetemiyorum zaten, ben kreşe verelim diyorum eşim asla diyor neymiş daha küçükmüş, ya hu küçükse nasıl 3-6 yaş arasında ki çocukları alıyorlar!!!! Benim oğlum kaka tuttuğu için bezi bırakamadık daha doğrusu bir sene önce başladık bıraktık ama tekrar beze döndük, her yolu denedim, pedagog olmadığı için götüremiyorum, bir kaç yakınımdan da kreşe bezli alındığını hatta bezi bırakmasına yardımcı olduklarını duyunca çok sevindim, sonunda Rabbim bir yol gösterdi dedim ama odun eşim yok diyor yookk! Bende ağladım bir sürü görmüyormusun halimi oğlunun hiperaktifliğini üç ay sonra ikinci gelecek o zaman bu iş iyice çıkmaza girecek dedim, sen ne kadar vicdansız oldun böyle, hiç bu kadın hamile demiyorsun dedim:((

Durum bu ben ne yapayım kızlar, o kadar gıcık bir durum ki, çocuğumun geleceğiyle ilgili istediğimi yapamıyorum ben:(

hoş geldin maşaallah süphanallah mustafaya canım ne güzel anlatmışsın:)

amin canım seninde

ah canım inşaallah gönlünü alır bende de durum farklı değil:KK43:

canım ben iyi aydır göremiyorum üzülme bayramdan sonra inşaallah görürüz

ha hay iiyiymiş bahane:)

ayyyy bir tane ne gerek var daha:KK70::KK70:

hayırlı yolculuklar canım
Konuştuk hallettik canım. Evlilikler de oluyor böyle demek ki. Ben yeni evliyim bir de inşallah alışırız zamanla. Senin de mi aran bozuk eşinle?

bende eşine kızanlardanım:) gerçi ben hamile kaldım kalalı sinir oluyorum:KK43: onun yüzünden sürekli ağlıyorum öyle kızgınım ki, bugün ki mevzu daha doğrusu bu aralar gündemimiz kreş, oğlum 3,5 yaşında ve çok hareketli akıllıdır teyzeleri, fazla akıl olunca benim oynattığım oyunlar ona yetmiyor bende bu halimle artık ona yetemiyorum zaten, ben kreşe verelim diyorum eşim asla diyor neymiş daha küçükmüş, ya hu küçükse nasıl 3-6 yaş arasında ki çocukları alıyorlar!!!! Benim oğlum kaka tuttuğu için bezi bırakamadık daha doğrusu bir sene önce başladık bıraktık ama tekrar beze döndük, her yolu denedim, pedagog olmadığı için götüremiyorum, bir kaç yakınımdan da kreşe bezli alındığını hatta bezi bırakmasına yardımcı olduklarını duyunca çok sevindim, sonunda Rabbim bir yol gösterdi dedim ama odun eşim yok diyor yookk! Bende ağladım bir sürü görmüyormusun halimi oğlunun hiperaktifliğini üç ay sonra ikinci gelecek o zaman bu iş iyice çıkmaza girecek dedim, sen ne kadar vicdansız oldun böyle, hiç bu kadın hamile demiyorsun dedim:KK43:(

Durum bu ben ne yapayım kızlar, o kadar gıcık bir durum ki, çocuğumun geleceğiyle ilgili istediğimi yapamıyorum ben:KK43:
Neden eşin inat ediyor acaba? İnşallH yumuşar canım. Valla erkekler bizim kadar düşünceli olamıyorlar orası kesin.

Sonunda temizlik bitti yattım yattım hiç bi işe bakmadım kac aydır cok zor oldu ya üstünkörü yapıyodum hep dün mutfak dolabının içi dışı sıldım tabakkar bardaklar yerdegiltirdi bu sayede sonra çamaşır yınayp kuruttum katladım yerleştirdim bügünde dip bucak spürfüm sildim toz aldım üstüne gittim Kaş bıyık aldırdım geldim ikindi namaZı kılıp ütümü yapıcam o arada ocaktaki ye egom pişer bizde kızımla duşumuzu yapıp yemegınıI yeriz 5 yaşında mecbur ben banyo yaptırırım artık zorlanıyorum herkese şimdiden hayırlı bayramlar

Zafergül canım hayırlı olsun aldıkların bebiş nerde oturuyosun 212 avm falan.. Bize yakın biliyomusun.. Arabayla 10 en fazla 15 dk ordayım yani.. Demekki yakın yerlerde oturuyoruz.. Kayabası kiptasdayım ben .. Bilirsin belki..

Ofizmir naparsın be kuzum..

Kızlar bugun kızıma bişiler aldım.. Malum bayram.. Yarın kvdemlere gidicez bayrada ordayız..

