canım sen bilirsin ama sütüm yetiyorsa 6. aya kadar bekle derim tabi karar senin:)
geçmiş olsun canım, benim miniğinde dünde beri burnunda hırıltı var akşam banyosundan sonra bere örtmedim bana çekmiş hemen burnu tıkandı, bu sabah aspiratörle çektik, şaşkalozum şaşkın şakın baktı ağlamadı önecden çok ağlıyordu bir aydır hiç. yapmıyordum çünkü:)
amin canım benim duamdır Allah bana güç kuvvet versin kimselere muhtaç etmesin kimseyi de bana etmesin diye:)
canım bizde seni özledik:) biz anayız sorumluluk bizde diye düşünüp eşlerinizi alıştırmayın onlarında sorumluluğu var onlar çalışıyorda biz yan gelip yatmıyoruz odun derim eşime ama bu konuda hak veriyor bana hafta sonu bir günüm nasıl geçirdiğime şahit oluyor çünkü
canım ayına uygun olanla değiştir
canım ben o mamaları direk kullanıyordum büyük oğluma
canım bence ek gıda konusunda direk doktorunla konuş, bak benimde sütüm azaldı oğlum kaka yapmaz oldu ama doktorumuz 15 gün takip edelim ek gıda için çok küçük dedi
canım anne sütünü hiç veremiyormusun bebeğin mi emmiyor alerjiden dolayı mı veremiyorsun? Bebeğin emmiyorsa sağıp versen yok alerjidense diyetle neden çözülmüyor başka bir sıkıntısı mı var belkide anne sütüyle alakası yok?
Alerji konusunda bilgim olmadığı için hangi sütü kullanman gerekir bilemiyorum canım yanlış bilgi vermek istemem, dr un tam olarak ne diyor sadece özel mama mı ver diyor 6. aya kadar, birde anneler ek gıdaya kilo alsın diye başlıyorlar ama 6. aydan önce kiloyu etkilemiyormuş
ayyy bilerek mi uyandırdı, kan çıkar ya benimki yapsa

ona uyuttururum
canım lactamil kullandım ilk kez bir kutu bitti, humana zaten daha öncede kullandım hala içiyorum, kendimi yemeye verdim arttı sanırım görücez kontrolde
canım milupa israilin
aynen

canım büyüme atağında sadece huysuzluk olmaz huysuzluk emme krizleri uyumama sonucu bir şey öğrenir mesala benimki geçen hafta ki huysuzluğun uykusuzluğun sonucu tam dönmeye başladı bu hafta yine uyumuyor ne öğrenecek bakalım, birde belli haftalar var büyüme atağı için ama bence söylenenden çok
bende isterim
canım sağol bilgiler için, buz konusu kafamı karıştırdı aşı sonrası yapıyorum daha iyi oluyor
canım bu konuda uzunca yazıcam şimdi miniğim uyandı