2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi geceler kizlar bademciklerim sisti yutkunamiyorum korktigim basima geldi mamalesef normalde antibiyotik içerek iki haftada anca kendime geliyrdum şimdi ilacta alamicam bakalım ne kadar sürecek :KK43:
Tulumlarimizi ben.oglum icin hep kadife aldım kis icin yumuşacık ve kullanisli oluyor tavsiye ederim kadife tulumlari.
Hera canım sen hangisini brgendiysen onu al bence sonuçta boy olarsk bikaç santim kisa olmasi cok sey farketmez onemli olan kullanışlı olması ve bebegin rahat etmesi:)
çokk geçmiş olsun canım adaçayı ile gargara iyi geliyor benim boğazıma dene istersen..

İyi geceler kizlar bademciklerim sisti yutkunamiyorum korktigim basima geldi mamalesef normalde antibiyotik içerek iki haftada anca kendime geliyrdum şimdi ilacta alamicam bakalım ne kadar sürecek :KK43:
Tulumlarimizi ben.oglum icin hep kadife aldım kis icin yumuşacık ve kullanisli oluyor tavsiye ederim kadife tulumlari.
Hera canım sen hangisini brgendiysen onu al bence sonuçta boy olarsk bikaç santim kisa olmasi cok sey farketmez onemli olan kullanışlı olması ve bebegin rahat etmesi:)
Çok geçmiş olsun canım.

Canım ben de gracoyu istiyorum 400 lira çok iyi fiyat, nerede buldun acaba?
Internete ve diğer mağazalara göre gerçekten iyi bir fiyat alabildik. Gittiğimiz bir bebek mağazasından aldık bu fiyatı ama Ankara'da değilim maalesef :) Boyutları hakkında ne düşünüyorsun peki, içine sindi mi senin diğerleriyle kıyaslayınca?

İyi geceler kizlar bademciklerim sisti yutkunamiyorum korktigim basima geldi mamalesef normalde antibiyotik içerek iki haftada anca kendime geliyrdum şimdi ilacta alamicam bakalım ne kadar sürecek :(
Çok geçmiş olsun, bebeginin hatrına bir an önce iyi olursun umarım. Benim gönlüm Graco'dan yana ama Kraft 505 de güzel, 6 cmcik fark bir şey değiştirir mi bilemedim :( sen fark etmeyeceğini söylemişsin, yazdım bir kenara :)

kraft 505 i beğendim güzel duruyor tecrübeli anneler ne der bilemem ama ,oyum kraft 505:KK45:
Bugün alıyorduk bu 505i, son anda aklım Graco'ya kaydı, ikisini de almadan döndük :) kalite açısından ikisi de tatmin etti beni aslında ama ölçülere takıldım kaldım.

merhaba arkadaşlar bende inşallah Ocak annesi olucam 1 kızım var 2.5 yaşında
1 de oğlum olucak inşallah
ben de kızıma kraft 504 park yatak almıştım hala kullanıyoruz oğluşda kullanacak inşallah
Ben memnun kaldım ama sallanmase pek iyi değil ve birazda gıcırdıyo ama bu hiç sorun olmadı benim için

Kadife alırım o zaman bir iki tulum falan. İçimde kalmasın tabi yaa :) kaç kere daha anne olucam :KK66:
Ben de bu ikisini aldim kadife olarak
IMG_20141008_215918.webp
IMG_20141008_220113.webp

Ühhhüüü içim daraldı, inşallah sonucun güzel çıkar canım çekeceğin sıkıntıya değsin bari.

Aman eski sezon olsun ne olacak, temiz güzel olsun da. Yazlık kışlık yok diyorsan çok iyi canım. Bi gelsin de beğenmeZsem geri gönderirim artık.
Bebişin güle güle giysin takımlarını :KK49:

Öffff yani moral vermek isterdim ama :KK12::63: Allah kolaylık versin ne diyim, inşallah sonucu güzel çıkar canım.