Bu arada masallah bebegim cok hareketlı .. Hani toplamda bi kaç saat anca hareket etmiyo ayakta iş yaparken ile bi tekmeler yawrumda masallah ...
Canım çok sağol biz ikitelli salı Pazarında oturuyoruz yakınız 212 ye çok 10 dk falan. arena park ta yine yürüyerek gidiyorum :)

Kizlar merhaba her ne kadar size ozensem de temizlik konusunda malesefkii ben detayli temizlige girisemedim..ablam gekdi spurduk sildik falan iste gunluk temizlik gibi oldu..yinede evin havasi degisti..kizlar benim akkima takikan dr un bana seker yuklemesi ike ilgili hiçbir şey dememesi..bilmiyorum hic acaba unutumu..bi de kizkar ben hem ailemle hem kv le ayni sehirdeyim malum yarin kurban var kocam evde tek olduu diger kardesleri burdq olmadigi icin o ikgilenecek kesme doğrama falan vs..yarin tum gun onlarla gececek qma ben aikeme de gitmek istiyorum. .eminim kv ailemden once kendi amcalarina falan goturecek bizi..en sonda annemlere gidecez..canım sıkılıyor boyle olunca..hatami yapıyorum acaba..bastirmali miym once benim aileme gidilecek diye.

günaydın arkadaşlardoktora gideceğim bugün ama eşimden para almayı unuttum :KK56: evde 130-140 civarı var :KK17::KK17:
özele giden arkadşlar kaç tl ödediniz toplamda şeker yüklemesi için gidince ortada kalmak istemiyorum:oops:

mayine 50 tl bizizm hastanede ama kan felan alıcaklarmış ya toplam kaç tl olur bilmiyorum:KK51:
Cnm bende özel e gidiyorum dün 110 tl aldılar bu dediğin testlere.45 te muayene ücreti .inşallah güzel haberler alirsin canim :)

bende eşine kızanlardanım:) gerçi ben hamile kaldım kalalı sinir oluyorum:KK43: onun yüzünden sürekli ağlıyorum öyle kızgınım ki, bugün ki mevzu daha doğrusu bu aralar gündemimiz kreş, oğlum 3,5 yaşında ve çok hareketli akıllıdır teyzeleri, fazla akıl olunca benim oynattığım oyunlar ona yetmiyor bende bu halimle artık ona yetemiyorum zaten, ben kreşe verelim diyorum eşim asla diyor neymiş daha küçükmüş, ya hu küçükse nasıl 3-6 yaş arasında ki çocukları alıyorlar!!!! Benim oğlum kaka tuttuğu için bezi bırakamadık daha doğrusu bir sene önce başladık bıraktık ama tekrar beze döndük, her yolu denedim, pedagog olmadığı için götüremiyorum, bir kaç yakınımdan da kreşe bezli alındığını hatta bezi bırakmasına yardımcı olduklarını duyunca çok sevindim, sonunda Rabbim bir yol gösterdi dedim ama odun eşim yok diyor yookk! Bende ağladım bir sürü görmüyormusun halimi oğlunun hiperaktifliğini üç ay sonra ikinci gelecek o zaman bu iş iyice çıkmaza girecek dedim, sen ne kadar vicdansız oldun böyle, hiç bu kadın hamile demiyorsun dedim:KK43:(

Durum bu ben ne yapayım kızlar, o kadar gıcık bir durum ki, çocuğumun geleceğiyle ilgili istediğimi yapamıyorum ben:KK43:
Canım takma bu kadar, sonuçta çoğumuz erkeklere birşeyi yaptırabilmek için uzun uzun anlatıp, biraz da tartışmak zorunda kalıyoruz.Sen tepkini koymuşsun bundan sonra biraz zamana bırak bence. Yeri gelince de çocuk kreşe gitse şöyle faydası olur filan gibi söylersin, bir süre sonra pes eder herhalde:KK31: Benim eşime de bi arkadaşı bebek odası başta çok gereksiz almayın demiş onun için acele etmenize gerek yokmuş deyip duruyodu bugün . He he dedim geçtim. Hiç uğraşacak Halim yok valla :KK71:

Kızlar bebiş imin küvet i masrafasi kovasını aldık e bebekten. niveanin atta çantası nı aldık köpüklü küvet için file aldık yastikli falan çok hoş yoruldum baya iki gündür kv de geldi uyuz alma ne gerek var yok şöyle böyle herşey e muhalefet bende kibarca yanımdan yolladım bi çöp bile almadı bide vidi vidi yapıyo uyuz :KK34:kendine bayramlik bile aldırdı utanmadan :KK34: sinir bozucu gıcık uyuz ne olcak birde fitne sokuyo cnm eşimle arama gizlice tembihliyo farkındayım alma diyo eşim dinlemedi tabi hıh :KK62:

Konuştuk hallettik canım. Evlilikler de oluyor böyle demek ki. Ben yeni evliyim bir de inşallah alışırız zamanla. Senin de mi aran bozuk eşinle?
Her evlilik aynı olmaz tabii ki. Eşiyle ayrı odalarda oturmak yerine konuşun ona duygularından bahset ayrı ayrı kafanızda kurmayın da konuşun. Umarım çabuk barışırsınız.

Ben bugün buruk bir şekilde uyandım. Eşim dün sinirlenip, kötü davrandı bana. Sabaha kadar uyuyamadım. Sabah ta bir şey demeden gitti. Yüzüğü de evde bıraktı. Ben mesaj attım tek cümle yazmış ve umursamadı. Bayramda kimseyi üzmek istemiyorum. Gelince konuşalım demiş ama ben anneme gitmeyi düşünüyorum. Ne yapıyım sizce?

