• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sagol cnm cevap için . Bende çok arastrdım en çok dedgn gbi chicco poly model one çıkıyor . Açıkçası bnde en çok onu begendim . Çok kaliteli guvenli ve iç hacmi geniş . Ama biraz pahalı en uygun nette 330a bulabildim . Sen ne kadara aldın cnm ?
Mağazada 400 e yakındı fiyatı oradayken netten baktım gittigidiyorda 300 e buldu m oradan aldım canım, baktım simdi bitmiş kampanya ama kırmızı ve pembe var 300 e bi incele istersen

Herkese merhaba anneler

minione minione maşallah oğlun kocaman gözüküyor:)
minione minione
@Girlboymom gamzecim ist a geldin görüşemedik Bebeğimin hasta olduğu döneme denk geldi foruma yazamadım dahi :(
L leble ben de sabah ve öğle soframıza onu bumbo Suna oturtarak yanımıza alıyorum.

Biz Dr dört Ay'ı bitirdik Dr bize oturabilirsin dedi zaten bebek de oturmak istiyor...
Kendini emer ağız şapırdatır ama canı çekti ay yandı bu çocuk diyr meyve yemek su vermeyin verdirtmeyin vs dedi

@pınar45 canım yazamadım zamanında başın Sağolsun Allah sizlere Ömür versin

O nasil oluyor cnm ben de deniyim sansimi:KK66:
mamipower instagramda hamile anneler sayfası var anneler gününe kadar her gün çekiliş var canm orayı takip et çekiliş fotosundan katılırsın diğeride burda bil kazanda dönem dönem yarışmalar oluyor
Eki Görüntüle 1520539
Bizumkinin saclari cok uzundu elleriyle sacini kesfetti deli gibi cekiyordu ellerinde tutam tutam sac kaliordu, sonrada agliyordu,birde cok terlio o saclar sucuk gibi ipislak oluyordu,kafasinda konagida vardi hadi dedik gelecege yatirim daha saglikli olsun yazda geliyor bunalmasin dedik,ama normalde erken bingildagi kapanmamis bir bebekte sac kesilmez en az 10 aya kdr diye duydum ama bizim bingildagimiz 3 aylikken kapandigi icin birazda ondan cesaret edip kestirdik cnm
yerim seni caki :)
canım bizimde bıngıldak 3aylıkken kapanmak üzere dediler bugün götürdüm tam olarak kapanmamış dedi dr deviti bırakmıştım kullan dedi ama kullanmicam baş çevresi 35doğmuştu şu an 40,5 normal dedi sorun olmaz inşallah

hanımlar Tracy Hogg un yatır kaldır yöntemini denemek istiyorum benle beraber başlamak isteyen var mı

C Cucu dün yazacaktım unuttum banyodan sonra emzirme ağzı kokar diye annemde der:( ben hep emziriyorum ağlıyor çünkü:)

bu arada hediyelerini güle güle kullan

hanımlar Tracy Hogg un yatır kaldır yöntemini denemek istiyorum benle beraber başlamak isteyen var mı
Cnm Allah kolaylik versin sana tam ben yazicaktim gec yatırmayı denedin mi diye ama her seyi denemissin .
ben gecen gun 8.30 yatirdim cnm çıktı resmen artik 10-11 e kadar direniyorum iyi böyle. .
inanir misin evde tracy hogg un kitabi var okumadim hevesim kaçtı uygulayamayinca ilk günler. .

M miss_curious sağol canım

ideal saat 8-9 büyüme hormonu açısından ama o saatte yatırınca sıkıntı olmuş sizde, en iyi yöntem bebeğine uyan yöntem:)

canım geç değil 4. ay başlamak için idealmiş deneyebilirsin

benimkini sallayarak uyuturkende ağlıyor uyutana kadar kan ter içinde kalıyorum

deniyeyim belki işe yarar bir umut:)

kizlarr dunde yazmistim kizim sadece beni uykuda emiyor. dogal olarak sutumse eskisi gibi gelmiyir. elektirikli pompa alayo. diyorun. faydasi olur mu. zaten ise baslicam??

