- 21 Eylül 2010
- 1.462
- 3.452
- 408
Canim ben yanimda uyumasina raziyim hatta ozellikle yatiririm guvebde hissetsin kokumuzla uyusun diye. Ama sallamak yanlis bisey malesef bu hatayi yaptim simdi telafi etmeye calisiyorum. Bebegi aglatmak guzel bisey degil ama zaten bircok seye agliyorlar, dustugu icin, disari gitmek istedigi icin, benim kardesim parktan eve gelirken aglama krizine girerdi biraksak parkta yasamak istiyordu, bu ornegi bi yerde okumustum, cocugunuz tehlikeli birsey istese mesela bicak aglamasin diye verecek misinoz eline? Uyurken aglamasida biraz boyle dogru bisry icin agladi dun cok duygulandigim icim zulum ediyormusum gibi hssettim ama simdi mantikli dysununuyorum ve kizim gercekten inattan agladi, caresizlik yada umutsuzluktan filam ddgil, ccunku ben yanina gittim optum kokladim, madem beni istiyor yanindaydim, ama onun istedigi kalkmakti cunku yanina ilk gittigimde kucagima almistim (sonrasinda almadim) aninda susmustu, unutsuzluktan aglasa aninda susar mi?praline haklisin çok merdiye. te yada şöyle diyelim kendimizi kullanılmayayaptimeğil ama ben daha Bu konuyu aşamadım çalıştığım için hep vicdan yaptım el kadar yavrularimi bırakıp gittim diye sanırım ikisinide 9 aya yakin bıraktım ve o günden sonra gece yanında emerek yatmaya alıştılar gündüz ayribkalmanin acisini ece sarılarak emerek çıkaraglatmn hatırlarım 7 yaşında haftasonlari abim le sabah erken kalkıp annemin yatağında onunla sarilirdik çok mutlu olurdum annemin kokusunu alınca ondan sanırım ben kıyamıyorum yapana helal olsun ama
![]()
canim bu arada bi arkadasim kizini hep yaninda yatirdi suan 7 yasinda ve kardesi var ama ona ragmen hala annesinin yanina gidiyor geceleri.. Baska yerlerde uyuyamiyor annesi olmadan, aksam bulustugumuzda digercocuklar gidip uyur, bu bizim yanimizda uyuyor..