• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bizim dün 4 ay kontrolümüz vardı. Oğlum hep ağladı inletti ortalığı. Uykusu vardı ondan olabilir ya da korktu mu bilmiyorum. Artık anlıyorlar sanırım doktora geldiklerini. Ek gıdaya 6. Ayda geçicez dedi doktorumuz. Onun dışında güneş kremi yazdı. Açık alanda sinek ısırmalarını engellemek için de bir şey yazdı. Demir ilacına başlayın demedi henüz.

3 günlüğüne istanbula gitmiştik orada kızımın kollarını yüzünü çok fena yemiş. 4 gün oldu kızarıklıklar hala geçmedi. Doktorunuzun verdiği güneş ve sinek kremlerin isimleri nedir?
 
Kizlar ne kotu bi gece gecirdim sabaha kadar atesi bi indi bi cikti oglusun babamizda odamiza gelip bi 5 dakika besigi salladi gitti yatti sabah da diyorki gece baya dinlendin ben sallayinca besigi neee diye bi bagirmisim 5 dakika salladin ne dinlenmesi dedigimde de diyoki alla allah ben sabaha kadar salladim diye hatirliyorum diyor:KK11:
ayy çok komiksn ya gece gece hoşuma gtti bu yazı guldum valla demek sabaha kadar salladımı sanmış eşin hey Allahım şu erkekler :)))
 
Kızlar kaşik mamalarına geçilmeye baslanmış yavastan . Ben daha duşunmuyorum ek gıdaya geçmeyi para verip mama alıp yedrceme bugun para verip sut attrıcı çay aldım (humana stil) sutum arttısn mama yicene sutumle doysun diye ama tabi ovdukleri kadar sut yaparsa bu çay . Bi denicem bakalım kilo alımımız nasıl olacak . Altı ay sırf anne sutu deniyorya baya arastrdım ilk altı ay sadece anne sutu almanın faydaları çok fazla bir kere bebegin organları ek gıda için uygun olmuyormuş buda ilerde gıda alerjisi olma ihtimalini arttırıyrmuş ve bu bebeklerde astım bronşit fazla goruluyormuş vs vs . O yuzdenbiraz daha sıkcam dişimi emzrcem vermicm bişey . Ama sut yetmez o ayrı şimdilik gelişimi iyi gidiyor bakalım . Eflalim sen ne yaptın basladınmı ek gıdaya sutun arttımı ?
 
Kızlar kaşik maması markası olarak hero baby kesinlikle tavsiye etmem hipp ve milupa guzel .
 
Sağol canım benden geçti zaten ben tıkanıklığı boyaya bağladım bu gece çok tıkandı şimdi doltordan geldik birşeyi yokmuş şükür etaşi 2, 3 gün olabilirmiş bırın tıkanıklığı var dedi.. Pnun için hastaneye gittim bana ilaç yazdılar ben ondan daha hastaymışım:-)

Ne bileyim canım bir sen buraya gittim diyorsun bir ben hergün mutlaka biryere gidiyorum son 1 haftadır dışarı çıkmadığım gün yok:-)
Geçmiş olsun allah şifa versin ikinize de
 
Al benden de o kadar, buyume atagi diyorlar da 4bucuk aydir hic mi bitmez bu atak, benim bebek huysuz baska aciklamasi yok bunun.
Basliycam atagina yaa benimki bide gece uyuyca yerde güzelce gulup oynuyor aglasam mi gulsem mi bilemedim ya gozlerimin ici alev topu gibi
Gunaydin
Hemen koyu bir kahve gonderiyorum :KK50:
ayhh uykum vaar uyudugu an uyuycam tatlim teşekkür ederim :KK60:
 
Sevgili anneler
Bebeğimin idrar yolu enfeksiyonu şurupla geçmemiş. Kusmamız son hız devam ediyor. Doktor novoter diye bi iğne verdi. Dün ilk dozu yapıldı. Yalnız iğneden sonra nerdeyse 6-7 saat uyudu. Sanırım ağır geldi. Sanki gözünü açamıyor gibiydi.
Size sorum şu:
Dünden beri iğne yapılan bacağına var gücüyle vuruyor. Muhtemelen ağrıyor. Calpol vermek istemiyorum.
Ne yapabilirim??
Günaydın sevgili anneler
Hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayı.
 
bizede 4. ayda sağlık ocağı demir ilacı verdi ancak kendi doktorumuz başlamayın dedi. bende 2 gün verdim kestim.

bizim alerjimiz laktoz intolerans sizinki nedir? Yoksa benim de mi başlamam lazım.
dr un başlama dediyse başlama bence,,,
bebek bakımıda hamilelik gibi aynı, hiçbir şey birbirini tutmuyor,, onun için güvendiğin bir dr un olması bence yeterli,,,
bizim neye alerjimiz var bilmiyorum ben sadece yoğurt yemiyorum,,,
sağlık ocaklarına ben güvenmiyorum, bir kere gittim orada doktırculuk oynayan bir hemşire vardı,, uyuz oldum,, sağlık ocağında dr la konuşmadıkdan sonra ötekilerin söylediklerini ciddiye alma derim,,,
 
Güzel anneler
Umarım ihtiyacınız hiç olmaz ama olurda gerekirse diye yazıyorum ki bizim hatalarımıza sizde düşmeyin.
Dün bahsetmiştim kızımın iğne olacağından.
Öncelikle gittiğiniz hastanede bebek hemşiresi var mı diye sorun.
Yoksa minicik bebeğe kocaman adam muamelesi yapıyorlar.
İğneden sonra bacağına eliyle vuruyor diye buz koymuştum. Kasların büzüştüğü için daha çok ağrı verirmiş. Ki doğru 2 gün oldu ve hala aynı yere vuruyor.
Vurarak ağrıdığını gösteriyormuş.
Olabildiğince hareket ettirerek dağılmasını sağlayacakmışız.
Yanınızda çift enjektör götürün ki ilacı çekerken körleşen enjektör bebeğin bacağını acıtmasın. Ucunu değiştirip enjekte etsinler.
İğneden sonra dağılsın diye masaj yapıyoruz ya zaten zedelenmiş olan dokuyu daha da zedeliyormuşuz.
Birkaç dakika bastırıp bi daha ellemiyormuşuz.
Benim gibi acemi annelere duyurulur.
Bünyesinde bebek acil servisi bulunduran hastanelere teşekkür ederiz.
 
Back
X