Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yan olan resimlerin altında fotoğrafı çevir yazıyor ordan ayrlayabilirsin..Yükleyebildim Ama yan fotoğrafları çeviremedim düze
Âmin inşallah iyi bayramlarKaç gündür yazmaya çalışıyorum olmadı geç de olsa bayramınız mübarek olsun kızlar Allah evlatlarımızla nice mutlu bayramlara eristirsin inşallah
Benim oğlumda öyle canım hala emekleyemiyor ama yürümeyi çok seviyor sürekli onu yürütmemizi istiyor..Kızlar oğlum emeklemeden yürücek herhalde.
8 aylık olucak yakında. Belki de öyle olcak çocuklarımız. :)Benim oğlumda öyle canım hala emekleyemiyor ama yürümeyi çok seviyor sürekli onu yürütmemizi istiyor..
Hoşgeldin komşu :) Ben hiç olcmuyorum ne kadar yerse yaklasik orta boy bir kase kadar oluyor geneldeMerhaba ben yan komşu 2015 şubat annesiyim:) sormak istediğim günde kaç kaşık yada kaç cc ek gıda veriyorsunuz gün içindeki toplam miktar ve et ne kadar veriyorsunuz.
Hosgorduk :)) ben biraz geç başladım ek gıdaya emzirme tam hız devam ediyor sadece sebze puresi veriyorum oda 20-30 cc falan bugün ilk kez et yedi meyve yoğurt kahvaltı daha hiç bişey vermiyorum yavaş yavaşHoşgeldin komşu :) Ben hiç olcmuyorum ne kadar yerse yaklasik orta boy bir kase kadar oluyor genelde
Bebe buskivisi dediğin şiddetle vermeyin dedikleri bebe biskivisimi bende rezene veriyorum aradaBen de ölçmüyorum kâsenin yarısı kadar yiyor. Kahvaltıda bir yumurta sarısı, bir küçük kutu labne, 4 tane bebe bisküvisi ve ıhlamur veriyorum. Ve bir çay kaşığı pekmez.
Bizimki 9 aylık olacak nerdeyse:))Günde üç kere yiyor oğlum şimdilik. 8 aylık olcak. Kahvaltı, yoğurt ve çorba veriyorum. Meyvayı sevmedi bir türlü.
Hoş geldin canım özlettin kendini bi daha bizi böyle uzun süre bırakma:))Geçmişi bi okumaya çalışırsam boğulurum galiba amma bensiz çenelemissiniz küstüm![]()
Valla canım hipp organik bebe bisküvisi. Doktorun menüsünde yazıyor.Bebe buskivisi dediğin şiddetle vermeyin dedikleri bebe biskivisimi bende rezene veriyorum arada