2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gel gelelim bizim haftasonu yaptıklarımıza canlar
Cumartesi çarşıya çıktık süs aldık IMG-20141213-WA0009[1].webp IMG-20141213-WA0012[1].webp IMG-20141213-WA0005[1].webp böyle olacak süslerimiz masa üstü notluk şeklinde pembe tül ve etiketle süslenecek.... en azından magnetten falan farklı masalarına koyar insanlar diye düşündük

IMG-20141211-WA0029[1].webp IMG-20141214-WA0064[1].webp IMG-20141214-WA0019[1].webp IMG-20141213-WA0035[1].webpIMG-20141214-WA0017[1].webp
Sonra bebek çantamızı hasta bezi bilmem ne onları aldık çanta için bişey kalmadı alınacak
kapı süsü de sipariş verdik zeynep yazılacak yarın alınacak o da

Eklentiler

Yöneticilere şikayet etmeyı düşünüyorum o kızı
Bana da ukala ukala konuştu doğum korkularımdan dolayı ama sayfanın havası bozulmasın diye sustum alttan aldım
İlk defa mı duyuyormuşum doğumun zor olduğunu bilmem ne
tabiki de biliyoruz da insan öyle mi yazar
Benim 2. Olduğu halde korkuyorum tabiki insan korkacak her doğum aynı olmuyorki kızımda kontrole gidip sezeryana alınmıştım şimdi doktorum 13 Ocak diyor nasıl olacak günlü gidicem diye hep düşünüyorum kaç günde toparlarım kızım var diyorum Allah'ın izniyle bir şekilde olucak ama burda konuşunca insan rahatlıyor biraz sonuçta hepimiz aynı şeyi bekliyoruz bazen burdaki gibi kimseyle konuşamıyorum burda rahatlıyorum kendime bak herkes doğum yapıyor sonunu düşün bebiş gelicek diyorum o Yüzden o üstten konuşan insanlara sinir oluyorum sanki Herşeyi kendileri biliyor aman boşverelim kızlar

Benim 2. Olduğu halde korkuyorum tabiki insan korkacak her doğum aynı olmuyorki kızımda kontrole gidip sezeryana alınmıştım şimdi doktorum 13 Ocak diyor nasıl olacak günlü gidicem diye hep düşünüyorum kaç günde toparlarım kızım var diyorum Allah'ın izniyle bir şekilde olucak ama burda konuşunca insan rahatlıyor biraz sonuçta hepimiz aynı şeyi bekliyoruz bazen burdaki gibi kimseyle konuşamıyorum burda rahatlıyorum kendime bak herkes doğum yapıyor sonunu düşün bebiş gelicek diyorum o Yüzden o üstten konuşan insanlara sinir oluyorum sanki Herşeyi kendileri biliyor aman boşverelim kızlar

:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51: aynen canım katılıyorum

herkeze merhaba dr dan yeni geldim ama ilk dün geceki olayımı anlatıyım :KK51:

dün akşam banyoda makinaya çamaşır yerleştirdim tam kapağı kapatacaktım makinanın üstündeki dolapın üstü cam ona tutunuyum da kapatayım derken elim bi kaydı zor topladım kendimi düşünüyordum az daha ama belim çok incindi kuyruk sokumu yerim :KK61:
sonra dedim bakıyım bebeğim hareket ediyormu yok izliyorum düz yatıyorum yok :KK61: sonra karnımıa dokumdum falan uyandı uyuyormuş meğersem harekete başladı ama çok değil içim rahat etmedi koca gece uyandıkça hareket etmesini bekledim sabaha karşı da uyuyamadım onu beklerken yine uyumuş meğersem :110: eşimde benimle nöbet tuttu resmen koca gece korktu oda
diyor aşkım bebek doğunca hiç uykumuzu alamıycağız değilmi diyor :KK45:dedim inş uyku düzenine alıştırırz da bizi zorlamaz aşkım o_O

