2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selam kızlar bir süredir giremedim. nasılsınız?

Birşey sormak istiyorum. cuma günü 34+3 de kızım 2520 gr boyuda 48cm çıktı. Kilosu ve boyu nasıl sizce????
Erken doğum tehlikesi yok dedi doktor ama karnımda acayip bir sertleşme var. Karın sertleşmesi erken doğum tehdidimi?

Bugün arkadaşlarım geldi beni bi odada lafa tuttu ikisi diğerleri salonu süslemiş hazırlamış bana baby shower partisi yaptılar çok şaşırdım ve sevindim. Böyle jestler hamile insana çok iyi geliyor. Yarın da Dr randevum var inş iyi geçer.

Benim iş yerinden arkadaşlarımda benden bekliyorlar baby shower partisini süpriz fakan yok yani :)

çok şanslısın. Umarım iyi geçer doktor randevun :)

herkeze iyi akşamlar kızlar doğum yapınca herkeze toplu mesaj atmak istiyorum ama kafam durdu ya ne yazsam bilemedim fikirverirseniz cok sevinirim
Merakla beklenen haberi vermekten büyük mutluluk duyuyorum, bebeğimiz sağ salim dünyaya geldi :) diye yazmıştım ben ;)

kızlar doğum yaptım, erken oldu, normal , zordu, bebeğim küvözde, dualarınızı eksik etmeyin....
çok güzel bir duygu, inşallah kucağımıza almak da nasip olur...

hayırlı uğurlu olsun inşallah. dualarımız seninle canım.

canım kaç kilo doğdu? bu haftalarda doğum yaparsak küvezemi alıyorlar???

mışıl mışıl uyusun bebeişin :)

maşallah canım bebeğine dr un dediğine göre benim de 1.5 hafta kalmış doğuma şaka gibi:rolleyes::rolleyes:
ama benim 1.5 hafta sonra sınavım var:rolleyes::KK72::KK72:
kızçemin beklemesi lazım biraz daha :KK70:
Eyvah eyvah senin de oyle erken o zaman. Beklemeliler valla. Bizim de babamiz bi 29-4 ü bir de 9-15 i arasi yanimiza gelecek. Dogumu bu araliklarda tutturalim istiyoruz. Tutmazsa babasiziz mecbur :(

bende yarın sabah dr a gideceğim yarın 36+0 olacağım ve hala nts ye sokmadı beni dr
bakalım yarın sokacakmı merak içindeyim inş bebişim de iyidir ve yerinde mutludur

Canim ben de 36 dayim sali kontrolum var 10 gun once vardi bi de. Doktor nst sokmadi benim de kafama takilmisti bakalım bu dega soracağım

kızlar doğum yaptım, erken oldu, normal , zordu, bebeğim küvözde, dualarınızı eksik etmeyin....
Geçmiş olsun canım inşaallah çok iyi olur bebişin evine gelir annesinin bol sütü olsun Gözünüz aydın :)

Kızlar şimdi acile geldim.sancım vardı hafif hafif nst ye soktular iki tane sancı çıktı.açılma varmı diye muayene ettiler 1 cm çıktı yatış verdiler.serumlayım şimdi ciğer geliştirici iğne yaptılar çok korkuyorum.daha 33 +3 nolur dua edin biraz daha beklesin bebeğim ya
canim bol bol dua et bizde edioruz ins aceleci olmayacak bebisin

minionecim ben ölçüyü 185 cm demiştim ama yanlış ölçmüşüm ee tek başına ölçünce...:oops:
şimdi kocamla beraber ölçtük 210 cm :KK46:
dediğini yaptım kurdele taktım
bide bugün pazara gittim
3 liraya güzel bi terlik rastgelince aldım
bide fiyonk mavi toka görünce aklıma ben bunu beşik kılıfına dikerim diye düşündüm
işte beşik kılıfının son rötuşundan sonraki hali ve hastane terliğim
:KK9::KK9::KK9: çok gzl olmuşlar,emin ol beşiğe geçirince gayet gzl duracak,ohh terlikte hastanede giy gönül rahatlığyla eve getirmeden o paraya orda bırakabilirsin,fiyatına göre gayet çok gzl duruyor,hayırlı günlerde kullan inşaallah

selam herkese

bende dünden beri baş dönmesi halsizlik var çok düşecekmişim gibi oluyor
eşimle dün süpürdü yukarıyı bugünde aşağıyı süpürür bende silerim az olsun temizlenir ev bari
bu hafta ful edeyim perşembe temizlikçi alsam erken mi olur diyorum bilmiyorum belki haftaya salı da alabilirim
pazartesi bi dr uma gideyim durumuma göre çağırıcam artık kadın yakın falan derse perşembe
değil var zamanın derse bir hafta sonra artık
sabah ilk sancımı hissettim sanırım belime doğru ama 1 kere oldu bir daha olmadı bunu yazıyım kenara bir yere kızçem için hatıra

buda kapı süsümüzün bitmiş hali
inanmıyorummm bunu senmi yaptın ben hazır zannettim,inanılmaz güzl başarılı olmuş cnm,gzl dünlerd ekullanman dileğiyle şahane olmuş:KK9::KK9::KK9:

