2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar ya size bişi sormak istiyorum
ben sabit dikilince bir süre mesela bulşık yıkama ütü yapma gibi.ayakta durunca bir süre sonra kasıklarım çok ağrımaya başlıyor sanki yanma gibi.
içinizde benim gibi olan var mı? uzanınca geçiyor çok uzun süre yürütmüyor bebişim beni artık.
doktora sorucam ama sabredemedim

Canım bende ikiz bekliyorum 23. Haftamdayım senin gibi 7 kilo aldım ama karnım çok büyük değil vicuduma dağıldı kilolar galiba .şimdilik hamilelik güzel gidiyor ama don aylstımız biraz zor geçebilir mis
Ayyy ara sıra haberleşelim canım yaa kendimi yalnız hissedyrm bazen ikiz az çnkü

Hoşgeldin canim
Benimki tekiz ama bende 7 kilo aldim. 23. Haftadayim bende. 25 olmam gerekirken bu hafta kesinleşti geç döllenme olduğu
Normal yolla mi hamile kaldin ?
Anladım canım evet doğal yolla hamile kaldım çok şaşırdık öğrenince ya benm karnımda bütün kilo heryerim aynı kilosu dagılanlar daha hoşuma gidiyo vermesi kolay olur gibi sanki:)göbekten vermek zor

Iyi akşamlar annecikler.ya benim aklima takildi hamileler cig ete dokunmazmis diye birsey duydum dogrumu acaba.sizinde bilginiz varmi.normalde kv derin dondurucuya kendi koyuyodu biz ordan kullaniyoduk bu sene esim kendim dograyip buzluga kendim koycam dedi is basa düştü.oyle birsey varmo acaba.:63:

Iyi akşamlar annecikler.ya benim aklima takildi hamileler cig ete dokunmazmis diye birsey duydum dogrumu acaba.sizinde bilginiz varmi.normalde kv derin dondurucuya kendi koyuyodu biz ordan kullaniyoduk bu sene esim kendim dograyip buzluga kendim koycam dedi is basa düştü.oyle birsey varmo acaba.:63:
Canim ciğer duydum bende sadece
Ama takinti yapmiyorum
Şimdiye kadar dokundum yarin da tüm etleri halledecegim
Batil bence bunlar
Ne dinimizde ne tibbi acidan bir zarari olduğunu dusunmuyorum

Slm kızlar herkese son zamanlarda eslerden görünüyor herhalde hamilelik hormonları esler üzerinde negativ elektrik saçıyor anlaşılan :D
Eee artık onlarda bebeklerinin hatrina katkanicaklar bunlara surda 3 ayjmiz kaldi son kozlarimizi kullanalim kizlar bu fırsat bidaha eke geçmez uc ayda ne yaptursak ve ne desek kardir hamileligin bu yanini çok seviyorum ne yaparsam yapayim esim alttan alir gik demez :D
Yarın bayram malesef her bayram olduğu gibi bu bayramda uzagim ailemden ve bomboş bi bayram olucak yine. Esim calismiyor yarın çocukları gezdirelim dedik bayram icin gerci bi buyugumuz falan yok el opmeye gidecek ama onlar icin bi plan yapicaz artık cok üzülüyorum bayramlari hic sevmiyorum bu yüzden yarın ruh gibi olurum kesin şimdiden icim icimi yiyor yine bu bayram geldi ve yanliziz diye :(
Simdiden herkese iyi bayramlar bidaki bayrama bebislerle giricez inşallah :)

Slm kızlar herkese son zamanlarda eslerden görünüyor herhalde hamilelik hormonları esler üzerinde negativ elektrik saçıyor anlaşılan :D
Eee artık onlarda bebeklerinin hatrina katkanicaklar bunlara surda 3 ayjmiz kaldi son kozlarimizi kullanalim kizlar bu fırsat bidaha eke geçmez uc ayda ne yaptursak ve ne desek kardir hamileligin bu yanini çok seviyorum ne yaparsam yapayim esim alttan alir gik demez :D
Yarın bayram malesef her bayram olduğu gibi bu bayramda uzagim ailemden ve bomboş bi bayram olucak yine. Esim calismiyor yarın çocukları gezdirelim dedik bayram icin gerci bi buyugumuz falan yok el opmeye gidecek ama onlar icin bi plan yapicaz artık cok üzülüyorum bayramlari hic sevmiyorum bu yüzden yarın ruh gibi olurum kesin şimdiden icim icimi yiyor yine bu bayram geldi ve yanliziz diye :KK43:
Simdiden herkese iyi bayramlar bidaki bayrama bebislerle giricez inşallah :)
Ay cnm üzülme ya vardır bundada bi Hayır can Sağlığı olsun :) şimdiden iyi bayramlar herkese :)

Ayy ben de esimle tartistim bugun. Ailem memlekete gideceklerdi. Kayinvalidemler de yol ustunde olunca bizi de biraktilar. Bagajdan esim esyalari alirken bavulun arkasindaki poset de bizim dedim duymamis ama. Poseti almamis. Bizimkilerin yuruyunce farkettim hani posetimiz diye. Ne poseti, ben sana sordum baska bisi var mi diye bagirmaya basladi bana :KK43: yav soyledim ya sana 3 kez arkadaki poset de bizim diye dedim ama anlamiyor. Sanki benim hatam gibi bi suru laf soyledi. Hemen aradik bizimkileri donduler yoldan aldik posetimizi. Bu kadar buyutecek ne varsa sanki. Ne gerizekaliligim kaldi ne salakligim :KK43: cok uzuldum agladim bi suru. Barismicam da iste :KK43:
Hepimizde ayni demwk bu durumlar benimkide ben annemlere gidicem kendisi calisicak hamileyim eltimleei davet etmis bana sormadan benim hizmet edecek halimmi var kime sirsunda cagirdin diyorum benim evim kime sorcam dedi öylemi dedim ben gidiyorum gelsinler otursunlar dedim topladim kiyafetlerimi sabahin 6 sunda kalktim geldim davet ettiklerine yap hizmet dedim.. Bir kavga kiyamet

