2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam annikolar, muayenemizi olduk, 50 gram glikoz solüsyonunu da fondip yaptım kafam bi dünya, kih kih kih! Şimdi bekliyorum 15 dk sonra kan vereceğim. İçtikten sonra midem bulandı biraz, uzanıyorum şimdi hastane odasında.
Bebişimiz iyiymiş, pek pas vermedi bize yüzünü göstermedi yine. 770 gram, 28 cm olmuş. Hamilelik takvimimde 34 cm yazıyor bu hafta için, bizim oğlan bıdık olacak herhalde. Doktorumuz gelişimi normal dedi, bu haftada 34 cm olmaz dedi. Sizde boyla nasıl beni aydınlatır mısınız?

Mesajı yazmışım göndermemişim, hastaneden çıktık. 113 çıktı şekerim, iyi herhalde, iğrenç 100'lük glikozdan kurtuldum. Bunda bile midem bulandı, 100'lük yaptıranların işi zormuş.

Kızlar ciciler sayfasında sordum ama kimse cevap vermemiş ya da ben görmedim. Chicconun 6'lı hastane çıkış setini aldım, chicco yaz indirimi vardı. Hastane çıkışının yazlığı kışlığı olur mu ne dersiniz? Saçma bi iş mi yaptım acaba?

Selam annikolar, muayenemizi olduk, 50 gram glikoz solüsyonunu da fondip yaptım kafam bi dünya, kih kih kih! Şimdi bekliyorum 15 dk sonra kan vereceğim. İçtikten sonra midem bulandı biraz, uzanıyorum şimdi hastane odasında.
Bebişimiz iyiymiş, pek pas vermedi bize yüzünü göstermedi yine. 770 gram, 28 cm olmuş. Hamilelik takvimimde 34 cm yazıyor bu hafta için, bizim oğlan bıdık olacak herhalde. Doktorumuz gelişimi normal dedi, bu haftada 34 cm olmaz dedi. Sizde boyla nasıl beni aydınlatır mısınız?

Kızlar ciciler sayfasında sordum ama kimse cevap vermemiş ya da ben görmedim. Chicconun 6'lı hastane çıkış setini aldım, chicco yaz indirimi vardı. Hastane çıkışının yazlığı kışlığı olur mu ne dersiniz? Saçma bi iş mi yaptım acaba?

selam canm gözün aydın kurtuldun şeker illetinden valla darısı başımıza

bence hepsi yazlık gibi zaten ince aldıklarımız hep kışlık diye duymadım hiç

bende 2 takım aldım indirimden hastane cıkıslarının yazlığı kışlığı yok arkadaşım biri yeni sezon diğeri eski valla ben 2 takım aldımm hatta dur şimdi aklıma geldi 3 takım aldım biri tavşanlı diğerleride mavili :)

yok tabi ama neymiş bi alt açmaya o para verilmezmiş. havlu o kadar edermiymiş size ne beee alacam diye haykırmak istiyorum. sepet beşiklerden alacak annişkom ben de anakucağı ana dizi mi ne var ya sallanan onlardan alacam diyorum on tane mi alacakmışım :KK43: sanane ya istersem 1250 tane alırım sananeeee :mad:diye feryat edesim var
Ay valla aynen nedir bu kv dır dıri off bıktım ya taşınsamda kurtulsam ev yok ya ...

Kızlar ciciler sayfasında sordum ama kimse cevap vermemiş ya da ben görmedim. Chicconun 6'lı hastane çıkış setini aldım, chicco yaz indirimi vardı. Hastane çıkışının canim ben ozellikle kalin seyler almaya calistim ama yok hepsi ayni yelekte var polar seylerde var takma kafana kat kat giyinwcek bebeleryazlığı kışlığı olur mu ne dersiniz? Saçma bi iş mi yaptım acaba?

Ozun, post: 37254280, member: 589965"]Ben daha bi çift çorap bile Almadımmm :KK70:[/QUOTE]
Ooooooooo kiz Amma sabirlisin:KK57:

Kaç tl ye

:nazar::nazar: kızlar bebişim büyümüş maşallah unuttum resim koymayı aklimdayken atayım dedim :) :nazar::nazar:
:KK46::KK46:bu arada adı Alp Tuna olcak heralde miniğimin bakalım değişmez inşallah :-) 20141002_135359.webp

Kızlar merhabaa... android uygulama calismadigindan beri takip edemiyorum.. zor geliyor.. nasilsiniz iyi misiniz??

sezin alinti yapacaktim olamadi ben kislik almaya calistim takim hastane cikisi yok bulamadim hep ayni sadece penye kalite farki oluyor sadece polar tulum kadife birseyler bildum en iyiai kat kat giydirip yelek hirka bi kac ay ev icindede kundak gibi sariyorum ben korkmiyor cocuk hem elinden kolundan tabi bacaklari serbest olacak

Yaa benim canım biseler yemek istiyor yiyemiyorum offf ki ne offf esimde ye bosver diyo bise olmaz diyo.ilk gunumuzde amma zorlandim ya.kaldi 2 gün.yarinda misafirim gelicek pastalar borekler offf offf ne yapayim şimdi ben.arayip soracak doktorum yok ama su hemsiremi bi arayayim nedir bu diyim ya.yemek yasak canim biseer istiyo olcak symi bu

Back
X