Canim nasilsin ?Yani bu ay kilo vermemde durdu iyiyim dedim yedim ictim 72 de kalsim vebiste kilo almamis yapmaya devam etsemmi etmesemmi anlayamadm ebe de sakin hamur iai yeme cocuk az kilo aldi diye dedi ama ben yinede yiycem almasamda vermiyvem ki zaten vermiyorum oglumun istahi sayesinde zayiflamisim anlayacagnz opuyorum siz devam edin bi iki aya bende tekrar donerim ins
Canim nasilsin ?
Bayadir giremedim kk'ya
İlk defa bugün yanliz kaldik bebisle.
Annem gorumcem eşimin ananeai derken devirdik 2.5 ayi.
Evde birileri varken kiloma hic dikkat edemedim.
77 yle doğum yapmistim. 68 e inmistim. 72 te ciktim tekrar. Evde kendim diyete başlasam biliyorum uymayacaktim. Bu yüzden diyetisyen eşliğinde kilo vermeye karar verdim.
Dun sabah ananemiz ve eşimin akrabalarini yolcu ettikten sonra basladim diyete. 71.6 ile. Bakalik ayda kaç kilo verebileceğim. Hedefim haftada bir kilo vererek ayda 4 kilo vermek. 57 yle hamile kalmistim ama 55 e düşmek istiyorum. Bakalim 16 kilo verebilecek miyim.
Sende durumlar ne alemde ?
Canim diyet listemi mesaj atarim birazdanSafransari canim bu ay almayimda vermeyimde diye denede kalmaya calisiyorum cunku ek gidaya gelecek ay gecicem simdi tattiriyorum 71.4 te kaldim duruyorum almal istemiyorum ama gitmesinde kizimla oynuyoruz ev isi falan spora baslayacagim iste bi ay daha bekliyorum sen hangi diyetisyeme gittin neler onerdi ,tek basinayken biraz sebze falan pisirmek hakikaten saglikli bealenmek noraz zor insan kendime mi yapicam diyor ama emin ol yaparsin guveniyoum sana
ben olsam kovalardım onları valla çok sinir bozucu bnm için bole bişey . Bn gozumden bile sakınıyorum ole kimsenin kucagna vermiym kv kp hariç . Gostermek bile istemiyorum nazar ediyolar ozellkle eltim .
güzel besliyorsun maşallah takip ediyorumbide Bi yerde okumuştum göğüsler fazla doluysa bebek sondaki yağlı süte ulaşmadan doyuyorsa emzirmeye başlamadan biraz pompayla sağılabilirmiş onu da deneyebilirsin
@eflalim sana soz vermistim foto yuklerim diye ben zaten iri yapiliyim ama belki fark anlasilir1.68 boy ilk turunculu foto 78.8 di son foto 72 yim siyahli vestiyerin onundeki dar seylerde daha belli ama becerip cekemiyorum guzel foto biei karsidan cekerse yuklerim ilerde
Canim benimki de ilk ay 1 kg aldi ikinci ay 1.1 aldi. Simdi 2.5 aylik 200-300 gr aldi gibi. Ki diyete yeni basladim. 3. Ay kontrolumuzde gidecez 19 unda. Bakalim kilo alimi nasil olacak.Safransari bu listre tamda benim uyguladigim liste gibi sadece alternatifi cok degisim acisindan basarili olacagina eminim canm ama iste sut konusunda uc litre suvguzelde benim sutumu cok sulandirdi sanki hacim olarak iyiydi ama yagli degil gibi geldi ama bu kuuntuda olabilir belki saglikli yasamasaydimda cocugum yine 400 gr alacalti boyu uzadi cunlu ben nisanin 23 den sonra tekrar baslicam 4 ay bitiyor cocugum ekgidaya hfiften geciyor ikimizede iyi gelecek
Canim aynen bende oyleydim hic azalmadi sukur ama yinede ben kizimda kilo konusunda cok cektim kilo alamadi da korktum biraktm saglikli yasamayi birazdda isime eldi ama 23 unden sonra yine katilirim sana zaten esimde diyor abartma sakin cok iyisin kilonu koru diye cunku bizim ailede xok seker kalp tansiyon ben onlardan korktugumdan dikkat etmeliyim ilerde bunlar cikmamali yasimiz kucukken koruyalim degil mi 23 unde yanindayimCanim benimki de ilk ay 1 kg aldi ikinci ay 1.1 aldi. Simdi 2.5 aylik 200-300 gr aldi gibi. Ki diyete yeni basladim. 3. Ay kontrolumuzde gidecez 19 unda. Bakalim kilo alimi nasil olacak.
Ben bu diyetle sutum azaldigini hissetmedim. Hissetsem hemen birakirim zaten.
Tamam canim. Yediğim yemekleri.paylasirim.sana da fikir olur ne pisirecegineCanim aynen bende oyleydim hic azalmadi sukur ama yinede ben kizimda kilo konusunda cok cektim kilo alamadi da korktum biraktm saglikli yasamayi birazdda isime eldi ama 23 unden sonra yine katilirim sana zaten esimde diyor abartma sakin cok iyisin kilonu koru diye cunku bizim ailede xok seker kalp tansiyon ben onlardan korktugumdan dikkat etmeliyim ilerde bunlar cikmamali yasimiz kucukken koruyalim degil mi 23 unde yanindayim
Belliyorum bu arada dun anlatayim kahvaltida tereyaginda yumurta bol tere yufka ekmek gondermis kayinvalidem ondan edim tahin helvasi sabah 8 deTamam canim. Yediğim yemekleri.paylasirim.sana da fikir olur ne pisirecegine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?