• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canlar günaydın bugün şimdi biraz hazırlık yapıp 12de başla arkadasa gidecek öğretmenler bende bi saat arkadaşla gıdıyım kaç kişi gelecek fikrim olsun istiyorum ahmetı anneme bırakıp kızımla sonra onlarıda alıp parkta piknik songül kankamla sonrada eve geliriz akşama sanırım eşim geliyor... Kızlar ahmet bü ara emzıgını çıkarıyor eliyle oynuyor oyuncakları tutup yemeye çalışıyor ayakları ile konuşuyor çok konuşuyor... 4aylık olanlar gelişim nasıl anlatin

İyi geceler kızlar . Oglumu dun doktora gotrduk sumuksu kopuklu kakası halen geçmedi . Kaka tahlilleri yapıldı ama temiz çıktı . Sut alerjisi olabilirmiki bi alerji dr gotursemmi. 20 gundur boyle yapıyr . Acaba on sutu fazla aldıgı için olabilirmi . Kilo alımıda guzel .
Bahsettiğiniz durum bizde de oluyordu.doktora sorduğumda sütü iyi sindirdiği için olduğunu söyledi.

Merhaba anneler...
Bugün rota aşımız var. Fakat bir tanıdık bu aşının bağırsak düğümlenmesi yapabildiğini söyledi.sizler yaptırdınız mı? Bu arada oğlumun yüzü çizik içinde. Tırnakları kesildiği halde gene yüzünü çizmiş. :( bu konuda yapılacak bişey yok sanırım.

M_20151-5Y0866Z1-G00_A.jpg
M_20151-5Y1867Z1-4ZL_A.jpg
M_20151-5Y6525Z1-1L1_A.jpg

kızlar lcwaikiki den buanları aldım oğluma nasıl güzellermii
güle güle giysin annesi çok güzeller:) benimde büyük oğluma alışveriş yapmam lazım lc ye gitmem lazım:) küçüğede abisininkilerden çıkardım ama olmayacak gibi ayları uymuyor çünkü
Ağlayarak uyutma yöntemi gerilerde kaldı güven duygusunu zedelediği açık.yalnız şu tracy hogg un yatır kaldır yöntemi bana mantıklı geliyor.ağladığında kucağına alıp sakinleştirip tekrar yatırıyorsun uykua dalana dek.birkaç gün sonra bebek kendi kendine dalmayı öğreniyor.arkadaşımın kızı 2 yaşında ve geceleri sadece ayakta uyuyor o duruma gelmek istemiyorum deneyeceğim yatır kaldır yöntemini.bu yöntem ağlatmaya kesinlikle karşı.ama öğrenene kadar yatıştırmak zor olabilir.deneyen varmı kızlar aranızda
canım yöntem güzel ama etkili mi her bebekte hayır, büyük oğlumda bu yöntem 20 aylıkken falan işe yaramaya başladı:) o zamana kadar hep ayağımda salladım hatta bütün sallama yöntemlerini denedim:) bu kuzumuda sallıyorum ki asla sallamıycam dedim sanki elimdeymiş gibi uyumuyor asla hadi uyumasın yorgun düşer emerken uyur diye bir şeyde yok benimki morarana kadar ağlıyor, yavaştan deniycem yinede belki büyüdükçe sallanmayı istemez diye umudum var hala:)
Günaydın kızlar galactago aldım dünden beri kullanıyorum inşallah fayda eder, sonucu yazacağım
canım inşallah şifa olur
Dogumdan sonra regl olan var mi ? İlk regl ne zaman oldunuz ? ben 15 ocakta doğum yaptım. Bugün biraz pembemsi bir şeyler geldi regl oluyorum galiba. Bebeğimi sadece emzirdim için daha geç olur sanıyordum. Bir de bu durum sütümün azalmasına neden olur mu? Endiselendim. o_OYardımcı olur musunuz? ??????
ikinci oluşum şu an canım:) benimde korkum vardı açıkçası çünkü oğlumda 3 aylıkken olmuştum yine ve sütüm azalmıştı ama hamdolsun şimdilik sıkıntı yok gibi tabi bakalım kaç gram aldı bu ay ona göre anlarım durumu
Biz oğluşla babamıza gidiyoruz teyzeler dışarıya çok sık çıkıyoruz ama hep eşim oluyordu yanımızda ve arabayla gidiyoduk şimdi kanguruya koyup on dakika kadar yürüyüp dolmuşa binicez ya Allah bismillah :) :)
oh iyi yapmışsın canım yavrun tekken bolca çık derim:)
Canlar bugün misafir aıırladım gecmise bakamdm annemi yarın da annemi gezdırecegım perşembeden çok kalabalık öğretmeniler gelecek ah,metre de ıyıydı bugün çocuk misafir coştu öğrencilerim falan ama korktuğum gibi olmadı şükür sizlere nasılsınız
canım kolay gelsin bu günlerde sana:)
İyi bari canım atlatmışsın birini güzelce benim de önümüzdeki hafta günüm var şimdiden kaygısı düştü çok çocuk var küçük hepsi yaşları 1 le 3 arasında, ortalıktan herşeyi kaldırmayı düşünüyorum
oyy çocuklar girince işin içine çok daha yorucu oluyor şimdiden kolay gelsin
ay canım vazgecme sizin olsa olsa dolgu kanal olur onlarda bişey yok benim full azılar kaplama kesim erteleme zor iş... Saol teyzesi sağlıklı ve iştahlı olsun normal olsun kilolu istemiyorum etrafta öbek çocukları gördükçe :KK43: ay asi yerleride bal teyzesi çok teşekkürler hepsi melek yavrum
haklısın canım eymen sakinleşsin ağlama nöbetleri dursunda gidicem inşaallah
İyi geceler kızlar . Oglumu dun doktora gotrduk sumuksu kopuklu kakası halen geçmedi . Kaka tahlilleri yapıldı ama temiz çıktı . Sut alerjisi olabilirmiki bi alerji dr gotursemmi. 20 gundur boyle yapıyr . Acaba on sutu fazla aldıgı için olabilirmi . Kilo alımıda guzel .
canım onun için link vermiştim pazartesi günüydü sanırım ön süt fazla olunca da olan bir durummuş
Bugun bizde dısarı çıktık ogluşlarla . Çok guzel geçti ufaklık arabada uyudu bnde oturdum ordaki bayanlarla sohbet ettim buyuk oglumda parkta arkadaslaryla oynadı iki saat kaldık masallah boyle tahmn etmiyordum çok iyi oldu . Markete bile girdik alısveriş yaptık dolandık masallah tosunum sevdi arabasıyla gezmeyi . Bundan sonra hergun dışardayım :)
ohhh süper olmuş sık sık çık canım özellikle bugünlerde üzgünsün üzüntün dağılır hep böyle rahat geçer inşaallah
@prenses1805 canım ben olmadım 4.ay keşke olsa üyle düşünme sutle etkili değil korunmayla ilgili derler genelde
canım ya benim yerime keşke sen olsaydın:) hiçde kiloma etki etmedi hala duba gibiyim:) hatta regl dönemi benim ödemim olur 3 kilo kadar:KK53::KK53:
Canlar günaydın bugün şimdi biraz hazırlık yapıp 12de başla arkadasa gidecek öğretmenler bende bi saat arkadaşla gıdıyım kaç kişi gelecek fikrim olsun istiyorum ahmetı anneme bırakıp kızımla sonra onlarıda alıp parkta piknik songül kankamla sonrada eve geliriz akşama sanırım eşim geliyor... Kızlar ahmet bü ara emzıgını çıkarıyor eliyle oynuyor oyuncakları tutup yemeye çalışıyor ayakları ile konuşuyor çok konuşuyor... 4aylık olanlar gelişim nasıl anlatin

