2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar merhaba.bende duvar kagidi pahali diye vazgecmistim sonra koctasta topu 16 liraya halley duvar kagidi buldum dun kendimiz yaptik iki duvara cok cici oldu :Ddiger iki duvarida toz maviye boyicaz birde raf siparisi verdim internetten,hali ve perdesinide aldik baya hazirligimiz bitti bizim :KK49:

Selam kızlar bizde küvetini filesini aldık
1 adet 10 lu hastane çıkışı
1 adet pijama takımı (1ay)
3 adet tulum (0-3ay)
4 adet 5li zıbın
1 kışlık battaniye,2 penye battaniye
Ağız bezi 10luk
3,4 çıtçıtlı badi aldım
İlk aylar için başka birşey almıyorum hızlı büyüyorlar
Bundan sonraki kıyafet alışverişi sonraki aylar için olacak
Biberonları emzikleri ve bakım ürünleri kaldı.ve bebek şekerlerimiz duruyor daha karar veremedim nasıl birşey yapacağıma.

Kizlar herkese iyi aksamlar.kac saattir internet yok alt yapi calismasi varmis catladim giremedim.
Danisacaklarim vardi.
Yarin sabah sekerimiz var maaleesef..
Cok heyecanliyim,
Sekerden korkuyorum aslinda ya yuksek cikarsa :KK43:
Ama melegimi gorucem :KK14:
İnsallah su cinsiyet isine bi nokta koyariz gonul rahatligiyla eksiklerimi tamamlarim.:KK45:
En son onda bise yedim ama bi kac ceviz ici attim agzima sekerde yukselis gosterirmi acaba.cayimida ictim son son :KK68:
Saglik ocagindan 9 dan sonra bise yeme demislerdi ama bende 1 saat ileri attim onu.su icmemde sorun yok sanirim icebilirim :KK25:

Canm bnmde bebek ters ama doktor hiç sorun yapma dedı şeyimin agrısıda ondanmış cok ayakta kalmamak gerek dedı.
Ama bbek dönebilir dedi.. Son haftaya kadar dönebilirmiş

:KK70::KK70::KK70:
He yaa nasıl büyük geliyor gözüme anlatamam. Birde yıkayacak başka yer olmamasına rağmen lüzumsuz:KK53:
Neyse gönlüme göre oldu, işim bitince kurtulabileceğim:KK70:

Allah işlerini rast getirsin eflalim, inşallah önce kreş işi sonrada hastane işi istediğin gibi gönlüne olur hayırlısıyla:KK5:

Heh babyforwe paylaşmış.
Bende 27 haftayı bitirdim, ama 6 aylık diyorum.
Ki bencee öyle. Artık haftaya göre ay söylemiyorum eksik kalıyor çünkü.
Birde 7 aylık dersek ee doğumlar ocak ayında ama daha 3 ay var.
O yüzden 6 aylık diyorum çok merak ederlerse haftayı söylerim:KK70:

Neler aldın azcık bahset, bende aldığım süsleri bir hal yoluna koymaya başlıyorum ufaktan.
Fotoğraflarını da bekliyorum. Birde fotoları ekleyince buradan haber ver olur mu, ben unutuyorum o topiklere girmeye:KK16:

,

Çok geçmiş olsun Sezincim. Bugünde yormasaydın kendini, dinlenseydin iyice.
Odanın resmini mutlaka ama mutlaka bekliyorum:KK25:
Evet sanırım 2 duvar olabilir, senin aldıklarında çok güzeldi, internette var mı bakayım bir.
Ama küvet olayı bana öyle geliyor işte akordiyon şeklinde küvetler çıkmış birde.
Tamam katlanıyor gene yer kaplar ama öbürü kadar değil.
Hem küçüktü öbür küvetlere göre hemde 80 TL den başlıyor.
Dedim tamam alırsam da 20 liralıktan başlayanlardan alırım. Hem zaten istemiyorum hemde 80 küsür lira:KK70:

hemenn atıyorum arkadaşımm : )