39 tl canım bu takım
http://www.bebeshop.com.tr/Chicco-Pure-Bio-Organik-6-Parca-Hastane-Cikis-Seti-Keseli_13196.html#0
gayet uyguna almissin cnm ben idil bayb aldim cook pahali
Maşallah bebişine canım, ismi çok güzelmiş çok beğendim :)

Aslında bizim ev çok sıcak oluyor o yüzden çok kalın şeyler almiyim diyorum. Chicco diye de atladım hemen. Bi de kadife ve polar konusunda önyargılıyım ordan burdan bişeyler duyuyorum sağlıklı değil diye, beğendiğim şeyleri de alamıyorum aslında kadifeler çok hoşuma gidiyor. Bi tane polar battaniye aldım sadece kanserojen falan diyorlar sinirim bozuluyor. :63:

Ühhhüüü içim daraldı, inşallah sonucun güzel çıkar canım çekeceğin sıkıntıya değsin bari.

Aman eski sezon olsun ne olacak, temiz güzel olsun da. Yazlık kışlık yok diyorsan çok iyi canım. Bi gelsin de beğenmeZsem geri gönderirim artık.
Bebişin güle güle giysin takımlarını :KK49:

Öffff yani moral vermek isterdim ama :KK12::63: Allah kolaylık versin ne diyim, inşallah sonucu güzel çıkar canım.

39 tl canım bu takım
http://www.bebeshop.com.tr/Chicco-Pure-Bio-Organik-6-Parca-Hastane-Cikis-Seti-Keseli_13196.html#0
gayet uyguna almissin cnm ben idil bayb aldim cook pahali
Maşallah bebişine canım, ismi çok güzelmiş çok beğendim :)

Aslında bizim ev çok sıcak oluyor o yüzden çok kalın şeyler almiyim diyorum. Chicco diye de atladım hemen. Bi de kadife ve polar konusunda önyargılıyım ordan burdan bişeyler duyuyorum sağlıklı değil diye, beğendiğim şeyleri de alamıyorum aslında kadifeler çok hoşuma gidiyor. Bi tane polar battaniye aldım sadece kanserojen falan diyorlar sinirim bozuluyor. :63:

Ozun, post: 37254280, member: 589965"]Ben daha bi çift çorap bile Almadımmm :KK70:
Ooooooooo kiz Amma sabirlisin:KK57:[/QUOTE]
Ne sabırrıı catlıcam ama zor tutuyorum kendımı. :KK70: Bi çıkıcam allah yarattı demicem ne var ne yok alcam herhalde öyle gözüküyo :KK48:

%90 ı öyle canım.. ne görmüşler ki babalarından ne bekliyorsun.. mizacı öyledir.. sen hem oğlan hem ev hem hamilelik birazcıcık bunalmış olabilirsin ... oluyor ya ne yapalım insanız..
aynen canım haklısın gerçekten sağolasın:)
bende aynıyım eflalim başkası yapsın 3tabak yerim iştahım acayip açık sürekli karnım aç hissediyorum bayramda eltimde gorumcemde yediklerimden korktum utandım milletten:KK48: hatta paket aldım eve bide sevdiklerimden koymuşlar saolsunlar ama kendim yapınca hiç istemiyorum,gündüzleri saçma sapan şeyler yiyorum zaten,
sen becerikli hatunsun bana Bi haşhaşlı mayalı tarifi :oops:verirmisin biliyosan

