2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkese

Dün devlet hastanesine gittim acilde doğumu yapmak istediğim bayan dr vardı, ilgilenmedi hanfendi! Yok üniversiteye git yok işte şöyle böyle o kadar umursamazdı ki zaten yüreği yanan bir anneyim halimi düşünün ilgisizliği kahretti, eşim arkadaşını aradı o aracı olacaktı bu dr için, aramış meşgulüm hastam çok demiş arkadaşına ki yoktu içerde hastası! Eşim bekleyelim dedi iyi dedim neyi bekliyceksek kadın başından savdı, Allah'a havale ettim o dr u onunda çocuğu var hastası olarak kabul etmeyebilir en azından empati kur ya sende annesin benim canım yanıyor ağlamaktan şişmiş kızarmış gözlerimide görmüyorsun, bekledik bekledik ses yok, ben o arada içimden dua ediyorum Allah'ım kendi dr um çıkıp gelsin ne olur diyorum, tam kalkıcaz bir baktım karanlıktan benim dr eşime dedim canım yanlış mı görüyorum bizim dr mu bu dedim, oymuş, hemen tanıdı bu devlet hastanesinde bir günde 300 hastaya bakan bir dr! Doğuruyormusn hayırdır dedi, eşimde hocam tam sizi arayacaktık dedi, hayırdır dedi gösterdim kağıdı, şok oldu yüzü düştü, kızlar dr budur senle üzülüp senle sevinen bir adam bu, dedim hocam nasıl farkedilmez ben ayrıntılıya boşunamı girdim dünya başıma yıkıldı, açıklam ayaptı güzelce, olabiliyormuş bebeğin kemikleri gölge edebiliyormuş idrara sıkışık değilse o an farkedilmeye biliyormuş, doğunca mr çektirin dedi bende hocam doğunca bizi neler bekliyor nerde doğum yapmam uygun olur müdahale gerekirmi ben bunları merak ediyorum dedim, o da bir tane hasta vardı böyle doğum yaptı bu hastanede dedi, önce çocuk dr una danışın bakalım o ne diyecek doğumun nerde olacağı hakkında dedi, sonra fetal mr diye bir şey varmış anne karnından bebekteki sorunları kesin teşhis ediyormuş Allah razı olsun ne özeldeki ne de acildeki o bayan demedi bunu, tamam dedik, bugün çocuk dr una gidicez önce inşaallah sonra araştırma hastanesine, özeldeki dr uma, bugün umarım tatmin edici şeyler duyarız içimizi rahatlatacak şeyler

eve gelince fetal mr ı araştırdım ultarasonda sorun olupda mr da temiz çıkan çokmuş dua edin bana lütfen tek isteğim, bu önce yanılmış olmaları yok yanılmadılarsa da tek börekle sağlıklı yaşayabilceğini duymak istiyorum

O dr a gelince, eşimin arkadaşına şey demiş benim hastam değil bunca zaman gelmemiş prensip olarak kabul etmiyorum vs... Bunu bana söylemesi çok muz ordu acaba!!!
Canim cok gecmis olsun umarim hersey iyi olur rabbime dua et dualarim seninle

Hümeyraa gögüslerini sıkma canım.. Dogumu baslatabılır..
Birde gögüsten sürün gelip gelmemsi sütün olup olmıcanı göstermez.. Suanda süt kanalları acılıyo.. Bnm ilk gebeliğimde doguma son bir hafta kala böle sarı sarı su geliyodu ama damla damla hani farketmek oek mumkun degil..şimdi daha önceden geldi bazen ped kullanıprum bunun nedenıde kanallarım acık daha cocuk doguralı 2 sene olmus yine hamileyim ve dogum yakın.. Süt geliyosada yada sıvı bosuna akmıyo.. Fazlalıklar cıkıyo diyim..
Yani stres yapmayın.. Bebişler dogumca onlar cektıkce zaten sütümüz artıcak inşallah.. Hepimizin bool beteketli sütleri olsun

Kızlar bir arkadasimizin eşi doğum yapmıs bebek down sendromluymus testler yapılmıştı hiç beklemiyorlardi çok şaşırdık dogumda da bazı sıkıntılar olmuş bu yüzden bebeğin sağlık problemleri varmış dogumdan bir gün önce nst ye girmiş normal hersey demiş doktor eve göndermiş sabahi na da suyu gelmiş doğum gerçekleşmiş esimde çok etkilendi çok üzüldük yaaa doktordan sikayetci olacaklarmis sanırım