Ayy ben de esimle tartistim bugun. Ailem memlekete gideceklerdi. Kayinvalidemler de yol ustunde olunca bizi de biraktilar. Bagajdan esim esyalari alirken bavulun arkasindaki poset de bizim dedim duymamis ama. Poseti almamis. Bizimkilerin yuruyunce farkettim hani posetimiz diye. Ne poseti, ben sana sordum baska bisi var mi diye bagirmaya basladi bana :( yav soyledim ya sana 3 kez arkadaki poset de bizim diye dedim ama anlamiyor. Sanki benim hatam gibi bi suru laf soyledi. Hemen aradik bizimkileri donduler yoldan aldik posetimizi. Bu kadar buyutecek ne varsa sanki. Ne gerizekaliligim kaldi ne salakligim :( cok uzuldum agladim bi suru. Barismicam da iste :(

Kizlar merhaba her ne kadar size ozensem de temizlik konusunda malesefkii ben detayli temizlige girisemedim..ablam gekdi spurduk sildik falan iste gunluk temizlik gibi oldu..yinede evin havasi degisti..kizlar benim akkima takikan dr un bana seker yuklemesi ike ilgili hiçbir şey dememesi..bilmiyorum hic acaba unutumu..bi de kizkar ben hem ailemle hem kv le ayni sehirdeyim malum yarin kurban var kocam evde tek olduu diger kardesleri burdq olmadigi icin o ikgilenecek kesme doğrama falan vs..yarin tum gun onlarla gececek qma ben aikeme de gitmek istiyorum. .eminim kv ailemden once kendi amcalarina falan goturecek bizi..en sonda annemlere gidecez..canım sıkılıyor boyle olunca..hatami yapıyorum acaba..bastirmali miym once benim aileme gidilecek diye.
En son ailene giderseniz de rahatça oturursunuz kalkmak için aceleniz olmaz. Bi de bu açıdan bak:)

Ay bu erkekler yokmu.benim esimde bana diyoki bu aralar sana bi sey oldu hemen problem yapiyosun buyutuyosun diyo o_O biri benim esime hamile oldugumu ve duygusal çabuk sinirlenen biri olabileceğimi hatirlatsin.:KK11:
Cevresinde gormemis oyle o yuzden herkesi bir saniyo.yakınlarında yengesi vr o 3 cocuk dogurmus bana onu diyo.insanın arkasinda naz yapacak adami olmayinca hamileligini bile yasayamazsin. biraz farklı kafalariz biz esimle benim ak dediğime o kara der o derece yani.o yüzden biraz zorluk yasiyoruz ozellikle birseyler alirken tani bebegime kıyafet disinda.esyaya geldimk ne gerek var diyo.gerek var iste adam:63:
Hayirlisiyla bebegim dogsunda soracam ben ona:KK51::oops:

Ayy ben de esimle tartistim bugun. Ailem memlekete gideceklerdi. Kayinvalidemler de yol ustunde olunca bizi de biraktilar. Bagajdan esim esyalari alirken bavulun arkasindaki poset de bizim dedim duymamis ama. Poseti almamis. Bizimkilerin yuruyunce farkettim hani posetimiz diye. Ne poseti, ben sana sordum baska bisi var mi diye bagirmaya basladi bana :KK43: yav soyledim ya sana 3 kez arkadaki poset de bizim diye dedim ama anlamiyor. Sanki benim hatam gibi bi suru laf soyledi. Hemen aradik bizimkileri donduler yoldan aldik posetimizi. Bu kadar buyutecek ne varsa sanki. Ne gerizekaliligim kaldi ne salakligim :KK43: cok uzuldum agladim bi suru. Barismicam da iste :KK43:
Ah bu erkekler yokmu kendi hatalarini gormezler seni suclamazlarmi :KK62:

Benimde cok sinirlerimi bozdu,hergun 10 da gelir eve,yada gelmez trafigi bahane eder anasinda kalir,yrn bayram zaten sabahtan kahvaltiya gidiceZ,saat 8 olcak bari bugun erken gel dimi,ariyorum annemdeyim diyor,cok sinirlendim,esofmanlarimi giyip yuruyuse gidiyorum kizlar ben,gorusuruz sonra

Kizlar bu ne bayram gerginliği boyle
Sanirim artik hamilelikleri birlikte bir şeyleri alttan alamamaya basladik.
Bende bayramin 3. Günü sabah memlekete gideceğim yanliz. eşinin ailesi ve benim ailem ayni sehirdeler
Eşimin ailesine gidip 1 gün kalip annemlere geçeceğim
O 24 saat bile gözümde o kadar buyuyorki
Evde bosanmis gorumcem var ve kilosuna bakimina acayip özen gösterir asiri süslüdür
Simdi benim kiyafetimi sacimi aldigim kilolu herşeyi eleştirecektir kaynanamla.
Ondan hic gitmek istemiyorum
Hamile kalmadan önce 54 kiloyken bile kilolu eleştirirlerdi şimdi tefe koyar oynatırlar artik

Back
X