2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Biz daha doktorumla bu konulara girmedik. O yüzden endişe yok bende. Herhalde Ocak gelince hepimizi telaş ve heyecan saracak. Sezeryan da kolay değil sonrası eziyetli oluyor yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla. Ilk olduğu için benim cahil cesaretim var. Normal istiyorum. Sen de şimdiden bu konuya takılma bence. Daha üç ay var:)

Ben de içmemekle birlikte hep aklıma çay, kahve geliyor. Ne aşeriyorsun derseniz bunlar yani. Hayır madem faydalı değil neden canımız istiyor:)
duşunmeyim diorum ama doğum konusu hep kafamda dr um sezeryan olursa epidural alamazsın diyor ama ben bebeğimi hemen görmek istiyorum normalden çok korkuyorum

çay Türk kahvesi abartılmadığı surece zararı yok diye biliyorum ama nescafe için fikrim yok

:KK54:Selamlar annişler
Günde ne kadar süt yoğurt yiyorsunuz merak ediyorum.ben çok fazla süt içemiyorum 2 bardak oluyor genelde.yetersz gelirmi ki?hergün 1 yumurta mecburr..onun dışında düzenim aynı gibi fazla yediğim söylenemez toplamda 5 kilo aldm az sank

canım ben süt içemiyorum çok soğudum sütten. ama her gün mutlaka ya koca bir bardak ayran içiyorum ya da yemeklerin yanına mutlaka birer kase yoğurt... yoğurdu daha çok seviyorum

bende hoşlanmam kadından ama ilk defa denk geldim yükleme konusuna o yüzden bakayım dedim biraz :KK70:zaten yüklemeyi de yaptırıcam hihihi. :KK48:
Ben yaptırdım bildiğin şekerli su içiyorsun. İçimi baydı ama mide bulanması yada fenalaşma olmadı. Bana zararlı gibi gelmedi.

Kızlar bir şey soracağım size. Adını tam bilmiyorum ama bebeği hastaneden çıkarırken falan kullanmak üzere bebek taşıma çantası alacak mısınız?
Portbebe deniyor ona canım. Ben almayacağım. Oto koltuğuna koyup taşımayı düşünüyorum. Hastanede de gördüğüm hep öyle yapıyorlar.

canım ben istanbul'da yaşıyorum.. burada bu standartlarda bir doktor muayenesi en az 150 tl.. bizim buradaki ortalama özel hastaneler devletten çok beter olabiliyor.. ben testlerimi zeynep kamilde yaptırdım. oradaki muameleden bin kat daha memnunum.. Eşim bebeği görsün içselleştirsin istiyorum. Özele gidiş sebebim bir tek o aslında.. Geçen muayenede ayaklarını gördüm ellerini göremedim hiç dedim, burada renkli ultrason yok dedi...
Ben özel sigortalı olduğum için muayeneye 20tl veriyorum. Allah'a şükür ilgi çok güzel memnunum baya. Sigorta yaptırmak çok mantıklı.

Kızlar allah beterinden korusunda dertler hiç bitmiyor eşim uzun zamandır başım ağrıyor diyordy bende onun baş ağrısından artık bıkmıştım ben hamileyim sana ne oluyo yastığını değiştirelim diyordum vuma günü sağlık icağında kan verdi meğer adamda kolestrol varmış ldl diye bişî 400 ün üstündeymiş makina artık sayamış 400 de kalmış napıcaz şimdi büyük hastaneye sevk etmiş onun ilaçlarıda heyetle falan alınıyormuş:KK14:

Kızlar allah beterinden korusunda dertler hiç bitmiyor eşim uzun zamandır başım ağrıyor diyordy bende onun baş ağrısından artık bıkmıştım ben hamileyim sana ne oluyo yastığını değiştirelim diyordum vuma günü sağlık icağında kan verdi meğer adamda kolestrol varmış ldl diye bişî 400 ün üstündeymiş makina artık sayamış 400 de kalmış napıcaz şimdi büyük hastaneye sevk etmiş onun ilaçlarıda heyetle falan alınıyormuş:KK14:
Geçmiş olsun. Tahlilde yanlışlık olabilir mi acaba? Belki tekrarlatır Dr. Çok et mi yedi acaba neden o kadar yükselmiş? Yürüyüş de kolesterolün düşmesinde çok faydalı.