1 ay sonra hemen hemen hepimizin bebeleri kucagımız

1-1,5 aya kadar hepimizin bebeleri kucagımızda olacak:KK71::KK71::KK71:
bugün 37. haftaya girdim bebegim büyüdüğü için herhalde hareketleri daha çıkıntılı çıkıntılı görünüyor
dudağım yetişse öpecem karnımı ama cıx:KK48:
artık doğunca ayaklarını ellerini ısırırım napiym:KK68:
ayy bende hep istedim yetişebilsem öpücem göbüşümü :D

kızlar ben taburcu oldum bebeğime iki kez ciğer geliştirici iğne yapıldı yani bana.sancım geçti haftaya gel dedi doktor ama ağrın olursa hemen gel dedi.bu arada ayrıntılı ultrasona girdim amnion sıvısı azalmış ve bebeğin hareketleri azalmış.doktor korkma dedi biz önlemimizi aldık artık dedi.sizce yılbaşına kalmaz mı benim bebiş.kilosuda 2400 33*4 günlük bence kilosu iyi ama bakalım azıcık daha dayanır inşallah
canım seninle günlerimiz aynı benimde ara ara sancılarım oluyor. umarım dayanır bebişin erken gelmez. iki hafta daha dayansalar süper olacak.

Kızlar bir arkadasimizin eşi doğum yapmıs bebek down sendromluymus testler yapılmıştı hiç beklemiyorlardi çok şaşırdık dogumda da bazı sıkıntılar olmuş bu yüzden bebeğin sağlık problemleri varmış dogumdan bir gün önce nst ye girmiş normal hersey demiş doktor eve göndermiş sabahi na da suyu gelmiş doğum gerçekleşmiş esimde çok etkilendi çok üzüldük yaaa doktordan sikayetci olacaklarmis sanırım
Allah haklarında hayırlısını versin..
Evet zor bişi cıkmaması ama dr garanti veremz ki.. Neden şikayet anlamadım.. Sok olmuslardır o ayrı mesele..
Ama dr yok desede peşinden hiçbişeyin garantisini veremeyiz diyor.. Yinedeöle degilmi.. Sorun gözüküyo sapasaglam oluyo göÜkmüyo bişiller cıkıyo.. Önceden ögrenselerdi aldırcaklarmıydı cocugu acaba aklıma o geldi direk ama sanmıyprum.. Onlar şimdi üzüntülü haliyle.. Şoktalar ki kim olmaz.. Allahım acılarını hafifletsin... Zor bir durum... Ne diyim arkadasım..... Üzüldüm bende ama ... Saglıklı bi bebek beklerken böle bişi.. Yıkılırdım ve alısmamda cok zaman alırdı sanırsam

Kuzenim de doğum yapmıs kontrole gitmiş tek başına doktor kan akışında sorun var gerçekleşmıyor hemen sezeryan yapmalıyız demiş ve yapmış. Zaten kontroller tek gitmiyorum ama bundan asla asla tek gitmem yani şükür bebek de iyiymiş.
Şükürler olsun...
Bu iyi haber iyki.. Aslında son zamanlarda tek gitmek degilde bi sorun olduunda hemen ulasabılvek kişilerin olması lazım.. Ama yanında biri olması daha güzel.. Bnde gidicem eşimle bugun yarın nasipse...

yarın güzel haberlerle dön inş kontrolden.
canım kasık agrılarımda oluyo ama kasık agrılarım uzun zamandır var zaten
dur bakiym ben yarın kaç dk aralıklarla kaç kere kasılıyorum bi kağıda saatiyle birlikte not alıcam

çok saol canım iyi haberlerim şükürler olsun :)
Bugün arkadaşlarım geldi beni bi odada lafa tuttu ikisi diğerleri salonu süslemiş hazırlamış bana baby shower partisi yaptılar çok şaşırdım ve sevindim. Böyle jestler hamile insana çok iyi geliyor. Yarın da Dr randevum var inş iyi geçer.

oo ne şanslısın canım yaa :) inş kontrolunde iyi geçer

kızlar doğum yaptım, erken oldu, normal , zordu, bebeğim küvözde, dualarınızı eksik etmeyin....
çok güzel bir duygu, inşallah kucağımıza almak da nasip olur...

gözün aydın canım maşallah bebişine inş en yakın zamanda kucağına da alırsın koklarsın bebeğini

