2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
biz iyiyz canım sen nasılsın bebiş nasıl valla doğurmadan uykusuzluk çekiyorum zaten doğumdan sonra zorlanmıcam heralde bu uykusuzluğa alıştım gibi:)
canım senin bebeğin duruşu nasıl baş gelişmi yoksa makat gelişmi kilosu ne kadar kontrollerin 2 haftada birmi günümüz aynı ya başka sorum yok:)))

canım senin bebeğin duruşu nasıl baş gelişmi yoksa makat gelişmi kilosu ne kadar kontrollerin 2 haftada birmi günümüz aynı ya başka sorum yok:)))
canım en son 31 haftalıkken genel kontrole gittim kilosu 1700 küsürdü (küsüratını hatırlamıyorum su an)bi sorun yok dedi gönderdi doktor hiç duruşundan falan bahsetmedi benimde aklıma hiç gelmedi sormak burda konuşulunca bende dank etti bunların hiçbirini sormadğım

ha bi de 2 hafta sonra nst için gel dedi heralde 2 haftada bir çağırır senin bebiş nasılmış gittin mi yenilerde doktora ne güzel günümüz aynı haberleşiriz artık burdan:KK76:

ha bi de 2 hafta sonra nst için gel dedi heralde 2 haftada bir çağırır senin bebiş nasılmış gittin mi yenilerde doktora ne güzel günümüz aynı haberleşiriz artık burdan:KK76:
benimki hep başaşağı duruyordu 26.haftadan bu yana 33+4de gittiğimde maalesef dönmüş başı yukarıda makat geliş ve 2611gr olmuş biraz kilolu dedi ve kilo aldıkça dönme ihtimali düşer dedi ve 2 hafta sonra gel dedi boyuda fl ölçümünün yaklaşık 7 katıymış son ölçümde 6,6 çıktı boyuda 46cm falan ayın 22 sine randevu aldım tekrar hayırlısı canım inşallah

benimki hep başaşağı duruyordu 26.haftadan bu yana 33+4de gittiğimde maalesef dönmüş başı yukarıda makat geliş ve 2611gr olmuş biraz kilolu dedi ve kilo aldıkça dönme ihtimali düşer dedi ve 2 hafta sonra gel dedi boyuda fl ölçümünün yaklaşık 7 katıymış son ölçümde 6,6 çıktı boyuda 46cm falan ayın 22 sine randevu aldım tekrar hayırlısı canım inşallah
hayırlısı olsun canım sağlıkla kazasız belasız doğarlar inşlhh bende haftaya gidicem bi sorayım bakalım duruş pozisyonunu

Bugun unuttular heralde olcmeyi o zmn. Tesekkur ederim canim. Biz de 150 oduyoruz ayda 1... ozel saglik geciyordur heralde benim ozel sagligim sadece yatarak oldugu icin kullanamiyorum canim. Sen ozel saglikla mi 135 oduyorsun? Biz de 15 de 1 gidiyoruz simdilik. Heralde diger kontrolde haftada 1 e duser

benimde özel sigorta gebelikte geçmiyor.
hiç fark yokmuş valla pişman oldum şu an baştan arayıp muayneyi sormadığıma. neyse artık sağlık olsun diyelim bu saatten sonra.
doğum için fiyat konuştunuz mu?

Mide yanması neymiş yeni anladım. Soğuk süt içtim hiç fark etmedi. Boğazımda kaynıyor midem. Bebişim hemen göğüs altımda oynuyor batıyor oralarıma. Ne zaman biraz aşağı inecek acaba.
Bu arada iki lafımdan biri Ocak anneleri. Evde Ocak anneleri şöyle Ocak anneleri böyle hep sizden bahsediyorum. Başa dönersem , ya midem çok yanıyor.