Slm kizlar diseti rahatsızlıgınızda ne tür tedaviler uygulayarak gecirdiniz yoksa dişciye mi gittiniz 1 haftadir dis etim şişti iltihaplandi israrla da gecmiyor:(

Cok kötüyüm kizlar..kocam polis suan görevde ve buralar cok kotu cok karisik..allah hepimizin herkesin evladini kocasini yakinlarini korusun..bitsin artik bu olaylar..rahat uykuyu haram ettiler bizlere
Allah yardimciniz olsun doğu dasiniz sanirim insallah olaylar biterde rahat nefes alirsiniz hep dua ediyorum canim ordaki asker ve polislere allah korusun hepinizi

IMG_1803.webp
IMG_1804.webp IMG_1805.webp IMG_1806.webp hoşgeldin.webp IMG_1799.webp IMG_1802.webp IMG_1808.webp IMG_1809.webp IMG_1810.webp

iyi geceler anneler,bugünkü eminönü yolculuğumun sonuna geldim,çok yorucu sayılırdı ama tatlı yorgunluklar diyelim :))
Öncelikle Allah bebeklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin,çok heves edip çok alışveriş yapma taraftarı değilken birden bire el attım bu işe ama Allah utandırmasın,hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin,annem her zaman derki,hangi iş olursa olsun aşırı heves ettiğin işin sonu hayr olmuyor,aksi gidiyor yada nazar değiyor,inanın bana geçen sene ilk bebeğimde 11,haftamda evlilik yıldönümüme denk geldiği bir vakit artık biz 3 kişi oluyoryuz diye face de bir paylaşım yapmıştım,haftasında da malesef bebeğimi kaybetmiştim : ( ama şuan eşim,ailem,yakın 3 arkadaşım vede sizler dışında kimse bilmiyor,facede en ufak bişey paylaşmıyorum hamileleiğme dair,tabi kayınvalidem kalabalık sülalesine bahsetti o ayrı tabi,Allah a emanet olsunlar,Rabbim kötü gözlerden korusun inşallah,kalabalık sülale deyince kızlar,benim mevlütüm kısmetse kayınvalidemde olacak,evlerimizin arası 30 km,benm çevrem çok fazla değil,taş çatlasın ablam,annem,arkadaşlarım 10 kişiyi geçmeyiz,ama kayınvalidem yok o darılmasın bu gücenmesin diye 100 kişi çıkarınca,otobüs tutması lazım bize onca insanı getirmesi için o yüzdende onun evinde mevlüt yapmaya karar verdik,bayramda bana hediyelik ne düşünüyorsun diye sorunca valla açıkçası dedim bişey düşünmüyorum,ben kafamda hastane odasındaki sunumlarım dedim aklımda şuan,mevlüt için dedim 100 kişiye ne verebiliriz,hem çok güzell değişik kimsede olmasın istiyor,hemde 1,5 lirayı geçmesin deyince güldüm :))) dedim ben çarşamba eminönüne gidicem,bir fiyat araştırırm dedim.

hastanede küçük kavanozlar içinde draje çikolatalı sunumları çok seviyordum,tanesi yaklaşık instagramda 3-4 lira arasındaydı,aynı şekilde mantar kapaklı kolonya şişeleride aşağı yukarı o fiyatlara,hastaneye çok kişinin geleceğini düşünmüyorum,o yüzden 25 adet mantar kapaklı kolonya şişesi,25 adet cam kavanoz aldım kızlar,şişelerin tanesi 0,75 kuruştu,süslemek için minik mavi hazır güller aldım,organze saten kurdale,evde zaten silikon tabancam vardı,ayrıca kolonyayı mavi renk yapmak için boyada aldım.