Eyvah eyvah senin de oyle erken o zaman. Beklemeliler valla. Bizim de babamiz bi 29-4 ü bir de 9-15 i arasi yanimiza gelecek. Dogumu bu araliklarda tutturalim istiyoruz. Tutmazsa babasiziz mecbur :KK43:

sorma canım yaa hayırlısı artık
inş babanıza denk gelir yaaaaa

Canim ben de 36 dayim sali kontrolum var 10 gun once vardi bi de. Doktor nst sokmadi benim de kafama takilmisti bakalım bu dega soracağım

ben girdim canım bişi çıkmadı şükürler olsun inş sen de girersin de bişey çıkmaz

inanmıyorummm bunu senmi yaptın ben hazır zannettim,inanılmaz güzl başarılı olmuş cnm,gzl dünlerd ekullanman dileğiyle şahane olmuş:KK9::KK9::KK9:

evet canım eşimle yaptık :) çoook teşekkür edriz

yazılarımda karışmış birbirine:KK48::KK48::KK48:
bu akşam kızlar bir kız arkadaşım doğum yaptıı bebeğini görmeye gittik,maşallah çokkkkk güzeldi,ağzı burnu okka gibi,erke bebek,45 günlüktü dahaa,1 saat kdr kucağımda uyudu,karnımdaki hissetti sanırım kıskandımı ne olduysa savaş çıktı sanki karnımda çılgın a döndü oğluşum:KK48::KK48::KK48:
kocamda ilk kez hayatında bugün bebek tuttu oda 1 dk kdr falano_O
yalnız bebek doğduğu günden beri hep gaz sorunu varmış,yarım saatte bir ağluyor,hiç susmuyor,gazdan çok çekiyormuş,o kdr ağladığı morardı adeta :KK43: bide abi var evde 7 yaşında ,kıskançlıktan o annesine yapmadığını bırakmıyor içim acıdı valla,2 saat bile oturamadan eşim kalkalım hadi dedikde zor attık kendimizi arabaya,ayy bu bnm kocam çok korkttu bu durumdan :mad:
eyvahlar olsun diyip diyip durdu yol boyu,ben dedi hiç böyle tahmin etmiyordum,bebeğin babası yine çok ilgiliydi,anne uyumuyorsa oda hiç uyumuyormuş,o kdr gzl ilgileniyorduki,ama hergece uykusum dedi ,ahh bunlarıda duyunca benmki kahroldu,arkasına bakmadan kaçtı,her bebek öyle olmaz dimi kızlar:KK17::KK17::KK17:
bende oturur ağlarım onla,naparım ben yaa :KK61::KK61::KK61: ,inşallah çok mutlu gazsız bebeklerimiz olsun kızlar ya,memişi emsin uyusun,emsin uyusun,hiç ağlamasın yaaa

canım her bebek bir olmuyormuş
inş bizimkiler bizim gibi sakin olurlar da hem bebişlerimiz rahat mutlu olurlar hem biz

Hayırlı geceler hatunlar.
@KALABALIKamaYALNIZ gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun. İnşallah en kısa zamanda hayırla sağlıkla kucağınıza da alırsınız. Allah bebişe sağlık sıhhat afiyet versin, annesine de kolaylıklar vede bol bol doyurucu besleyici sütler inşallah.
Baya erken olmuş. Bir nedeni var mıydı? Erken doğum tehliken?

@Mrssuperfine canım iyiyim ben çok şükür elhamdülillah. Gözün aydın çok sevindim kocan geliyormuş, nazlı kocan:-)
Allah sağlık sıhhat afiyetle kavuştursun inşallah. Ablan yanında mı hala?
Sen nasılsın?

@eflalim aynen canım, her geçen gün güçleneceksin ve sakinleşeceksin inşallah.
Şimdi önemli olan, bu böbrek durumunu netleştirmek. Daha sonrada gerçekten öyleyse doğumdan sonra nasıl bir yol izlenmeli onu öğrenmek. Çok öpüyorum canım, kendini üzecek bir durum yok. Ama eşin böyle yapmamalı...

Bizim cuma günü kontrolümüz vardı.
bebeğimiz 10 günde 200 gram almış ve 3 cm uzamış elhamdülillah.
Yani 36+2 'de 2800 gram, 49 cm olmuş. (bazı hesaplamalara göre 35+2 de diyebiliriz. Biri transfer tarihime göre, diğeri bebeğin gelişimine göre. Hangi tarihe göre doğururum belli değil. Ama sezeryan tarihim 8 Ocak:KK70:
:KK70::KK70:
)
Bebeğin suyu iyi kordon kan akışı iyi, zaten maşallah sübhanallah çok hareketli.
Her şikayetime normal dedi.Son ay biraz zordur hepsi normal dedi.
Ayak el şişmelerim, kasık sancılarım, nefes darlıklarım, çarpıntılarım, aşırı yorgunluklarım, mide rahatsızlıklarım vs hepsi normal dedi.
Kan ve su normal olmayanlar, onlar olursa anında haber vermem gerekiyormuş.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu hafta içi annemle ablam derin temizliğe gelecekler, mutfak dolap içleri örtüleri fırın, bulaşık makinesi buzdolabı içi dışı, arkaları vs . Halıları göndereceğim yıkatmaya.
Ve cumartesi günüde kadın gelecek. Cam, kapı, koltuk silmeye.
Benim çağırdığım kadın aşırı yoğun bir kadın. Aslında şöyle 1 hafta sonrasına çağırabilseydik iyi olacaktı ama derin temizlikten sonra evde o kadar kirlenmez zannımca:cool:

maşallah canım bebeğine :) benim dr da normal diyor ne desem napcan katlanacağız artık az kaldı hayırlısıyla :) ohh annenlerinde şimdiden eline sağlık :)

Kzılar birde ciciler sayfasına ekleme yaptığınızda buraya da ekleseniz.
Yadaaaaaa link verseniz eklediğiniz sayfasını olmaz mııı?
Ben orayı hep ama hep unutuyorum, ama burada görürsem hemen tıklarım bakarım.
Görmediğim yüzlerce sayfa var diyebilirim herhalde :KK61:
Ki en sevdiğim yer orası benim.
Evet benim ihmalim ama ekleyince link koyuun nütfeen:cry:

babyforwe babyforwe dolabınızı gördüm bayıldım bayıldım maşallah sübhanallah.
Ayrıntılı çekmişsin çok hoşuma gitti. Örtülerinde çok güzel olmuş. Bende odaya halı beğenebilirsek şayet, birde tül perde ekleyeceğim inşallah.
Odamız vede dolabımız bizimde yerleşik. Sürekli kendimi odada dolabın karşısında dikilirken buluyorum:KK70::KK70::KK70::KK70:
çok tş ederim canım yaa çok sevindim beğenmene :) ekle sende bekliyorum merakla son halini :)
bende aynı durumdayıp tüm dolapları çekmeceleri sırayla açıp bakıyorum her seferinde :KK70::KK70::KK70:

herkeze merhaba dr dan yeni geldim ama ilk dün geceki olayımı anlatıyım :KK51:

dün akşam banyoda makinaya çamaşır yerleştirdim tam kapağı kapatacaktım makinanın üstündeki dolapın üstü cam ona tutunuyum da kapatayım derken elim bi kaydı zor topladım kendimi düşünüyordum az daha ama belim çok incindi kuyruk sokumu yerim :KK61:
sonra dedim bakıyım bebeğim hareket ediyormu yok izliyorum düz yatıyorum yok :KK61: sonra karnımıa dokumdum falan uyandı uyuyormuş meğersem harekete başladı ama çok değil içim rahat etmedi koca gece uyandıkça hareket etmesini bekledim sabaha karşı da uyuyamadım onu beklerken yine uyumuş meğersem :110: eşimde benimle nöbet tuttu resmen koca gece korktu oda
diyor aşkım bebek doğunca hiç uykumuzu alamıycağız değilmi diyor :KK45:dedim inş uyku düzenine alıştırırz da bizi zorlamaz aşkım o_O

dr dan yeni geldim işte az önce nst ye bağlandım sonunda şükürler olsun
dr sonucuma bundan güzel olamazdı dedi haftaya gel dedi bundan sonra daha sık görüşeceğiz dedi telefonunu verdi acil durumda ara dedi
bebeğim 3100 gr çıktı şükürler olsun ultrasona göre 38 haftalık çıktı:KK57: 2 hafta sonra doğum mu var yani:rolleyes: ama normalde 36 haftalığım
dr burada son muaniye 4 ocak görünüyor ama bu işler belli olmaz dedi

bu arada doğumhaneye sordum eşler girebiliyormu diye içeri almıyorlar kimseyi dediler ama almak imkansız gibi birşey de söylemediler ben dedim dr ile görüşeyim bi o zaman sor bi dediler ama bu seferde dr a sormayı unuttum
ama doğumhanede tanıdık çıktı kadın güleryüzlü davrandı oradan bir artımız var sanırım inş :KK48:

ayy ne uzun yazmışım yaa:KK61:
böyle durumlarda insan çok korkuyor. cumartesi kardeşim halıyı topluyordu yıkmaya vermek için. koca halıyla farketmeden karnıma vurdu küt diye. nasıl korktuk hepimiz. tüm gün hareketlerini kontrol ettim bende. can taşımak çok büyük sorumluluk.

