2015 ocak anneleri saglikli besleniyor ....kilolar gidiyor..sütler kalitelii oluyor buyrun kızlar

Hepinizi seviyorum aburcuburda yedim gun geldi bi kutu cikolatada yedim ben bu isten bisey anlamasm ikinci ay oglusum iyi kilo almisti o zaman kacamak yapmamistm b

Yani bu ay kilo vermemde durdu iyiyim dedim yedim ictim 72 de kalsim vebiste kilo almamis yapmaya devam etsemmi etmesemmi anlayamadm ebe de sakin hamur iai yeme cocuk az kilo aldi diye dedi ama ben yinede yiycem almasamda vermiyvem ki zaten vermiyorum oglumun istahi sayesinde zayiflamisim anlayacagnz opuyorum siz devam edin bi iki aya bende tekrar donerim ins

Benim bi 7 8 kilo gitti ama geri kalanı yapıştı kaldı yaa nolcak bilmiyorum kilolu göbekli çatlak karınlı bi hatun oldum nasıl gidecek bu Kilolar kizlarr

Canim nasilsin ?
Bayadir giremedim kk'ya
İlk defa bugün yanliz kaldik bebisle.
Annem gorumcem eşimin ananeai derken devirdik 2.5 ayi.
Evde birileri varken kiloma hic dikkat edemedim.
77 yle doğum yapmistim. 68 e inmistim. 72 te ciktim tekrar. Evde kendim diyete başlasam biliyorum uymayacaktim. Bu yüzden diyetisyen eşliğinde kilo vermeye karar verdim.
Dun sabah ananemiz ve eşimin akrabalarini yolcu ettikten sonra basladim diyete. 71.6 ile. Bakalik ayda kaç kilo verebileceğim. Hedefim haftada bir kilo vererek ayda 4 kilo vermek. 57 yle hamile kalmistim ama 55 e düşmek istiyorum. Bakalim 16 kilo verebilecek miyim.
Sende durumlar ne alemde ?

canim hosgeldin bende dedim bebekten yogun ilk cocuk olunca giremiyor eskisi gibi giremesende zaman zaman ugra ben 3 . ay kontrolunden sonra moralim bozuldu ogluma acaba hatami yapiyoum falan dir kensimi sucladim hatta yazdm diyet falan yapmicam borek corek yiycem diye yiyoum ama vicdan azabida var hani sanki onlar mi sut yapiyor diye bigun borek corek yesem ertesi gun sebze meyve yiyoum hem kendi gonlum oluyor hamurisi yiyerek hemde saglikli beslenerek artik hangisi sut yapar bilmeme ama ben sut yapan herseyi yiyorum ayva co

Safransari canim bu ay almayimda vermeyimde diye denede kalmaya calisiyorum cunku ek gidaya gelecek ay gecicem simdi tattiriyorum 71.4 te kaldim duruyorum almal istemiyorum ama gitmesinde kizimla oynuyoruz ev isi falan spora baslayacagim iste bi ay daha bekliyorum sen hangi diyetisyeme gittin neler onerdi ,tek basinayken biraz sebze falan pisirmek hakikaten saglikli bealenmek noraz zor insan kendime mi yapicam diyor ama emin ol yaparsin guveniyoum sana

Canim diyet listemi mesaj atarim birazdan
Bulunduğum ilçede özelde diyetisyen yok. Devletteki de klasik liste veriyormus. Benimde uzun zamandır takip ettiğim.bir diyetisyenin blogu vardi. Hayatimdiyet diye. Ona mail attim ve rica ettim. Normalde online diyet hizmeti yok. Ama ricami kirmadi sağolsun. Benden bazi tahliller istedi. Devlette yaptirdim. Kendisininde 1.5 yasinda krizi olduğu için emzirme diyeti uyguluyor bana. Hem sut artirici hem de kilo verebileceğim.
Seninle ayni kilodayiz şuan.

Sabah(09.00) 1 bardak süt
1 adet haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir 60g veya 2 kare dilim kaşar peyniri 40g
2 dilim tam buğday/çavdar ekmeği 50g
Domates, salatalık, yeşil biber, dereotu

Ara(11.00) 4 adet kuru kayısı veya 2 adet kuru hurma + 1 adet milupa emzirme çayı (sallama poşet)

Öğle(13.00) 1 kase çorba
6 kaşık sebze yemeği- az etli veya kıymalı olabilir (patates, bezelye, havuç, pancar, kereviz, yer elması, enginar gibi türlerden sık olmamak şartıyla haftada 1 kez olabilir)
1 su bardağı yoğurt 160g
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara(15.00) 1 adet muz veya armut

Ara(17.00) 3 adet petibör bisküvi + 1 adet milupa emzirme çayı (sallama poşet)

Akşam(19.00) 1 kase çorba
3 adet köfte veya 6 adet inegöl köfte veya 1 dilim biftek veya 12 parça kuşbaşı et veya 9 küçük sulu köfte veya 1 pors kuzu şiş veya 1 pors tavuk şiş veya 2 adet tavuk baget veya 2 parça tavuk pirzola veya 1 pors göğüs ızgara veya 1 adet levrek/çipura
1 kutu ayran veya 1 kase cacık
Bol yeşillikli salata + sirke + limon serbest
(1 yemek kaşığı yağ eklenmiş – havuç, turp, kırmızı lahana, mısır hariç)
1 dilim tam buğday/çavdar ekmeği

Ara(21.00) 1 adet portakal veya elma

Günde 3 litre su içiniz.
Her öğünden önce 1 bardak su içiniz!

