- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.179
- 898
canım çok geçmiş olsun Allah korumuşGünaydın tatlı anneler. Oğlusun emme problemi,huysuzlugu,aşısı derken 2 gün önce de babam kaza yaptı. Rabbim korudu çok şükür ama baya korktuk moralimiz bozuldu. Bu haftasonu ufak bi termal tatil planlıyordu gidesim kalmadı hic hava da kotulesti zaten. Benden boyle sizi takip ediyorum alıntı yapıyorum ben yazana kadar siliniyor hepsi. @Girlboymom canım mama sandalyesi bakiyosun sanırım 250 te diğerlerini alana kadar chicconunkine gittigidiyordan 300 e bi bak istersen. Arada biz yemek yerken oglusu da hafif yatar pozisyonda oturtuyoruz memnunum su anda. @sabuntozu chicco lullababy park yatak kullanıyorum memnunum. Ayy bende chicco reklamcisi gibi oldum
Kizlar ne kotu bi gece gecirdim sabaha kadar atesi bi indi bi cikti oglusun babamizda odamiza gelip bi 5 dakika besigi salladi gitti yatti sabah da diyorki gece baya dinlendin ben sallayinca besigi neee diye bi bagirmisim 5 dakika salladin ne dinlenmesi dedigimde de diyoki alla allah ben sabaha kadar salladim diye hatirliyorum diyor![]()
ayy komik bu erkekler benimkide çocukları ben büyütüyorum diyor

bugün daha iyi olur canım bebeğin