- 18 Ekim 2014
- 247
- 562
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru aynen öyle hele fikirlerine bayılır benim fikirlerimi hiç beğenmez kısacası kendi bildiğini okur bazı istisnalar hariç tüm erkeklerin ortak özellikleriAh şu erkekler kendilerini dünyanın en akıllı ve de en sorunsuz mahlukatı sanıyorlar ama nerde birde kendilerine bir kadının gözünden baksalar o zaman neyin ne olduğunu anlarlar canım sen sıkma o tatlı canını bütün erkekler aynı
Aman canım temizle sürekli ben biraz ihmal ettim şu anda oğlumun hırıltısı var dikkat etKızlar şehir değişikliğinden sonra bebeğin burnu tamamen tıkandı günde 5 ten fazla Aspiratör le açıyorum hiç burundan nefes alamıyor gece çığlıklarına uyanıyorum gece de 2 defa açıyorum ne yapacağımı şaşırdım![]()
Canım ben mamada veriyom oğluma doktorumsu verme dedi ben ek gıdaya 4.aydan sonra başlamayı düşünüyorumGünaydın kızlar. Nasılsıniz bebişler nasıl? Calismaya başladığımdan beri bir kosturmaca dir gidiyor.. der programını aralıklı ayarladım ev yakın gidip geliyorum emzirmek için. . ancak Ara ara girip okuyorum yorum yapıyorum.. emziren anneler bebişlere şu veriyor musunuz.. bide ek gidaya ne zaman geçmeyi düşünüyor sunuz?
Aynen aynen bendede var birtane ondanyakında oğluda yetişir iki olurlarÇok doğru aynen öyle hele fikirlerine bayılır benim fikirlerimi hiç beğenmez kısacası kendi bildiğini okur bazı istisnalar hariç tüm erkeklerin ortak özellikleri
Ben bi ara bebekcide calismistim orasi sunny baby bayisiydi gonderdimiz her urunu sartsiz kabul ediyorlardi hatta bi musterinin ucak gorevlileri kapatmayi bilememisler bozmuslar degostirmislerdi urunu hemen ya aldığınız yeri ara durumu anlat ya da sunny baby ara kargonu cagir teslim et bikac sene icinde degismedilerse kabul ederler ben hauck aldim onu almasam sunnynin 700almayi düşünüdüşünüyordumCiddimisin cnm sürüş kolundaki servis yerinde bozulma oldu şimdiden demin baktım daha 2 sefer kullandım ne saçma o kadar para ver ve adi bişey çıksındemin bakarken servis yeri bozuldu karşılarlar mı bunu da
Anladım canım artık havalar ısındı ya ben çok su içmek istiyorum acaba o da ister mi diye düşünüyorum.. benim kız anne sütü alıyo o yeterli olur muCanım ben mamada veriyom oğluma doktorumsu verme dedi ben ek gıdaya 4.aydan sonra başlamayı düşünüyorum
Anne sürü alan bebekler su ihtiyacı duymuyor diye biliyorumünkü gelen ön süt zaten suymuş ama sen yinede doktoruna sorAnladım canım artık havalar ısındı ya ben çok su içmek istiyorum acaba o da ister mi diye düşünüyorum.. benim kız anne sütü alıyo o yeterli olur mu
Canim geçmiş olsun inş daha kısa sürede kurtulur bebiş. Bende sıcakları iyi bilirim adanaliyim.. Külotlu Çorap yerine yazlık ince Tayt giydirebilirsin.Selam kizlar bugun kizimi kontrole goturdum kalcasi istenilen duruma gelmis ama bandaji 2ay daha takcaz dedi antalyaya yaz geldi nasil durcaz hic bilmiyorumbenim kiz sicaktan nefret ediyor bandaj tahris etmesin diye Külotlu Çorap kullaniyoruz ama artik onla olmiycak yeni bi cozum bulmam lazim sizinde akliniza birsey gelirse soyleyin lutfen
![]()
Anne sürü alan bebekler su ihtiyacı duymuyor diye biliyorumünkü gelen ön süt zaten suymuş ama sen yinede doktoruna sor[/QUO sağolasın tamam![]()
Aynen bizde oyle dusunduk bakalim baska bi dr daha gostercem sonucu bakalim nasil olcakCanim geçmiş olsun inş daha kısa sürede kurtulur bebiş. Bende sıcakları iyi bilirim adanaliyim.. Külotlu Çorap yerine yazlık ince Tayt giydirebilirsin.
Canim her zaman mi bu kadar kaka yapıyordu yoksa sonradan mi oldu böylesütüm eskiye nazaran azaldi ama yetiyor gibi cobbur cobbur emiyor masallah kusmaya da devam.
gece sık sık uyanıyor emmek icin bikac gun öncesine kadar bi kez kalkıyordu12 de yatiyirsa 3-4 gibi kalkıyordu sonrasi saat başı tabi. günde 3 - 4 kez de kaka yapıyo
İnş iyi sonuçlar alırsıniz canimAynen bizde oyle dusunduk bakalim baska bi dr daha gostercem sonucu bakalim nasil olcak
Benimki ilk gunden beri cok kaka yapiyor, 6ya kadar ciktigi olmustu ama bugunlerde 3 4 e dustu.Canim her zaman mi bu kadar kaka yapıyordu yoksa sonradan mi oldu böyle
Kilo alimi normal mi.. benimki başta coktu sonra yavaş yavaş azaldı.. bazen günde 1 yapıo bazen 1 gün durup 1 gün yapio.. ama 3 gündür yine arttı günde 2 3 e çıktı ben yeşil zeytin çok yedim acaba ondan mi dedim bu gün yemedim 1 kere yaptıBenimki ilk gunden beri cok kaka yapiyor, 6ya kadar ciktigi olmustu ama bugunlerde 3 4 e dustu.
canım nerelerdesın üç çocuklu hayat nasıl kızın di değil mi en küçük o nasıl
Günaydın kızlar. Nasılsıniz bebişler nasıl? Calismaya başladığımdan beri bir kosturmaca dir gidiyor.. der programını aralıklı ayarladım ev yakın gidip geliyorum emzirmek için. . ancak Ara ara girip okuyorum yorum yapıyorum.. emziren anneler bebişlere şu veriyor musunuz.. bide ek gidaya ne zaman geçmeyi düşünüyor sunuz?