2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aavalla çok güzelmiş ama pahalı sanki yaaa:KK17:
canım malı polarmış kumaşçıya baksan vardır belki böyle desende polar kendin bile dikersin ben dikmiştim çift kat polar battaniye

daha olmadı düz alırsın üstüne yıldız süsler dikersin

Muhtemel doğum tarihi 11 ocak olan arkadaşlar ben bebeğimi bazı günler gündüz pek hissedemiyorum iki günde bir filan gündüz çok hissedebiliyorum sizde durum nasıl?

ekim anneleri patır patır doğruyor arkadaşlar hemde normal doğum ağırlıkta:KK71:
canım ne güzel ben dün dr a sordum tabi ki sezaryen dedi ne bekliyorsam:( neymiş niye riske atalımmış, bu şehirden öyle soğudum ki mahrumiyet bölgesi, doğuda bir çok ilde dr özel hastane seçeneği daha çoktur, Ankara büyük şehir diye hep kaçardım keşke orda olsaydık diyorum şimdi:( seninki normal olacak değil mi öyle demiştin sezaryen sonrası

Muhtemel doğum tarihi 11 ocak olan arkadaşlar ben bebeğimi bazı günler gündüz pek hissedemiyorum iki günde bir filan gündüz çok hissedebiliyorum sizde durum nasıl?
canım bence kıpırdama işi bebekten bebeğe değişiyor ve aynı bebekte günden güne de değişiyor bazen tekme üstüne tekme savururken bazen uyuyabiliyor o yüzden takma oluruna bırak

her bebek aynı değil ki canım benim ilk bebeğimle bu bile farklı o yüzden kriteri olmuyor bunun, bazen sert olur hareketi bazen balık gibi kayar bebekler önemli olan her gün hissetmen artık

acıktım yemek yemem lazım yemekte var ama bende şöyle bir sorun var kendim pişirince o yemeğe gözüm doyuyor ve yemek istemiyor canım, benim gibi tuhaf olan var mı:KK53:
ben ben ben :D evlenmeden önce annem derdi sen yemeğe bişi mi katıyon niye kendin yemiyon diye :D şimdi de kocam diyo. napayım kokusundan doyuyorum heralde. hiç canım istemiyo en sevdiğim bişi bile olsa :D doğumdan sora kolay zayıflıcaz inş :D

canım yok olmaz rahat ol sen bebek seni tekmeler zaten merak etme

canım endişe olur tabi ama sen tecrübelisin ikinci an fazla 20 gün erken geliyor kasma kendini
kızına geçmiş olsun bu arada

canım benim ilk gebeliğimde öyleydi tam gününde doğdu oğlum

e normal evde sana muhtaç bir can daha var o seni yoruyor ilkte dinlenme imkanın daha çoktu

00 4. mü, ben ikide kalırım tabi Rabbim neyi uygun görür bilemem,odun eşime yeter bu kadar:KK43:

canım şimdi iyisin değil mi?

canım iyidir ye tabi bağışıklığı güçlendirir

canım rengi bebeğe göre koyu geldi sen bilirsin tabi

maşaallah kızına
eflalim eminim ki eşin seni ve çocuklarını çok seviyor ve önemsiyor .. Biraz maddiyat biraz da hamileliğin psikolojisi ile insan gerçekten baya bir bocalıyor.. Her şey çok güzel olacak.. Ne yapsın adam mizacı öyledir..

canım ne güzel ben dün dr a sordum tabi ki sezaryen dedi ne bekliyorsam:KK43: neymiş niye riske atalımmış, bu şehirden öyle soğudum ki mahrumiyet bölgesi, doğuda bir çok ilde dr özel hastane seçeneği daha çoktur, Ankara büyük şehir diye hep kaçardım keşke orda olsaydık diyorum şimdi:KK43: seninki normal olacak değil mi öyle demiştin sezaryen sonrası

inşallah canım Allahın taktiri her şey yolunda giderse çok istiyorum ,en azından denemek istiyorum,doktor konusunu çözdüm gibi doktorumun ablası yaptırıyormuş hayırlısı bakalım... canım face de gurup var ssvd diye or da bir çok kişi sezeryan dan sonra normal doğum yaptı,nerde sin bilmiyorum ama normal doğum yaptıran doktorların da listesi var bir bak istersen

kızlar pazartesi kontrolümüz var çok korkuyorum bize dua edin . iyi bişeyler demeyecek sanki doktor. benim tansiyon sürekli yükseliyor.
canım düşünme öyle olumsuzluğu çağırma pozitif ol bakalım hadi bebeğim iyi her şey iyi de kendine sürekli:KK60:
ben ben ben :D evlenmeden önce annem derdi sen yemeğe bişi mi katıyon niye kendin yemiyon diye :D şimdi de kocam diyo. napayım kokusundan doyuyorum heralde. hiç canım istemiyo en sevdiğim bişi bile olsa :D doğumdan sora kolay zayıflıcaz inş :D
iyi bari tek değilim:KK48: yaparken doyanlardansın sende, inşaallah canım bu sefer çok kilo almadım zaten hem nereme alıcam zaten 69 la gebe kaldım:KK52:
eflalim eminim ki eşin seni ve çocuklarını çok seviyor ve önemsiyor .. Biraz maddiyat biraz da hamileliğin psikolojisi ile insan gerçekten baya bir bocalıyor.. Her şey çok güzel olacak.. Ne yapsın adam mizacı öyledir..

