- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Ben almadım ablamda var ondan gelir diye bekliyordum ama oğlu yakında 2 Yaşında olacak hala oynuyor:) bir de oturarak yediğinde de onun üstünde yiyor silmesi kolay oluyor örtü tepsi olsa bile halıya dökülme tiski olmuyor..Puzzle oyun mati almak iatoyorum kizlar kullanan var mi ?
Evde pike seriyorum.kaliya surekli, daha kullanisli olur gibi geldi
Etiket topunu ilk defa duydum bizim kız da etiket seviyor bir de emeklerken yere Yatıp yeri yalıyor :)) şu yalama için de çocukları buna küstürmeyin yeniliğe açık olur diyorlar böyle çocuklar. Ini Öyledir:)Aynrn canim bizimde ocak 19,dogumlu hersey agzinda
Ablamin bebegi 2.5 ay buyuk o hic agzina almadi oyincaklari
Hatta bizimki etiket manyagi, oyuncaktaki etiketlere bayiliyor. Hatta etiket topu aldim e bebekten bu yuzden :)
Canım çok gecmiş olsun. Ince giydir duş aldır sebze yedir yorucu Karışık Şeyler yedirme hatta mümkünse bol bol emzir sen de duş al inde giyin yanında ol öyle yensel temas isterse. Kafada iltihap olmadığı müddetçe havale vs Geçirme bebekler bir de anne için çok zor ama 38.5-39 da kendi düşmesini bekle istersen ne yapacağını biliyorsan vs Göze alabiliyorsan havale yüksek Ateş'ten değil aniden inip çıkmasından oluyor. Vücutta hasar bırakan kafada Oluşan şeyin ateş yapmasından Vücuttaki zarar vermez vs bu konuda kendine güveniyorsan takip ederek bir iki gün verme en azından. Zor süreç ama düştüğünü ve daha zor ayeşlendiğibi göreceksin inş. Ben ilaç ver verme diyemem ama kendim duş alıyorum aldırıyorum soyuyorum yanında nöbette kalıyorum... Bu şekilde .. Çok geçmiş olsun.Kizim yine atesli, bu sefeeki dis olsa, burnuda akiyor.. Gece hic uyutmadi, yarim saatte bir aglayarak kalkti, burnu tikali oldugu icin uyuyamadi yavrum. dus aldirdim.uzerinde sadece badi var ustelik havalar burda sogudu.. Ama hala 38.5.. 39.5 uzerine cikamadan vermiyorum ates dusurucu, vermek istemiyorumda zaten.. Nasil dusurebilirim?
Diyetim iyo godiyor kizlar, arkadaslarla whatspp grubumuz var hergun hesap veriyoruz birbirimize, ise yaradi 5-6 gundur devam ediyorum.. Oyle cok siki bir diyet degil cikolata ve ekmegi kestim ve abartmadan yiyorum..
Pembe çantaya bayıldımmmm tam benlik güle güle kullan:) çıtır anne hakkettin bu alışverişi sen :)Ohh canima değsin hamileyken yapamadığım alisverisi yapıyorum![]()
38 tehlile sınırlarında değil canım ben daha yüksek sandım. Hiç korkma bebeği suya sok soy ve düşmesini bekle bir de ek gıdayı azalt meme ver..Canim bir ara 37.5 e dustu ama sonra tekrar 38e cikti.. Kimyasal diye elim gitmiyor bir turlu, birde diyorum kendi vucudu savasarak yensin... Fazla yukselirse tabiki vercem sonunda.. Sagolcanim..