Geçmiş olsun baya yükselmiş.. annemden dolayı biliyorum.. bir kere öncelikle fazla kilosu varsa mutlaka vermeli.. Yürüyüş ve spor şart, özellikle kırmızı etten, kızartmadan ve hazır gıdalardan duracak, yumurta minimum seviyede .. Posalı meyve sebze yemeli birde az yağlı yoğurt süt tüketmeli.. Hamur işlerinden bahsetmeyeceğim bile..Allah korusun sonu kalp damarlarında tıkanmaya kadar gidebilir..(Annemde kötü bir tecrübesini yaşadık) Kısacası tamamen yaşam şekliyle alakalı... Korkutmak amacıyla yazmıyorum..kolaylıkla kontrol altına alınabilir tamamen bireyin kendisine bağlı.. Birde soyulmuş cevizi 1 gece suda suda bekletip sabahına suyunu içmişti annem faydasını gördü.. Bizde heyet felan vermedi ilacı doktor yazdı rapor çıkmıştı o zamanlar.. Son zamanlarda birçok şey değişti tabi.. Emin değilim.. Trigliseridi nasıl ?

kızlar..bel ağrısında ölcem geceleri uyku haram oldu bana. siz nasıl başa çıkıyorsunuz ya

Sende bel, bende uykusuzluk, bir başkasında kasık ağrısı, mide yanması.. Bir şekilde çıkıyoruz sanırım, seçeneğimiz olduğunu sanmıyorum :) Destekleyici yastıkla yatmayı denesen, düzgün pozisyonu alırsan faydası dokunabilir.

kızlar..bel ağrısında ölcem geceleri uyku haram oldu bana. siz nasıl başa çıkıyorsunuz ya
ben de ben dee. bi de belimin en rahat ettiği durum sırtüstü. bazen uykumun arasında sırtüstü yatıyorum. sonra bi uyanıyorum bu sefer de nefesim kesiliyo. boğulcak gibi oluyorum. kalbim deli gibi atıyo. hemen yan dönüyorm. yine bel ağrısı :D anne olmak ne zormuş :)

kızlar son zamanlarda bacaklarımı tam kapatamadığımı farkettim.. kapatmaya çalışınca hafiften karnım ağrıyor... sizde de oluyor mu ?

Evet kızlar ciciler sayfasına baktım. Allah'ım ne güzel şeyler almışsınız yaaa..
Ben çok erken başladım, şimdi sizin alış-verişlerinizi görünce özeniyorum bende yine almak istiyorum:KK70::KK70:
Allah hepsini iyi, hayırlı ve sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin. Maşallah hepsine.

Bu arada aliexpres.com'u kim söylediyse onun alacağı olsun, gerçekten:KK20:
Şaştım kaldım o sitedekilere ve 30 liralık şeyi 65 liraya almanın sinirini hazmedemedim daha.
Hem çok çeşit ve uygun evet harikalar, niye daha önce söylemediniz bu siteyi diye kızıyorum:KK20:
Hemde ben ordaki 6-7 ürünü facebook sayfasından birinden aldım % 100'den fazla kazıklanmışım, evet % 100'den fazla:KK62::KK62:
Ve şimdi daha bir şey almayacağım artık biraz hesaplı olma zamanı geldi derken bu site hiç hoş olmadı:KK70:
Artık göreceğiz ne kadar dayanacağım alış-veriş yapmadan önce. Zaten 1 ay sonra geliyorlar:KK70:

30 TL'ye gelen monta 65 lira verdim ben yaaa acıyın bana, 16 liraya gelen şortlu papyonlu takıma 45 lira verdim hadi acıyın bana:KK70::KK70::KK70::KK70:

Gülüyorum ama bu satışı yapan insanlarınki de inanın vicdansızlık başka bir şey değil:KK20:
Sanırım ben sölemiştim canm 70 € altı sipariş verebiliyosun ( üstü olursa gümrükte takılıo ekxtra maliyet çıkabiliyo) ve ücretsiz kargo seçeneğide mevcut ben bi çok şeyimi ordan aldım ve alıyorum :)

biz bugün kontrole gittik şeker yüklemesi falan filan şekerim yokmuş çok şükür ama idararda az miktarda protein kaçağı varmış tansiyonumu da ölçtüler 12-9 çıktı tam olarak preeklampsi diyemem dedi bebeğin gelişimi iyi dedi 900gr 35 cm olmuş elhamdülillah tansiyonunu sürekli kontrol et dedi eğer 13/9un üzerine çıkarsa 24saatlik idrar toplatıcakmış hayırlısı olsun

herkese iyi akşamlarr anca geldim tüm güm bebiş için gezdik maskoya gittik ve duvar kağıdı aradık ama bulamadık şimdi netten arıyorum istediğim gibi değişik şeyler buldum sanırım int den alacağız duvar kağıdını

bu sabah 5 gibi uyandım, o uyanış daha uyuyamadım bebiş tekmeledi hep:KK69: gün içinde de uyudu şimdi yine tekmeliyo gündüzle geceyi karıştırdı benim yavruş:KK70:

bu arada 3 mobilya arasında kaldım 3500 civarı fiyatlar sizce nasıllar ve hangisini seçerdiniz
birisini düzgün çekmemişim netten buldum biride çilekteki softy

Eki Görüntüle 1266722 Eki Görüntüle 1266723 Eki Görüntüle 1266724 Eki Görüntüle 1266725
benim oyum en son modele, büyük dolap her zaman tercihimdir.

Back
X