2015 ocak anneleri saglikli besleniyor ....kilolar gidiyor..sütler kalitelii oluyor buyrun kızlar

Yogurt corba salata yemedin mi @safransari sadecr fikir olsun diye yemek cesidini mi yazdin

Kahvaltum.ayni yumurta salatalik domates peynir 2 dilim ekmek
Öğlen 2 tane but yarim kase bamya yemeği 2 dilim ekmek
Ara ogün milupa anne cayi 3 tane kayisi
Akşamda 2 tane lahmacun yiyeceğim
Yatmadan da elma ve portakal yerim.

Dünkü menüm
Kahvalti:yumurta salatalik domates peynir sut
Aksam :karnabahar yemegi yogurt
Aksam orurmasi : 2 milfoy börek 1 dilim kek

Bu hafta 1 kilo vermisim.

70.5 yavaş yavaş sabah haşlanmış yumurta tost kahvaltılık
Öğlen Çorba salata kurabıye
aksam Çorba Patlıcanlı patatesi kıremıtte tavuk hepsı Kızartma yoğurt
gece yatmadan ıkı Türk kahvesı bıtter

Kahvaltim ayni : yumurta peynir salatalik domates
Öğle yemeğin: kabak yemeği ve etli turlu
Aksam: kisir, kek, kurabiye (arkadasta oturmadaydik)

Kahvalti: yumurta peynir salatalik domates
Oglen : turlu
Aksam; adana kebap bol salata ve yogurt

merhabalar benim ekmek yemeyi bırakmam lazım yaa ama çok başarılı olamnıyorum çok acıkma hissi duyuyorum geceleri cikolatalı ekmek ve süt içiyordum yatmadan bunu bıraktım sadece süt içiyorum artık :S zayıflamak istiyorum ya ben çok

Burasi da varmış :) benimde göbek kaldı kilom aşırı değil aslinda. 53 le başladım 66 yla doğuma gittim.suan 58 im bi kaç kilo versem fena olmaz ama dikkat etmiyorum pek

Burasi da varmış :) benimde göbek kaldı kilom aşırı değil aslinda. 53 le başladım 66 yla doğuma gittim.suan 58 im bi kaç kilo versem fena olmaz ama dikkat etmiyorum pek

ben dikkat etmek istiyorum ama edemiyorum ya kendime hakim olamıyorum

canim gercekten istiyorssan verirsn ama gercekten istiyor musun insan yedikce yiyeai geliyor ama miden kuculunce cok yiyemiyorsun ben verdim tekrar basliyorum 3kilo daha vetmeliyim herkea cok iyi olmussun hic dogm yapmamis gibisin diyor cok mutlu oluyoruuum cunku bu ay ne bulduysam yedim ama ahmet yine alacagi kadar aldi sanirim 4gun sonra kontrolde belli olur

ben dikkat etmek istiyorum ama edemiyorum ya kendime hakim olamıyorum
Canim suan çok dert etmemek gerekiyor hamurişi yeme sadece bi de aşırı tatlı tuketme.ben ne zaman bunlar yesem ertesi gün kilom artıyor. Herşey yavrular için ☺ben öyle avutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…