Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki kız canım oglum iki yasındaOlurr ok güzel olursizinkilerde erkekmi?
Aaa cqnım küsmee seninki bizim abimizBu ne 8ocak kardesligi canim![]()
Allah gonlune gore versin canim benim
Benimi eklemen gerekiyo acaba bilemedim kiBen göremiyorum![]()
Benim ikinci sanırım geçen yıl anneler gününde öğrenmiştim hamile olduğumu ikinci sayılır dimi :)Kizlar ne geldi aklima anneler gunu yaklasti cogumuzun ilk anneler günü ayy ne kadar guzel bi duygubizde anne olduk kocalar düşünüp te bir hediye alırmı ki acep
![]()
Kızım daha iyi canım resmi silemedim rapor ettim ama daha silinmedi sen de resmin altında kib yazan yere sikayet edersen silinir belkiAnladım canım nasıl oldu kızın iyîdîr inşallah resîmi kaldıramıyorsan mesajın altında düzenle varordan silebîlirsin ben alıntılamıştom bende şimdi kaldırmaya çalışacam
Teşekkür ederim canım maşallah senin kızının saçı çok güzel benim oğlum kel olan slarıda döküldüAllah gonlune gore versin canim benim
Nasıl eklicem msj yazmak dışında hiç bi şey bilmiyorum offBenimi eklemen gerekiyo acaba bilemedim ki
Sevindim canım hemen yapıyorum dediğini yanılmıyorsam 1 kişi daha alıntılamıştıKızım daha iyi canım resmi silemedim rapor ettim ama daha silinmedi sen de resmin altında kib yazan yere sikayet edersen silinir belki
Evet teyzesi erkek. Seninki?Olurr ok güzel olursizinkilerde erkekmi?
Nasıl eklicem msj yazmak dışında hiç bi şey bilmiyorum off
Evet canım benimkide erkekEvet teyzesi erkek. Seninki?
Ben bi kere bi msjımı rapor ettim hemen silinmişti ama simdi silinmedi belki yarına falan silinir. Ya gercekten biz belki öyle düşünmüyoruz ama bebek fotosuna bakıp tahrik olan iğrenc yaratıklar var benimde sonradan aklıma geldi ama rapor ettim resmi silinir büyük ihtimalleSevindim canım hemen yapıyorum dediğini yanılmıyorsam 1 kişi daha alıntılamıştı
Aynen yaa her geçen gün çoğalıyoruz canım sen ne zaman doğum yaptın hoşgeldin bu arada bide bu arada idolümsünBu ne 8ocak kardesligi canim![]()
Oh oh maşallah erkek bebek daha ol sanırım bizim sülaledede 6 erkek 1 kız bebiş geldi bu yılEvet canım benimkide erkek
Benimkinin saclari ii hele banyodan sonra hepsinhavada teyzesi kirpi gibi diyo bende diyorum artik dokulsede ciksa yaza kadar toka takayimTeşekkür ederim canım maşallah senin kızının saçı çok güzel benim oğlum kel olan slarıda döküldü
İzle dedim ama senindemi izle demen gerekiyo acepBenimi eklemen gerekiyo acaba bilemedim ki