2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selam herkese dr dan sonra gezdim tozdum yeni geldim eve

50 gr şeker yüklemesi sonuçlarım

açlık 89
tokluk 156

çıktı haftaya salı günü 100 gr lık yükleme yapılacakmış biliyordum şeker çıkacağını doymuyorum çünkü hiç

bebişim çok iyi durumda maşşallah amam göremedim doğru dürüst haftaya bakalım görürüm inş düzgün bir şekilde

kızlar ben artık bir şey diyemiyorum nasipsizmiyim neyim:(

gittik dr a devlete tabi, eee neymiş 36. haftaya kadar ben bakmıyorum radyolog bakıcak dedi:KK57: bunca zaman sen baktın ya be kadın nasıl sinir oldum, hadi dedim normal doğumu sorayım niye riske atalım tabi ki sezaryan diye kestirip attı, o kadar üzgün ve sinirliyim ki, ultrasona da taa ayın 16 sına gün verdiler ki dr göstermiyor bile bebeğimi:( eşim tıp merkezi var bir tane ona gidelim istersen dedi ağız ucuyla işi yoğun beyefendinin yetişmesi lazım!! O dr a da daha önce sinir olmuştum düşük tehlikem olunca, yok dedim, özel hastane bir tane zaten, yolda dönerken patladım senin yüzünden beni buralara mecbur ediyorsun bu muamelelere maruz kalıyorum özele gitsek böyle olmazdı ben bebeğimi göremiyorum bıktım artık diye ağladım, neymiş herkes özele mi gidiyormuş, o kadar kızgınım ki hata bende ki senin gibi adama ikinciyi doğuruyorum dedim:KK61::KK61: iş çıkışı hazır olacakmışım da özele götürecekmiş, gitmiycem onunla yarın kendim binicem otobüse özele gidicem, bıktım artık yüzünü görmek istemiyorum bu adamın:KK61::KK61:

selam anneler sürekli takipteyim ama yazamadım hiç bebişler iyidir inşallah bayram yorgunluk atlattık çok şükür evimde akşama kadar yatmayı özlemişim valla ben seviyorum sanırım yalnızlığı
bugün kontroller var sanırım herkes güzel haberler alır inşallah
gkcnbrt geçmiş olsun canım yat dinlen yorma kendini ağrın mı oldu nasıl farkettin

kızlar ben artık bir şey diyemiyorum nasipsizmiyim neyim:KK43:

gittik dr a devlete tabi, eee neymiş 36. haftaya kadar ben bakmıyorum radyolog bakıcak dedi:KK57: bunca zaman sen baktın ya be kadın nasıl sinir oldum, hadi dedim normal doğumu sorayım niye riske atalım tabi ki sezaryan diye kestirip attı, o kadar üzgün ve sinirliyim ki, ultrasona da taa ayın 16 sına gün verdiler ki dr göstermiyor bile bebeğimi:KK43: eşim tıp merkezi var bir tane ona gidelim istersen dedi ağız ucuyla işi yoğun beyefendinin yetişmesi lazım!! O dr a da daha önce sinir olmuştum düşük tehlikem olunca, yok dedim, özel hastane bir tane zaten, yolda dönerken patladım senin yüzünden beni buralara mecbur ediyorsun bu muamelelere maruz kalıyorum özele gitsek böyle olmazdı ben bebeğimi göremiyorum bıktım artık diye ağladım, neymiş herkes özele mi gidiyormuş, o kadar kızgınım ki hata bende ki senin gibi adama ikinciyi doğuruyorum dedim:KK61::KK61: iş çıkışı hazır olacakmışım da özele götürecekmiş, gitmiycem onunla yarın kendim binicem otobüse özele gidicem, bıktım artık yüzünü görmek istemiyorum bu adamın:KK61::KK61:
Ben kiyamamm sanaa,nolur yapma hangimizin kocasi 4 4 luk ki,ben erkek fatma gibi arabaya atlayip hep yalniz gidiyorum,bekleme odasinda herkes kocasiyla ben hep tek,bikere merak edip gelmedi hem bnm ilk bebegimm,uzulme bosver,tabiki ozel hastanede ilgi alaka farkli oluyor,mutlaka etrafinda muayenesi uygun dogumu yygun elbet bi hastane vardir,kimseye minnet etme kocan olsada,kendin git arastir,napicAn arkadasim,4 4 luk olmuyo iste