elektrikli işi benimde :KK66:var ama kalkamıyorum yerimden hiç yapasım yok bide yuruyunce sol tarafımda Bi batma oluyo öyle olunca bugün dursun dedim bbi:KK70:saatlik iş aslında ama hiç içimden gelmiiyo:p
ay aynıyım bende:) canım sen kütahyalımısın yoksa:) orda yapılır haşhaşlı maalesef bilmiyorum tarif birde ordayken sevmezdim bana ağır gelirdi:)
durup durup aklıma sorular geliyor; yenidoğanları nasıl yatırcaz? yüzü yana doğru yatıran da var sırt üstü yatırım 2 saatte bir başını sağa sola döndüren de var yassılaşmasın diye. yüz üstü allahım esirgesin boğulma riski yok mu? bu yan yatırma yastıkları ne kadar güvenilir yada sağlıklı? tecrübeli annelerden rica ediyorum bi aydınlatın
canım yan yatıracaksın yüzüstü sırt üstü olmaz zaten dönemez korkma, bir yatırmada sağ bir yatırmada sola yatır başı yamulmasın, yan yatma yastıkları işe yarıyor
Bu bebişlerin kıpraşma zamanımıdir nefir sayacakmıyız şimdi günde kac kez olacak
15 olacak canım
Eflalim aynı kiloyls hamile kalmışız,hiç kilo almadınmı peki
canım 5 kilo aldım şimdilik sen?
ay ben evde sıkıntıdan patladım iyi olmuş cıkıp gezmen bide ben bu yıldıza bayıldım çok şirin olmuş
dinlenmen bitsin sende çıkarsın canım inşaallah, hoşuma gitti benimde örsem mi bilemedim
bizim bugünnnn bebek arabamız geldisüt pompamız geldi süt saklama kaplarımız geldiiiiiiiiii eeee mutluyumişte :D
ohh hayırlı olsun canım
iş çıkışı gidip kendime çanta alacam sonra linensten oğluşuma alt açma beğenmiştim cok pahalı diye almamıştım onu da alacam. bi de havlu takımı vardı yine linenste o da cok tatlıydı o da pahalı diye almamıştım onu da alacam işte. bütün gün deli gibi çalıştım canım cıktı vallahi. zaten gece ağrıdan uyuyamadım. iki adım atsam çişim geliyo psikolojim altüst oldu. sonuna kadar hakediyorum ne istersem alacam işteeee akşam da kocama baaak oğluşumuza neler aldım derim :D banane alacaaaaaaaammmmm. ilk cocuğum hevesliyim napayım alla alla. etrafımdaki ne gerek var cılardan bıktıııımm. özellikle de kv ye inat alacam işte oh hıh:KK67:
tabi al çalışsam ne koca na başkasını dinlerim her şeyi alırım sefan olsun
slm anneler yeni doğan bebek için biberon dr.brown aldım çok iiiymiş öğle dediler kullanan arkadaşlar varmı aranızda ayrıca baş ucuma koymak içinde nunasena park yatak aldım valla çok içime sindi herşeyi tamam bakalım şimdilik hiç bir eksiğimiz kalmadı hayırlısyla bide kucagıma alırsam ooohhh benden iyisi yok:)☺️
ohh sizinde hayırlı olsun
Kızlar lütfen bana yardım edin.. Hamileliğimden önce başladı hala devam ediyor. Idrar yollari enfeksiyon mu desem, vajina kaşıntısı mı desem bilemiyorum. Tahlil yapıyorlar bir şey yok ama rahatsizligim hala sürüyor. Kullanmadigim krem fitil vb kalmadı. Hayatımı zindana cevirdi bu durum. Sirkeli su iyi geliyor ama geçici. Doğumdan sonra geçer diyorlar. Ben bu şekilde doğuma nasıl gideceğim. :KK43: ; ( Benle aynı durumda olan var mı ? :KK43:
canım suyu 3 litre iç bir şeyin kalmaz
Selam annikolar, muayenemizi olduk, 50 gram glikoz solüsyonunu da fondip yaptım kafam bi dünya, kih kih kih! Şimdi bekliyorum 15 dk sonra kan vereceğim. İçtikten sonra midem bulandı biraz, uzanıyorum şimdi hastane odasında.
Bebişimiz iyiymiş, pek pas vermedi bize yüzünü göstermedi yine. 770 gram, 28 cm olmuş. Hamilelik takvimimde 34 cm yazıyor bu hafta için, bizim oğlan bıdık olacak herhalde. Doktorumuz gelişimi normal dedi, bu haftada 34 cm olmaz dedi. Sizde boyla nasıl beni aydınlatır mısınız?
maşaallah bebeğine canım fl ölçüsü ne yanlış mı hesaplandı acaba, birde dr normal demiş, ben bilmiyorum ki boyunu iki aydır söylüyüm,maşaallah kuzuna bu arada
Mesajı yazmışım göndermemişim, hastaneden çıktık. 113 çıktı şekerim, iyi herhalde, iğrenç 100'lük glikozdan kurtuldum. Bunda bile midem bulandı, 100'lük yaptıranların işi zormuş.
gayet iyi çıkmış canım
Kızlar ciciler sayfasında sordum ama kimse cevap vermemiş ya da ben görmedim. Chicconun 6'lı hastane çıkış setini aldım, chicco yaz indirimi vardı. Hastane çıkışının yazlığı kışlığı olur mu ne dersiniz? Saçma bi iş mi yaptım acaba?
canım olmaz hepsi aynı, o yeni sezon eski sezon durumudur
Yaa benim canım biseler yemek istiyor yiyemiyorum offf ki ne offf esimde ye bosver diyo bise olmaz diyo.ilk gunumuzde amma zorlandim ya.kaldi 2 gün.yarinda misafirim gelicek pastalar borekler offf offf ne yapayim şimdi ben.arayip soracak doktorum yok ama su hemsiremi bi arayayim nedir bu diyim ya.yemek yasak canim biseer istiyo olcak symi bu
ay canım zor gerçekten haklısın
çok geçmiş olsun canım, kadifeye iyi değil diyorlar almadım o yüzden ama almakta istiyorum kararsızım
merhaba arkadaşlar bende inşallah Ocak annesi olucam 1 kızım var 2.5 yaşında
1 de oğlum olucak inşallah
ben de kızıma kraft 504 park yatak almıştım hala kullanıyoruz oğluşda kullanacak inşallah
Ben memnun kaldım ama sallanmase pek iyi değil ve birazda gıcırdıyo ama bu hiç sorun olmadı benim için

