canim benim simdi kac gunluksnz gaz damlssi omnivit bayb cok ise yaradi bizde birde soylr soyleyim roka dokunmustr belji normal salata ye ben karnibahar bile yedim
O o baya olmussunuz bence ye herseyden hem butun gidalar sanada bebegede lazim activia ya gerek yok normal yogurt ye hadi sut gaz yapar ama sen yumurta yogurt yemezsen yesillik yemezsen senin kalsiyumun gider bence ilaclarida kullaniyoraun ye derimCanim 56 gunluk olduk. Salata yesem inan hem cok ii beslenmis olurum hem de kg veririm. Laktozsuz sute basladim daha yeni. Yogurdu activia yiyorum cok nadir. Gaz ilaci nurse harvey kulluaniorum sup sublex ile birlikte. Korkuyorum yaaa
O o baya olmussunuz bence ye herseyden hem butun gidalar sanada bebegede lazim activia ya gerek yok normal yogurt ye hadi sut gaz yapar ama sen yumurta yogurt yemezsen yesillik yemezsen senin kalsiyumun gider bence ilaclarida kullaniyoraun ye derim
Canin bende benzer bisey yasadim agzindan tukurukler geldimi senin bebektende?Bi kere roka salatasi yedim oglum nefessiz kaldi morardi hastaneye gittik dr gaz dedi. O gun bugundur yemiorum
Evet cnm emzirunce hizli gidiyor bende dun yedim pasta borek 300 gr almisimKizlar ben bu ara pek dikkat etmiyorum, aksam esimle bebis uyuduktan sonra keyif yapiyoruz cips cikolata gibi bol kalorili gidalarla :)). Ama sanirim emzirdigim icin yavas yavas gidiyor, tabi bayagi yavas onceden ac karna 58dim simdi tok karna o civarda cikiyorum, dikkat etsem daha hizli gider ama edesim yok :))
Canim afiyt olsun bolbol sut olsun insallah :). Haftada bir gun capkinlik gunu ilan et ve istedigini ye bence :), diger dikkat ettigin gunlerin odulu olsun :)Evet cnm emzirunce hizli gidiyor bende dun yedim pasta borek 300 gr almisim72.2 ama olsun cok guzeldi
bugunde bol kuruyemis bana hergun capkinlik gunu olduCanim afiyt olsun bolbol sut olsun insallah :). Haftada bir gun capkinlik gunu ilan et ve istedigini ye bence :), diger dikkat ettigin gunlerin odulu olsun :)
Canin bende benzer bisey yasadim agzindan tukurukler geldimi senin bebektende?
Biliosyn bnmki oyleydiCanin bende benzer bisey yasadim agzindan tukurukler geldimi senin bebektende?
Canim benimki 6 haftalik filandi, bende bir gun oncesjnde portakal yemistim bayagi ondan oldu heralde, o gunden beri agzima surmuyorum, minione arkadasin basinada gelmis aynisi, kizlar en azindan sık rastlanan normal bi durum, bidaha olmaz insallah gercekten cok korkunctuKopuk seklindeydi hemde canim gecmis olsun cok kotu bi sahneydi o allah korusun. Morardi nefes alamadi. O gun bugundur yiyemedim korkumdan. Ama artik basladim. Senin ne zmn oldu? Biz 10 gunluk falandik
Ah ah canim bende o telas hemen google yasdim bebegin agzindan kopukler gelmesi, hep sara nobetinden bahsediyor dedim yoksa bebegim sara hastasi mi, tum gun agladim aksama kadar, sonunda dayanamadim esime dedim gidelim hastaneye, gittik doktor hic sallamadi, sara nibetinde goz kontagi kesilirmis, bebegin rengi degisirmis, bide bizden cikan kopuk degil tukuruktu, ama kopuklu tukuruk, esim diyor oyle bi anlatiyosunki ben tras kopugu gibi kopuk cikti zannettim :). Bildigin tukuruktu halbukiii, sizlerdede olduguna gore demekki gazdan vs olan normal bisey, sukurler olsun :) iyiki burasi var ya yoksa ben hayat boyu neydi o diye kafama takar dururdum..
canim hadi bi yerden basla o zaman ben bugun tekrar basladim azcik gerginimBenimde artık sağlıklı beslenmeye bsşlamam lazım 56 günlük bebişim hiç dikkat etmiyorum yediklerime tatlılar hamurişleri off offf58 ile hamile kaldım 77 ile doğuma gittim şuan 66 yaza da düğün var fit olmalıyımmm
ay o googke bas agrisi yaz Allah korusun losemi ouyirsun bi anda aynu canim tukruklerinden kopuktu elim ayagim dolastu esim evdeydi ensesine su falan degdirdik bu gaz ne isler acti basimiza az once bi agladi sanki dovdyk arkasindan patir patirAh ah canim bende o telas hemen google yasdim bebegin agzindan kopukler gelmesi, hep sara nobetinden bahsediyor dedim yoksa bebegim sara hastasi mi, tum gun agladim aksama kadar, sonunda dayanamadim esime dedim gidelim hastaneye, gittik doktor hic sallamadi, sara nibetinde goz kontagi kesilirmis, bebegin rengi degisirmis, bide bizden cikan kopuk degil tukuruktu, ama kopuklu tukuruk, esim diyor oyle bi anlatiyosunki ben tras kopugu gibi kopuk cikti zannettim :). Bildigin tukuruktu halbukiii, sizlerdede olduguna gore demekki gazdan vs olan normal bisey, sukurler olsun :) iyiki burasi var ya yoksa ben hayat boyu neydi o diye kafama takar dururdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?