kızlar iş yerinde boş vaktim oluyor. gazetelere bakayım dedim pişman oldum. kadın 2,5 ve 1 yaşlarında iki bebeğini gece uyutup arkadaşlarıyla çay bahçesine gitmiş. kocada gece çalışıyormuş. evde bebeler yalnız. ağlama sesine komşular kapıyı kırdırmış. 1 yaşından olanın her yerinde sigara söndürülmüş. ebeveynler kabul etmiyo biz yapmadık yaraları diyo.. ne anneler babalar var nasıl bi vicdan.. çok üzüldüm çoook.. allah haketmeyene vermese bebek diyorum bu durumlarda..

ayy kızlar sinirden patlıycam herşeyim normal ama bu kv yüzünden stresten erkenden doğurabilirim evlendiğimizden beri bana ne misafiri bitti getirmedik ne götürmesi bitti köye kente bir de ben çalışıyorum evde olsam napardı bilemiyorum hadi sabrettim hep iyilikle dedim eşim dedi yok olmuşum ben 9 aylık hala bu akşam mecbur bu köye oturmaya gidicez diyor ve ben 4 gündür gripten yataktan çıkamıyorum gözüyle gördü geldi baktı bana bugün daha başladım işe son haftam sırf bu yüzden bunun derdine çalışabnilir aldım evde durursam hiç dinlenemem beni evde oturtmaz diye eşim de kızdı hasta hasta bu haliyle nereye diye duygu sömürüsü yapıyor bir kaşık suda boğcam ben artık ya sabrım falan hiç bir şey kalmadı dün gece daha rüyamda eşim köye gidelim diyor ben de tokat atıyordum ona rüyam bile çıktı bakarmısınız gülüyğm mü ağlıyım mı ben napıyım

Kizlar benim 6. Aydan beri akiyor sutum normal mi ya doguma 42 gunum var tahmini . Sutum digumdan sonra olmaz diye de korkmuyo degilim ya mama vermek istemiyorum bebegime . Ama 3 aydir da bosa akiyo sutum ped koyuyorum bayagi akiyo cunku

hiç bilmiyorum canım ama bir arkadaş yazmış akması kötü bişey değil sütün olur eksikliğini çekmezsin diye öyleyse çok iyi

Günaydın herkese

Dün devlet hastanesine gittim acilde doğumu yapmak istediğim bayan dr vardı, ilgilenmedi hanfendi! Yok üniversiteye git yok işte şöyle böyle o kadar umursamazdı ki zaten yüreği yanan bir anneyim halimi düşünün ilgisizliği kahretti, eşim arkadaşını aradı o aracı olacaktı bu dr için, aramış meşgulüm hastam çok demiş arkadaşına ki yoktu içerde hastası! Eşim bekleyelim dedi iyi dedim neyi bekliyceksek kadın başından savdı, Allah'a havale ettim o dr u onunda çocuğu var hastası olarak kabul etmeyebilir en azından empati kur ya sende annesin benim canım yanıyor ağlamaktan şişmiş kızarmış gözlerimide görmüyorsun, bekledik bekledik ses yok, ben o arada içimden dua ediyorum Allah'ım kendi dr um çıkıp gelsin ne olur diyorum, tam kalkıcaz bir baktım karanlıktan benim dr eşime dedim canım yanlış mı görüyorum bizim dr mu bu dedim, oymuş, hemen tanıdı bu devlet hastanesinde bir günde 300 hastaya bakan bir dr! Doğuruyormusn hayırdır dedi, eşimde hocam tam sizi arayacaktık dedi, hayırdır dedi gösterdim kağıdı, şok oldu yüzü düştü, kızlar dr budur senle üzülüp senle sevinen bir adam bu, dedim hocam nasıl farkedilmez ben ayrıntılıya boşunamı girdim dünya başıma yıkıldı, açıklam ayaptı güzelce, olabiliyormuş bebeğin kemikleri gölge edebiliyormuş idrara sıkışık değilse o an farkedilmeye biliyormuş, doğunca mr çektirin dedi bende hocam doğunca bizi neler bekliyor nerde doğum yapmam uygun olur müdahale gerekirmi ben bunları merak ediyorum dedim, o da bir tane hasta vardı böyle doğum yaptı bu hastanede dedi, önce çocuk dr una danışın bakalım o ne diyecek doğumun nerde olacağı hakkında dedi, sonra fetal mr diye bir şey varmış anne karnından bebekteki sorunları kesin teşhis ediyormuş Allah razı olsun ne özeldeki ne de acildeki o bayan demedi bunu, tamam dedik, bugün çocuk dr una gidicez önce inşaallah sonra araştırma hastanesine, özeldeki dr uma, bugün umarım tatmin edici şeyler duyarız içimizi rahatlatacak şeyler

eve gelince fetal mr ı araştırdım ultarasonda sorun olupda mr da temiz çıkan çokmuş dua edin bana lütfen tek isteğim, bu önce yanılmış olmaları yok yanılmadılarsa da tek börekle sağlıklı yaşayabilceğini duymak istiyorum

