2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evt cnm yükselince hemen gidip proteın atılımı varmı dıye tahlil ysprıyotum benim arada yükseliyo herzaman degilde 15/10 oldu dün hemen acile gittim orda ölçtüler 16/10 hemen nts tahlil cok şükür bile çıkmadı ben yükselince hemen limonlu su içtim öyle gittim ondan galiba düştü 1 saat sonra acil doktoru foktoruna gözük dedi oda carsamba günleri oluyo kendi doktorum ozamana kadar ölçüp yazıp gidecem 14/90 aşağı düşmüyo allahım saglıklı sıhhati kucağıma alsaydım
cnm geçmiş olsun az kaldı az daha sabretmemiz gerekiyo bende ayda 1 kan veriyorum midem ekşiyo şuandada çok ağırım ama yinede çok şükür az kaldı Allah hayırlı doğumlat nasip etsin her geçen gün dahada korkuyorum doğumdan özel olsa neysede devlette nasıl olcak sezeryan düşünceleri beni çok kasıyo

bende sağlık ocağındaki test sonucumu eşime aldırmıştım ferritin yani demir eksik çıkmış ilaçlarımı aksatıyorum ondn oldu sanırım yine

Ayyy ben geldimmm.yine ayni şeyler yine ayni seyler.suyumuz az 6 cm sanirim olctu doktor.kan ve idrar yapildi aksam 5 e kadar hastanede bekledim.sonuclari hocaya gostermek istedi doktor.yardimci doçent ti sanirim o vakti.normal dedi günde 3 litre su iç dedi.pzt tekrar gel sanirim bi daha nst te giricem.suyum az sanirim beni korkutmak istemiyor ben anlamadim bu isi,müjdeler olsun ki kizin doğum pozisyonunu almus ama ben cokkk korkuyorum megersem hareketleri ondan duzelmis,, annesinin kuzusu ters mis te ondan hareket edemiyomus :-) ben normalden korkuyorum yaa :( tansiyonunu pztye kadar olc dedi. Gelişimi yeriymiş maalesef benim uyuz doktorum yanlis olcmuss şuan 1700 kusuru tam hatirlamiyom :( :(

Selam kızlar hemen yazıp çıkıcam, bugün renkli doplerim vardı devlet hastanesinde, malum son iki haftada 30 gr almıştı, sonuç sağ damarda sorun yani bebeği besleyen damarda, diastolik çentik varmış sağ tarafta:( bebeğim burdan beslenemiyor yani, gerçi bir haftada kilo artışı iyi olmuş, devletteki dr um yoktu gösteremedim, yarın özelde randevum var ona göstericem bakalım ne diyecek dua edin, sonucu hemen yazamam merak etmeyin malum hafta sonu

20 kasımda kilosu 2519 gr dı

5 aralıkta 2554 dü yani iki haftada 35 gr almıştı ben 200 sanıyordum kağıda bakmamıştım:(

12 aralık bugün 2958 çıktı maşaallah süphanallah, yani 400 gr almış, sorun olsa hiç almazdı diyorum gayet iyi almış bu hafta ama öncekinde niye az hatta epey az almış, çentik işi vs. kafamda sorular ama içim rahat nedense

İyi akşamlar kizlar...dün gece hiç uyumadik bıdık çok tepikledi tepikledikce wcye kosuyorum akintim oluyor gözüm nişan aramaya başladı :)))hastane cantamiz hazır ilk dogumumda valizle gitmistim çoğunu giymeden giydirmeden getirmiştim bu sefer ogluşa küçük bi çanta kendime küçük bi çanta yaptım hasta bezi,çamaşır,terlik,göğüs kremi,corap,pijama koydum yeter ekstra bi lazım olursa eşim getirir ev hasta.6,7 dk zaten: )))
Bu arada eş dost artık rüyalarına girmeye başlamisim arayan arayana rüyamda dogurmustun sezeryandi...oğlun sarisindi falan filan:)))kaynanami ise her aramamda yoksa müjdeli bir haber mi varr??...diye aciyor teli...hayırlısı bir avazda kurtulmak duasiyla insallahhhhh: )))))

Selam kızlar hemen yazıp çıkıcam, bugün renkli doplerim vardı devlet hastanesinde, malum son iki haftada 30 gr almıştı, sonuç sağ damarda sorun yani bebeği besleyen damarda, diastolik çentik varmış sağ tarafta:KK43: bebeğim burdan beslenemiyor yani, gerçi bir haftada kilo artışı iyi olmuş, devletteki dr um yoktu gösteremedim, yarın özelde randevum var ona göstericem bakalım ne diyecek dua edin, sonucu hemen yazamam merak etmeyin malum hafta sonu