çok çok kolay gelsin ve iyi eğlenceler:)

Merhaba anneler...
Bugün rota aşımız var. Fakat bir tanıdık bu aşının bağırsak düğümlenmesi yapabildiğini söyledi.sizler yaptırdınız mı? Bu arada oğlumun yüzü çizik içinde. Tırnakları kesildiği halde gene yüzünü çizmiş. :KK43: bu konuda yapılacak bişey yok sanırım.
Canım yaptırdık biz, o durum aşı ilk çıktığı yıllarda yanlış aylarda uygulandığı için olan bir durum, yaptır diyemem ama ben pişman değilim hamdolsun sıkıntıda yok, sana tavsiyem üç dozluk rotateg alman olur rotarixde domuz dna sı şaibesi varmış

tırnak için kağıt törpüyle törpüle canım

Canım yaptırdık biz, o durum aşı ilk çıktığı yıllarda yanlış aylarda uygulandığı için olan bir durum, yaptır diyemem ama ben pişman değilim hamdolsun sıkıntıda yok, sana tavsiyem üç dozluk rotateg alman olur rotarixde domuz dna sı şaibesi varmış

tırnak için kağıt törpüyle törpüle canım
Teşekkür ederim canım. Ben de ufak bir törpü vardı. Bugün onunla törpüledim. Aşıyı da sorucam doktora tekrar.

Slm herkese:anneadayı:kizlar korse kullanipta gobegini toparlayan var mi? Varsa kullandigi korsenin adini yazabilir mi?

Selam kizlar nasilsiniz ben dun aksamdan bari cok kotuyum ustene bide kizim sagolsun durmuyor biktim bu bahar alerjisinden:KK61:

kızlar rotavirus için vurulan rotateg asısı en son kaç haftalığa kadar olabilir biliyor musunuz?

Uzun süre düşündüm ve bir kanguru almaya karar verdim hem evde hem dışarıda kullanırım diye düşünüyorum. Ama hangi marka konusunda hiç fikrim yok. Fikri olan varsa fikir alabilirim.

I imspecial cnm 4. Ay kontrolde asi var miydi, bizim kontrol pztsi olucak ates filan olur mu diye merak ettim..Haftaya ogretmen arkadaşlar gelicek gibi bugun yaziyolardi gidelim diye..Bana epey zor olucak bakalim napicam..
Benim Prenses bazen iki elinde oyuncagini tutuyo, ellerimiz ağzımizda halen. .Vee tek derdi gezmek...cts 4 aylik olucaz kismetse. .

I imspecial cnm 4. Ay kontrolde asi var miydi, bizim kontrol pztsi olucak ates filan olur mu diye merak ettim..Haftaya ogretmen arkadaşlar gelicek gibi bugun yaziyolardi gidelim diye..Bana epey zor olucak bakalim napicam..
Benim Prenses bazen iki elinde oyuncagini tutuyo, ellerimiz ağzımizda halen. .Vee tek derdi gezmek...cts 4 aylik olucaz kismetse. .
Canim 4.ayda kalcadan iki asi yapiliyormus ve ates bicok bebektw oluyormus
Bizim kizlar ayni desene ben iki gu dur yürüyüşe cikariyordum bugun alerjim tuttu diye cikmadik cok huysuzlandi disari cikarmadim diye mi yapti bilmem:KK48:

canm biz de 3mayısta 4aylık olucaz oyun halısındaki oyuncakları tutup çekiyor hatta birini yerinden sökmüş:) deli gb asılıyor, elimi uzattığımda tutup ağzına götürüyor,onunla konulunca agucuk bugucuk cevaplar veriyor kendi çapında ;) Bi de önüne gelen herkese gülüyor

Back
X