Gelelim mevlüte,yine instagramda kese içinde tesbihi çok beğendik,kayınvalidemde keseye bayıldı,tabi fiyatı 5 lira dediler,en son 100 adet deyince 3,5 liraya indi,yinede 100 adet 350 lira yapınca açıkçası oda çok geldi,bugün birebir aynı keseyi buldum,hac ve ümre malzemecilerini geze geze en sonunda gönlüme göre ucuz tesbihi buldum,süslemek için 150 lik hazır güllerden aldım,birde sepet aldım,o sepetide güllerle süsledim,bakalım beğenicekmisiniz.
- 100 adet tespih tanesi 0,40 kuruş
-100 adet kese tanesi 0,45 kuruş
-150 adet mavi gül paketi 12 lira
-sepet 15 lira
-kolonya boyası 3 lira
-cam kavanoz tanesi 0,70 kuruş
-mantar tıpalı kolonya şişesi 0,70 kuruş
-100 adet yapışkanlı sticker (henüz maatbadan fiyat almadım )
-100 adet karton etiket (henüz maatbadan fiyat almadım )

kızlar her ay kan testi yaptırıyorum ama kan değerlerim düşüyor. normal sanırım hamilelikler de düşüş yaşamak. doktorum her gün 200 gr balık, tavuk ya da kırmızı et tüketmemi söylemişti. siz her gün bunları yiyormusunuz?
Yok canim ya her gün yemiyorum keske dikkat edebilsem beslenmeme ama calisinca olmuyor ne bulursam onu yiyorum:)

Cok kötüyüm kizlar..kocam polis suan görevde ve buralar cok kotu cok karisik..allah hepimizin herkesin evladini kocasini yakinlarini korusun..bitsin artik bu olaylar..rahat uykuyu haram ettiler bizlere

: ((( inşallah arkadaşım,tüm polisler,tüm insanlarımız Allah a emanet olsunlar,Allah eşinide evladına bağışlasın inşallah,tez zamanda bitsin bu huzursuzluklar,Allah fırsat vermesin inşalah

Canm bnmde bebek ters ama doktor hiç sorun yapma dedı şeyimin agrısıda ondanmış cok ayakta kalmamak gerek dedı.
Ama bbek dönebilir dedi.. Son haftaya kadar dönebilirmiş

Canim bebek ters derken kastettiğin başının mı yoksa ayaklarının mı aşağıda olması? Benim bebegimin de başı aşağıda da merak ettim.

iyi geceler anneler,bugünkü eminönü yolculuğumun sonuna geldim,çok yorucu sayılırdı ama tatlı yorgunluklar diyelim :))
Öncelikle Allah bebeklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin,çok heves edip çok alışveriş yapma taraftarı değilken birden bire el attım bu işe ama Allah utandırmasın,hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin,annem her zaman derki,hangi iş olursa olsun aşırı heves ettiğin işin sonu hayr olmuyor,aksi gidiyor yada nazar değiyor,inanın bana geçen sene ilk bebeğimde 11,haftamda evlilik yıldönümüme denk geldiği bir vakit artık biz 3 kişi oluyoryuz diye face de bir paylaşım yapmıştım,haftasında da malesef bebeğimi kaybetmiştim : ( ama şuan eşim,ailem,yakın 3 arkadaşım vede sizler dışında kimse bilmiyor,facede en ufak bişey paylaşmıyorum hamileleiğme dair,tabi kayınvalidem kalabalık sülalesine bahsetti o ayrı tabi,Allah a emanet olsunlar,Rabbim kötü gözlerden korusun inşallah,kalabalık sülale deyince kızlar,benim mevlütüm kısmetse kayınvalidemde olacak,evlerimizin arası 30 km,benm çevrem çok fazla değil,taş çatlasın ablam,annem,arkadaşlarım 10 kişiyi geçmeyiz,ama kayınvalidem yok o darılmasın bu gücenmesin diye 100 kişi çıkarınca,otobüs tutması lazım bize onca insanı getirmesi için o yüzdende onun evinde mevlüt yapmaya karar verdik,bayramda bana hediyelik ne düşünüyorsun diye sorunca valla açıkçası dedim bişey düşünmüyorum,ben kafamda hastane odasındaki sunumlarım dedim aklımda şuan,mevlüt için dedim 100 kişiye ne verebiliriz,hem çok güzell değişik kimsede olmasın istiyor,hemde 1,5 lirayı geçmesin deyince güldüm :))) dedim ben çarşamba eminönüne gidicem,bir fiyat araştırırm dedim.