5 aralıkta 2554 dü yani iki haftada 35 gr almıştı ben 200 sanıyordum kağıda bakmamıştım:KK43:

12 aralık bugün 2958 çıktı maşaallah süphanallah, yani 400 gr almış, sorun olsa hiç almazdı diyorum gayet iyi almış bu hafta ama öncekinde niye az hatta epey az almış, çentik işi vs. kafamda sorular ama içim rahat nedense
Maşallah bebisinin kilosu gayet iyi...doğuma kadar daha alır...ben kizimdan biliyorum 37.haftada 2900 falan di...39 da 3320 dogmustu

Ben bayadır yüzük takmıyorum. Zaten hamileyiz yüzüğe gerek mi var:)

yok ya ne gerek var ben 4. 5. ayımdan beri falan takamıyorum yüzük

Ayyy ben geldimmm.yine ayni şeyler yine ayni seyler.suyumuz az 6 cm sanirim olctu doktor.kan ve idrar yapildi aksam 5 e kadar hastanede bekledim.sonuclari hocaya gostermek istedi doktor.yardimci doçent ti sanirim o vakti.normal dedi günde 3 litre su iç dedi.pzt tekrar gel sanirim bi daha nst te giricem.suyum az sanirim beni korkutmak istemiyor ben anlamadim bu isi,müjdeler olsun ki kizin doğum pozisyonunu almus ama ben cokkk korkuyorum megersem hareketleri ondan duzelmis,, annesinin kuzusu ters mis te ondan hareket edemiyomus :-) ben normalden korkuyorum yaa :KK43: tansiyonunu pztye kadar olc dedi. Gelişimi yeriymiş maalesef benim uyuz doktorum yanlis olcmuss şuan 1700 kusuru tam hatirlamiyom :KK43: :KK43:

canım hakkında hayırlısı olsun inş bebişin aceleci davranmaz zamanında gelir

Selam kızlar hemen yazıp çıkıcam, bugün renkli doplerim vardı devlet hastanesinde, malum son iki haftada 30 gr almıştı, sonuç sağ damarda sorun yani bebeği besleyen damarda, diastolik çentik varmış sağ tarafta:KK43: bebeğim burdan beslenemiyor yani, gerçi bir haftada kilo artışı iyi olmuş, devletteki dr um yoktu gösteremedim, yarın özelde randevum var ona göstericem bakalım ne diyecek dua edin, sonucu hemen yazamam merak etmeyin malum hafta sonu

5 aralıkta 2554 dü yani iki haftada 35 gr almıştı ben 200 sanıyordum kağıda bakmamıştım:KK43:

canım çok sorun yok demekki bebek beslenmiş kilo almış maşallah baksana sıkma boşuna kendini bence de
hakkında hayırlısı olsun inş :)
benim de bundan bir önceki ultrasonumda 2 haftda 89 gr almıştı sadece demekki oluyor duraksama dönemi

İyi akşamlar kizlar...dün gece hiç uyumadik bıdık çok tepikledi tepikledikce wcye kosuyorum akintim oluyor gözüm nişan aramaya başladı :)))hastane cantamiz hazır ilk dogumumda valizle gitmistim çoğunu giymeden giydirmeden getirmiştim bu sefer ogluşa küçük bi çanta kendime küçük bi çanta yaptım hasta bezi,çamaşır,terlik,göğüs kremi,corap,pijama koydum yeter ekstra bi lazım olursa eşim getirir ev hasta.6,7 dk zaten: )))
Bu arada eş dost artık rüyalarına girmeye başlamisim arayan arayana rüyamda dogurmustun sezeryandi...oğlun sarisindi falan filan:)))kaynanami ise her aramamda yoksa müjdeli bir haber mi varr??...diye aciyor teli...hayırlısı bir avazda kurtulmak duasiyla insallahhhhh: )))))

bende nişan arıyorum sürekli canım her tolete gittiğimde birşeyle karşılacakmışm gibi geliyor:KK57:

Ayy kızlar bu gün yürüyüw yapiyim dedim hafif yagmur serpiştiriyordu birazda rüzgar neyse aldım şemsiyemi çıktım ...sonra rüzgar birden arttı şemsiyeyi kıracak dedim kapatayım öyle yürüyüm sonra diyorum rüzgar beni uçurursa birde ...geri düşündüm bu kiloyla nereye uçacaksın:))))..epey yürüdüm temiz hava iyi geldi :)

Kızlarr hastaneden geldikkkk.