hoş geldin aramıza

Internete ve diğer mağazalara göre gerçekten iyi bir fiyat alabildik. Gittiğimiz bir bebek mağazasından aldık bu fiyatı ama Ankara'da değilim maalesef :) Boyutları hakkında ne düşünüyorsun peki, içine sindi mi senin diğerleriyle kıyaslayınca?

Çok geçmiş olsun, bebeginin hatrına bir an önce iyi olursun umarım. Benim gönlüm Graco'dan yana ama Kraft 505 de güzel, 6 cmcik fark bir şey değiştirir mi bilemedim :KK43: sen fark etmeyeceğini söylemişsin, yazdım bir kenara :)

Bugün alıyorduk bu 505i, son anda aklım Graco'ya kaydı, ikisini de almadan döndük :) kalite açısından ikisi de tatmin etti beni aslında ama ölçülere takıldım kaldım.
Bence fiyat çok iyi, ben alacak olsam hemen alırdım ama bekliyoruz işte kv alacak bakalım. Boyut konusunda ben olsam birkaç cm'e takılmam ama eviniz çok geniş ferahsa, siz boylu poslu iseniz boyuta önem verebilirsiniz. Benim hem yerim az hem de eşim de ben de minyon tipliyiz, bebiş de iri olmaz diye düşünüyorum. Bir yerde kraft çok tavsiye edilmiyor diye okumuştum ama kullanan kişiler daha doğru bilgi verir.

Günaydın canlar, bugün kardeşimi sınava getirdim şimdi girdi 2,5 saat bekliycem bu arada da "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" kitabımı okuycam. Maşallah ansiklopedi gibi kitap yazmışlar, içi de renksiz hiç resim yok neredeyse, çok sıkıcı. Ama arkadaşım tavsiyr etmişti okuycam bakalım, önemli olan içindeki bilgiler.
Herkese güzel bir haftasonu dilerim. Benim işim çok, inşallah çabucak bitmez haftasonu :)

Selam annikolar, muayenemizi olduk, 50 gram glikoz solüsyonunu da fondip yaptım kafam bi dünya, kih kih kih! Şimdi bekliyorum 15 dk sonra kan vereceğim. İçtikten sonra midem bulandı biraz, uzanıyorum şimdi hastane odasında.
Bebişimiz iyiymiş, pek pas vermedi bize yüzünü göstermedi yine. 770 gram, 28 cm olmuş. Hamilelik takvimimde 34 cm yazıyor bu hafta için, bizim oğlan bıdık olacak herhalde. Doktorumuz gelişimi normal dedi, bu haftada 34 cm olmaz dedi. Sizde boyla nasıl beni aydınlatır mısınız?

Maşallah :O) Acaba bebeğin de kafası bi dünya oluyor mudur merak ediyorum :KK17: Bu haftaiçi ben de gideceğim inşaAllah ve çooook kilo aldığım için şeker çıkacak gibi geliyor. Bir de kaç saatlik açlık gerekiyor? Açlığa dayanamıyorum üstüne üstlük de :KK61: Sırf bu sebep bile korkutuyor vallah.