dr dan yeni geldim işte az önce nst ye bağlandım sonunda şükürler olsun
dr sonucuma bundan güzel olamazdı dedi haftaya gel dedi bundan sonra daha sık görüşeceğiz dedi telefonunu verdi acil durumda ara dedi
bebeğim 3100 gr çıktı şükürler olsun ultrasona göre 38 haftalık çıktı:KK57: 2 hafta sonra doğum mu var yani:rolleyes: ama normalde 36 haftalığım
dr burada son muaniye 4 ocak görünüyor ama bu işler belli olmaz dedi

bu arada doğumhaneye sordum eşler girebiliyormu diye içeri almıyorlar kimseyi dediler ama almak imkansız gibi birşey de söylemediler ben dedim dr ile görüşeyim bi o zaman sor bi dediler ama bu seferde dr a sormayı unuttum
ama doğumhanede tanıdık çıktı kadın güleryüzlü davrandı oradan bir artımız var sanırım inş :KK48:

ayy ne uzun yazmışım yaa:KK61:

dün akşam banyoda makinaya çamaşır yerleştirdim tam kapağı kapatacaktım makinanın üstündeki dolapın üstü cam ona tutunuyum da kapatayım derken elim bi kaydı zor topladım kendimi düşünüyordum az daha ama belim çok incindi kuyruk sokumu yerim :KK61:
sonra dedim bakıyım bebeğim hareket ediyormu yok izliyorum düz yatıyorum yok :KK61: sonra karnımıa dokumdum falan uyandı uyuyormuş meğersem harekete başladı ama çok değil içim rahat etmedi koca gece uyandıkça hareket etmesini bekledim sabaha karşı da uyuyamadım onu beklerken yine uyumuş meğersem :110: eşimde benimle nöbet tuttu resmen koca gece korktu oda
diyor aşkım bebek doğunca hiç uykumuzu alamıycağız değilmi diyor :KK45:dedim inş uyku düzenine alıştırırz da bizi zorlamaz aşkım o_O

dr sonucuma bundan güzel olamazdı dedi haftaya gel dedi bundan sonra daha sık görüşeceğiz dedi telefonunu verdi acil durumda ara dedi
bebeğim 3100 gr çıktı şükürler olsun ultrasona göre 38 haftalık çıktı:KK57: 2 hafta sonra doğum mu var yani:rolleyes: ama normalde 36 haftalığım

bu arada doğumhaneye sordum eşler girebiliyormu diye içeri almıyorlar kimseyi dediler ama almak imkansız gibi birşey de söylemediler ben dedim dr ile görüşeyim bi o zaman sor bi dediler ama bu seferde dr a sormayı unuttum
ama doğumhanede tanıdık çıktı kadın güleryüzlü davrandı oradan bir artımız var sanırım inş :KK48:

ay girmesin girip de ne yapacak doğuma :-):-):-):-):-)

kızlar doktordan geldim ben rabbime çok şükür bebeğim cok iyi 3000 ile 3500 arası kilosu dedi yanımla payım olur dedi herşey yolunda dedi artık her hafta gidicez doktora sancım yada kanamam olmazsa 5 ocakta sezaryanla alacak doktorum herşey yolunda dedi bi sıkıntımız görünmüyo dedi artık beklemedeyiz hayırlsı artık

Bende de ayni durum var 6.aydan beri gogus pedi kullaniyorum artık. Doktor iyi durum oldguunu süt konusjnda sıkıntı yasamayacagimi soylemsiti umarim oyle olur

benden hiç süt gelmiyor :S inşallah sütüm iyi olur bebekim doyar :) ismine de karar veremiyoruz zaten :) me olacak benim kızımın ismi :)

kızlar bu arada doktoruma gidrken yeni yıl paketi yaptık eşimle bide hediye aldık hemşireyede cikolata yaptırdım tıp fakültesi özele gidiyorum ben ama nolur nolmaz gece gündüz gelsin asistanlara bırakmasın beni istemedim herşeyini ben yapcam merak etme dedi dikillerini filan ben atcam dedi gecede yanına özel hemşire koycam dedi iyiki yaptırmısım hediye filan gece gündüz her daim bensiz hareket etme sakın dedi herşey benim kontrolumde olcak dedi artık hayırlısı ya iyice heycanlandım ben