Safransari bu listre tamda benim uyguladigim liste gibi sadece alternatifi cok degisim acisindan basarili olacagina eminim canm ama iste sut konusunda uc litre suvguzelde benim sutumu cok sulandirdi sanki hacim olarak iyiydi ama yagli degil gibi geldi ama bu kuuntuda olabilir belki saglikli yasamasaydimda cocugum yine 400 gr alacalti boyu uzadi cunlu ben nisanin 23 den sonra tekrar baslicam 4 ay bitiyor cocugum ekgidaya hfiften geciyor ikimizede iyi gelecek

ben olsam kovalardım onları valla çok sinir bozucu bnm için bole bişey . Bn gozumden bile sakınıyorum ole kimsenin kucagna vermiym kv kp hariç . Gostermek bile istemiyorum nazar ediyolar ozellkle eltim .

güzel besliyorsun maşallah takip ediyorum bide Bi yerde okumuştum göğüsler fazla doluysa bebek sondaki yağlı süte ulaşmadan doyuyorsa emzirmeye başlamadan biraz pompayla sağılabilirmiş onu da deneyebilirsin

Canim benimki de ilk ay 1 kg aldi ikinci ay 1.1 aldi. Simdi 2.5 aylik 200-300 gr aldi gibi. Ki diyete yeni basladim. 3. Ay kontrolumuzde gidecez 19 unda. Bakalim kilo alimi nasil olacak.
Ben bu diyetle sutum azaldigini hissetmedim. Hissetsem hemen birakirim zaten.

Canim aynen bende oyleydim hic azalmadi sukur ama yinede ben kizimda kilo konusunda cok cektim kilo alamadi da korktum biraktm saglikli yasamayi birazdda isime eldi ama 23 unden sonra yine katilirim sana zaten esimde diyor abartma sakin cok iyisin kilonu koru diye cunku bizim ailede xok seker kalp tansiyon ben onlardan korktugumdan dikkat etmeliyim ilerde bunlar cikmamali yasimiz kucukken koruyalim degil mi 23 unde yanindayim

Tamam canim. Yediğim yemekleri.paylasirim.sana da fikir olur ne pisirecegine

Tamam canim. Yediğim yemekleri.paylasirim.sana da fikir olur ne pisirecegine
Belliyorum bu arada dun anlatayim kahvaltida tereyaginda yumurta bol tere yufka ekmek gondermis kayinvalidem ondan edim tahin helvasi sabah 8 de
Oglene kadar muz meyve pureleri oglumdan kalan oglen yayla corbasi uc kase salata yogurt yemegim baska yoktu yapamaddm ikindide puding iki petito
Aksam 7 de bi kase tarhana bi kase yogurt istedigum kadar mantar yemegi az yufka ekmek bi kac kasik yumurtali ispanak onu esime yapmistim mantar sevmez cayin yaninda yine puding azcik zayiflamisim )) yalniz benim bagirsaklar super calisiyor artok onceden kabiz olmustum ilk baslayinca kan hapi calistiriyor beni sanirim

70.9 @Mrv5534 nerdesin
Bu ay 72 ye kadar beklersem surda 14 gun almazsam sonrasindada bi 5 kilo beni manken gibi yapar hadi safransari azimle bekliyoum seni

Eklentiler

• CAM00657.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 147
aaaa ben burayı niye görmedim acaba:)

bende 59la başladım tam 77.0 la doğuma gittim ertesi gün eve geldim tartıldım ve şoook 75.0 sadece 2kg gitmişti doğumda (sezeryan) sonra Bi hızla 67 oldum ve şu an almıyorum da vermiyorum da takıldım kaldım boyum 1.65.

yediklerime de hiç dikkat etmiyorum ne bulursam yiyorum:) 6aydan sonra diyet düşünüyorum

C Cucu yanlislikla alinti yapmam seni buraya cekti iyimi oldu kotumu artik sen degerlendir canim 6 aya kadar almadiginsuree skinti yok bebisin saglikli olsunda

Benim kahvalti ayni hep
Yarim salatalik, 1 domates, haslanmis yumurta, kibrit kutusu peynir.
Öğlende simdi bamya yemeği 2 dilim ekmek yedim.
Aksama yemege davetliyiz bakalim orada neler yiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…