Günaydın kızlar, uykusuzluktan pert durumdayım

Ben oglusu iki minik yastık arasına yan yatırıyodum hep güzel güzel uyuyodu. Bi kaç gündür dönmek istiyorum heralde istemiyo yastıkları çıkardım içinden,bu sefer de habire dönüyo kalkıyor filan uyuyamıyo bi türlü sürekli uyaniyo. Gece baktım hatta bi oraya gitti bi başka yere bişi ariyo bulamayınca da ağlayıp uyaniyor napcam ben siz nasıl yatiriyorsunuz bi kaç gecedir cidden büyük problem oldu bu bana gündüz uykumuz da yok zaten
Canım normal bir süreç o da yatakta dönüp uykusuna devam etmeyi öğrenecek. Biz üç ay önce bu Süreci yaşadık yanında iki yastık vardı Reflü yatağının ama onları atmaya başlamıştı dönüp duruyor uyanıyordu derken o da öğrendi öyle uyumayı. Ben özel bir şey yapmadım bebek kendi adapte olacak. Yakında yatağını darmadağın edecek dönecek gene uykusuna devam edecek.. Yeni uyuma şeklini öğrenecek yani:) az sabır...
Kızlar yazamıyorum kusura bakmayın ortadan dalıp kaçıyorum

ev konusu kafamızı ağrıtıyor biraz bir de ben de
praline
ve
minione
gibi kocama zulmetmeye başladım. Sinirleniyorum suçluyorum kızımı tek büyütüyorum Babalık yapmıyor Adam'ı gördüğümüz yok vs diye sayıp duruyorum ona. O da elinden geleni yapıyor gece 11 de geliyor işten hemen bebeği uyutmaya çalışmama yardım ediyor ve 13 de akşam yemeğimi yiyor. O da HAKLI sinirim geçince üzülüyorum ama tahammül edemiyorum bir kere Söyleyeyim o anlasın istiyorum.. Kısacası kendi hayatımızı kendime zehir ediyorum eski sakinliğim kalmadı.
Ben değiştikçe eşim de Değişiyor üstelik..
Bizde durumlar epey Karışık. Bir de annemde kalıyorum evimiz malum.. Annem de doldurup duruyor

seni oyalıyor ev almayacak bilmem ne diye.. Bir türlü ev bulamıyoruz aslında ama işte dışarıdan öyle anlaşılmıyor derken annemin sözleriyle akşam tekrar tartışıyoruz. Sonra ailemin yanında tartışmayalım seninkinin yanında Tartışma asla Yapmıyorum diyorum annem üzülüyor sonra öyle böyle kavgaların sonu gelmiyor.
Bir de şişkoo domatesim kendimden tiksiniyorum bacak kol Göbek 100 kilo oldum ah eski superfine nerede ben nerede

( pazarcı teyze givi hissediyorum gezmek bile istemiyorum artık
Ben böyle moralman çökmüş durumdayım. Bir de bizim kız yürüme derdinde. Kendisi yürümek istiyor:) biz tutmayalım ama düşmesin istiyor ki mümkün değil
Ecim düzenim olsa diyete başlarım diyorum bunu bana yapmadı rezil oldum zorluk çektik diyorum kocama kızıyorum kavga kavga... Bu yeni beni hiç sevmedim

(
Halimize Şükürler olsun ama varlık içinde yokluk çekiyorım resmen. Bir valizle oradan buraya..
Buraya da yazamıyorum sizler nasılsınız.
Larkin
gelmiş hoşgelmiş biz daha diş buğdayı yapmadık canım Eylül Ayında yapacağım herkes tatilden dönsün diye bekliyorum
praline
bebek uyutmanı okudum yazmak istediklerö var ama vaktim olmuyor. Peygamber efendimiz bebekleri ağlatmayın Demiş. Biliyorsundur 0-2 YAŞ onlar melek. 4 yaşına kadar bu Dünya'da değil cennetten misafiriniz var kabul edin demişler. Sonra kurallar vs gelecek önce biz sorumluyuz. Tam yazamıyorum ama..
Öyle böyle işte hepinizi öpüyorum:)