Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı problem bizde de var canım... bizde her odaya klima taktırdık nerdeyse.. ev bizim değil kiradayız ev sahibi de doğalgaza yanaşmadı. şu an taşınma durumu da söz konusu değil kaldık öyle.. bir de elektrikli soba var öyle olacak bu kış galiba..Kışın neyle ısınacaksınız kızlar bizim nuraya doğal gaz hala gelmedi klayla ısınıcaz ama annem kızıyor o daha küçücük üşür diyor napıcamı bilemedim
Hamileliğinin 3 Ay'ından buayana diş Et'im iltihap ağrı kızarıklık çeneme vuruyo iltihap sıvılce çıkmazdı bende ama çenem fena durumda dişciyede gittim gargarada yaptım yok o dişlerim değişecekmiş baya bır tamirlik diş var ama ben şuan ona dayanamam diye geçici tedaviyle geçiştiriyorum diş etlerime ilaç uyguladı Bayram öncesi bayramda diş ağrımdan Öldüm tedavıde kar etmiyo malesefSlm kizlar diseti rahatsızlıgınızda ne tür tedaviler uygulayarak gecirdiniz yoksa dişciye mi gittiniz 1 haftadir dis etim şişti iltihaplandi israrla da gecmiyor![]()
Kışın neyle ısınacaksınız kızlar bizim nuraya doğal gaz hala gelmedi klayla ısınıcaz ama annem kızıyor o daha küçücük üşür diyor napıcamı bilemedim
Slm kizlarr bayramda hic giremedim valla,bugunde ayagimin tozu ile eminonunden geliyorum,cok sukur alacaklarimi aldim,ettim,umarim guzel olurlar,cok yoruldum ama yaa,ne zor ismis bunlar,daha ilerleyen aylara hayatta yetistiremezmisim,ilerleyen saatlerde,kapi susleri sekerleri bolumune aldiklarimi koyucam kizlar,fiyatlariyla yazarim
Kizlar merhaba.bende duvar kagidi pahali diye vazgecmistim sonra koctasta topu 16 liraya halley duvar kagidi buldum dun kendimiz yaptik iki duvara cok cici oldudiger iki duvarida toz maviye boyicaz birde raf siparisi verdim internetten,hali ve perdesinide aldik baya hazirligimiz bitti bizim
![]()
Selam kızlar bizde küvetini filesini aldık
1 adet 10 lu hastane çıkışı
1 adet pijama takımı (1ay)
3 adet tulum (0-3ay)
4 adet 5li zıbın
1 kışlık battaniye,2 penye battaniye
Ağız bezi 10luk
3,4 çıtçıtlı badi aldım
İlk aylar için başka birşey almıyorum hızlı büyüyorlar
Bundan sonraki kıyafet alışverişi sonraki aylar için olacak
Biberonları emzikleri ve bakım ürünleri kaldı.ve bebek şekerlerimiz duruyor daha karar veremedim nasıl birşey yapacağıma.
Canm bnmde bebek ters ama doktor hiç sorun yapma dedı şeyimin agrısıda ondanmış cok ayakta kalmamak gerek dedı.
Ama bbek dönebilir dedi.. Son haftaya kadar dönebilirmiş
Cok kötüyüm kizlar..kocam polis suan görevde ve buralar cok kotu cok karisik..allah hepimizin herkesin evladini kocasini yakinlarini korusun..bitsin artik bu olaylar..rahat uykuyu haram ettiler bizlere
canım ben de yarın yaptrcam kaç günde çıkıyor sonucu ?Slm kızlar bayram bitti sohbetinizi özledimmm. Şeker yüklemeyi yaptırdım sonuç bekliyorum.inşallah iyi çıkar![]()
Günaydın herkese. Benim de şu bitmeyen şeker meselesiyle ilgili bir sorum olacak. Evde kendi takibini yapan var mı? Benim şekerim gebelik öncesinde olduğu gibi hızlı düşüyor, yani tokluk şekerim açlıktan düşük oluyor. Dünkü değerlerimi yazayım. Açlık:85, Tokluk 1.saat:100, Tokluk:2.saat:78. Genellikle bu civarlarda seyrediyor şekerim. Aile hekimim yaptırmama gerek olmadığını söyledi, kendi doktorum hiç bahsetmedi bile. Ben de henüz sormadım. Değerleri bu civarlarda olup da yine de yükleme yaptıran var mı merak ettim. Bana çok gereksiz geliyor ama yine de içim rahat etmedi bir türlü.
sana aynen katılıyorum. ben de bankacıyım hem müşterilerle hem de personelin kaprisiyle uğraşıyorum. acayip sıkıldım. 32. haftamı doldurur doldurmaz izne cıkacam allah izin verirse. 36 ya kadar bekleyim bebeğimle geçirecek vaktim daha çok olsun diyodum ama yok katlanamıyorum. ücretsiz izin alırım o zaman da napayım kociş baksın bize de :)ya bir de ben artık çalışmaktan yoruldum.. memurum daha yılbaşına kadar çalışacağım nerdeyse bir an önce bitsin valla iş yeri kaprisi çekmekten sıkıldım. güya ben hamileyim benden çok çileleri var valla
ay meraktan çatladımGünaydın kızlar. Kapı süsüm şekilleniyoooorEki Görüntüle 1264722
Allahtan o var birde fan var hertaraftan ısınırız artıkzor bir durum elektrikli soba da şart o zaman
son ay canım.. hatta bana doktor o zmn her hafta geleceksin dedigünaydın kızlar... kadınlar klubünün takviminde belli bir zamandan sonra doktorumuzun bizi 15 günde bir çağıracağı yazıyor.. bu zaman ne zamanlara denk geliyor..
sağolasın :)son ay canım.. hatta bana doktor o zmn her hafta geleceksin dedi