Arkadaşlar hepinize günaydın :-) yahu ben ocak annesi değil 2014aralik annesiymisim.:) dun gece gene çok sancilandim ama enfeksiyona bağlı bir sıkıntı olacağını düşündüm geçmedi yalancı sancidir dedim geçmedi ve gittik eve en yakın acile oradaki ebe doğum başlamış 4cm acilman var dedi. Oradan teee adananın bir köşesindeki kendi doktorumuzun bulunduğu hastaneye gittik biz gelene kadar Dr ameliyatıyathaneyi ayarlatmis. Bebisim ters olduğu için spinalle sezeryane alindim. Sonra biraz ağrı sancı derken kuvezde kalacağını tahmin ettiğimiz meleğimiz haftasonu yapilan celestone sayesinde kuvezden yırttı babası kucagima getirdiğinde bütün acilarimi unuttum. Emzirdim sutum geldi çok şükür. Simdi bir kel bir fodul alışmaya çalışiyoruz. Basımda eşim ve kayınvalidem var yarin da kardeşim gelecek inşallah :-)
Gözünüz Aydın canım. Ilk Ocak annelerinden biri olmuşsun. Darısı sırayla geri kalanlarımıza. Bebeğiniz yeni yıl hediyeniz olmuş. Hayırlı olsun:)

yok pinarcim hani yan korumali besik uyku setleri varya onu diyorum..penbe olan kisimlarina mavi kumas dikecegim..çiçekli kelebekli olan ywrlerinede ince keçeden kendim motifleyecegim senin anlayacagin..malum uyku setleri 200 250 den basliyo..ama hangi tür kumas kullanmaliyim bilemedim
akfil kumaş yap cnm yada pamuklu kumastan baskada olmz sanirsam .

zaten 1 paket hasta besi aldımda çantama 3 tane koydum yük olmasın diye bi de çok gerekmez diye o zaman çantamı tekrar bi gözden geçireyim:KK51:
Canım kaç canta hazırladım bilmiyorum ama tek cantayaa bide küçk bi canta daha al ekteaları koymak için iyi olır.. Aldırısın merkezi bi yerdeysen gece gündüz eksıklerıı bulursun ama elinin altında olması rahat ettirir seni
Kız merveee yoksa bugece ıkımız saka maka pırtlatıyor muyuz oglan dalgalandııryor bırde garıp garıp

@Mrv5534 ve @Girlboymom şaka maka derken doğurmayasanız hatunlar nereye kayboldunuz:p:p:p:p
kız beste sancılarımı dindirmeye calısıyorum.. Evde yürüyüş yapıyorum.. Belme bi agrı girdi.. Kasıklarımda adet sancsı.. Yazdıgım zaman 5 dk sürdü şimdi tekrar basladı..hayırls inşallah.. Sürekli pozüsyon degiştiriyorum..
Sonucta yalancı sancı denılen sancım basladı.. Omu degilmi bakıyom işte.. Gerci dogum sancısı olsa emin ol buraya ugrayamam..;))

Rosa aynen deveyi balerin elbisesinde böle ön ayakları havada arka ayakalrda bez babetler ile hahhiiii
Kız beste kız beste bizi güldürdün Allahta seni güldürsün

benim de tüm takvimler erkek diyodu ben eşim görümcemler falan rüyalarımızda erkek bebek gördük canım hep tatlı istedi bebeğin hareketlerini çok erken hissetmeye başladım tüm emareler erkek gösteriyodu ama bebekimiz kız ama kız olduğunu öğrenince bende bişi değişmedi ben gene tatlı yemeye tatlı şeyler sevmeye devam ettim karnımın hala erkek karnı gibi olduğunu söylüyolar hatta bu ara o kadar çok kişi erkek demi karnın öyle dedi salı günü doktoruma hala kız demi diye sordum adam da güldü evet kız dedi :KK70:benim kızım tüm tabuları yıktı
Benim de karnım sivri millet erkek sanıyor. Karın şekliyle alakalı değil demek ki:)