bende düşündüm ama bilemedim eflalim ya kararsızım benim tontik usluya yakın sayılır çok ağlamaz uyurken çoğunlukla kucakta uyur hafif sallamayla bazen oyun halısında kendi uyuduğuda olur gündüz acaba üstüne düşsem öğrenir mi die düşünüyorum

C Cucu dün yazacaktım unuttum banyodan sonra emzirme ağzı kokar diye annemde der:( ben hep emziriyorum ağlıyor çünkü:)

bu arada hediyelerini güle güle kullan

ben de emziriyorm cnm sakinleşiyor hemde emziriyorum diye eşim banyoyu toplamak zorunda kalıyor hehehe ;)

M miss_curious sağol canım

ideal saat 8-9 büyüme hormonu açısından ama o saatte yatırınca sıkıntı olmuş sizde, en iyi yöntem bebeğine uyan yöntem:)

canım geç değil 4. ay başlamak için idealmiş deneyebilirsin

benimkini sallayarak uyuturkende ağlıyor uyutana kadar kan ter içinde kalıyorum

deniyeyim belki işe yarar bir umut:)
Ben de musait bi anda kitabi okuyayım cnm oturma odasinda duruyo oyle kitap bana bakiyo ben kitaba..
kizlarr dunde yazmistim kizim sadece beni uykuda emiyor. dogal olarak sutumse eskisi gibi gelmiyir. elektirikli pompa alayo. diyorun. faydasi olur mu. zaten ise baslicam??
Bence almalısın cnm etkisi olur mutlaka sut biraz arz talep meselesi..Sagarsan uretim artar insallah, zaten calismaya baslayacaksan kesinlikle gerekli. .
bende düşündüm ama bilemedim eflalim ya kararsızım benim tontik usluya yakın sayılır çok ağlamaz uyurken çoğunlukla kucakta uyur hafif sallamayla bazen oyun halısında kendi uyuduğuda olur gündüz acaba üstüne düşsem öğrenir mi die düşünüyorum

ben de emziriyorm cnm sakinleşiyor hemde emziriyorum diye eşim banyoyu toplamak zorunda kalıyor hehehe :KK66:
Aynen bizde de esim topluyo ben emzirdiğim için :KK48:

SElam kızlar ben geldim bugün pek giremedim foruma sabah aşımız vardı aşıyı yaptıktan sonra anneme kahvaltıya gittim çıkıştsda kuaföre gittimm kaş bıyık Derlen öğlen oldu

Bu hün oğlumu araştırmaya götürdüm hıtıltısı devam ediyor diye şükür korkulscak birişey yok ama doktor ilerlemesin diye hava mskinası alın dedi günde dört kere oğluma haVa verecem pazartesiye kadar tam işimiz bitti çıkalım derken oğlum kaka yaptı yeşil renkte ondan tshlil istedi foktor şükür oda temiz çıktı bakalım artık inşallah pazartesiye kadar iyileşir oğlum

Bugün aşıdanmı bilmiyorum ama oğlum çok haldiz ateşide yok Normalmi acaba

aysimason aysimason çok hossun sabah sabah güldürdün beni Allahta sizi guldursn saç ekim muhabbeti :):):)
:-) :-)

Günaydın her zamanki gibi 5.30 da ayaktayız, çok yoruyor bu durum artık beni, yok mu bunun çözümü oğlum 4 yaşında ne zaman düzelecek.

Başım ağrıyor gözlerim ağrıyor sıkmaktan dişlerim ağrıyor.

Küçüğüde akşan sekizde yatırıyorum uyanma saatlerini yazıyım:

22:30, 1:00, 3:00, 4:00, en son 5:30 da güne başlıyoruz. Ben 23:00 de yatıyorum.

Bu sabahın 5-6 sı arasında ne varda uyanıyorlar abi kardeş anlamıyorum.

Oğlumun kesintisiz uyuduğu 3 saat sonrası dız dız beşik sallıyorum.

Gündüzde on dk da bir uyanıyor beşiğini sallıyorum öyle uyuyor

Dün kv gelmişti onu bulmuşken dinlenmek yerine temizlik yaptım, süpürdüm sildim halı çırptım, iyi geldi yoruldum ama beşik sallamaktan uyuşan beynim açıldı.