Allahım diyodum ne zaman olcak bu diye.. Büyük gün geldi cattı.. Hedef oldum yine.. Eflalim sen bastan beri burdasın en iyi sen bilirsin.. Be kız bu benım cwktigim.. :KK66:)) gülemmi aglammı bilemedim.....

muhabbetimiz yok ama okuyorum ben seni sürekli , sakın kendini üzme bebeğin de üzülür. hamileyiz biz :)

Kızlar ben muayene oldum doktor 3kılo dedı gecen 3100 cıkmıstı dedım bunlar normal durus falan etkıler 3500a kadar cıkar dedı . Alttan muayene ettı acayıp korktum artık her hafta yaparım dedı 2parmak acılman var 3parmakta yatıs yapıyorum sen gıt sımdı pazartesıye kadar sancı su gelmesı kanama cok olursa gel dedı hafıf leke olabılır muayeneden dedı ama olmadı nstde sancın vard dedı bakalım korkudan tırstım ben hazır degılm :KK43:

bende :(

Bugün benim biraz basim dönüyor kızlar elim kolum hic bi ise gitmiyor cok halsizim hicbiseyim yoktu oysaki uzun zamandir gayet aktif hareketliydim niye böyle oldum ki ya:KK43:

canım ara ara öyle oluyor sonra bi enerji geliyor garip bişey yani :)

1 ay sonra hemen hemen hepimizin bebeleri kucagımız

1-1,5 aya kadar hepimizin bebeleri kucagımızda olacak:KK71::KK71::KK71:
bugün 37. haftaya girdim bebegim büyüdüğü için herhalde hareketleri daha çıkıntılı çıkıntılı görünüyor
dudağım yetişse öpecem karnımı ama cıx:KK48:
artık doğunca ayaklarını ellerini ısırırım napiym:KK68:

doğsun da bi ohh onları yemek ayrı güzel ama işte doğum kısmı neyse

utanma cnm bende tırsıyrm normal

normal dimi :(

Bende tırsıyorum :) benimde 2. Bence ilkte ne olacağını bilmediğimizden rahat oluyor ama şimdi ne olacağını biliyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla doğuralım...

evet sanırım ondan şimdi biliyoruz biraz da ondan olabilir

kızlar ben taburcu oldum bebeğime iki kez ciğer geliştirici iğne yapıldı yani bana.sancım geçti haftaya gel dedi doktor ama ağrın olursa hemen gel dedi.bu arada ayrıntılı ultrasona girdim amnion sıvısı azalmış ve bebeğin hareketleri azalmış.doktor korkma dedi biz önlemimizi aldık artık dedi.sizce yılbaşına kalmaz mı benim bebiş.kilosuda 2400 33*4 günlük bence kilosu iyi ama bakalım azıcık daha dayanır inşallah

canımcım doktor herşeyi hazır etmiş işte en azından önlemini almış ne güzel gönlünü ferah tut annesi acık daha bekler bebişin :)

Canım benim hoşgeldin özledik valla
biz bile zorlanıyoruz sen 2 çocukla ne yapacan mecbur zorlanıyorsundur
Allah yardımcın olsun gelsin bakalım 7 ocak :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Tebrik ederim kuzum benim neden erken oldu öyle kanaman falan mı oldu yoksa
Nasılsınız iyi misiniz :D:D:D:D

Avent cam olanı al canım

Maşallah canım benim tebrikler
o zaman sen bayağı bi bekledin ilk hastaneye gittiğinizden beri

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah ocak ın yarısı aralıkta doğuracak herhalde zati

