- 22 Haziran 2014
- 2.749
- 9.191
- 198
Hayirli olsun disleriniz canim masallahBugün kolarrı sıvadım bayram temizliğine başladım..
Sabah oğlumu sağlık ocağına götürdüm kan değerlerine bakmak için kan aldılar oğlum iki aydır toplasan 1 kilo almamış hatta zayıflamış diyebilirim
Hemşire kilosu iyi dedi kafana takma dedi..
Kan slma işlemi ciğerimi yaktı çok ağladı kuzum 1 saat kan alamadılar hastanede hemşire 2 dakikada alıyordu uyuz oldum hemşireye
Oğlumun üst bi dişi çıkmıştı bu sabah ili tane diş daha farkettim 5 dişimiz oldu elhamdulillah:)
Bizden havadidler bu kadar bayram temizliĞini bitireyim aranıza dönecem arada yine yazarım hepiniz öpüldünüz :))
Bu kan alma olayini bizdemi olucaz 8. Ay kontrolunde yoksa senin tercihinmiydi?
Birde kabiz olduk demistin sizde mesala kabizlik durumu nasil farkediosun kac gunde bir yapiyor ?
Bizimde malesef duzelmedi,iki gunde bir koyu ve kati yumurta buyuklugunde yapiyo bazende koyun boku gibi minik minik yapiyo ve bikac gun geciyo yine yumurta kdr yapio bu sefer fitil sokuyorum vicik kivamda bayagi yapiyo,kayisida yrdiriyorum,bagirsak duzenleyici damlayads devam ama halen Soyle duzenli yumusak bi kivama gecemedik gitti