Günaydın kızlar. Kapı süsüm şekilleniyoooorEki Görüntüle 1264722

gitgide güzelleşiyor belki bende böyle birşeyleryapabilirim vakit bulurusam çok hoş

slm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
bayramın 1. gününü hastanede geçirdik sancım başlamış
nts ye bağlandık bol bol ölçüm yapıldı
ilaçlarla sancıyı durdurdular çok şükür açılmamız yok
her şey yoluna girdi bizi oğluş acele etmeye kalktı
10 gün raporluyum önlem olarak evde yatıp dinleneceğim
bizden haberler bu kadar :KK15:

çok geçmiş olsun canım :KK17:

kızlar tek tek alıntı yapamadım saolun iyi dilekleriniz için sonuç çıktı 110muş bna 50gdn yaptılar bi kere kan verdim şekerli suyu kendileri yapmıyomuş kutuda geldi böle asitli sanki enerji içeçklerindeki tat var gibi geldi bana biraz zorlandım ama şükür değdi kontrolmuzu de olduk 925g olmuş kuzum :KK46: bugün hastaneye giden arkdaşlarda iyi haberlerle döner inşallah

maşşalh canm kurtulmuşsun ne güzel şeker illetinden de:KK68:

Canım iki saatte çıktı sonuç. 158 çıktı yeniden yaptırcam bu sefer 100 ml yapacajlarmış. Pztsi gideceğim

benimde 156 çıktı canm salı gideceğim bende 100 gr için hakkımızda hayırlısı

bu arada kan uyuşmazlığı iğnesi olan var mı

ben haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum canm eşimde bebşi görür hem inş dr izi almaz da vurunuruz

gittik dr a devlete tabi, eee neymiş 36. haftaya kadar ben bakmıyorum radyolog bakıcak dedi:KK57: bunca zaman sen baktın ya be kadın nasıl sinir oldum, hadi dedim normal doğumu sorayım niye riske atalım tabi ki sezaryan diye kestirip attı, o kadar üzgün ve sinirliyim ki, ultrasona da taa ayın 16 sına gün verdiler ki dr göstermiyor bile bebeğimi:KK43: eşim tıp merkezi var bir tane ona gidelim istersen dedi ağız ucuyla işi yoğun beyefendinin yetişmesi lazım!! O dr a da daha önce sinir olmuştum düşük tehlikem olunca, yok dedim, özel hastane bir tane zaten, yolda dönerken patladım senin yüzünden beni buralara mecbur ediyorsun bu muamelelere maruz kalıyorum özele gitsek böyle olmazdı ben bebeğimi göremiyorum bıktım artık diye ağladım, neymiş herkes özele mi gidiyormuş, o kadar kızgınım ki hata bende ki senin gibi adama ikinciyi doğuruyorum dedim:KK61::KK61: iş çıkışı hazır olacakmışım da özele götürecekmiş, gitmiycem onunla yarın kendim binicem otobüse özele gidicem, bıktım artık yüzünü görmek istemiyorum bu adamın:KK61::KK61:

hiç üzülme canım özele gidip 50 tl veriyorum da ne oluyor göremedim bebişin yüzünü bile kafasını ve uyluk kemiğini ölçtü dr kalbini dinledi hadi güle güle:KK62: insan bi yüzünü gösterir dimi bari:KK11: hamilelik psikolojisinden oluyor hep bunlar boşver geçer birazdan :KK54:

