2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok halsizim ama uyuyamıyorummmmmmm. Delircem ya ne zormuş son zamanlar.

Canım doğum yaklaştıkça endişe artıyor uykuları kaçırıyor, kafanda endişe varsa atmaya çalış çok güzel olacak diye pozitif düşün hep, ılık duş al sakin sakin müzik dinle:KK66:

Kıızzzlarrrr sıkmayın canınızı ya önemsemeyin, doğumlar yaklaştı zaten ne gerek var gerginliğe, doğumumuza odaklanalım, prim vermeye gerek yok:KK66:

aynen canım benim sonuçta tek bi kişiyle sinir olsa sorun olurdu da
herkes sinir olduğunda göre demek ki kendinde araması lazımdı

Kızlar görüyonuz mu !!!!!
Öuhabbetimi bwgenmedi hasbam.. Bu ortaokul muhabbeti olayı ne ya anlamadım.. :KK66:)
Agaaa bni böle sevin sevecekseniz....
Neremde ne gördü bilmiyom amma.....
Neyse yaa.... Degmez valla... BEN CAKMA OCAK ANNESİYİM.. Orjıanal degilim.. Burdayım.. Burda olmak istiyorum..
Bni istemeyen var ise o gitsin arkadaş...
:KK66: :D

:KK48::KK48: kız hiç güleceğim yoktu...
agaaaa beni böyle sevinnnn... :KK48:

Canımı sıkmıyoru... Cook ciddiyim... Yazıyı okurken gercekten cok güldüm... Anlamadım bi kac defa okudum..
Cok patavatsız konusmları vardı gercekten ama ortam bozulmasın diye böle cvp veriyodum yorum yapıyodum..
Kılo meselesi yok yas meselesi soru soruya emri vaki yok cvp yazın ama iyi düşündüm dedim tarzı bu sa kötü biri degik... Anam biriniz bnî yanıltın daha...
;)
Efalim haklısın son zamanlarım... Sabaha kadar kasılıyom zatn her şekılde...bide şimdi bu hadsiz için kasamıcam kendim...
Okudugunu biliyorum bayan... Kusura bakma !!!!HİÇ KEYFİMİ BOZAMICAM

KıLar sabah bi kalktım ohh ev tertemiz!!
Şkür.. ALLAH kardeşlerimden razı olsun..
Arkadaslarımda dolabıma bişiler yapmısşar birazdan getirceklermiş.. ALLAH hepsinden razı olsun...

Bu arada akıntılar yogunlastı bu normalmiş... Paylasım sizlerlede.. Kokusuz oldugu için kasıntıda yok ğroblem yok demişti drum..
Birde yatıs pozüsyonundan kaşkınca sankı rahim agZı acılıyomus gibi oluyo.. Diyom aha cıktı cıkacak!!!

Bnm mesai 12 den sabah 6 ya kadar idil mahvoluyorum...
Uykusuzluk gilde uyuyamamk böle bi acayip oluyosun daralıyosun ya

Canım doğum yaklaştıkça endişe artıyor uykuları kaçırıyor, kafanda endişe varsa atmaya çalış çok güzel olacak diye pozitif düşün hep, ılık duş al sakin sakin müzik dinle:KK66:

Ben kalkıyım ,örgüye başlıycam kafam dağılsın diye

Galiba bünyelerimiz uykusuz günlere hazırlıyor kendini ☺
eflalim benimde örgüye sarasım var aslında çok güzel kafa dağıtıyor. Elinde zor olamayan model varsa paylaş canım çok iyi olur.

bende kalkıym çamaşır atıym makinaya
şimdi işin yoksa kalk kocanın kirli çoraplarını ara evin içinde
kim bilir nereye fırlattı attı:110:

Sehpa altlarına bak canım. ☺

Ayyy ya sabır ya sabır :KK70::KK70::KK70:
Böyle bir şey olacağını biliyordum, çok şükürde oldu iyi oldu yani:KK50:
Ama ama son cevaplar beni bitirdi bitirdi ohhh canıma değsin kıvamında:KK70::KK70: Ayy ne güldüm yaa:KK70:
"Sayın yaşına göre çok olgun ve bilgili kişi" :KK70:

Kızlar kimse neşesini bozmasın hepinizi çok öpüyorum:KK60: Merve aman diyeyim canım sakın, zaten doğumun bizdende çok yaklaştı, eğlence olsun sana bu sıkıntı değil:KK60:

I imspecial acılma oldugunu hissetinmi rahım agzında böle genişleme gibi bişiler oldumu...
Benm öle oluyo ama acılma mı yoks son zamnlar ya rahım agzımı üyüyo banamı öle geliyo anlamadım.. Ya sankı ılk cocuk ben kızımda böle bişi yasadımmı hatırlamıyom... :) gülücen ama inan hatıpamıyom..

Ayyy ya sabır ya sabır :KK70::KK70::KK70:
Böyle bir şey olacağını biliyordum, çok şükürde oldu iyi oldu yani:KK50:
Ama ama son cevaplar beni bitirdi bitirdi ohhh canıma değsin kıvamında:KK70::KK70: Ayy ne güldüm yaa:KK70:
"Sayın yaşına göre çok olgun ve bilgili kişi" :KK70:

Kızlar kimse neşesini bozmasın hepinizi çok öpüyorum:KK60: Merve aman diyeyim canım sakın, zaten doğumun bizdende çok yaklaştı, eğlence olsun sana bu sıkıntı değil:KK60:
Kız ne sıkcaö canımı... Allah askına derdim mi yok... Aynen eglence oldum.. Önce bi bölebi baktım.. Cok güldüm ciddiym...
:))) hay Allahım ya.. Kız sen gündüz girmezdin .. İyisin dimi...

Kız ne sıkcaö canımı... Allah askına derdim mi yok... Aynen eglence oldum.. Önce bi bölebi baktım.. Cok güldüm ciddiym...
:))) hay Allahım ya.. Kız sen gündüz girmezdin .. İyisin dimi...

Elhamdülillah iyiyim canım yok bir sıkıntım.
Evdeyim bugün, yemek, çamaşır vs işlerim var.
Yataktan kalkmadan telefondan okuyordum şok olaraktan ağzım açık bir vaziyette :KK57:
Akşamda okuyarak yatmıştım ama sabah bu kadarıyla karşılaşacağımı bilmiyordum:KK53:
Ben telefondan cevap yazmıyorum şimdide bilgisayara kalktım geldim, ama tartışmaya girmeyeceğim dedim.
Zaten o kadar düştü ki, seviye söylenecek bir şeyde bırakmadı:KK70:
Şimdi sıradan işler zamanı, bu hafta derin temizlik olacak ya onun ön hazırlığını yapayım :KK55:

Nego Nego hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Allah işlerinizi rast getirsin inşallah.

Herkeslere öpücükleeeerr:KK60:

Back
X