PINAR45 PINAR45 canim bebegi banyo yaptirirken kendimizin ki gibi sicak bi su kullanmicamiz icin banyo o kadar buharli ve sicak olmaz. Dolayisiyla da banyo cok isinmayacagi icin odaya geciste sikinti yasamazsin. Bu durumda asil yasayacagin sorun banyonun isisinin dusuk olma durumu. Eger banyonuz serin oluyorsa bebisin banyo yaptirirken usur ve hastalanir.
ben ama yeğenlerim olsun o kdr bebek gördüm hiçbiri banyoda yıkanmadı ama,bir örtü serilirdi salona oturma odası neresi uygunsa küveti,filesi,giysileri havlusu bezi hepsi hazır salonun ortasında yıkandı gördüğüm tüm bebekler,bende öyle yapıcam bugunde çok tatlı su sıcaklığını ölçen termomemtre aldım su gergedanı çok tatlı:KK53:

S Sevdeangel canım sen memnunsan daha ne isterim. Çok şükür, doktora hastaneye güvenmek çok önemli.
Memnun kaldığına çok sevindim. Hadi bakalım birde eve götürsen meleğini sağlık sıhhat afiyet içerisinde inşallah.

Meraklii Meraklii şimdi seyredebildim paylaştığın programı.
Tabi konuşma bölümlerini atlaya atlaya. İngilizce olsa dinlerdim ama Fransızcayı hiç ama hiç bilmediğim için konuşma bölümleri çok sıkıcı geliyor. Birde fransızcayı bu kadar aralıksız dinlemek kafa şişiriyor yaw:KK76:

İşte normal doğum yapanlar ne kadar harika geçirdiler bu süreci.
Tabi yabancı ülkelerde normal doğuma saygı çok fazla olduğu için her şey mükemmeldi.
Sancı çekmesi insani, doğum insani, hemen bebeği kucaklarına verip önlüğün altına soktular. Annelerinin göğüslerinin üzerine.
Harikaydı gerçekten. Çok özendim çok istedim.
İkiz bebekler bile normal doğdu. Birincisi doğdu kucağına verdiler, ikinciyi birinci kucağındayken doğurdu, ne kadar harikaydı.
Tabi bayılan babada öyle :KK70:
Benim kocamda da o potansiyeli görüyorum hadi hayırlısı:KK70:
Paylaşımın için çok teşekkürler:KK50:
Ama bu ülkede normal doğumun bu şekilde olması bir kaç doktor haricinde şimdilik hayal...

Nasılsınız kızlar?? Canım sıkkın biraz 10.evlilik yıldönümümüzü eşim unuttu :KK43: ODUN ne olacak:KK61: neyse dogum yapacak arkadaşlardan ne haber? Geçmişi okuyamadım

bizimde 6 yıl oldu ben hatırlatmasam hatırlamaz tek yaptığı yemeğe götürür,2 defa çiçek aldım ilki beni istemeye geldiklerinde ikinci doğum günümde çok pardon 3üncüde geçen yıl öylesine bir gündü,o kdrda dürüstki kıyamam ben ona bari yalan at uydur şöyle yaptırdım de,palavra at hiç beceremezki garibim:KK53:
deki çiçekçiden ne zmndır alacağım vardı şerefsiz vermiyordu bende çiçek aldım sana:KK48::KK48::KK48:
odunun en kalını hemen:KK45: gebe kaldık yine çiçek yok,doğurunca bakalım belki alır,geçen dr iri tombul diodu benm bebeğe babası nasıldı hatırlamıyorum geldiğinde ben onu deyince dedim hiç gelmediki benm kocam hastaneye kadın kalakaldı :KK53:
erkek fatma ben herşeye giderim,alırım hallederim,çiçeğimide gidiyorum bauhaustan 19 liraya orkide alıyom,sonra tüllerle süslüyom napimmm:KK75:

Back
X