slm kızlar. kaç gündür foruma giremiyorum başıma neler geldi neler.

salı günü doktor kontrolüm vardı.hem kontrole gidecektim hemde artık doğum iznine ayrılacaktım.malum köy öğretmeni olunca sallana sallana gitmekten harap olmuştum artık.kontrolde başta herşey iyiydi oğlum 2800 olmuş doktor gelişimi suyu iyi dedi.sonra nst istedi.ama nst de sancım çıkmış.doktor pat diye vajinal muayene istemesin mi

.kalbim duracaktı

.elim mahkum gittim ebelerin yanına muayene etti kadın sanırım kendimi çok kastım yoksa o kadar acımayacaktı.ebe daha doğum yok bebeğin başı geride açıklık yok dedi.doktora verdik ebenin sonucunu doktor sana serum verecez sancı durmazsa hastaneye alacam seni demesin mi.

erken doğum riski varmış.35. haftayı daha o gün doldurmuştuk.serumu taktılar başladık beklemeye o serum bitene kadar okuduğum ayetel kürsinin haddi hesabı yok.okulla uğraşmak yüzünden oğluşumun hiçbişeyi hazır değildi.ne kıyafetleri yıkanmıştı ne çantam hazırdı ne ben müsaittim

.serum sonrası nst de sancı çıkmadı çok şükür.doktor ertesi gün gene geleceksin kontrol edecez dedi.akşam apar topar yıkadık herşeyini oğlumun.ertesi gün gene o nst tantanası.çok şükür nst de sancı çıkmadı da doktor eve gidebilirsin haftaya tekrar kontrol var dedi.ciğer geliştirici iğne vurdular bana.her ihtimale karşı inşallah erken doğum olmazda gerek kalmaz.

evde dinleniyorum şimdi.birazdan yavaş yavaş kıyafetlerini ütüleyecem bebeğimin.çok korktum kızlar ya inşallah bi daha böyle bişey yaşamam öldüm öldüm dirildim.dua edin bize