Küçük sürekli ağlıyor canı yanmış gibi kv nin gözü korktu sen bana bırakıp gitsen susturamam fena coşuyor Allah yardımcın olsun hep başındasın büyükte huysuzluk edip tüketiyor seni dedi.

Göğsüm geçti kızlar dualarınız için sağolun, göğsü şişenler kendinize okutun birde, kv okudu inanmazsınız bir saate geçti hamdolsun.
Canım birde 1 2hafta kadar gündüz uyut ve gece 10 10 buçuk gibi yatırmayı denesene belki faydası olur abdullah ilk aralar sabaha kadar yatmıyordu ben şimdi gündüz bırakmıyorum fazla yatsın gecede hergün 20 dakika beya 30 dakika geriye alatak onu yatak odadına koyuyorum şükür şimdi gece 3 te yatıyor Ara ara ağlıyor emzikle veya sallamakla uyutuyorum ve saat 8 9 gibi kalkıyor inşallah dahada gerilere gelecez

Gunaydin herkese sabah sabah biraz güleleim dimi:KK45:
Eki Görüntüle 1520497
Ay çok güldüm resimi kaydettim herkese gösteriyorum:-)
:)))) hahahaa bilen bulmazmis bulan bilmezmis misali
:KK70::KK70:

merhaba ayni sorunu bende tam 4 haftadir cektigim icin yazmak istedim. oglum 3. ayiyla birlikte huy degistirdi. emmez uyumaz oldu. sadece uykudan ilk uyandiginda uykusu acilmadan yada geceleri emzirebiliyordum. ama uyutamadigim icin gunduz emmeleri cok azaldi ve ben hata yapip ha emdi ha emecek derken sagmadim pompam oldugu halde. ve suan inanilmaz azaldi sutum. 120 ml cikan gogusten 50 ml cikinca mutlu oluyorum. sut azaldigi icin hizli gelmiyor artik ona da sinirleniyor. hic emmek istemiyor. benim tavsiyem mutlaka pompa alin ve bebegin emmedigi her vakit mutlaka gogsu bosaltin. bekleyen sut var diye artik sut uretmiyor vucut. bende lansinohun ciftli pompasi var gayet ii. siz de kafaniza gore bi makine alin mutlaka.

merhabalar herkese
sutu artirmak icin tavsiyelerinize ihtiyacim var.
incir kuru, hosaflar tahin yumurta dereotu yesillik vs bunlari denedim.
simdi baska seyler denemek istiyorum. vitamalt promalt kullanip faydasini goren var mi? ya da mamipower?
bira mayasini cok duydum ancak hic bir aktarda bulamadim herkes bana ters ters bakti hatta. deneyen varsa istanbulda nerde bulunur acaba?
cemenotu kapsulleri almak istiyorum gnc.nin var ama turkiyede yok bulabilen var mi?
bunlardan baska bildiginiz yontemler varsa lutfen paylasin. sakir sakir akan sutten damlayan sute kaldim. cok uzuluyorum

merhabalar herkese
sutu artirmak icin tavsiyelerinize ihtiyacim var.
incir kuru, hosaflar tahin yumurta dereotu yesillik vs bunlari denedim.
simdi baska seyler denemek istiyorum. vitamalt promalt kullanip faydasini goren var mi? ya da mamipower?
bira mayasini cok duydum ancak hic bir aktarda bulamadim herkes bana ters ters bakti hatta. deneyen varsa istanbulda nerde bulunur acaba?
cemenotu kapsulleri almak istiyorum gnc.nin var ama turkiyede yok bulabilen var mi?
bunlardan baska bildiginiz yontemler varsa lutfen paylasin. sakir sakir akan sutten damlayan sute kaldim. cok uzuluyorum
Canım dün yazmıştım galactagodan memnun kaldım ben

kızlar oriflame den allık rimel pudra rimel temizleyici aldım:KK9: malum yaz geliyor düğünler var birazda bakım yaplım dimi inanın güzellik için birşeyler almak bile insanı mutlu ediyor :-)

Back
X