Çok büyük geçmiş olsun canım benim bugün gördüm olanları Allah ım hakkınızda hayırlısını versin inşallah
o hastanedeki doktora da çarpasım geldi sen zaten perişan olmuşsun bakamam edemem ne yaaaa
Allah çıkarır onu ordan

Sonuna kadar katılıyorum tatlım sinir oldum bende :KK62::KK62::KK62::KK62:

bende alacam ilk yılında neler bekler olanı inşallah dün d&r a baktım kalmamış

Çatlama doğumdan sonra daha çok belli oluyormuş canım

,

Biz iyiyiz asıl siz nasılsınız canım
Nasıl gidiyor bebişle günler

Tebrikler tatlım Allah ım yardımcınız olsun
Acil şifalar versin bi an önce al yanına bebeğini inşallah

vuh biz ne edek kız o zaman :-):-):-):-)

doğru söylüyosun size moral vermem gerekirken ne yazıyorum dimi :( demicem artık bişey ama bazen bilmemek en güzel şey galiba :)

inşallah girmesini istiyorsan girebilir canım sana destek olur benimkini kan tutuyor ondan giremiyor :)

bende de süt gelmedi hiç bakalım nolcak gelecek mi :KK43:( ay inşallah gelir.. bir de biizm kız hala yan yatıyor doğum pozisyonunda değil inşallah düzelir ben normal doğuma çok alıştırdım kendimi :KK43:(

aynı canım sağıma yatmış hanım bacaklar solda
ama bence doğuma yakın inmesi daha iyi bizim için şimdi aşağı inse bacakların arasından çok baskı yapacak
doğuma yakın insin gidip doğuralım :-):-):-):-):-)

muhabbetimiz yok ama okuyorum ben seni sürekli , sakın kendini üzme bebeğin de üzülür. hamileyiz biz :)
Canım tesekkür ederim... Yok üzülmedim gercekten... Burda aevdigim saydıgım fikirlerine önm verdigim insanlardan böle tepki alsaydım gercekten cok kahrolurdum.. Ama onlarda bana destekler ben öle gördüm.. O yüsden o sahsı takmıyorum.. Psikolojısı cok bozulmus belli konusma tarzı , tawrı ve en son yaptıgı hafsizlk sadece ona üzüldüm.. İnş kendini iyi hissedecek bişeyler bılur.. Ne diyeyim pelincim.. İnsanın kendine yaptıgını dünya alem bi araya gelse yapamz... Kendi etti kendi buldu diyelim....

bende :KK43:

canım ara ara öyle oluyor sonra bi enerji geliyor garip bişey yani :)

doğsun da bi ohh onları yemek ayrı güzel ama işte doğum kısmı neyse

normal dimi :KK43:

evet sanırım ondan şimdi biliyoruz biraz da ondan olabilir

canımcım doktor herşeyi hazır etmiş işte en azından önlemini almış ne güzel gönlünü ferah tut annesi acık daha bekler bebişin :)

doğru söylüyosun size moral vermem gerekirken ne yazıyorum dimi :KK43: demicem artık bişey ama bazen bilmemek en güzel şey galiba :)

inşallah girmesini istiyorsan girebilir canım sana destek olur benimkini kan tutuyor ondan giremiyor :)

yok yok yine de söyleyin hazırlıklı olalım :-):-):-):-)

Masallah bdsayar yorgunsavaş cok sevindik.
Babyforwe ik haftamı ...
Allahım az kaldı cok az...
valla hiç heycan yoktu bende bugun içim pır pır etti rabbim hayırlısını versin ya cok heycanlıyım sağsağlım evladlarımızı alalım kucagımıza şiödide eksik filan varmı die deli gibi dolanıyorum evde yarında sabahtan çıkıyım eşime yeni yıl hesiyesi alıyımm azcık dolanıyımmm evladım iyi ya sağlıklıya cok şükür bin şükür ya

Back
X