O dr a gelince, eşimin arkadaşına şey demiş benim hastam değil bunca zaman gelmemiş prensip olarak kabul etmiyorum vs... Bunu bana söylemesi çok muz ordu acaba!!!

ayy ne kadar bir dr muş o bayanmış birde :110: o yeminleri boşuna ediyorlar okuduktan sonra :KK51:
ne olursa olsun bakmak zorunda :KK67:
inş yanılmışlardır dr lar canım dualrımz sizinle inş kalbini ferah tut rabbime dua et bol bol

Çok çok çok güzel olmuş

çok tş ererim canım :)

Eflalim çok çok üzüldüm cnm gerçekten insan ne diyeceğini şaşırıyor . Ama hersey Allah tan cnm Rabbim daha kotusunden korusun . Derdi de derman i da veren allah inş hayırlı haberler duyarız . Ins dediğin gibi dir . Böbrek Pelvis e girmiştir görünmüyor dur. Allaha dua et Rabbim işini bilir bunda da vardır bir hayır .

çok geçmiş olsun cnm benim Rabbim dermansiz dert vermesin . Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş . Üzülme sen uzuldukce bebeğin de etkilenir . Allah yardımcınız olsun .

canım kordon kanı nasıl saklanıyor ve ne için gerekli oluyor .

çok güzel olmuş ellerine sağlık . Nasıl yaptın çok merak ettim .

Allah im sağlıkla yavrunu kucağına almayi nasip etsin cnm korkma herseyin hayırlısı olsun .

Gözün aydın cnm benim Rabbim sağlık versin inş . Kucağına da alacaksın inş .

Hayırlı haberler alırsın inş cnm benim . Allah yardimci olsun .

ince keçe yi diktik kenarlarından canım atın harflerin arabanın çıktısını aldık tam boyutunda keçeyi kestik sonra dikip içine azcıcık boncuk elyaf koyduk üstünü de süsledik netten bakarak kafadan uydurarak işte
çok tş ler canm

36 ya girdim ben yaa doktor 3 haftaya kadar gelir dedi çok tırsıyorum bide 2. olacak benim utanmam lazım :KK17::KK17::KK23::KK23:

ayy olsun yaa hepsi ayrı heyecan ama ben çok korkmuyorum sanırım başıma ne geleceğini bilmediğimden :KK70:

Kızlar ben muayene oldum doktor 3kılo dedı gecen 3100 cıkmıstı dedım bunlar normal durus falan etkıler 3500a kadar cıkar dedı . Alttan muayene ettı acayıp korktum artık her hafta yaparım dedı 2parmak acılman var 3parmakta yatıs yapıyorum sen gıt sımdı pazartesıye kadar sancı su gelmesı kanama cok olursa gel dedı hafıf leke olabılır muayeneden dedı ama olmadı nstde sancın vard dedı bakalım korkudan tırstım ben hazır degılm :KK43:

ölçüme göre değişiyor canım kilo ay en çok istemediğin alttan muaniye:KK17::KK43: inş dr unutur da yapmaz:KK70::KK70:

kızlar ben taburcu oldum bebeğime iki kez ciğer geliştirici iğne yapıldı yani bana.sancım geçti haftaya gel dedi doktor ama ağrın olursa hemen gel dedi.bu arada ayrıntılı ultrasona girdim amnion sıvısı azalmış ve bebeğin hareketleri azalmış.doktor korkma dedi biz önlemimizi aldık artık dedi.sizce yılbaşına kalmaz mı benim bebiş.kilosuda 2400 33*4 günlük bence kilosu iyi ama bakalım azıcık daha dayanır inşallah

canım iyisiniz şükürler olsun son zamanllarda azalıyormuş amniyon inş hayırlı zamanında gelsin bebeişin

KıLar sabah bi kalktım ohh ev tertemiz!!
Şkür.. ALLAH kardeşlerimden razı olsun..
Arkadaslarımda dolabıma bişiler yapmısşar birazdan getirceklermiş.. ALLAH hepsinden razı olsun...

