2015 ocak anneleri saglikli besleniyor ....kilolar gidiyor..sütler kalitelii oluyor buyrun kızlar

canim benim simdi kac gunluksnz gaz damlssi omnivit bayb cok ise yaradi bizde birde soylr soyleyim roka dokunmustr belji normal salata ye ben karnibahar bile yedim

Canim 56 gunluk olduk. Salata yesem inan hem cok ii beslenmis olurum hem de kg veririm. Laktozsuz sute basladim daha yeni. Yogurdu activia yiyorum cok nadir. Gaz ilaci nurse harvey kulluaniorum sup sublex ile birlikte. Korkuyorum yaaa

Canim 56 gunluk olduk. Salata yesem inan hem cok ii beslenmis olurum hem de kg veririm. Laktozsuz sute basladim daha yeni. Yogurdu activia yiyorum cok nadir. Gaz ilaci nurse harvey kulluaniorum sup sublex ile birlikte. Korkuyorum yaaa
O o baya olmussunuz bence ye herseyden hem butun gidalar sanada bebegede lazim activia ya gerek yok normal yogurt ye hadi sut gaz yapar ama sen yumurta yogurt yemezsen yesillik yemezsen senin kalsiyumun gider bence ilaclarida kullaniyoraun ye derim

O o baya olmussunuz bence ye herseyden hem butun gidalar sanada bebegede lazim activia ya gerek yok normal yogurt ye hadi sut gaz yapar ama sen yumurta yogurt yemezsen yesillik yemezsen senin kalsiyumun gider bence ilaclarida kullaniyoraun ye derim

Haklisin. Yavasyan baslicam. Hatta bu aksam guzel bi salata yicem yesil soganli kivircik. Tsk ederim yanitin icin

Kizlar ben bu ara pek dikkat etmiyorum, aksam esimle bebis uyuduktan sonra keyif yapiyoruz cips cikolata gibi bol kalorili gidalarla :)). Ama sanirim emzirdigim icin yavas yavas gidiyor, tabi bayagi yavas onceden ac karna 58dim simdi tok karna o civarda cikiyorum, dikkat etsem daha hizli gider ama edesim yok :))

Evet cnm emzirunce hizli gidiyor bende dun yedim pasta borek 300 gr almisim 72.2 ama olsun cok guzeldi

Evet cnm emzirunce hizli gidiyor bende dun yedim pasta borek 300 gr almisim 72.2 ama olsun cok guzeldi
Canim afiyt olsun bolbol sut olsun insallah :). Haftada bir gun capkinlik gunu ilan et ve istedigini ye bence :), diger dikkat ettigin gunlerin odulu olsun :)

Canım ben bir süre daha gelemiycem:) bari üç aylık olsun

Canim afiyt olsun bolbol sut olsun insallah :). Haftada bir gun capkinlik gunu ilan et ve istedigini ye bence :), diger dikkat ettigin gunlerin odulu olsun :)
bugunde bol kuruyemis bana hergun capkinlik gunu oldu
Nego sen ne zaman istersem gel canm sutumuz bol olsun onsallah

Canin bende benzer bisey yasadim agzindan tukurukler geldimi senin bebektende?

Kopuk seklindeydi hemde canim gecmis olsun cok kotu bi sahneydi o allah korusun. Morardi nefes alamadi. O gun bugundur yiyemedim korkumdan. Ama artik basladim. Senin ne zmn oldu? Biz 10 gunluk falandik

Kopuk seklindeydi hemde canim gecmis olsun cok kotu bi sahneydi o allah korusun. Morardi nefes alamadi. O gun bugundur yiyemedim korkumdan. Ama artik basladim. Senin ne zmn oldu? Biz 10 gunluk falandik
Canim benimki 6 haftalik filandi, bende bir gun oncesjnde portakal yemistim bayagi ondan oldu heralde, o gunden beri agzima surmuyorum, minione arkadasin basinada gelmis aynisi, kizlar en azindan sık rastlanan normal bi durum, bidaha olmaz insallah gercekten cok korkunctu

Bizimde olmustu praline ve minione esim soyledi unuttun mu diye sara krizi gibiydi Allah korusun karnibahar yemistim ama dikkat ettm sadecr karnibahar da oldu

Benimde artık sağlıklı beslenmeye bsşlamam lazım 56 günlük bebişim hiç dikkat etmiyorum yediklerime tatlılar hamurişleri off offf 58 ile hamile kaldım 77 ile doğuma gittim şuan 66 yaza da düğün var fit olmalıyımmm

Bizimde olmustu praline ve minione esim soyledi unuttun mu diye sara krizi gibiydi Allah korusun karnibahar yemistim ama dikkat ettm sadecr karnibahar da oldu
Ah ah canim bende o telas hemen google yasdim bebegin agzindan kopukler gelmesi, hep sara nobetinden bahsediyor dedim yoksa bebegim sara hastasi mi, tum gun agladim aksama kadar, sonunda dayanamadim esime dedim gidelim hastaneye, gittik doktor hic sallamadi, sara nibetinde goz kontagi kesilirmis, bebegin rengi degisirmis, bide bizden cikan kopuk degil tukuruktu, ama kopuklu tukuruk, esim diyor oyle bi anlatiyosunki ben tras kopugu gibi kopuk cikti zannettim :). Bildigin tukuruktu halbukiii, sizlerdede olduguna gore demekki gazdan vs olan normal bisey, sukurler olsun :) iyiki burasi var ya yoksa ben hayat boyu neydi o diye kafama takar dururdum..

canim hadi bi yerden basla o zaman ben bugun tekrar basladim azcik gerginim

ay o googke bas agrisi yaz Allah korusun losemi ouyirsun bi anda aynu canim tukruklerinden kopuktu elim ayagim dolastu esim evdeydi ensesine su falan degdirdik bu gaz ne isler acti basimiza az once bi agladi sanki dovdyk arkasindan patir patir sukur uyudu

kizlar 72 de takildim kaldim bugun 10 dk eliptik bisiklete bindim kizimla klasik muzikte dans ettik yemek yaptim ama sabak komsum bi dilim tatli getrms ondan yedim of cok iyi giderken bu iradesizlik nerden ciktisanirm herkes cok zayiflamassn deyince gaza geldim yiyesim geliyor :)

Hepinize iyi geceler kizlar bu ara 2015 ocak anneleri saglikli beslenme sayfamizda ne kaar kilo versemde bugunku olaydan sonra cokmustur ben kendim saglikli yiyerek ayifladim saniyorsum ki zayif bi insan degilim sadece dogum kilolarm gitmisti beni zayiflatan ahmet beyin oburluguymus ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…