Oğluş 2300 olmuş. 2 haftada yarım kiloya yakın artmış dombulumun kilosu. Boyu kilosu suyu yerinde çok şükür. Omurgamdaki rahatsızlıktan dolayı kesin olarak sezeryana karar verildi. Ocak 10dan sonra kavuşcaz inşallah.

Aynisini bende yasadim bende de damarda centik var direnc var dediler ama per8natolog bebek gelisiyorsa sikinti yok dedi
Sende ic8ni rahat tut bebek kilo aliyosa problem yok
ama duzenli tansiyon olc

Ayyy ben geldimmm.yine ayni şeyler yine ayni seyler.suyumuz az 6 cm sanirim olctu doktor.kan ve idrar yapildi aksam 5 e kadar hastanede bekledim.sonuclari hocaya gostermek istedi doktor.yardimci doçent ti sanirim o vakti.normal dedi günde 3 litre su iç dedi.pzt tekrar gel sanirim bi daha nst te giricem.suyum az sanirim beni korkutmak istemiyor ben anlamadim bu isi,müjdeler olsun ki kizin doğum pozisyonunu almus ama ben cokkk korkuyorum megersem hareketleri ondan duzelmis,, annesinin kuzusu ters mis te ondan hareket edemiyomus :-) ben normalden korkuyorum yaa :KK43: tansiyonunu pztye kadar olc dedi. Gelişimi yeriymiş maalesef benim uyuz doktorum yanlis olcmuss şuan 1700 kusuru tam hatirlamiyom :KK43: :KK43:
Benim de kizin ters dondu kafasi yukarida hareketleri azaldi :(

Nerdesiniz kızlar @Mrv5534 PINAR45 PINAR45 minione minione :)) sizi gece kuşları
Yawrum adam geldi.. Yemekti sofraydı.. Ahanda burdayım..
Dmek bu rüzgar ben ıcırursa he.. Bi an öle ucarken düşündümde..;)
Havada yıvarlana yuvarlana.. Oghh ne güzel ya bn de istiyomda cocuk varken olmuyo... Bnm yerimede gezseydin

benim de hamileliğimin en başından bu yana midem çok yanıodu :KK43: hatta geceleri öksüre öksüre uyanıodum.
sonra doktorum pulcet die bi ilaç verdi 1 aydır kullanıorm ve artık hiç yanmıo canım
doktoruna gidince bu ilaçtan bahset bence... benimki kendine işkence etmene gerek yok iç dio :KK66:
Çok Sağol cnm bi sorayım bu ilacı inşallah kulln der bakalım :)

belki yanlış ölçülmüştür cnm,heemen o damardaki çentiği nasıl farkettiler,gerçekten varmıymış öylr bişey,sen dert etme tatlım bak ne gzl kilo almış annesi,3 kg olmuş bebeğin,ocağa kdr 3500 bile olabilir,sen içini ferah tut,geçmiş olsun cnm

slm canlarimmm yol arkadaslarimm hepinizi cok ozledimmm biliyorum sizleri cok ihmal ettim.son ayin icindeyiz ve artik hersey oyle zor olduki benim icin inaninn yetisemiyorum hicbirseye.son zamanlarda surekli uyuyorum daha dogrusu uyuyup kaliyorum koltukta surekli bi uyuma modundayim uzerimde hep bi agirlik :(
sali gunu hastanede kontrolumuz vardi ve sezeryan icin gun aldim nasip olursa 07.01.2015 sezeryan dogumla emremi kucagima alicam.gun kesinlesince ayri bir heycan basti beni zaman gecmiyor hic sanki.
oglusumun eksiklerini tamamladim bi kendisi eksik oda insallah yakin zamanda yanimizda olucak.benden haberler bu kadar insallah sizler iyisinizdir ?
aramizda dogum yapan varmi daha erken ama erkenciler olabilir lutfen bana kisaca ozet gecin onemli olaylari :)

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremiyorum ama müjdeli haberle geldim 08.12.2014 tarihinde oğlum ali efe yi kucağıma aldım
Darısı bekleyenlerin basina☺
aaa canim gozun aydinn erken olmus dogumun nasilsiniz sen nasilsin ali efemiz nasil dogumun nasil oldu anlatsana biraz :)

Back
X