Bu arada akıntılar yogunlastı bu normalmiş... Paylasım sizlerlede.. Kokusuz oldugu için kasıntıda yok ğroblem yok demişti drum..
Birde yatıs pozüsyonundan kaşkınca sankı rahim agZı acılıyomus gibi oluyo.. Diyom aha cıktı cıkacak!!!

temiz ev gibisi yok demi canm :KK19: bende rahatım bugün benimki de üstten de olsa temiz ya rahatım

bu arada gece olanlara inanamadım desem yalan olur :KK12: :KK45: belliydi çünkü böyle bişi olacağı bayadır birlilkteyiz önceden de olaylar olmuştu kısa çaplı ama boşver can sıkmaya değmez :KK70:
herşeyde bir hayır varmış ya hayırlısı oldu bence de:KK31:

Gel gelelim bizim haftasonu yaptıklarımıza canlar
Cumartesi çarşıya çıktık süs aldık Eki Görüntüle 1337202 Eki Görüntüle 1337203 Eki Görüntüle 1337204 böyle olacak süslerimiz masa üstü notluk şeklinde pembe tül ve etiketle süslenecek.... en azından magnetten falan farklı masalarına koyar insanlar diye düşündük

Eki Görüntüle 1337207 Eki Görüntüle 1337208 Eki Görüntüle 1337209 Eki Görüntüle 1337210 Eki Görüntüle 1337215
Sonra bebek çantamızı hasta bezi bilmem ne onları aldık çanta için bişey kalmadı alınacak
kapı süsü de sipariş verdik zeynep yazılacak yarın alınacak o da

çok güzeller canım sanırım sağlıcakla kullanın inş :KK37:
sıra bebişin yolunu gözlemekte sağ salim
ay girmesin girip de ne yapacak doğuma :-):-):-):-):-)
girsin girsin :KK71:

kızlar doktordan geldim ben rabbime çok şükür bebeğim cok iyi 3000 ile 3500 arası kilosu dedi yanımla payım olur dedi herşey yolunda dedi artık her hafta gidicez doktora sancım yada kanamam olmazsa 5 ocakta sezaryanla alacak doktorum herşey yolunda dedi bi sıkıntımız görünmüyo dedi artık beklemedeyiz hayırlsı artık

maşallah canım bebeğine haberlerin iyi seninde şükürler olsun bende aynı durumdayım hayırlısıyla zamanında bebişler inş

kızlar bu arada doktoruma gidrken yeni yıl paketi yaptık eşimle bide hediye aldık hemşireyede cikolata yaptırdım tıp fakültesi özele gidiyorum ben ama nolur nolmaz gece gündüz gelsin asistanlara bırakmasın beni istemedim herşeyini ben yapcam merak etme dedi dikillerini filan ben atcam dedi gecede yanına özel hemşire koycam dedi iyiki yaptırmısım hediye filan gece gündüz her daim bensiz hareket etme sakın dedi herşey benim kontrolumde olcak dedi artık hayırlısı ya iyice heycanlandım ben

böyle birşey bizde mi yapsak ne:KK37::confused:

Masallah bdsayar yorgunsavaş cok sevindik.
Babyforwe ik haftamı ...
Allahım az kaldı cok az...

ay sorma yaaa:rolleyes::rolleyes:

bende :KK43:

canım ara ara öyle oluyor sonra bi enerji geliyor garip bişey yani :)

doğsun da bi ohh onları yemek ayrı güzel ama işte doğum kısmı neyse

normal dimi :KK43:

evet sanırım ondan şimdi biliyoruz biraz da ondan olabilir

canımcım doktor herşeyi hazır etmiş işte en azından önlemini almış ne güzel gönlünü ferah tut annesi acık daha bekler bebişin :)

doğru söylüyosun size moral vermem gerekirken ne yazıyorum dimi :KK43: demicem artık bişey ama bazen bilmemek en güzel şey galiba :)

inşallah girmesini istiyorsan girebilir canım sana destek olur benimkini kan tutuyor ondan giremiyor :)

istiyoruz canım ikimizde :KK37: olsun dışarıda kalbi seninle farketmez:KK37:

@Mrv5534 canını sıkmamana sevindim tatlım bunlar ne biçim konuşma ya orjinal ocak annesi ne demek, aralık ocak subat ne farkeder. neyse okuyosa o da üzülmesin bizim tüm annelere saygımız var.
@eflalim hafta sonu okudum ama yazamadım şehir dışındaydım. haberlerini bekliyorum bende. umarım herşey yoluna girer
prenses1805 prenses1805 üzücü gerçekten Allah yardımcıları olsun

böyle durumlarda insan çok korkuyor. cumartesi kardeşim halıyı topluyordu yıkmaya vermek için. koca halıyla farketmeden karnıma vurdu küt diye. nasıl korktuk hepimiz. tüm gün hareketlerini kontrol ettim bende. can taşımak çok büyük sorumluluk.

