Canım maalesef anne babamız nasıl yetiştirirse bizde aynılarını yapıyoruz çocuklarımıza

benim çocukluğum çok ama çok kötü geçti, annem dövdüde babamdan ödümüz kopardı annem babanız geliyor kalkın derdi asker gibi dizilirdik çünkü anneme de babaannem olacak kadın öyle emretmiş!! Annem çok çekti babamdan şiddetde gördü kötü sözde hep gözümüzün önünde oldu , çoğuna babaannem sebep oldu, annem isteyerek mi yaptı bize bunu hayır o kadar zordu ki hayat şartları, 6 çocuk ki kendi isteğiyle olmamış hoş babamda istememiş ama tedbir de almamış!! Dubleks ev sobalı, çamaşır elde bulaşık elde, kışın mutfak buz tutardı, ha bu bahanemi ne anneler var yavrusuna kıyamayan

maalesef ama maalesef benim en büyük sorunum da bağırmam çocuğuma, ağlamaktan içimin çıktığını bilirim pişmanlıktan

her seferinde bağırmıycam diyorum ama ben artık kontrol edemiyorum, mutsuz bir ailede büyüdüm şimdi de mutsuz bir evliliğim var, bu yüzden psikiyatriste gidicem öfke kontrolü için, çocuklarım için yapıcam bunu bayramın geçmesini bekliyorum
sende yardım alabilirsin bağırman için elinde olan bir şey değil yaşayan bilir anca