sağol canım desteğin için hoş görüm gitti artık sanırım 7 yılın birikim dediğin gibi hamilelik doldum böyle, inşaallah iyi olur her şey

belirtmeden geçmiyim baba olarak çok çok iyidir çok güzel bakar oğlumuza, geceleri bir ben salladım bir o, altını değişir, yıkar, giydirir, gezdirir, yedirir, beni nazlamaz sadece:KK12:

inşallah canım Allahın taktiri her şey yolunda giderse çok istiyorum ,en azından denemek istiyorum,doktor konusunu çözdüm gibi doktorumun ablası yaptırıyormuş hayırlısı bakalım... canım face de gurup var ssvd diye or da bir çok kişi sezeryan dan sonra normal doğum yaptı,nerde sin bilmiyorum ama normal doğum yaptıran doktorların da listesi var bir bak istersen
canım listeye netten baktım facem yokta, sivasta yok ki yaptıran dr:( senin adına çok sevindim ama böyle duydukça normal doğumu kendim yapmış gibi seviniyorum içimde öyle bir ukde, senin face varsa benim için sorarmısın sivasta varmıymış olacağına ihtimal bile vermiyorum:(

canım listeye netten baktım facem yokta, sivasta yok ki yaptıran dr:KK43: senin adına çok sevindim ama böyle duydukça normal doğumu kendim yapmış gibi seviniyorum içimde öyle bir ukde, senin face varsa benim için sorarmısın sivasta varmıymış olacağına ihtimal bile vermiyorum:KK43:

tamam canım sorarım

canım düşünme öyle olumsuzluğu çağırma pozitif ol bakalım hadi bebeğim iyi her şey iyi de kendine sürekli:KK60:

iyi bari tek değilim:KK48: yaparken doyanlardansın sende, inşaallah canım bu sefer çok kilo almadım zaten hem nereme alıcam zaten 69 la gebe kaldım:KK52:

sağol canım desteğin için hoş görüm gitti artık sanırım 7 yılın birikim dediğin gibi hamilelik doldum böyle, inşaallah iyi olur her şey

belirtmeden geçmiyim baba olarak çok çok iyidir çok güzel bakar oğlumuza, geceleri bir ben salladım bir o, altını değişir, yıkar, giydirir, gezdirir, yedirir, beni nazlamaz sadece:KK12:
%90 ı öyle canım.. ne görmüşler ki babalarından ne bekliyorsun.. mizacı öyledir.. sen hem oğlan hem ev hem hamilelik birazcıcık bunalmış olabilirsin ... oluyor ya ne yapalım insanız..

canım malı polarmış kumaşçıya baksan vardır belki böyle desende polar kendin bile dikersin ben dikmiştim çift kat polar battaniye

daha olmadı düz alırsın üstüne yıldız süsler dikersin
aynen canım bekliyim biraz

kızlar pazartesi kontrolümüz var çok korkuyorum bize dua edin . iyi bişeyler demeyecek sanki doktor. benim tansiyon sürekli yükseliyor.

inş iyi şeyler söyler canım :KK68:

kızlar elektrikli tutmam lazım benim alt katı hallediyim bari yarın eşim üst katı halleder yoksa evin yüzüne bakılmıcak bu arada yarın bebek odasındaki tv yi mutfağa taşıtmayı düşünüyorum tv sehpasını da kv ye götürürüz odayı yavaş yavaş boşaltıyım bide duvar kağıdı araştıralım bakalım fiyatlar ne durumda :KK17: ben max 300 düşünüyorum 2 duvarı inş istediğim gibi olur :KK17:

Kızlar yaa ebrar isminin anlami çok güzel ervanın söylenişi güzel nasıl karar vercez ki bizzzz ?

acıktım yemek yemem lazım yemekte var ama bende şöyle bir sorun var kendim pişirince o yemeğe gözüm doyuyor ve yemek istemiyor canım, benim gibi tuhaf olan var mı:KK53:
bende aynıyım eflalim başkası yapsın 3tabak yerim iştahım acayip açık sürekli karnım aç hissediyorum bayramda eltimde gorumcemde yediklerimden korktum utandım milletten:KK48: hatta paket aldım eve bide sevdiklerimden koymuşlar saolsunlar ama kendim yapınca hiç istemiyorum,gündüzleri saçma sapan şeyler yiyorum zaten,
sen becerikli hatunsun bana Bi haşhaşlı mayalı tarifi :oops:verirmisin biliyosan

kızlar elektrikli tutmam lazım benim alt katı hallediyim bari yarın eşim üst katı halleder yoksa evin yüzüne bakılmıcak bu arada yarın bebek odasındaki tv yi mutfağa taşıtmayı düşünüyorum tv sehpasını da kv ye götürürüz odayı yavaş yavaş boşaltıyım bide duvar kağıdı araştıralım bakalım fiyatlar ne durumda :KK17: ben max 300 düşünüyorum 2 duvarı inş istediğim gibi olur :KK17:
elektrikli işi benimde :KK66:var ama kalkamıyorum yerimden hiç yapasım yok bide yuruyunce sol tarafımda Bi batma oluyo öyle olunca bugün dursun dedim bbi:KK70:saatlik iş aslında ama hiç içimden gelmiiyo:p

Back
X