Canım bende ikiz bekliyorum 23. Haftamdayım senin gibi 7 kilo aldım ama karnım çok büyük değil vicuduma dağıldı kilolar galiba .şimdilik hamilelik güzel gidiyor ama don aylstımız biraz zor geçebilir mis
kizlar bende ikiz annesiyim 23.haftadayim.sanirim ben kilo işini baya abartmisim 10 kilo aldim

Eflalim canım esine göre hersey gereksiz zaten krese de karşı cikmasi normal ama bilse oglunuzun orda ne kadar mutlu olucagini yasitlariyla oynamanim onlarla birseyler paylasnanin evde seninle vakit gecirmekle bir olmadigini anlatamassin iste ...
Bi cocugun anneye ihtiyaci 3 yasina kadardır 3 yasindan sonra arkadasa ve yeni şeyler ogrenmeye ihtiyaci vardır.bence inat et israr et kabullendir hem senin için hemde oglun icin cok iyi olucaktir kres ben iki oglumuda 3 buçuk yasinda baslattim ve okula kadar 3 sene kres dönemi olması okul öncesinde cocuk icin cok iyi oluyor gerçekten suan büyük oglum mert 2 inci sinif kresin ilk okul senesinde cok faydasını gorduk hic zorlanmadan okula alıştı.
Bunları sen biliyorsun tabiki esinede anlat yeter artık ya herseye bi itiraz hali esinde bari böyle önemli bir konuda sana hyk versin cocugunda rahat etsin sende rahat et bebek doğduğunda zor olur gerçekten senin için rabbim yardımcın olsun canım anlayışsız esle yaşamak cok zor olsa gerek :(

Ayy ben de esimle tartistim bugun. Ailem memlekete gideceklerdi. Kayinvalidemler de yol ustunde olunca bizi de biraktilar. Bagajdan esim esyalari alirken bavulun arkasindaki poset de bizim dedim duymamis ama. Poseti almamis. Bizimkilerin yuruyunce farkettim hani posetimiz diye. Ne poseti, ben sana sordum baska bisi var mi diye bagirmaya basladi bana :KK43: yav soyledim ya sana 3 kez arkadaki poset de bizim diye dedim ama anlamiyor. Sanki benim hatam gibi bi suru laf soyledi. Hemen aradik bizimkileri donduler yoldan aldik posetimizi. Bu kadar buyutecek ne varsa sanki. Ne gerizekaliligim kaldi ne salakligim :KK43: cok uzuldum agladim bi suru. Barismicam da iste :KK43:
Ay kıyamam canım. Sert tepki göstermiş eşin. Sonuçta hemen hallolmuş. Bir anlık sinirine yenik düşmüş. İnşallah kalbini alır.

Hepimizde ayni demwk bu durumlar benimkide ben annemlere gidicem kendisi calisicak hamileyim eltimleei davet etmis bana sormadan benim hizmet edecek halimmi var kime sirsunda cagirdin diyorum benim evim kime sorcam dedi öylemi dedim ben gidiyorum gelsinler otursunlar dedim topladim kiyafetlerimi sabahin 6 sunda kalktim geldim davet ettiklerine yap hizmet dedim.. Bir kavga kiyamet
Eee sen nereye gittin canım? Düşüncesizlik etmiş. Bi de benim evim falan demesi seni üzmüş. İnşallah hatasını anlar.

Canım çiğ etten bulaşan toxoplazma diye bi mikrop var, Allah korusun hamilelerde baya sıkıntı olabiliyor. Çiğ ya da pişmemiş eti yersen bulaşıyor, dokunmanın zararı elini yıkamadan ağzına sürersen ya da tırnaklarının arasında kalır da iyi yıkanmazsa zararı var. Eldivenle filan işini hallet istersen

Canım çiğ etten bulaşan toxoplazma diye bi mikrop var, Allah korusun hamilelerde baya sıkıntı olabiliyor. Çiğ ya da pişmemiş eti yersen bulaşıyor, dokunmanın zararı elini yıkamadan ağzına sürersen ya da tırnaklarının arasında kalır da iyi yıkanmazsa zararı var. Eldivenle filan işini hallet istersen
Anladim canim.batil inancla alakali bi durum degil yani saglik acisindan onemli.dedigin gibi bir eldivenle hallederim isimi.malum işimiz nekadar erken biterse okadar erken giderim annemlere :Dne demişler bi elin nesi var iki elin sesi var En Büyük TÜRKİYE

iyi akşamlar herkese öldüm resmen ikindiden beri geziyoruz çilek e sonra bahausa sonra marmara park sonrada eskidji ye gittik eşimle yeni girdik eve şu mobilayı beğendim çilekte

3 kapılı dolap normal beşik ve şifonyer peşin 3300 dedi yatak ve uykuseti hediye
http://www.cilek.com/softy

Back
X