sorma canım yaaa Allaha emanetiz artık öldüm öldüm dirildim sanki dün :KK61:

kızlar iş yerinde boş vaktim oluyor. gazetelere bakayım dedim pişman oldum. kadın 2,5 ve 1 yaşlarında iki bebeğini gece uyutup arkadaşlarıyla çay bahçesine gitmiş. kocada gece çalışıyormuş. evde bebeler yalnız. ağlama sesine komşular kapıyı kırdırmış. 1 yaşından olanın her yerinde sigara söndürülmüş. ebeveynler kabul etmiyo biz yapmadık yaraları diyo.. ne anneler babalar var nasıl bi vicdan.. çok üzüldüm çoook.. allah haketmeyene vermese bebek diyorum bu durumlarda..

ayy inanmıyorum:KK61:

ayy kızlar sinirden patlıycam herşeyim normal ama bu kv yüzünden stresten erkenden doğurabilirim evlendiğimizden beri bana ne misafiri bitti getirmedik ne götürmesi bitti köye kente bir de ben çalışıyorum evde olsam napardı bilemiyorum hadi sabrettim hep iyilikle dedim eşim dedi yok olmuşum ben 9 aylık hala bu akşam mecbur bu köye oturmaya gidicez diyor ve ben 4 gündür gripten yataktan çıkamıyorum gözüyle gördü geldi baktı bana bugün daha başladım işe son haftam sırf bu yüzden bunun derdine çalışabnilir aldım evde durursam hiç dinlenemem beni evde oturtmaz diye eşim de kızdı hasta hasta bu haliyle nereye diye duygu sömürüsü yapıyor bir kaşık suda boğcam ben artık ya sabrım falan hiç bir şey kalmadı dün gece daha rüyamda eşim köye gidelim diyor ben de tokat atıyordum ona rüyam bile çıktı bakarmısınız gülüyğm mü ağlıyım mı ben napıyım

evlendiğimizde bende 1 sene katlandım btün bu dediklerine baktım olucak gibi değil hem ayağını kestim bizden tatlı dille hemde gezmelere çağırmasını :D hepsi tatlı dille gözüne sokarak değil işim var bahaneleriyle zor oldu ama iyi oldu :oops:
şükürler olsun çok acil birşey olmadıkça ben çağrmadıkça ne çağırır ne gelir:KK50:
sende yolunu bul derim ben evdeyim bu dönemde sadece 3 ay çalıştım
formsayon alıyordum yüksek lisans yapıyordum bahenlerle kandırdım
sende işle kandır

sorma canım yaaa Allaha emanetiz artık öldüm öldüm dirildim sanki dün :KK61:

ayy inanmıyorum:KK61:

evlendiğimizde bende 1 sene katlandım btün bu dediklerine baktım olucak gibi değil hem ayağını kestim bizden tatlı dille hemde gezmelere çağırmasını :D hepsi tatlı dille gözüne sokarak değil işim var bahaneleriyle zor oldu ama iyi oldu :oops:
şükürler olsun çok acil birşey olmadıkça ben çağrmadıkça ne çağırır ne gelir:KK50:
sende yolunu bul derim ben evdeyim bu dönemde sadece 3 ay çalıştım
formsayon alıyordum yüksek lisans yapıyordum bahenlerle kandırdım
sende işle kandır
valla denedim kaç senedir ki bahane söylemeye gerek mi var daha yeni kalktım yataktan gripten 9. ayıma girmişim ne işim var oturmalrada kendisinin anlaması bilmesi lazım valla gerekirse artık tatsız dille imayla anlatılacak

Merhaba sanırım Siz de plasenta previalı annelerdendiniz ve 2012 de doğum yapmıştınız... Ben de plasenta previalı annelerdendim ve 12 kasımda doğum yaptım... Size birşey sormak istiyorum ama mesaj Kutunuz kapalı sanırım bana ulaşabilir misiniz? Ulaşabilirseniz çok sevinirim çünkü benim için önemli bir konu hakkında sizden bilgi almak istiyorum...
Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın, şimdiden teşekkürler:)
boşalttım canım kutuyu.
evet previalıydım.
seni hatırlayamadım canım,kusura bakma.
psikolojik olarak çok zor günlerdi.ameliyat sonrası aynı şekilde etkiledi beni.
bir yıl sonra dünyaya döndüm diyebilirim.
hafızam silinmişti,düşünemiyordum bile kafamı toparlayıp.
çok şükür geçti.
o yüzden hatırlamamış olabilirim canım.

Back
X