Allahtan o var birde fan var hertaraftan ısınırız artık
inşaallah canım
günaydın kızlar... kadınlar klubünün takviminde belli bir zamandan sonra doktorumuzun bizi 15 günde bir çağıracağı yazıyor.. bu zaman ne zamanlara denk geliyor..
canım 36 dan sonra
selam kızlar ben de bugün 2.doz td aşımı olmaya gideceğim öğleden sonra bi de bugün özel ders var öğleden sonra
kolay gelsin
kızlar selam şükürler olsun dr gelmiş kan verdim şekerimi içtim yine kan verdim evime geldim kahvaltımı yapıyorum:kk77: şimdi şekeri içerken hiç zorlanmadım hatta hemşireye dedim ki bu karışmamış biraz daha karıştırırmısınız:KK57::KK70:

12 de çıkcak sonucum hemen yemeğimi yiyip gidecdğim yazdıklarınızı gelince okuyacağım:KK19:

bu arada bebeişim çok iyi maşşalh ama dr bey yüzünü göstermeden 2 dk da kaldırdı beni sonuçları gösterirken söylicem yüzünü de çeksin görmedim bile doğru dürüst kaç hafta bekledim ben bunun için:KK51:
iyi bari canım zorlanmamışsın
slm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
bayramın 1. gününü hastanede geçirdik sancım başlamış
nts ye bağlandık bol bol ölçüm yapıldı
ilaçlarla sancıyı durdurdular çok şükür açılmamız yok
her şey yoluna girdi bizi oğluş acele etmeye kalktı
10 gün raporluyum önlem olarak evde yatıp dinleneceğim
bizden haberler bu kadar :KK15:
canım çok geçmiş olsun zamanında gelsin kuzun inşaallah
Ahhh kızlarr bebegimmm hareket ettikçe kasıklarım agrıyo
bazen benimde öyle oluyor yerimden zıplatıyor
Merhaba kızlar size bir sorum olucak bebisim karnimda sanki ortaya toplaniyor sanki ittiriyor yada kasiliyor gini oluyor biraz acı hissediyorum gibi normal mi acaba:KK51:
canım ara ara olabilir bebek hareketide kasılma gibi olabiliyor
kızlar tek tek alıntı yapamadım saolun iyi dilekleriniz için sonuç çıktı 110muş bna 50gdn yaptılar bi kere kan verdim şekerli suyu kendileri yapmıyomuş kutuda geldi böle asitli sanki enerji içeçklerindeki tat var gibi geldi bana biraz zorlandım ama şükür değdi kontrolmuzu de olduk 925g olmuş kuzum :KK46: bugün hastaneye giden arkdaşlarda iyi haberlerle döner inşallah
maşaallah canım bebeğine
selam herkese dr dan sonra gezdim tozdum yeni geldim eve

50 gr şeker yüklemesi sonuçlarım

açlık 89
tokluk 156

çıktı haftaya salı günü 100 gr lık yükleme yapılacakmış biliyordum şeker çıkacağını doymuyorum çünkü hiç

bebişim çok iyi durumda maşşallah amam göremedim doğru dürüst haftaya bakalım görürüm inş düzgün bir şekilde

canım açlık iyiymiş yükleme sonrası yüksek ama bayram sonrasıya ondan da olabilir yedik tatlıyı çünkü

bende haftaya inşaallah sağlık ocağında yaptırıcam

canım haklısın ama birazcık sakin :)) bak hormonlarımız çok farklı çalışıyor onun da etkisi var... ama için rahat edecekse bence fırsatında varsa tek başına kalk git nolcak sanki

canım inşaallah insafa gelir yazık size de Allah yardımcınız olsun, amin canım inşaallah tamam der

amin canım inşaallah, ben tez canlıyım planlı bir insanım eşim tam zıttım, o yüzden çok yıprandım yoruldum her şeyi ertelemesinden

maşaallah bebeğine canım, döner o döner son hafta bile dönüyorlar daha çok erken

canım her gün et ben yiyemem çok sevmiyorum haftada bir anca yiyordurum tahlilde en son ne zaman yapıldı hatırlamıyorum, yeşil mercimekte yiyebilirsin, kan yapan besin çok her gün et bezdirir insanı

ohh ne güzel hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün odasında

hayırlı olsun güle güle kullanın

ceviz artırmaz canım inşaallah güzel çıkar sonucun

Allah yardımcıları olsun,bencede bitsin artık şu olaylar her şeyi bahane ediyorlar karıştırmak için!