Bu arada boy kilo konusunda kafanı hiç bulandırma arkadaşım. Bugün bi video izledim, şu saatten sonra genetik faktörler, bizim vücut yapımız, yediğimiz içtiğimiz yüzünden herkesinkinin farklı olması doğaldır dedi. Yeter ki doktorun anormal bir durum görmesin inşaAllah.

Maşallah :O) Acaba bebeğin de kafası bi dünya oluyor mudur merak ediyorum :KK17: Bu haftaiçi ben de gideceğim inşaAllah ve çooook kilo aldığım için şeker çıkacak gibi geliyor. Bir de kaç saatlik açlık gerekiyor? Açlığa dayanamıyorum üstüne üstlük de :KK61: Sırf bu sebep bile korkutuyor vallah.
Bebeğin hareketlerini takip ettim hani çok tepki verecek mi diye, biraz hareketliydi ama anormal bişey hissetmedim. Doktorum 50 gram glikoz yüklemesinde açlık gerekmiyor dedi ve açlık şekerim ölçülmedi. Hastanedekiler de aç mısın diye sormadı.
Şu sitede detaylı bilgi buldum
http://www.mutluinsan.com/gebelik/seker-yukleme-testleri.html
Eğer açlık şekeri ölçülecekse 8 saatlik açlık gerekiyor demiş. Senin doktoruna bağlı demek ki.

Günaydın canlar, bugün kardeşimi sınava getirdim şimdi girdi 2,5 saat bekliycem bu arada da "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" kitabımı okuycam. Maşallah ansiklopedi gibi kitap yazmışlar, içi de renksiz hiç resim yok neredeyse, çok sıkıcı. Ama arkadaşım tavsiyr etmişti okuycam bakalım, önemli olan içindeki bilgiler.
Herkese güzel bir haftasonu dilerim. Benim işim çok, inşallah çabucak bitmez haftasonu :)
Gunaydin canim bende bu kitabi almayi dusunuyorum da içeriği hakkinda bilgi verebilir misin?

Bu arada boy kilo konusunda kafanı hiç bulandırma arkadaşım. Bugün bi video izledim, şu saatten sonra genetik faktörler, bizim vücut yapımız, yediğimiz içtiğimiz yüzünden herkesinkinin farklı olması doğaldır dedi. Yeter ki doktorun anormal bir durum görmesin inşaAllah.
Çok takılmıyoum, anası babası ne ki oğlum selvi boylu olsun :) minik bıdıkım o benim :)

Sezin-uk hamilelik takvimine gore haftalarimiz ayni bana hic boyunu soylemedi doktorum boyu nasil diye sordugumda iyi iyi diye gecistiriyor kac cm dedigimde bacagini bükmüş falan diyor acaba benim oğlan da kısa olcak bana mi demiyor :)

Gunaydin canim bende bu kitabi almayi dusunuyorum da içeriği hakkinda bilgi verebilir misin?
Kitabın ön arka kapağını ve içindekile bölümünün bir kısmını resim olarak ekliyorum. Bu arada d&r internet sitesinden 37 liraya aldım, üzerinde 55 yazıyor. 644 sayfa.
İçindekiler bölümünden fikir sahibi olabilirsin. Anlatım şekli ile ilgili örnek olması açısından da bir bölüm ekleyeyim.
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Gunaydinnn.

Bugun kontrol var, bir aksiik cikmazsa tabi... dunun tatil omasini firsat bilerek ankarada cikrikciar yokusuna gittim.. ozelcan diye bir magazadan bir suru eksigimizi tamamladim. Uyku seti, kuvete file, sunger, tirnak seti vs vs...chicconun urunleri var genelde ve disariya gore fiyatlari iyi geldi bana.. kiyafette de disardaki magazalara gore 10-15 tl farketti.. pusetler pahaliydi sade e.. Ankaradaki arkadaslarla paylasmak istedim.. Suluhandanda hediyelik kisminin buyuk bolumunu halettim. Rahatladim:) Erkenmi alisveris diye benimde kaygilarim vardi ama anladimki bir iki haftaya boyle uzun yuruyusler mumkun olmayacak:KK16:

Back
X