hastanede küçük kavanozlar içinde draje çikolatalı sunumları çok seviyordum,tanesi yaklaşık instagramda 3-4 lira arasındaydı,aynı şekilde mantar kapaklı kolonya şişeleride aşağı yukarı o fiyatlara,hastaneye çok kişinin geleceğini düşünmüyorum,o yüzden 25 adet mantar kapaklı kolonya şişesi,25 adet cam kavanoz aldım kızlar,şişelerin tanesi 0,75 kuruştu,süslemek için minik mavi hazır güller aldım,organze saten kurdale,evde zaten silikon tabancam vardı,ayrıca kolonyayı mavi renk yapmak için boyada aldım.

Gelelim mevlüte,yine instagramda kese içinde tesbihi çok beğendik,kayınvalidemde keseye bayıldı,tabi fiyatı 5 lira dediler,en son 100 adet deyince 3,5 liraya indi,yinede 100 adet 350 lira yapınca açıkçası oda çok geldi,bugün birebir aynı keseyi buldum,hac ve ümre malzemecilerini geze geze en sonunda gönlüme göre ucuz tesbihi buldum,süslemek için 150 lik hazır güllerden aldım,birde sepet aldım,o sepetide güllerle süsledim,bakalım beğenicekmisiniz.
- 100 adet tespih tanesi 0,40 kuruş
-100 adet kese tanesi 0,45 kuruş
-150 adet mavi gül paketi 12 lira
-sepet 15 lira
-kolonya boyası 3 lira
-cam kavanoz tanesi 0,70 kuruş
-mantar tıpalı kolonya şişesi 0,70 kuruş
-100 adet yapışkanlı sticker (henüz maatbadan fiyat almadım )
-100 adet karton etiket (henüz maatbadan fiyat almadım )
Cok begendim canim aldiklarini maşallah sana nazar degmesin ne guzel hazirliklar yapiyorsunuz ben daha hic bisey almadim bebisime ne zaman baslarsam artik..

Cok begendim canim aldiklarini maşallah sana nazar degmesin ne guzel hazirliklar yapiyorsunuz ben daha hic bisey almadim bebisime ne zaman baslarsam artik..

Allah razı olsun ,inan bana bugün çıktım ve yarım gün içinde oluştu valla,tüm gebeler sanki bugun eminönündeydi,anlaşsak bu kdr olmazdı yani,herkesde bir telaş,ama nacizane tavsiyem,kendi yapacaklara son aylara bırakmadan halletmek gerekiyor sanırım,epey yorucuydu diyebilirim.

Allah razı olsun ,inan bana bugün çıktım ve yarım gün içinde oluştu valla,tüm gebeler sanki bugun eminönündeydi,anlaşsak bu kdr olmazdı yani,herkesde bir telaş,ama nacizane tavsiyem,kendi yapacaklara son aylara bırakmadan halletmek gerekiyor sanırım,epey yorucuydu diyebilirim.
Aynen baslamam lazim ama hep erteliyorum biraz da yetenek gerektiriyor bunlari yapmak ben cok beceremem süsleme işini cabuk sıkılırım o yüzden hepsini internetten sipariş edicem;)

Yok canim ya her gün yemiyorum keske dikkat edebilsem beslenmeme ama calisinca olmuyor ne bulursam onu yiyorum:)
haklısın canım. her ay kan testi yaptırmasam ben de bilmem aslında kanım ne durumda diye. bazen sürekli tahlil yaptırmakta çok iyi değil. her gün de et pişirilmiyor ki.

Yok
Canim bebek ters derken kastettiğin başının mı yoksa ayaklarının mı aşağıda olması? Benim bebegimin de başı aşağıda da merak ettim.
cNım bebegin basının asagıda olması gerekıymus.. Bnm bebegimin bası sag tarafta ayaklar asagıda...
Ters yani... Senin bebegin normal yerinde

Back
X