Canim sana katiliyorum ama bunun icin de en uygununu almak bazen kaliyede sikinti yaratabiliyor
Mesela biberonum avent'in ve 2 cicuk bile buyutucrk kalitede duruyor ama sulugum wee'nin. Biberin kadar agzinda olan birsey olmamasina ragmen ve disi cikmadi, bunlara ragmen ucu yirtildi
Kiyafetker konusunda haklisin cabuk buyuyorlar, cok kotu kalitede olanlarin bir yikamada cekti ve sekli degisti ama orta kalitedekiler sapasaglam duruyor.
Lcw nin bir 3-6 aylik badisini ablam kizinij kuculunce bize verdi, bizde minyon oldugumuz icin 5 aydir giyiyoruz inan. Ve tek renk duz bir badi oldugu icin surekli giydirdim. Yika yika ne rengi soldu ne cekilme oldu.
Bebek arabasi, mama sandalyesi, orumcek, oyun minderi, bunlarin hepsini ben en kalitelisini almak isterdim ama sartlar el vermezdi. Bunlarin hepsi de bize hediye geldi cok sukur. Esimin yurt disinda akrabalari cok hep en iyisini alip gonderdiler.
Oyuncaklarini ise ben iyisi olsun istiyorum, hem cabuk kirilmasin hem egitici olsun diye. Onlari da iyisinden almaya calisiyorum ama en pahalisi 30 tl olmustur. Ve kalitelerinden cok memnunum, eminim ki 2. Cocuga da kalacak kirilip dokulmeden.
Oyuncak konusunda su siralar en pahalisini alacagim ama. Fisher pricenin aktivite masasini alacagim. Kizim tutunup kalkmayi ve kalktigi yerde de birseyle oynamayi cok seviyor. Aktivitr masalarini inceledim en egiticisi fisher price gibi geldi. İnsallah kizimda sever oynar, yoksa esimin dilindrn kurtulamam