canım tuzlu suyla gargara dene bir kaç gün geçmezse mutlaka git enfeksiyon olmasın sonra

canım değerlerin iyi çıkmış aslında sen bilirsin

hadi inşaallah iyidir kuzun

inşaallah iyi çıkar sonuç

çok hoşsun ya:KK45::KK45::KK45:

sık sık ta mercimek yapmaya çalışıyorum canım. pekmez içmeye başladım bugünden itibaren. elimden geldiği kadar artık. ;)

eflalim üzme kendini arkadaşım bebeğini düşün lütfen,bence de kendin git güzel güzel görürüsün bebeğini herşeyi ayrıntılı sorarsın için rahatlar en azından

Ben kiyamamm sanaa,nolur yapma hangimizin kocasi 4 4 luk ki,ben erkek fatma gibi arabaya atlayip hep yalniz gidiyorum,bekleme odasinda herkes kocasiyla ben hep tek,bikere merak edip gelmedi hem bnm ilk bebegimm,uzulme bosver,tabiki ozel hastanede ilgi alaka farkli oluyor,mutlaka etrafinda muayenesi uygun dogumu yygun elbet bi hastane vardir,kimseye minnet etme kocan olsada,kendin git arastir,napicAn arkadasim,4 4 luk olmuyo iste
canım araba kullanamıyorum,eşim tutucudur o öyle olmasada babası yeter! Tek gitmeme razı değil asla bugün gidecektim evin merkeze uzak otobüse binip ama yok geldi aldı, özel hastane bir tane burda:( dr u çok sevmiyorum ama zaten baksana illa sezaryen diyor dr lar kimin umurunda benim normal doğurma isteğim, illa sezaryen olacaksa ben özeli isterim çekemem devletin rezilliğini binası eski bakımsız çünkü:( 1000 tl özelde sezaryen, anlamadığım ilk bebeğimizde biz dr un muayenehanesine gittik hep o zaman sesi çıkmıyordu:(
gitgide güzelleşiyor belki bende böyle birşeyleryapabilirim vakit bulurusam çok hoş

çok geçmiş olsun canım :KK17:

maşşalh canm kurtulmuşsun ne güzel şeker illetinden de:KK68:

benimde 156 çıktı canm salı gideceğim bende 100 gr için hakkımızda hayırlısı

ben haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum canm eşimde bebşi görür hem inş dr izi almaz da vurunuruz

hiç üzülme canım özele gidip 50 tl veriyorum da ne oluyor göremedim bebişin yüzünü bile kafasını ve uyluk kemiğini ölçtü dr kalbini dinledi hadi güle güle:KK62: insan bi yüzünü gösterir dimi bari:KK11: hamilelik psikolojisinden oluyor hep bunlar boşver geçer birazdan :KK54:
canım tek baksaydıda kilosunu boyunu söyleseydi en son iki ay önceki halini biliyorum ben:(
canım haklısın ama birazcık sakin :)) bak hormonlarımız çok farklı çalışıyor onun da etkisi var... ama için rahat edecekse bence fırsatında varsa tek başına kalk git nolcak sanki

yok canım yok benim eşim hep böyle keşke hormonlardan olsa:(

eflalim üzme kendini arkadaşım bebeğini düşün lütfen,bence de kendin git güzel güzel görürüsün bebeğini herşeyi ayrıntılı sorarsın için rahatlar en azından
yarına bakıcam randevuya canım inşaallah gitmeyi çok istiyorum şükür ki cebimde param var şimdi yoksa gidemezdim:(

sakin ol şampiyon :) üzme canını boşveerr. erkek milleti işte ne anlar onlar. sonuçta hissetmiyolar bişi yapmıyolar. ama adı baba işte. akşam birlikte gidip görün bebişinizi ikinize de iyi gelir bence. hem o da neden görmek isteiğini anlar belki ;) kalbini duyunca heycanlanır ne bileyim hareketlerini görünce heveslenir falan.. sen kendini hiiç üzme boşveeerr