Slm güzel annisler gecmisi okudum masallah kocalariniza nazar degmesin benimki benle birlikte hamilelik yaşadı mübarek ben yorgunsam o bendn daha yorgundu benim sancim varsa o da hemen sancilaniyodu benim uykum varsa benden once bakarim ki yatmis uyumus ev temizlenecek derim öf hıc halim yok öyle kalsın der süt icerim hemen banada hazirla der kalkayimda hazirlayim demez hep diyorum ki ona sen mi hamilesin ben mi belli degil benden nazlısın:110::110:
İste benim kocamin aynisindan :-)
Yalniz değilsin canim.beni nazlayan bi kocam yok :-( sanirim hamileligim fazla zorlamadi beni bundan kaynaklaniyo hani biride beni pohpohlasa fena olmazdi :-)
Hayirli olsun canim.inşallah en Lisa zamanda kucaginada almak nasip olur..fazla soru sormuyorum nasilsa yazabilirsen detaya gidersin sen..

Anammm kızlar, burada inme inecek bana :)) kocalarınıza bin kere maşallah:)) yok evi temizletmez yok salonu sildi süpürdü :) yok Ağladım geldi sardı sarmaladı:))

Kocişkom 7 saat sonra burada inş :)) gelsin de bir tartışayım:p

Benimki temizlik yapmaz sen de yapma der, yüzünü sildiği havluyu bile asmaz geri :) temizliği filan geçtim:)) zararı dokunmasa keşke...

Bir De süprizlerini merakla bekliyorum diyor geliyor ya süprizler karşılayacağımı sanıyor, ben gelin almışım da haberim yok damat diye :))

Ben 1 doğuruyormuşum başka erkekler 9 doğuruyormuş ama kendisi 90 doğuruyormuş :))

Cinnet geçirtecek bana :)) benim doğumumda da ya fenalaşır bayılır ya da eyvah eyvah 3 teki doğum sahnesi gibi yapar :))

eşimi anlattın adeta,bu kdr benzeyemezlerrr

İyi geceler herkesciklere.
Sabah doktora gidecem sira alma sansim yoktu doktor kontrole cagirdi sen gel sekreterimden al dedi ama kim bilir kaça alicam.üniversite hastanesine gidicem.tansiyon takibi yaptim 2 gundur genelde 9/6 10/5 civarinda dikti bir tek CMT sabah 8/6 mi ne cikti ama digitallerden çokta güvenmiyorum ölçümlerine.inşallah benden 24 idrar takibi falan istemezler bu hastaneleri bu yuzden sevmiyorum sürekli git gel yaparim.sali günü 34 haftaya giricez ama benim kizin hala 2 kilo olamadi off offf hep 2 haftaya yakin geriden geliyo :-( :-(

selam kızlar bir süredir giremedim. nasılsınız?

Birşey sormak istiyorum. cuma günü 34+3 de kızım 2520 gr boyuda 48cm çıktı. Kilosu ve boyu nasıl sizce????
Erken doğum tehlikesi yok dedi doktor ama karnımda acayip bir sertleşme var. Karın sertleşmesi erken doğum tehdidimi?
ben 34+2 deylen bebeim 2350 gr boyuda 47 cm di,kilosuna normal ama boyu için çok uzun boylu demişti,52 cm den aşağı doğmaz dedi dr um

amın cnm kılo falan hıkaye saglık sıhhat versın kızım 3200gr dogdu benmkı de cok zor oldu sunı sancılar falan tek duam bu kolay olsunnn ya
kızlar bence zor doğumun bebek kilosuyla direk alakası yok benim oğlumda kızımda 4 kilo doğdu doğumlarım zor değildi bunada 4 kiloyu geçer dedi ama ben de korkmuyorum desem yalan olur ama bazen tecrübede çok iyi değildir allah yardımcımız olsun bir avazda inşallah

Back
X