IMG_20141009_112536.webp

Ablamin doğumuna gidiyorum yanina bu gece
Bu hediye sepetini hazirladim
İçindekiler :
1 kadife tulum
1 2li takim
3 zibin
1 orgu ceket
1 sac bandi

canım araba kullanamıyorum,eşim tutucudur o öyle olmasada babası yeter! Tek gitmeme razı değil asla bugün gidecektim evin merkeze uzak otobüse binip ama yok geldi aldı, özel hastane bir tane burda:KK43: dr u çok sevmiyorum ama zaten baksana illa sezaryen diyor dr lar kimin umurunda benim normal doğurma isteğim, illa sezaryen olacaksa ben özeli isterim çekemem devletin rezilliğini binası eski bakımsız çünkü:KK43: 1000 tl özelde sezaryen, anlamadığım ilk bebeğimizde biz dr un muayenehanesine gittik hep o zaman sesi çıkmıyordu:KK43:

canım tek baksaydıda kilosunu boyunu söyleseydi en son iki ay önceki halini biliyorum ben:KK43:

yok canım yok benim eşim hep böyle keşke hormonlardan olsa:KK43:

o kadarı da kötü canım haklısın valla :(

ya ben balık ve ceviz yiyemiyorum canım hiç ama hiçç istemiyor :KK43:( pekmez içiyorum et de yiyorum ama :KK43:(

canım bende balık yiyemiyorum ama ceviz hergün 3 tane yiyorum pekmez her sabah yiyorum 1 kaşık aç karına hergün 2 yumurta 1 bardak süt bol peynir bebiş kendine gelmiş yoksa 3 hafta önce geriden gidiyordu şimdi öne bile geçmiş

yemende yarar var

sakin ol şampiyon :) üzme canını boşveerr. erkek milleti işte ne anlar onlar. sonuçta hissetmiyolar bişi yapmıyolar. ama adı baba işte. akşam birlikte gidip görün bebişinizi ikinize de iyi gelir bence. hem o da neden görmek isteiğini anlar belki :KK66: kalbini duyunca heycanlanır ne bileyim hareketlerini görünce heveslenir falan.. sen kendini hiiç üzme boşveeerr
gitmem onunla görmüycek o bebeğini hakedecek hiç bir şey yapmıyor çünkü ne alsam ne gerek var ne yapsam ne gerek var
Eki Görüntüle 1264862
Ablamin doğumuna gidiyorum yanina bu gece
Bu hediye sepetini hazirladim
İçindekiler :
1 kadife tulum
1 2li takim
3 zibin
1 orgu ceket
1 sac bandi

çok güzel canım hayırlı doğumlar ablana

özeldekine de randevu yok yarına pes artık!!

inşaallah canım

canım 36 dan sonra

kolay gelsin

iyi bari canım zorlanmamışsın

canım çok geçmiş olsun zamanında gelsin kuzun inşaallah

bazen benimde öyle oluyor yerimden zıplatıyor

canım ara ara olabilir bebek hareketide kasılma gibi olabiliyor

maşaallah canım bebeğine

canım açlık iyiymiş yükleme sonrası yüksek ama bayram sonrasıya ondan da olabilir yedik tatlıyı çünkü

bende haftaya inşaallah sağlık ocağında yaptırıcam
SAĞOL CANIM .. DAHA VARMIŞ..

Back
X